Ağustos anneleri merhaba,sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmak bugune kısmet oldu.benim oğlum 22ağustosta 1998 gr doğdu 37.haftada.Şu anda 5.200 kilosu ancak bu kadar olabildi :)) Bir çok kişi gece uykularından bahsetmiş benimkinin uyku düzeni diye birşey yok henuz bazen saat başı kalkıyor,bazen 2saatte bir,bazen de 3saatte bir kalkıyor ama öyle deliksiz gece koyup sabaha kadar uyuduğumuz hiç olmadı zaten artık benim de düzenim kalmadı gecenin bir yarısı kalktığında o uyusada ben uyuyamıyorum :)) 3 aylık kontrole gittik doktorumuza bebişim sürekli ağladı çıplak kalınca banyo yapacağını zannetti banyoyu suyu hiç sevmiyoruz da doktor beyimiz de sesimizden rahatsız oldu haspam nolcak...Neyse doktor bize demir hapı verdi ama nette yatığım araştırmalar sonucu 4aylık aşılarını olduktan sonra verilirmiş demir damlası bir de bebeğin gerçekten demir eksikliği olup olmadığını bilmeden yani tahlil yapmadan verdi gerçi benimkinde mutlaka eksiktir annesi de kansız birazcık...Sizler napıyorsunuz demir damlası kullanıyo musunuz yoksa erken mi,bi de o damlayı kullandığımdan beri sarı kusuyo ve kakası kokuyo pöff:))
Aboooo ne kadar doluymuşum ben yaa yaza yaza bitiremedimmm
Ağustos anneleri merhaba,sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama mesaj yazmak bugune kısmet oldu.benim oğlum 22ağustosta 1998 gr doğdu 37.haftada.Şu anda 5.200 kilosu ancak bu kadar olabildi :)) Bir çok kişi gece uykularından bahsetmiş benimkinin uyku düzeni diye birşey yok henuz bazen saat başı kalkıyor,bazen 2saatte bir,bazen de 3saatte bir kalkıyor ama öyle deliksiz gece koyup sabaha kadar uyuduğumuz hiç olmadı zaten artık benim de düzenim kalmadı gecenin bir yarısı kalktığında o uyusada ben uyuyamıyorum :)) 3 aylık kontrole gittik doktorumuza bebişim sürekli ağladı çıplak kalınca banyo yapacağını zannetti banyoyu suyu hiç sevmiyoruz da doktor beyimiz de sesimizden rahatsız oldu haspam nolcak...Neyse doktor bize demir hapı verdi ama nette yatığım araştırmalar sonucu 4aylık aşılarını olduktan sonra verilirmiş demir damlası bir de bebeğin gerçekten demir eksikliği olup olmadığını bilmeden yani tahlil yapmadan verdi gerçi benimkinde mutlaka eksiktir annesi de kansız birazcık...Sizler napıyorsunuz demir damlası kullanıyo musunuz yoksa erken mi,bi de o damlayı kullandığımdan beri sarı kusuyo ve kakası kokuyo pöff:))
Aboooo ne kadar doluymuşum ben yaa yaza yaza bitiremedimmm
hemen hemen aynı şeyleri yaşamısız benim içinde kabus dolu gunlerdi cuma gelip pazar gittiler ama sanki 10 gün kalmışlardı
aman neyseki geçti umarım uzunca bi süre gelmezlertmm bizimde çocugumuz var ama ben salmam öyle dur yapma derim kızarım
bunlar salmıs cayıra mevlam kayıraevi hiç demiyorum bile onlar gelcek diye çocuk oldugu halde evi kırklamıştım ama içine edip gittiler
1 haftada anca toparladım
bende cnm arkalarından evi 40 aldım direk annemi çağırdım yardıma gelsin diye :) halıya dökülen çorbalar..karabiber ve tarçını karıştırmalar..yırtılan kitapplara neler nelerr...
ewet bızımkıde ellerınde tutunca kafasını govdesını degılde belını ve karnını kaldıroyoBizimki de aynı canım yatırmak çok zor oluyor, ana kucağına da yatıramıyorum, ellerinden tutup kaldırmak istediğimde de karnını kaldırıyor
malesef bızımde oyle bende cok zor uykuya dalarım en ufak seste de uyanırım oyuzden sersemlıyorum uyudugumdan bısıy anlamıyorumbenimki de öyle ben heralde uykusunu alıyor diyorum ama yine uyumak istiyo uyutuyorum ben de yatıyorum tam ben dalmışken geri uyanıyo sersem sersem yat kalk oluyoz öğlen kadar
canım benım tırnak batmıyor da yanındakı et ıltıhap yapıyo kızarmıs sısmıs cokagrıyo.dolama oldu yanı.kara merhemı deneycem bugun bakalım sana yazarımcanım bgn tırnak batmasından dolayı ortopedi dr una gittim.antibiyotik ve tentürdiyot(yanlış yazmış olabilirim:))verdi.eğer geçmezse ufak bi operasyon yapıcaz dedi.
gerçekten yaşamayan bilmez mahvetti benişiştiiltihaplandı ve tırnağın kenarından sızıyor.ayakkabı giyemiyorum.terlikle gittim bgn hastaneye.sana da geçmişolsun bi an önce dr a göster derim
kızlar bebeğimin dün gece burnu tıkalıydı bugün de akmaya başladı.az önce ölçtüm ateşide 37.1 ...4 gündür bende gribim öksürüğümde kesilmedi bi türlü sanırım ben bulaştırdım ..ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..yarın hemen dr mı götüreyim evde tedavi edebileceğim yönteler var mı..sürekli emziriyorum ..başka neler yapabilirim..banyo yaptırayım diyorum ama daha fazla üşütmekten korkuyorum ya da ateşini yükseltmekten...
cnm benim kızımda gripti..yeni yeni iyileşio..öncelikle ben banyo yaptırdığımda çok rahatladım burnu açılıo buhar falan iyi geliyor...peditrus diye bir ilaç kullandım,burun damlası kullandım.karnına karabiber ve zeytinyağı sürdüm masaj yaparak aynı zamanda suyu kaynatıp içine az bi viks attık ve odada kaldı buharı dolaşsın diye.neyseki iyi geldi ama en çok iyi gelen bana göre sıcak bi banyo ve msaj..geçmişler olsun cnm
canım açılmıyo....merak ta ettim...
kızlar benim oğlan bi ara çok agu gugu yapıyodu ama şimdi bikaç gündür nerdeyse hiç sesi çıkmıyo sadece arasıra çığlık şeklinde bağırıyor bi de bazen sanki bir derdi var gibi uzun uzun "aaaeeeeuuuuu aaauuuuuu""şeklinde inlemelerimiz var..normal mi bilemedim sizinkiler nasıl? ( 17 ağustos doğumluyuz)
bizimki de öyle agu gugu demesi için çoook mutlu olması lazım sadece sabahları yapıyo gün içinde önce normal çığlık sonra ağlamaklı çığlık kafa kaldırıp oturmaya çalışmalarla geçiyo
biz de 17 ağustos
kızlar benim oğlan bi ara çok agu gugu yapıyodu ama şimdi bikaç gündür nerdeyse hiç sesi çıkmıyo sadece arasıra çığlık şeklinde bağırıyor bi de bazen sanki bir derdi var gibi uzun uzun "aaaeeeeuuuuu aaauuuuuu""şeklinde inlemelerimiz var..normal mi bilemedim sizinkiler nasıl? ( 17 ağustos doğumluyuz)
canım benim oğlum nerdeyse konusacak
bütün gün nerdeyse onunla konusma halindeyim bide su 2gündür sanki annnneeee die bağırıyo öldürüyo bizi gülmekten erkenmi konuscak ne
he bu arada bizde 8ağustos doğumluyuz
Yerim onu ben maşşallah ona..Umarım Ata da başlar tekrar..bi ara süperdi:)) acaba emzik vermesem mi..belki çocuk konuşcak ta ağzı dolu olunca susuyo ne biliiim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?