2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam kızım kanepede babasının yanında yatıyordu.babası kucağına almaya çalışırken sol kolundan çıttt diye bir ses ve kolu hafif dışa dönüktü.nasıl ağladı yavrum.hemen çıkardım kıyafetlerini kontrol ettim ama bişey anlamadım.ama kızım kolunu hareket ettirdikçe nasıl gözünden yaşlar dökülüyor yavrumun.hemen aldık acile götürdük.film çekildi kırık çıkık yok şükürler olsun.
ama sol kolunu çok kaldıramıyor.parmagımı eline verdiğimde sağa göre çok zayıf sıkıyor.daha önce böylemiydi bilemiyorum.
kızlar sizin bebişlere parmağınızı tuttururmusunuz.iki elide eşitmi sıkıyor

içim pek rahat değil.

ay biz süpriz yumurtamızlan paptyamısı alıp gelmek istiyoruz artık...Ata bu sefer de gülücükler fırlattı ekrana..ilk aşk bu kesin eminim artık...

buyrun gelin, tostosum ve ben pek seviniriz

Yükleme şu resimleri yaa kız elden gidecek
Güngectikce talipleri artıyor olmaz ama boyle

kızım kimi isterse ona varsın, kıskanç kayınvalide

Gecmiş olsun canım da gecen gun aynen ben alırkende oyle bir ses geldi panik oldum baktım hareket ediyor aynı oranda kolu. Eklem kemiklerindne gelmiştir diye dusundum sonra, testlerde de birsey cıkmamıs aglaması denk gelmiş olabilir. Gerekeni yapmışsınız zaten için rahat etsin bence

Canım şimdi denedim eşit sıkıyo gibi geldi bana...Yalnız o sesleri bazen biz de yaşıyoruz kucaklayınca falan çıt çıt...bişey olsa hastanede derlerdi endişe etme bence..kıyamam ona ben...:2:

kızlar bebişlere bu karışık bitki çayıdır rezene çayıdır falan veriyo musunuz?

hipp ten gelen çaydan versem mi acaba üzerinde 2. aydan itibaren yazıyor 5. aya giricez 2 gün sonra:26:

dediğin karışım gaz içinmiş canım..şimdi durup dururken fazladan çalıştırır mısın ki bilemedim zararı olur mu...uyuyan devi uyandırma bence..

hadi yaa
yavrucağın kursağından sıcak bişeyler geçsin demiştim

neyse zaten bugün fazla tahliye yaptı dediğin gibi bir patlamaya sebep olmayayım durup dururken

canım bizimkide öyleydi bi salladık artık sallamadna uyumuyor gerçi babası alıştırdı artık sallama işleri onda

sakın alıştırma benim kızda kendi kendine uyuyor tai babası gece işteyken
canım bızımkıde cok gazlıydı ılk aylar salladık alıstı.nasıl kendısı uyuyor sonradanmı degıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…