2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende unıbabyının ıslak pamuklu mendıllerı kullanıyorum canmı guvenlı parfumsuz tavsıye ederım

altını degıstıtırkende bıraz altı acık kalsın canım hem rahatlar hem ayaklarını tanır haklısnız

canım ben sadece unibaby kullanıyorum
sadece pamuk mendil ve su+potasyum sorbat var
diğerlerinde türlü maddeler ve alkol var gerçekten de

Teşekkürler teyzoşuuuu:)) yalnız hijyen problemi var bu ara..ayaklar elle tutulup sonra ağıza sokuluyo..napıcaz bilmiyorum ( choco latte duymasın kızına talip olduk da...)
ayakalrını tanıması guzel canım benım oğlan yapmıyo ole kaldırmıyo yanı 4 aylık ama dah bılmıyo sanırım ayaklarının oldugunu.ben usur dıye korkuyorum altını acıyorum ama uzun acık tutamıyorum

benım kayınvalıdede ole yuzunu cızermıste kalıcı ız kalırmıs hadı ordan dedım ya oğluşum hep ellerıne bakıyor gelısımını engelleyememm

bende unıbabyının ıslak pamuklu mendıllerı kullanıyorum canmı guvenlı parfumsuz tavsıye ederım

canım ben sadece unibaby kullanıyorum
sadece pamuk mendil ve su+potasyum sorbat var
diğerlerinde türlü maddeler ve alkol var gerçekten de

Evet bi o varmış su bazlı, ben markette bulamamıstım dogumdan once bir tane primanın almıstım. Onuda zaten bir bayramda kullandım.

El ayak tanıması konusunda etkilimi eldiven takma işi bilmiyorum ama ben hemen hemen hiç takmadım ellerini pek tanımıyor, corap hep giydirdim ayaklarını agzına goturmuyor ama dikilme istegi ve tepinme cok var

arkadaşşlar meraba, bu doğum parası ve süt parası nedir ne kadar yatar, nereye yatar:) ben öğretmenim, eşim benim adıma milli eğitime doğum parası için başvurmuş ama yatan para yok sanırım, bizim maaşlar ziraate yatıyo hiç öle fazladan para yatmadı:) bi de süt parası için ayrıa mı başvurmak gerekiyo, her ay mı yatıyo o sadece 1 ay mı:) her ay diyerek çok şeymi istedim acaba:)

benım kayınvalıdede ole yuzunu cızermıste kalıcı ız kalırmıs hadı ordan dedım ya oğluşum hep ellerıne bakıyor gelısımını engelleyememm

Aksine cok cabuk iyileşiyor metobolizmaları cok hızlı calıstıgı için bir iki defa cizdi cunku oglum. Hele birisi bayagı derindi 3.gune birsey kalmamıstı.Basta hiç takmadım eldiven şimdi evi havalandırınca cok soguk olunca 5-10 dakika takıyorum okadar.

cnm doğum belgemi okul mutemedine verdim ben o halletti

bende eldiven hiç kullanmadım ama ellerini yumruk ypıp yemekten ve parmak emmektn başka bişey yapmıyo oqluşum
çıngırak falan tutmuyo aqzınada getiremiyo tabi doqal olarak.yarın tam 3 ayımız dolacak.ayaklarınıda hep havalandırıyorum ama ayaklarınıda ellemiyo zaten o ayaklar havaya kalkmaz gibi geliyo bana bayaqı şişqoyuz çünkü sanki zor gibi yani .
siz ayaklarını kaldırıyo elleriyle tutuyo falan yazınca düşündürmeye başladı beni benimki neden yapmıyo diye.normal midir sizce?

canım her bebek farklı gelişiyo ama sonuçta hepsi aynı şeyleri yapabilir olucaklar inşallah..kafana takma..mesela bizim de kilomuz az erkek bebeklere göre..ama sallamıyorum ben..bugün yapmaz da bi bakarsın yarın yapıverir..o kadar hızlı gelişiyorlar ki:))senin tosuncuk tam yemelik bu arada yaaaaa

Biodermanın var bi de...sulu mendilmiş..ama paketi 22 lira....ilk ay kullandım sadece o yüzden..

Tşkler canım cvp için.ne iliyim herkes öyle yazınca düşündüm brde.ama bizimkininde kilosu fazla 9 kq boyuda 67 cm 3 aya göre fazla yani maşallahı var :))
ayaqını kaldırması aqzına getirmesi zaten zor yani :))) diğer herşeyi yapıyo sadece elle tutmayla ayaklara takıldım işte ..

ben de oğluşu bugün sağlık ocağına tarttırmaya götürdüm, 12 günde sadece 150 gr almış, bayaa az yani. bu zamana kadar ayda ortalama 800-900 gr alıyodu. böle az alırsa ek mama veririz dedi geçen gün aptamil mama vermiştik işe gitmek zorundda olduğum için. bütün mamayı kustu ve o gün çok halsiz kaldı. acaba hangi mamadan denesem, esema kullanan war mı? yawaş yawaş mamaya alışması lazım çünkü işe başlaynca zor olcak

Biodermanın var bi de...sulu mendilmiş..ama paketi 22 lira....ilk ay kullandım sadece o yüzden..
Çok pahalıymış

lunalady ye katılıyorum naısl olsa Allah ın izniyle hepsi normal gelişim surecinde bunları ogrenecek, bende takmadım eldiven ama yukarı uzanma yada tutma falan yok daha bir hafta 10 gun sonra yapsa ne olacak aman :) Tabiki yapanların anneleri çook normal bir sekild epaylaşıyorlar hem sevinip hemde genel gelişimleri paylaşmak için ama yapmayanlarda bosuna endişelenmesin canım bu ufak tefek seylere :)

benim oqlumda doqduqunda şekeri düştü doktor aptamil mama verdi ama oqluşum hep kustu bizde sma ya başladık.bi haftadır smayıda kusuyo humanayı denedim oda ishal yaptı.bu arada sma gerçekten çok iyi bi mama heleki kilo sorunlu bebekler için.biz bi haftadır ek gıdalara başlamak zorunda kaldık mama yemediqi için.
umarım seninki sma yı sever ve sorunsuz yer

biz nerdeyse doğumdan beri mama yiyoruz..sma ile başladık..çok kaliteli iyi kilo aldırıyo ama biraz kabızlık yaptı bizde..sonra aptamile geçtik kabızlık azaldı o da iyi bi mama..sonra da pahalı diye bebelaca geçtik bi arkadaş hepsi aynı nasıl olsa deyince...hepsini sewerek yedi yalnız son ay biraz az kilo aldı bebelacla ilgisi varmı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…