Bu arada dün bu konuyla ilgiki kv. İle yaptığım tel. Konuşması;
Kv: Ela oyuncakları tutabiliyor mu?
Ben: daha tam tutamıyor ama yavaş yavaş başladı ellerini kullanmaya
Kv: olsun napalım, hasta olmasında..
Sinir oluyorum böyle şeyler söylemesine.. Bir daha konuşunca emekliyor diyeceğim, nasılsa o bir daha buraya gelinceye kadar emekler kızım.. Gerçi emekliyor desem bu sefer de çok erken der..
ahh canım sorma bende istiorum ikinciyi bana kalsa bir buçuk sene sonra falan yaparım da millet delimisin diicek bana:)) birlikte bir arada büyüsüler istiyorumda. eşim pek yanaşmıyor dört beş sene sonra diyor :)))
Bende bu konuyu yazacaktım canım, gecenlerde bahsetmiştim burada sabah kalktıgı saatten 12 saat sonra uykuya geciş ile ilgili birseyler. O gündne bu yana deneme aşamasındayım. Sıpa oglum 12-1-2 gibi uyuyordu 10da uyutmaya basladıgım halde dusunun sonra gecede mızıkmızık dogru duzgun uykusu yoktu.
Şimdi sabah 8demi kalktı akşam o vakitlere yakın altını değiştiriyorum ısıgı azaltıyorum. Bakınca hiç uykusu yok gibi duruyor ama bence sizde bir deneyin bu saat yontemini. Daha erken uyudugu gibi daha guzel uyumaya basladı.
Ama uykusu yok uyumaz yada erken diye o saatini atlatırsak 12 1e kadar uyumuyor ve gece daha huysuz oluyor.
O benim ben benöncelikle merhaba sukatre çok yanlış çokkkkk ben sprialle kaç gündür gebemiyim diye gidip geliyorum ki kese göründü felan dediler
kesinlikle git test yaptır arkadaşım inşallah hamile değilsindir
ama kist doğumdan sonra eriyor diyorlar inşallah erimiştir. sakın sprial takdırma sprialle hamile kalanlar son zamanlarda aşırı arttı onla bile ben iki yöntem kullanıyorum
ondan hap iç süte geçmeyen yada aylık prz kullan
yaa ben de yapmak istiyorum onu ama bizim babamız 9da falan evde oluyor bu sefer hiç vakit geçiremicekler diye yapamıyorum...((
aynısı bended var 1,5 aydır ayakkabı numaramız büyüde eski ayakkabılar küçük geliyor ondan 41 aldım o bile küçük geliyor zaten 39,5 giyiyyordum
O benim ben ben
Altta gördüğünüz takvime sayesinde kavuştuk
Onceleri üzüldüm ama şimdi alıştık ve gün sayıyoruz.
1 oğlum 1 kızım vardı hersey iyi derken;
3. Kuzum yolda. Saglikla gelsin inşallah ...
--
Kaymadı,düşmedi tas gibi duruyordu
kara merhem denilen bişey vardı bizim çocukluumuzda bu tür durumlara birebir...hala var mı ki??
Ya sorma en buyuk sıkıntı o Allahtan birgun erken geliyor birgun gec. Dun 11de geldi niye uydu erkenden diyor alıstı ya 1de uyumasınayarın seversin dedim sabaha kadar cok ozledim diye soylenip durdu
evet yaaa...yanında yatırsam da öyle hasret giderseler diicem ama babamız bir horluyor ki evlere şenlik:))
ayy bayramda da ben sinir olmustum. Uykusu var uyut derler ev gurultuden yıkılır. Sesten uyuyamıyor dersende oo sese alıstır yoksa cok zorlanırsın derler. Ya tamam alıssında o patırdı gurultuye nasıl alıssın zavallı :)
biran once duzene girer insallah sabretmekten baska care yok :)
atynı dert bende de oldu cnm yaa..benim kzıım maşallah hergün aynı saatte uyur aynı saate uyanırdı ...geçenlerde kaynanam gil ve eltim geldi..eltimin 2 çocuğuda vardı o kadar yaramazlardı kii anlatamam her bağırışlarına kızım yerinden fırladı ve uyku düzeni bozuldu.eltimin kızıda gripti yanaşıp durdu yavruma ne kadar engelelmeye çalışsamda yanaştı ve kızımıda grip etti,kurban oluurm yaa burnu tıkandı meleğimin.hem kızımın uyku düzeni gitti,hem grip oldu hem evimi dandini etti sıpaalr.kızıyorum ama bizimde çocuklarımız var.ama kocaman kız olmuş hala yaramaz kabus gibi birgündü
atynı dert bende de oldu cnm yaa..benim kzıım maşallah hergün aynı saatte uyur aynı saate uyanırdı ...geçenlerde kaynanam gil ve eltim geldi..eltimin 2 çocuğuda vardı o kadar yaramazlardı kii anlatamam her bağırışlarına kızım yerinden fırladı ve uyku düzeni bozuldu.eltimin kızıda gripti yanaşıp durdu yavruma ne kadar engelelmeye çalışsamda yanaştı ve kızımıda grip etti,kurban oluurm yaa burnu tıkandı meleğimin.hem kızımın uyku düzeni gitti,hem grip oldu hem evimi dandini etti sıpaalr.kızıyorum ama bizimde çocuklarımız var.ama kocaman kız olmuş hala yaramaz kabus gibi birgündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?