2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aptamıl kabız yaptı bızde ayaga alıstılarmı ıstıyorlar hep benım bı kızım uykusu gelınce mutlaka ayakta sallarız yoksa uyumuyo bıde nennn neenn dıyo cok akıllı yeyzesı ya masallah sen lstanbuldamısın

canım internetten alışveriş yapıyosanız ordan da alabilirsiniz ben dr. brownstan çok memnunum nerdeyse hiç gaz sıkıntımız olmadı..cam bana çok sağlıklı geliyo zaten

zor gerçekten. benim yanımda annem veya k.validem oluyor. tek başıma çıldırırdım sanırım. seni tebrik ederim :)) 7 ağustosta doğum yaptım ben. 36 haftalık doğdular.boyları 57 cm.

evet istanbul dayım.

sen ek gıda veriyor musun ?? biz daha başlamadık. dr 4. aydan sonra dedi.

isimleri dila ve dide. sen ne isim koydun ??

iyi geceler kızlarr bizimki memeye kalktı emdi uyudu bende bi bakayım dedm kimse var mı bu saattee

neyse bende gttm uykuya

Aldıı cok sukur bakalım kac dk surecek su an ıı oda karanlık ya ondan alıyor yadsa en son gece 11 de 30cc sut sagmıstım mecmur aclıktan alıyoo Allahım keske gunduzde alsa 5dk olmustur kızlar

Kızlar meme emmeyen kızımın uykusu geldı bennde hemen tutturdum gogsumu ne guzel emıyo yaa uyuyo hatta cok sukur gun ıcınde napcak bakalım

sert mi o tatlım?

Evet canim sert biberon ucu gibi bununla emzirirken yanlardan akıntı nerdeyse hic olmuyor ben cok araştırdım mesela wee ninki cok akitiyormus bide bunun boyları var mini olan 3 aya kadar ideal sanırım 3 ay üzeri bebeklere standart..ben ilk aldığımda cok büyük ve sert göründü gözüme ama ilk denemede tuttu yavrum çünkü gogsumu hic tutamıyordu yarım saat uğraşıyordu onun sayesinde tutmayı öğrendi bir ay kadar onunla emzirdim bayramdan hemen sonraydi annem burdaydi dedim sende burdayken oyalar yorar veririz memeyi.. Bir denedim ogurdu midesi bulandı bir kac saat sonra yine aynı oldu sonra diliyle oyunlar yapti bir bes dk oynamasina musade ettim alissin diye tabi ikisindede önce silikonla emzirdim arada çıkarıp memeyi verdim..sonra gece uyanirken tam ayikmadan dayadim memeyi ağzına tuttu sonra devam etti şükürler olsun anladimki kizim beni uç aydır ememiyormus (
Gerçi simdide uykuda emıyor yada cok uykusu varsa..bugun üçüncü gun savaşıyoruz bakalım kim kazanacak...

slm güzel bebişlerin anneleri.
Kızlar bebeğinize bişeyler öğretmeye çalışıyormusunuz?
Benim oğlum bana gelmek isteyince bana bakıp ağlıyor, tv accayip izliyor, etrafı iyi inceliyor, eline bişey verince tutuyor ama pek incelemiyor hemen ağzına götürüyor, benimle konuşmayı seviyor ve bişey hoşuna gittiğinde kahkahayı basıyor.
Ona bişeyler öğretmek için ne yapmalıyım acaba?

Silikon öneriliyor. Kaucuk bebek tukurugu ile birleşince kanserojen bir madde meydana geliyormuş... Emzikle ilgili bilgiler böyle yani biberon başlığı içinde aynısı gecerlidir. Bugune kadar neden satıldı, neden bircok marka hala uretiyor ve satısı var sorularımız ise cevapsız olarak bize kalıyor...
Yani bugunlerdeki son karar Silikon Sağlıklı şeklinde. Yarın ne derler bilemeyiz. Bebeklerimiz Allah'a emanet olsun.

Hay masallah ikiz anneleri buralarda. Benimkinin biride dizde uyuyo mecburen uyurken oturuyorum. Kendime eglence alani yaptim. Su meyve kumanda telefon yanimda bide wc olayini cozsek.

Benimkinin biride almiyor canim ne yapacam bilmem sagipta vermek hic icime sinmiyor.gece uykuda aliyor hemen uyuyor.canim gogus ucundan memnun kalirsan banada haber verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…