2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haftaya ehliyet kursuna yazdıracağız deseydin.töööbe töööbeee

ahh canım sorma bende istiorum ikinciyi bana kalsa bir buçuk sene sonra falan yaparım da millet delimisin diicek bana:)) birlikte bir arada büyüsüler istiyorumda. eşim pek yanaşmıyor dört beş sene sonra diyor :)))

yaa boşver milleti, 2si beraber büyür işte ne güzel,
bizde de herkes başka çocuk yapmam diye korkuyor
halbuki en çok ben istiyorum, vakti gelince olur inşallah ama önce rabbim olmayanlara versin

Son düzenleme:

yaa ben de yapmak istiyorum onu ama bizim babamız 9da falan evde oluyor bu sefer hiç vakit geçiremicekler diye yapamıyorum...((

O benim ben ben
Altta gördüğünüz takvime sayesinde kavuştuk
Onceleri üzüldüm ama şimdi alıştık ve gün sayıyoruz.
1 oğlum 1 kızım vardı hersey iyi derken;
3. Kuzum yolda. Saglikla gelsin inşallah ...
--
Kaymadı,düşmedi tas gibi duruyordu

yaa ben de yapmak istiyorum onu ama bizim babamız 9da falan evde oluyor bu sefer hiç vakit geçiremicekler diye yapamıyorum...((

Ya sorma en buyuk sıkıntı o Allahtan birgun erken geliyor birgun gec. Dun 11de geldi niye uydu erkenden diyor alıstı ya 1de uyumasına yarın seversin dedim sabaha kadar cok ozledim diye soylenip durdu

Maşallah yavrularına
demekki neymiş spirale bile güvenmiycekmişiz

Ya sorma en buyuk sıkıntı o Allahtan birgun erken geliyor birgun gec. Dun 11de geldi niye uydu erkenden diyor alıstı ya 1de uyumasına yarın seversin dedim sabaha kadar cok ozledim diye soylenip durdu

evet yaaa...yanında yatırsam da öyle hasret giderseler diicem ama babamız bir horluyor ki evlere şenlik:))

kızlar dün hipp te ürün talep formu doldurdum şimdi kargo geldi
süratlerine hayran kaldım

atynı dert bende de oldu cnm yaa..benim kzıım maşallah hergün aynı saatte uyur aynı saate uyanırdı ...geçenlerde kaynanam gil ve eltim geldi..eltimin 2 çocuğuda vardı o kadar yaramazlardı kii anlatamam her bağırışlarına kızım yerinden fırladı ve uyku düzeni bozuldu.eltimin kızıda gripti yanaşıp durdu yavruma ne kadar engelelmeye çalışsamda yanaştı ve kızımıda grip etti,kurban oluurm yaa burnu tıkandı meleğimin.hem kızımın uyku düzeni gitti,hem grip oldu hem evimi dandini etti sıpaalr.kızıyorum ama bizimde çocuklarımız var.ama kocaman kız olmuş hala yaramaz kabus gibi birgündü

valla banada herkes zamanla alışırsın seslerine sende boyle umursamaz olursun diyorlar yada yeni bir trend cocuga kızarsan pısırık olur diyorlar bence bi sınırı olmalı canım o ne oyle deli dana gibi kostur kostur gece saat kaclara kadar benimki kesin cok şımarık olacak cok kınadım ve kınadıgım kesin basıma gelir

birde uykuda cok irkilince daha kotu uyku sorunları olurmus.Bizimde oyle olunca kac gun sessizlikte bile durmuyor sakince

hemen hemen aynı şeyleri yaşamısız benim içinde kabus dolu gunlerdi cuma gelip pazar gittiler ama sanki 10 gün kalmışlardı
aman neyseki geçti umarım uzunca bi süre gelmezler tmm bizimde çocugumuz var ama ben salmam öyle dur yapma derim kızarım
bunlar salmıs cayıra mevlam kayıra evi hiç demiyorum bile onlar gelcek diye çocuk oldugu halde evi kırklamıştım ama içine edip gittiler
1 haftada anca toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…