aktardanmı aldınm cnm yoksa granul formulunde olanlardanmı mılupa gıbıyok canım gazı falan yok
rezene anason papatya karışımı
ne bileyim bir değişiklik olsun çocuğa dedim
bebısın cok tatl ımasallah cnmha bi de uyku uyumayan çocuklarda iyiymiş bak..e anason var rakı gibi çarpıyo heralde:))
aktardanmı aldınm cnm yoksa granul formulunde olanlardanmı mılupa gıbı
bebısın cok tatl ımasallah cnm
Teşekkürler teyzoşuuuu:)) yalnız hijyen problemi var bu ara..ayaklar elle tutulup sonra ağıza sokuluyo..napıcaz bilmiyorum ( choco latte duymasın kızına talip olduk da...)
Hayalimdeki bebek ; kendi kendine uyuyan bebek
ben de şaşırdım valla, baya da iyi bir kutu geldi2 küçük paket pirinçli mama, 1 büyük kutu organik yulaflı mama, 1 büyük kutu elmalı gece maması, 2 küçük paket de karışık bitki çayı geldi, gelir sana da bugün yarın canım
benimki de elini yüzüne koyup meemsiyle kendi kendine uyuordu.takiii bayrama kadar.bayramda orada burada dolaşmaktan hem düzeni gitti yavrumun hemnde uykusuz ve huzursuzdu.dolayısıyla kendi kendine uyumadı hiç kucaktaydı.şimdide kucakta uyumuyo.beşiğinde sallıyorum.ayakta da uyumuyordu.şidmi ona da alışsın istedim çünkü başka yere gittiğim zaman beşikte yok
bgn geldiiiiiiiii
bu arada kızlar bu hipp en gelen ürünler güvenilirdir dimi.
çünkü 2 büyük kutu kaşık maması yollamışlar.şaşırdım.diğer numuneler küçükte bu büyüklere şaşırdım.kullanılır dimi
çok mu pimpirikliyim
vayy başladı mı ayağını yemeye
bizim ki daha ellerini bitiremedi, bende sürekli ıslak mendille siliyorum artık ne kadar faydalı oluyorsa
bak şimdiiiiiiii
kurt düşürme içime yahuuu:26:
Başladı canım yaaa..sorma. sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyorum..elimde mendil ayak siliyorum habire:)) bizimki ellere de dewam ediyor canım tulum falan giyince..o vazgeçilmezimiz..buruştu artık ıslanmaktan
çünkü 2 büyük kutu kaşık maması yollamışlar.şaşırdım.diğer numuneler küçükte bu büyüklere şaşırdım.kullanılır dimi
çok mu pimpirikliyim[/QUOT
Canım biz onlar için iki yıl kaşık maması müşterisiyiz en az..iki kutunun lafı mı olur hiç..bence güvenilirdir..Ya ben de doldurdum o formdan bana gelen giden yok siz hep istanbuldamısınız ondan mı geliyo ki..ben ıspartadayım da..belki ondandır dedim..bu arada Hipp yeni mama çıkarmış..Combiotic diye..prebiyotik falan içeriyomuş..onu bi deneyesim var..mamada dewrim diyolar..
BEN TAKDIRDIM ÇOKDA PİŞMANIM SANIRIMDA HAMİLEYİM KİMSE BİRŞEY SÖyLEMİYOR GERİ DOKTOR 1 HAFTA SONRA DA OLMAZSAN
gel test yapalım dedi mide bulantım varadet söktürücüye başladım
canım bende 7 sinde adet oldum 9 unda taktırdım adetim bitti ama hala kanamam var dr normal diyo ama korkuyorum 19 gün sürmesi normal mi ilk taktırdığınızda sizinde öle oldu mu
yokya son tüketim tarihleri 05/2013 ve 09/2013 bişi olmaz bişi olmaz
tabi açıldıktan sonra 3-4 hafta içinde tüketmek lazımmış
ben doğduğundan beri ayağından çorap eksik etmediğim için gecen gün aynada ayaklarını görünce şoka girdi çocuk, resmen ayaklarına odaklandı kaldı ağzı kocaman açık
keşfetmesine izin vermiyoruz ki üşüyecek diye
Canım biz onlar için iki yıl kaşık maması müşterisiyiz en az..iki kutunun lafı mı olur hiç..bence güvenilirdir..Ya ben de doldurdum o formdan bana gelen giden yok siz hep istanbuldamısınız ondan mı geliyo ki..ben ıspartadayım da..belki ondandır dedim..bu arada Hipp yeni mama çıkarmış..Combiotic diye..prebiyotik falan içeriyomuş..onu bi deneyesim var..mamada dewrim diyolar..
canım benim bebeğimde 6 bucuk aylık bende hipp maması kullanıyorum organik tavsiye ederim
Ay yerim onun poğaça ayaklarını..yaa ben eldiven de hiç giydirmedim gelişimini çok olumlu etkiledi ( kayınvalidesi duyyyyyy bunlarıı) şimdi de elektrikli soba açıp altını soyuyorum walla tanısın ayaklarını diye..çabuk dönmesi ve oturma sürecinde önemliymiş..fatura kol gibin gelicek ama napiim..
canım ben kocaelindeyim ama bende formu dolduralı baya olmuştu
vayy başladı mı ayağını yemeye
bizim ki daha ellerini bitiremedi, bende sürekli ıslak mendille siliyorum artık ne kadar faydalı oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?