ben aptamil kullanıyorum 4 saatte bir 105 içiyorlar. uyku düzenimiz neredeyse yok. gece fena değil, sadec mamaya kalkıyorlar ama gündüz mutlaka biri ayakta. kızlarımın biri daha çok uyuyor ama diğerinin gündüz uykusu hiç yok. ayağımdan indirmezsem saatlaece uyuyor. sadece beni istiyor. biri 4860, diğeri 5300. seninkilerin kilosu,boyları nasıl ?? tek mi bakıyorsun??
kızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
daha önce sormuştum sizlere hangi biberon die.
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??
Zor dımı ıkısı aynı anda kalkmaları mama yemelerı daha kolay olıuyor bende o ara uyuyorum tek basıma bakıyorum sende bakıyosun tek galıba ben 27 temmuzzda dogum yaptım ya sen kg ayı 5440 gr boyları 61cm senın kızların boy kac ısımlerı ne
aptamıl kabız yaptı bızde ayaga alıstılarmı ıstıyorlar hep benım bı kızım uykusu gelınce mutlaka ayakta sallarız yoksa uyumuyo bıde nennn neenn dıyo cok akıllı yeyzesı ya masallah sen lstanbuldamısın
Zor dımı ıkısı aynı anda kalkmaları mama yemelerı daha kolay olıuyor bende o ara uyuyorum tek basıma bakıyorum sende bakıyosun tek galıba ben 27 temmuzzda dogum yaptım ya sen kg ayı 5440 gr boyları 61cm senın kızların boy kac ısımlerı ne
isimleri dila ve dide. sen ne isim koydun ??
sert mi o tatlım?
Kızlar meme emmeyen kızımın uykusu geldı bennde hemen tutturdum gogsumu ne guzel emıyo yaa uyuyo hatta cok sukur gun ıcınde napcak bakalım
Kuzum uykudan uyandı ve iki göğsümüde emdi allahım mucize buuuu inşallah devam eder
cnmmm ınan cook mutlu oldum senın adına ne guzel ınsallah hıc bırakmaz annesını banada dua et benım kızımda emsın
kızlar,işe başlayınca kızıma biberon lazım olucak...
daha önce sormuştum sizlere hangi biberon die.
dr.brown ve aventi tavsiye edenler oldu...malesef yaşadığım yerde bulamamış eşim o markaları...
sonra gitmiş chicconun kauçuk uçlu biberonunu almış,bide silikonlusu varmış ...şimdi hangisi daha sağlıklı ????
değiştirsek mi ki??
su an uyuyor uyanınca ovarım ama sanmıyorum gece uykuda emıyo anca 5 dk
daha ne kadar zorlıycam bılmıyorum 2 bebekle yoruluyorum kızımda feryat fıgan yapınca sınırlerım ıyıce bosalıyo aglıyorum kızımla bakalım daha kac gun almıycak su gogus ucları varmıs yarın alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?