2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da aynı.akşam erken yatarsa önce 2 saatte sabaha doğruda saat başı uyanıyor, geç yatarsa aralıksız 4-5 saat uyuduğu bile oluyor. Sabahlar hep aynı ama saat 7:30da uyanıyor.. Ben de 9 gibi uyandırsam mı diye düşünüyorum erken yattığı zamanlar ama ya uyumazsa diye de korkuyorum.

ya birde cocuklara dur sus demiyorlar ben olsam deli olurum. Bize annem bir bakardı aklımız cıkardı
Cocuklar bagırdıkca kadınlarda sesini yukseltiyor konusurken dönüp bi bebene dur yavrum desene

kızlar benim zilinin yzptığına bakın ben ona opucuk atıyorum biraz durduktan sonra odabana atmaya calışıyor ve dudaklarını buzuyor arastırdım olabiliyormuş deneyin sizkilerde yuz mimiklerinizi taklit edecektir inanılmaz bişey çıldıacam ben

uvvv benim 40ım çıkınca dr. muayenesine gittiğimde dr.umun söylediği ilk şey "sakın emziriyorum ben hamile kalmam deme sonra gelirsin kürtaj olmaya ikimiz de çok üzülürüz" oldu..

doğumdan sonra çok yüksek kalitede yumurta üretilir ve bu sütünün olup olmamasına ya da adet olup olmamana bakmaz, hiç beklemediğin bir anda çalayabilir dedi

evet evet anlaşıldııı geç uyutucaz bunları
ben şimdi akşam 9 gibi uyandırıcam, sonra zaten 11-11 buçuğa kadar acıkıyor emip sızıyor,
bu sefer sabah geç kalktığı için akşam uykusu da gece kayacaktır, pes etmeden dzene koyalım kızlar, bize de yazık yaa uyumanın tadına vardım çok şükür

ewet canım ben hayvan seslerı falan cıkartıyorum bızım kıde oyle bı bakıyor kı agzıma dudaklarıma dıkkatlıce.agzı gozu ayrı ayrı oynuyo yapmaya calısıyo.zaten nette okumustum bu ayın gelısım ozellıklerınde vardı.oyyy yerım ben bu minişleriii

akıl sağlığımıza zarar bu minnaklar çok guzeller

anne sütü emen çocuk kolay hasta olmazmışşşş

pehhhhh

4 aylık çocuk 3. defa hasta oluyor

sağol cnm haklısın 2. seçenek daha iyi yoksa çok pis dalasım var onlara da neyse yine olan bana olur
inşallah benim afacan düzelir en kısa zamanda

ya birde cocuklara dur sus demiyorlar ben olsam deli olurum. Bize annem bir bakardı aklımız cıkardı
Cocuklar bagırdıkca kadınlarda sesini yukseltiyor konusurken dönüp bi bebene dur yavrum desene

ya varya aynennnnnnn annemin bi bakışı yeterdi beni o koltuga mıhlamaya
ama bunlarda o yok baktım yuzsuzler bende kendım kızdım onların cocuklarına
eşimede sürekli sustur şunları dercesine bakışlar attım zaten onlar benım canıma okudu bende eşimin
ya sorma dediğin gibi çocuklar coştukça bunların sesleri arttı saat gece 3 e 4 e kadr oturdular yatmakda bilmediler
o saatte gürültü yapıyolar içimden hep bi komsum gelse kapıya susun dese diye baktım ama gelende olmadı
nasıl sabrettiler bize bilmiyorum

maşallah bebişine cnm çok şükür erken merken uyuyo gene maşallahhh ona
inş,allah koyarız düzenede rahat ederiz büyüdüler artık yahu uyusunlar güzelcene aa

geçenlerde kim sodu bilemiyorum ama bebeğiniz bişeylere uzanıyormu tutmak için diye evet benim kız uzanıyor internetten acıyorum gusttavo lima yı o ce ce re re diyor benim kız kendini ona atıyor cıldırıyor resmen çok komik oluyor

6ay hamile kalınmaz mı arkadasım kaldı 3.ayında hemde 1sefer korunmayarak. Eşi diğeri kac ay olmadı birsey olmaz demiş ama oluyormus demek ki :)
canım arkadaşında bu 3 şart olmasına rağmen mi hamile kaldı?
1.emziriyomuydu (bebek %100 anne sütü alacak)
2.adet kanaması olmayacak
3.6 aydan küçük olacak bebek zaten 3 aylık demişsin
ulaşabileceğin biriyse bi sorabilirmisin il 2 şartı?
canlı örneğe ihtiyacım var
gerçekten öyle oluyormuş canım 2 gündür anladım ayladır böyle uyumamıştık
evet canım allaha çok şükür ben uykusuzluk ne bilmiyorm

demircanım prolaktin hormonu ile ilgili yazdığım yazı sanırım geçmiş sayfada kaldı memorial dan alıntı
e memorial bu boru değil:18:

Bende erken uyusun diye ugrasıyorum zaten erken kalkıyorum ondan o duzen işime geliyor :)
Demek ki bize ayak uydurmalarına calışmalıyız :)

maşallah bebişine cnm çok şükür erken merken uyuyo gene maşallahhh ona
inş,allah koyarız düzenede rahat ederiz büyüdüler artık yahu uyusunlar güzelcene aa

hepsine maşallah canım,
ama nasıl alışırlarsa öyle gidiyor, biraz müdahale lazım

canım doktorun gerçekten doğruyu söylemiş. hepimiz dikkat etmek zorundayız sütün koruduğuna bende inanmıyorum. annem beni sabah akşam emzirirken kardeşime hamile kalmiş henüz 4 aylıkmışım gerçi iyiki olmuş diyoruz orasıda ayrı tabii :)) ama yinede dikkat etmek lazım. hele ben adet olduyorum artık iyice dikkat etmek zorundayım. allah korusun hamile bile kalsam aldırmayı aklımın ucundan geçirmem orasıda ayrı

okudum canım,
ben de dr.umun yalancısıyım e o da boru değil
neyse canım 6 ayı bitirmeye de bişey kalmadı inşallah kazasız atlatırız

gerçi bizim daha ilk gecen hafta oldu bir daha da olduğunda muhtemelen 6 ayımız dolmuş olur

aynen canım, benim başıma bir kaza gelse doğurma şansım hiç yok sezaryen olduğum için, normal doğum olsaydı valla seve seve doğururdum,zaten istiyorum 2.yi, 2yıl da beklemem yanii

Çok yakın arkadasım ondan biliyorum canım zaten
Sadece emziriyordu zaten ek gıda denemsi için bile erkendi 3.ayındaydı ve uyusa bile uyandırıp emziriyordu mutlaka 2saatte bebekte memeye duskun bir bebekti. Hamileyken memede kesince ac kaldı zor gecti mamaya falan. Uykusundan bile kaldırdıgı için uyku duzeni olusmadı bebegin şimdiki 6saat uyusa kaldırmıyor ondan
İki bebegide temmuz dogumlu o ilk defa gecen ay adet oldu bayramdı hatta.
Süt koruması ile ilgili paylastıgını bende uzman tvde izlemiştim ama birde ek olarak prztf kullansan fena olmaz.

evetcanım haklısın
zaten przvtf kullanıyoz da yine de sütün koruduğuna inanmak istiyorum (3 şart sağlanması önemli)

cevabın için tşk canım
kullnıyoz zaten

aynen canım, benim başıma bir kaza gelse doğurma şansım hiç yok sezaryen olduğum için, normal doğum olsaydı valla seve seve doğururdum,zaten istiyorum 2.yi, 2yıl da beklemem yanii

ahh canım sorma bende istiorum ikinciyi bana kalsa bir buçuk sene sonra falan yaparım da millet delimisin diicek bana:)) birlikte bir arada büyüsüler istiyorumda. eşim pek yanaşmıyor dört beş sene sonra diyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…