2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler teyzoşuuuu:)) yalnız hijyen problemi var bu ara..ayaklar elle tutulup sonra ağıza sokuluyo..napıcaz bilmiyorum ( choco latte duymasın kızına talip olduk da...)

vayy başladı mı ayağını yemeye
bizim ki daha ellerini bitiremedi, bende sürekli ıslak mendille siliyorum artık ne kadar faydalı oluyorsa

Hayalimdeki bebek ; kendi kendine uyuyan bebek

benimki de elini yüzüne koyup meemsiyle kendi kendine uyuordu.takiii bayrama kadar.bayramda orada burada dolaşmaktan hem düzeni gitti yavrumun hemnde uykusuz ve huzursuzdu.dolayısıyla kendi kendine uyumadı hiç kucaktaydı.şimdide kucakta uyumuyo.beşiğinde sallıyorum.ayakta da uyumuyordu.şidmi ona da alışsın istedim çünkü başka yere gittiğim zaman beşikte yok

bgn geldiiiiiiiii

bu arada kızlar bu hipp en gelen ürünler güvenilirdir dimi.

çünkü 2 büyük kutu kaşık maması yollamışlar.şaşırdım.diğer numuneler küçükte bu büyüklere şaşırdım.kullanılır dimi

çok mu pimpirikliyim

hadi afiyet olsun canım

bak şimdiiiiiiii
kurt düşürme içime yahuuu:26:

bizim ki daha ellerini bitiremedi, bende sürekli ıslak mendille siliyorum artık ne kadar faydalı oluyorsa

Başladı canım yaaa..sorma. sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyorum..elimde mendil ayak siliyorum habire:)) bizimki ellere de dewam ediyor canım tulum falan giyince..o vazgeçilmezimiz..buruştu artık ıslanmaktan

Başladı canım yaaa..sorma. sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyorum..elimde mendil ayak siliyorum habire:)) bizimki ellere de dewam ediyor canım tulum falan giyince..o vazgeçilmezimiz..buruştu artık ıslanmaktan

ben doğduğundan beri ayağından çorap eksik etmediğim için gecen gün aynada ayaklarını görünce şoka girdi çocuk, resmen ayaklarına odaklandı kaldı ağzı kocaman açık

keşfetmesine izin vermiyoruz ki üşüyecek diye

yokya son tüketim tarihleri 05/2013 ve 09/2013 bişi olmaz bişi olmaz

tabi açıldıktan sonra 3-4 hafta içinde tüketmek lazımmış

bence de yaa
ben 6.aydan önce vermiycem onları, şimdilik sadece anne sütüyle devam ediyoruz
çok şükür mamayı kestik yine

Ay yerim onun poğaça ayaklarını..yaa ben eldiven de hiç giydirmedim gelişimini çok olumlu etkiledi ( kayınvalidesi duyyyyyy bunlarıı) şimdi de elektrikli soba açıp altını soyuyorum walla tanısın ayaklarını diye..çabuk dönmesi ve oturma sürecinde önemliymiş..fatura kol gibin gelicek ama napiim..

eldiven ben de fazla giydirmedim, şimdi herşeye uzanıp tutuyor maşallah
ama ayak konusunda biraz uyuzum galiba, çorabını çıkarana da kızıyorum giydir diye

yok yok ben de çıkarayım artık tanısın yavrum ya yazık , ayak fobisi olmasın sonra çocukta

Islak mendili ben kendi elim için bile kullanmıyorum ya ama gordugum kişiler cocuklarının agzını yuzunu siliyor :44:
Altını değştirirken falan once su ve pamukla ellerini yuzunu temizliyorum, sonra altına geciyorum. Primanın falan ıslak mendili var evde ama cok parfumlu urunler sanki onla silmesek kendi kiri bile daha iyidir gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…