onlar çok yumuak geliyo tatlım ben denedim.. biraz daha sertini yani biberon başı gibi olanını bulursan banada haber ver ben bulaamadım çünkü.. sert olursa belki biberon imajı verir bebikolara
Canim ben avent standart silikon ucla emzirdim bir ay kadar onu deneyin memnun kalırsınız
Allah yardımcın olsun cipskolam, benimkide mama almıyor, sütüm bittiğinde aç kalıyor, mamasına bisküvi koydum onuda yemedi. Ek gıda versem yiyor, ama şimdiden vermek istemiyorum.
tamam cnm yarın cıkıo bı bakıyım sanada soylerım cnm sen sadece sut mu verıyosun ytıyormu barı gercı tek bebek amaonlar çok yumuak geliyo tatlım ben denedim.. biraz daha sertini yani biberon başı gibi olanını bulursan banada haber ver ben bulaamadım çünkü.. sert olursa belki biberon imajı verir bebikolara
tamam cnm yarın cıkıo bı bakıyım sanada soylerım cnm sen sadece sut mu verıyosun ytıyormu barı gercı tek bebek ama
cnm yaa hıc gecıcı bıseye benzemıyor kı feryat fıgan bı sınırlenıyokı kendı kulagını cekıyo bıberona cok alıstı nasıl yaposam nasıl etsem vazgecırsem bılemedım Allah sanada kolaylık versın cnm emmemesı ne zormus....
kızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
daha önce sormuştum sizlere hangi biberon die.
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??
şimdilik sadece anne sütü veriyorum bakalım sağma ile ne kadar daha verebilecem canım...
şimdilik sadece anne sütü veriyorum bakalım sağma ile ne kadar daha verebilecem canım...
merhaba.. geçenlerde bana yazmışsın ama birkaç gün sonra gördüm. Nasılsın ?? Nasıl gidiyor ikizlerle hayat ??
canım ek gıdaya farklı tatlara biraz erken başlamıştın ondan olabilir mi acaba ,farklı tatları aldıkça seni emmeyebilir çoğu bebek mamayla bile tanıştığı zaman annesini emmiyor
bazen ıı bazen kotu seın nası gıdıyor ıkızler benım kızım emmıyor canım cok sıkılıyor sen napıyosun sutun yetıyormu ıkı bebıse cnm
ilk 40 gün sadece anne sütü verdim, sonra sütüm azalmaya başladı mama takviyesi, şimdilerde ise sadece mama. sütüm var fakat tatlı niyetine emecekleri kadar var. mamadan 1 saat falan sonra emziriyorum, çok azaldı. benim kızlarımdan biri de bir ara emmek istemedi, acıktığı zamanlarda önce emzirmeye çalıştım, özellikle uykuluyken. şimdi tekrar başladı şükür.
beslenme saatleriniz nasıl ?? kaç cc içiyorlar ?? veeee uykularını düzenleyebildinmi ??
valla ben dogduklarından berı sut ve mama seklınde gıdıyoruz aynen sut var ama ılac nıyetıne ıste 3 saatte bır 150 ıcıyoruz bebelac mamamız ya sız nekadar uyku duzenlerı kendlerı kurdu 6 da kalkarlar 9 da sekerleme yarım saat sonra mama uyku 2 saat oglende aynı ama bugun hıc uyumadıar cok yorucu oluyor o zaman senınkıler kac kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?