Benim kızım da aynı.akşam erken yatarsa önce 2 saatte sabaha doğruda saat başı uyanıyor, geç yatarsa aralıksız 4-5 saat uyuduğu bile oluyor. Sabahlar hep aynı ama saat 7:30da uyanıyor.. Ben de 9 gibi uyandırsam mı diye düşünüyorum erken yattığı zamanlar ama ya uyumazsa diye de korkuyorum.
valla banada herkes zamanla alışırsın seslerine sende boyle umursamaz olursun diyorlar yada yeni bir trend cocuga kızarsan pısırık olur diyorlarbence bi sınırı olmalı canım o ne oyle deli dana gibi kostur kostur gece saat kaclara kadar benimki kesin cok şımarık olacak cok kınadım ve kınadıgım kesin basıma gelir
birde uykuda cok irkilince daha kotu uyku sorunları olurmus.Bizimde oyle olunca kac gun sessizlikte bile durmuyor sakince
slm annişlerr, ve kuzucuklar, benimki beni sersem tavuğa çevirdigüzel uyudu ama hala kesintisiz uzun bir uykumuz yok zaten vazgeçtim o kadar uzun uyku dileklerinden de sabaha karşı bildiğin mıkır mıkır yarım saatte , olmadı 45 dakikada bir herhalde 5-6 kez uyandık,birde nasıl başardı isem memede uyumaya başladı , karnının acıkması ile uykusu aynı zamana denk geliyor, emiyor doyuyor hooopp uyuyorr, tabi sonra yatağa koyunca mık mık mık ,
valla erken uyansında uykusu kesilmesin derdindeyim artık ama zaten 21:00 gibi uyuyor ,o halde yinede 2 saate bir uyanıyor ,
Ayy en tatlı olurlar birbirlerine gulusurkenartik donuyoruz istedigimiz bagira bagira da olsa anlatiyoruz
haa bir de birbirimize gulmeye basladik arada bakisip bakisip guluyorlar birbirlerine
sonraa bagirsak duzenimiz degisiyor ek gidalarla birlikte onun icin kayisi erik kaynatip suyunu iciyoruz bir de zeytinyagi
bizden haberler bu kadar simdilik
41 kere masallah
Ben bu yeni trendlere nasıl ifrit oluyorum bilsenizUlan biz terlik peşimizde büyüdük,o kadar azar işittik,nooldu pısırık mı olduk Valla kendi adıma konuşayım ,Allaha şükür hiç de pısırık değilim.Ben de sınır koyma taraftarıyım,neticede bu bebeler büyüyecek ve gerçek hayatta herşeyin bir sınırı olduğunu görecek değil mi? Sonradan afallamamaarı için sınırları küçükten öğretmekte fayda var diye düşünüyorum...
Ben bu yeni trendlere nasıl ifrit oluyorum bilsenizUlan biz terlik peşimizde büyüdük,o kadar azar işittik,nooldu pısırık mı olduk Valla kendi adıma konuşayım ,Allaha şükür hiç de pısırık değilim.Ben de sınır koyma taraftarıyım,neticede bu bebeler büyüyecek ve gerçek hayatta herşeyin bir sınırı olduğunu görecek değil mi? Sonradan afallamamaarı için sınırları küçükten öğretmekte fayda var diye düşünüyorum...
Memede uyumaya mı başladı ,benimki doğduğundan beri memede uyuyor o da yeni yeni uyumamaya başladı ,sıkıntı oluyo akşam uykusuna memede geçiyodu,artık geçmiyo yaaa
biz geldik teyzoslarr
masallah iki gundur forumda gecmisi okuyalim derken oglen oluyor
bizim dis huysuzluklarimiz devam ediyor
bir de sipalar cok komik bir gun cok severek yedikleri birseyi ertesi gun sevmiyorlar o gun baska birsey istiyorlar
artik donuyoruz istedigimiz bagira bagira da olsa anlatiyoruz
haa bir de birbirimize gulmeye basladik arada bakisip bakisip guluyorlar birbirlerine
sonraa bagirsak duzenimiz degisiyor ek gidalarla birlikte onun icin kayisi erik kaynatip suyunu iciyoruz bir de zeytinyagi
41 kere masallah
eczanedemı satılıyo canım kara merhem dıye mı alcaz ılkkez duydumdakara merhem denilen bişey vardı bizim çocukluumuzda bu tür durumlara birebir...hala var mı ki??
oyy ne sevımlı olurlarbiz geldik teyzoslarr
masallah iki gundur forumda gecmisi okuyalim derken oglen oluyor
bizim dis huysuzluklarimiz devam ediyor
bir de sipalar cok komik bir gun cok severek yedikleri birseyi ertesi gun sevmiyorlar o gun baska birsey istiyorlar
artik donuyoruz istedigimiz bagira bagira da olsa anlatiyoruz
41 kere masallah
Memede uyumaya mı başladı ,benimki doğduğundan beri memede uyuyor o da yeni yeni uyumamaya başladı ,sıkıntı oluyo akşam uykusuna memede geçiyodu,artık geçmiyo yaaa
ya bızımkı de sırt ustu yatarken ayak topuklarından guc alarak belını ve karnını havaya kaldırıyo ters c oluyo.ozellıkle ana kcagına bıraktıgımda bu hareketı 2kez yapıyo ve hooop ayaklar yere degıyo.yakında ıyıce cıkacak ıcınden.ters gıden bıseyler var sankı benım oglanda ama cozemedım:44::44::44:sizin canavarlar da yapıyo mu
ewet bızımde boyle ılk 4-5saat uyuyor sonra sabah 6-7-8 hersaat bası uyanıyor emıyor neden acaba:44::44:
kızlar ayagımda tırnak batması olacak sanıyordum ama ınceledım tırnak batması yok.dun gece hafıf agrıyordu kızarmıs sısmıs sanırım dolama olacak.offffff cok kotu oluyormus cok agrıyormus ne yapcam ben yaa
anne sütü emen çocuk kolay hasta olmazmışşşş
pehhhhh
4 aylık çocuk 3. defa hasta oluyor
kara merhem denilen bişey vardı bizim çocukluumuzda bu tür durumlara birebir...hala var mı ki??
kızlar dün hipp te ürün talep formu doldurdum şimdi kargo geldi
süratlerine hayran kaldım
benimki de öyle ben heralde uykusunu alıyor diyorum ama yine uyumak istiyo uyutuyorum ben de yatıyorum tam ben dalmışken geri uyanıyo sersem sersem yat kalk oluyoz öğlen kadar
Ayy bayramda da ben sinir olmustum. Uykusu var uyut derler ev gurultuden yıkılır. Sesten uyuyamıyor dersende oo sese alıstır yoksa cok zorlanırsın derler. Ya tamam alıssında o patırdı gurultuye nasıl alıssın zavallı :)
Biran once duzene girer insallah sabretmekten baska care yok :)
slm annişlerr, ve kuzucuklar, benimki beni sersem tavuğa çevirdigüzel uyudu ama hala kesintisiz uzun bir uykumuz yok zaten vazgeçtim o kadar uzun uyku dileklerinden de sabaha karşı bildiğin mıkır mıkır yarım saatte , olmadı 45 dakikada bir herhalde 5-6 kez uyandık,birde nasıl başardı isem memede uyumaya başladı , karnının acıkması ile uykusu aynı zamana denk geliyor, emiyor doyuyor hooopp uyuyorr, tabi sonra yatağa koyunca mık mık mık ,
valla erken uyansında uykusu kesilmesin derdindeyim artık ama zaten 21:00 gibi uyuyor ,o halde yinede 2 saate bir uyanıyor ,
kızlar bir de bişey sorucam;
şimdi benim sıpam akşam 7 buçuk- 8 oldu mu kendi kendine bayılıp gidiyor maşallah o uyku gece 2 ye kadar devam ediyor ama sonra 2 de, 5 te , 6 da ,7 de böyle saçma sapan saatlerde uyanıyor..
şimdi 2 gündür 7 buçukta uyuduktan sonra babası gelip 9 gibi uyandıyor daha doğrusu işten gelince öpüyor o da uyanıyor, sonra 11- 11 buçukta tekrar uyuyor bu sefer sabah 5 te uyanıyor bir de 8-8 buçuk gibi..
şimdi ben bu çocuğu her akşam 9 gibi uyandırsam mı, böyle daha iyi bir uyku düzeni oluyor sanki,
yoksa bırakayım yavrum uyusun mu, ama ozaman da sabaha kadar uykusu kaç kere bölünüyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?