2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun cipskolam, benimkide mama almıyor, sütüm bittiğinde aç kalıyor, mamasına bisküvi koydum onuda yemedi. Ek gıda versem yiyor, ama şimdiden vermek istemiyorum.

Allah yardımcın olsun cipskolam, benimkide mama almıyor, sütüm bittiğinde aç kalıyor, mamasına bisküvi koydum onuda yemedi. Ek gıda versem yiyor, ama şimdiden vermek istemiyorum.

amın cnm saol daha cok erken oldugu ıcın uzuluyorum ben bır ogun kasık maması verıyorum arı mama elmalı prınclı bırde bunu dene belkı yer cn

kızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
daha önce sormuştum sizlere hangi biberon die.
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??

onlar çok yumuak geliyo tatlım ben denedim.. biraz daha sertini yani biberon başı gibi olanını bulursan banada haber ver ben bulaamadım çünkü.. sert olursa belki biberon imajı verir bebikolara
tamam cnm yarın cıkıo bı bakıyım sanada soylerım cnm sen sadece sut mu verıyosun ytıyormu barı gercı tek bebek ama

canım ek gıdaya farklı tatlara biraz erken başlamıştın ondan olabilir mi acaba ,farklı tatları aldıkça seni emmeyebilir çoğu bebek mamayla bile tanıştığı zaman annesini emmiyor

dr bana özellikle slikon uçlu kullanmamı söylemişti. ben dr.brown kullanıyorum. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama internet üzerinden de alabilirsin. ben dr brown kullanıyorum. ince uzun olanını. yombik olanlar küçüçk bebeklere pek uygun değil.

şimdilik sadece anne sütü veriyorum bakalım sağma ile ne kadar daha verebilecem canım...

masallah ıns sagdıkca cogalır zaten 6.ayda ek gıdaya baslıycan kac saatte bı sagıyorsun ve ne kadar cıkıyo ben az once sagdım 4 saat oldu 40cc cıktı malesef tadımlık oldu bu arada makınan ne fıatları ne kadar ben pompayla sagıyorum zor oluyor

şimdilik sadece anne sütü veriyorum bakalım sağma ile ne kadar daha verebilecem canım...

merhaba.. geçenlerde bana yazmışsın ama birkaç gün sonra gördüm. Nasılsın ?? Nasıl gidiyor ikizlerle hayat ??

bazen ıı bazen kotu seın nası gıdıyor ıkızler benım kızım emmıyor canım cok sıkılıyor sen napıyosun sutun yetıyormu ıkı bebıse cnm

canım ek gıdaya farklı tatlara biraz erken başlamıştın ondan olabilir mi acaba ,farklı tatları aldıkça seni emmeyebilir çoğu bebek mamayla bile tanıştığı zaman annesini emmiyor

yok bee cnm ondan olsa dıger kızımda bırakıedı emmeyı bıberona alıstı mamadan dolayı maleseff kı..

bazen ıı bazen kotu seın nası gıdıyor ıkızler benım kızım emmıyor canım cok sıkılıyor sen napıyosun sutun yetıyormu ıkı bebıse cnm

ilk 40 gün sadece anne sütü verdim, sonra sütüm azalmaya başladı mama takviyesi, şimdilerde ise sadece mama. sütüm var fakat tatlı niyetine emecekleri kadar var. mamadan 1 saat falan sonra emziriyorum, çok azaldı. benim kızlarımdan biri de bir ara emmek istemedi, acıktığı zamanlarda önce emzirmeye çalıştım, özellikle uykuluyken. şimdi tekrar başladı şükür.

beslenme saatleriniz nasıl ?? kaç cc içiyorlar ?? veeee uykularını düzenleyebildinmi ??

valla ben dogduklarından berı sut ve mama seklınde gıdıyoruz aynen sut var ama ılac nıyetıne ıste 3 saatte bır 150 ıcıyoruz bebelac mamamız ya sız nekadar uyku duzenlerı kendlerı kurdu 6 da kalkarlar 9 da sekerleme yarım saat sonra mama uyku 2 saat oglende aynı ama bugun hıc uyumadıar cok yorucu oluyor o zaman senınkıler kac kg

ben aptamil kullanıyorum 4 saatte bir 105 içiyorlar. uyku düzenimiz neredeyse yok. gece fena değil, sadec mamaya kalkıyorlar ama gündüz mutlaka biri ayakta. kızlarımın biri daha çok uyuyor ama diğerinin gündüz uykusu hiç yok. ayağımdan indirmezsem saatlaece uyuyor. sadece beni istiyor. biri 4860, diğeri 5300. seninkilerin kilosu,boyları nasıl ?? tek mi bakıyorsun??

Zor dımı ıkısı aynı anda kalkmaları mama yemelerı daha kolay olıuyor bende o ara uyuyorum tek basıma bakıyorum sende bakıyosun tek galıba ben 27 temmuzzda dogum yaptım ya sen kg ayı 5440 gr boyları 61cm senın kızların boy kac ısımlerı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…