kolum koptuuu
omzum çürüdüüü
boynum tutulduuuuuuu
ama çokk güzel uyuyor kuzum yaaaa dayanıcam artıkk serde analık var
kolum koptuuu
omzum çürüdüüü
boynum tutulduuuuuuu
ama çokk güzel uyuyor kuzum yaaaa dayanıcam artıkk serde analık var
selam arkadaşlar artık çok giremiyorum siteye nasılız bakem
ben de sol kolumu hissetmiyorummm
Arkandayım şekerim...sık dişini:))
uyumaz uyumaz şimdi de uyanmayacağı tuttu sıpamın
yatagina koy annesi bak nasil uyanirr
ay biz süpriz yumurtamızlan paptyamısı alıp gelmek istiyoruz artık...Ata bu sefer de gülücükler fırlattı ekrana..ilk aşk bu kesin eminim artık...
Yükleme şu resimleri yaa kız elden gidecek
Güngectikce talipleri artıyor olmaz ama boyle
dün akşam kızım kanepede babasının yanında yatıyordu.babası kucağına almaya çalışırken sol kolundan çıttt diye bir ses ve kolu hafif dışa dönüktü.nasıl ağladı yavrum.hemen çıkardım kıyafetlerini kontrol ettim ama bişey anlamadım.ama kızım kolunu hareket ettirdikçe nasıl gözünden yaşlar dökülüyor yavrumun.hemen aldık acile götürdük.film çekildi kırık çıkık yok şükürler olsun.
ama sol kolunu çok kaldıramıyor.parmagımı eline verdiğimde sağa göre çok zayıf sıkıyor.daha önce böylemiydi bilemiyorum.
kızlar sizin bebişlere parmağınızı tuttururmusunuz.iki elide eşitmi sıkıyor
içim pek rahat değil.
dün akşam kızım kanepede babasının yanında yatıyordu.babası kucağına almaya çalışırken sol kolundan çıttt diye bir ses ve kolu hafif dışa dönüktü.nasıl ağladı yavrum.hemen çıkardım kıyafetlerini kontrol ettim ama bişey anlamadım.ama kızım kolunu hareket ettirdikçe nasıl gözünden yaşlar dökülüyor yavrumun.hemen aldık acile götürdük.film çekildi kırık çıkık yok şükürler olsun.
ama sol kolunu çok kaldıramıyor.parmagımı eline verdiğimde sağa göre çok zayıf sıkıyor.daha önce böylemiydi bilemiyorum.
kızlar sizin bebişlere parmağınızı tuttururmusunuz.iki elide eşitmi sıkıyor
içim pek rahat değil.
kızlar bebişlere bu karışık bitki çayıdır rezene çayıdır falan veriyo musunuz?
hipp ten gelen çaydan versem mi acaba üzerinde 2. aydan itibaren yazıyor 5. aya giricez 2 gün sonra:26:
Gazı mı var tatlım...çay ne işe yarayan çay?
yok canım gazı falan yok
rezene anason papatya karışımı
ne bileyim bir değişiklik olsun çocuğa dedim
dediğin karışım gaz içinmiş canım..şimdi durup dururken fazladan çalıştırır mısın ki bilemedim zararı olur mu...uyuyan devi uyandırma bence..
dediğin karışım gaz içinmiş canım..şimdi durup dururken fazladan çalıştırır mısın ki bilemedim zararı olur mu...uyuyan devi uyandırma bence..
canım bızımkıde cok gazlıydı ılk aylar salladık alıstı.nasıl kendısı uyuyor sonradanmı degıstıcanım bizimkide öyleydi bi salladık artık sallamadna uyumuyor gerçi babası alıştırdı artık sallama işleri onda
sakın alıştırma benim kızda kendi kendine uyuyor tai babası gece işteyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?