bende unıbabyının ıslak pamuklu mendıllerı kullanıyorum canmı guvenlı parfumsuz tavsıye ederımIslak mendili ben kendi elim için bile kullanmıyorum ya ama gordugum kişiler cocuklarının agzını yuzunu siliyor :44:
Altını değştirirken falan once su ve pamukla ellerini yuzunu temizliyorum, sonra altına geciyorum. Primanın falan ıslak mendili var evde ama cok parfumlu urunler sanki onla silmesek kendi kiri bile daha iyidir gibime geliyor
altını degıstıtırkende bıraz altı acık kalsın canım hem rahatlar hem ayaklarını tanır haklısnızeldiven ben de fazla giydirmedim, şimdi herşeye uzanıp tutuyor maşallah
ama ayak konusunda biraz uyuzum galiba, çorabını çıkarana da kızıyorum giydir diye
yok yok ben de çıkarayım artık tanısın yavrum ya yazık , ayak fobisi olmasın sonra çocukta
Islak mendili ben kendi elim için bile kullanmıyorum ya ama gordugum kişiler cocuklarının agzını yuzunu siliyor :44:
Altını değştirirken falan once su ve pamukla ellerini yuzunu temizliyorum, sonra altına geciyorum. Primanın falan ıslak mendili var evde ama cok parfumlu urunler sanki onla silmesek kendi kiri bile daha iyidir gibime geliyor
ayakalrını tanıması guzel canım benım oğlan yapmıyo ole kaldırmıyo yanı 4 aylık ama dah bılmıyo sanırım ayaklarının oldugunu.ben usur dıye korkuyorum altını acıyorum ama uzun acık tutamıyorumTeşekkürler teyzoşuuuu:)) yalnız hijyen problemi var bu ara..ayaklar elle tutulup sonra ağıza sokuluyo..napıcaz bilmiyorum ( choco latte duymasın kızına talip olduk da...)
altını degıstıtırkende bıraz altı acık kalsın canım hem rahatlar hem ayaklarını tanır haklısnız
benım kayınvalıdede ole yuzunu cızermıste kalıcı ız kalırmıs hadı ordan dedım ya oğluşum hep ellerıne bakıyor gelısımını engelleyememmAy yerim onun poğaça ayaklarını..yaa ben eldiven de hiç giydirmedim gelişimini çok olumlu etkiledi ( kayınvalidesi duyyyyyy bunlarıı) şimdi de elektrikli soba açıp altını soyuyorum walla tanısın ayaklarını diye..çabuk dönmesi ve oturma sürecinde önemliymiş..fatura kol gibin gelicek ama napiim..
bende unıbabyının ıslak pamuklu mendıllerı kullanıyorum canmı guvenlı parfumsuz tavsıye ederım
canım ben sadece unibaby kullanıyorum
sadece pamuk mendil ve su+potasyum sorbat var
diğerlerinde türlü maddeler ve alkol var gerçekten de
benım kayınvalıdede ole yuzunu cızermıste kalıcı ız kalırmıs hadı ordan dedım ya oğluşum hep ellerıne bakıyor gelısımını engelleyememm
arkadaşşlar meraba, bu doğum parası ve süt parası nedir ne kadar yatar, nereye yatar:) ben öğretmenim, eşim benim adıma milli eğitime doğum parası için başvurmuş ama yatan para yok sanırım, bizim maaşlar ziraate yatıyo hiç öle fazladan para yatmadı:) bi de süt parası için ayrıa mı başvurmak gerekiyo, her ay mı yatıyo o sadece 1 ay mı:) her ay diyerek çok şeymi istedim acaba:)
bende eldiven hiç kullanmadım ama ellerini yumruk ypıp yemekten ve parmak emmektn başka bişey yapmıyo oqluşum
çıngırak falan tutmuyo aqzınada getiremiyo tabi doqal olarak.yarın tam 3 ayımız dolacak.ayaklarınıda hep havalandırıyorum ama ayaklarınıda ellemiyo zaten o ayaklar havaya kalkmaz gibi geliyo bana bayaqı şişqoyuz çünküsanki zor gibi yani .
siz ayaklarını kaldırıyo elleriyle tutuyo falan yazınca düşündürmeye başladı beni benimki neden yapmıyo diye.normal midir sizce?
Evet bi o varmış su bazlı, ben markette bulamamıstım dogumdan once bir tane primanın almıstım. Onuda zaten bir bayramda kullandım.
El ayak tanıması konusunda etkilimi eldiven takma işi bilmiyorum ama ben hemen hemen hiç takmadım ellerini pek tanımıyor, corap hep giydirdim ayaklarını agzına goturmuyor ama dikilme istegi ve tepinme cok var
canım her bebek farklı gelişiyo ama sonuçta hepsi aynı şeyleri yapabilir olucaklar inşallah..kafana takma..mesela bizim de kilomuz az erkek bebeklere göre..ama sallamıyorum ben..bugün yapmaz da bi bakarsın yarın yapıverir..o kadar hızlı gelişiyorlar ki:))senin tosuncuk tam yemelik bu arada yaaaaa
Çok pahalıymışBiodermanın var bi de...sulu mendilmiş..ama paketi 22 lira....ilk ay kullandım sadece o yüzden..
bende eldiven hiç kullanmadım ama ellerini yumruk ypıp yemekten ve parmak emmektn başka bişey yapmıyo oqluşum
çıngırak falan tutmuyo aqzınada getiremiyo tabi doqal olarak.yarın tam 3 ayımız dolacak.ayaklarınıda hep havalandırıyorum ama ayaklarınıda ellemiyo zaten o ayaklar havaya kalkmaz gibi geliyo bana bayaqı şişqoyuz çünküsanki zor gibi yani .
siz ayaklarını kaldırıyo elleriyle tutuyo falan yazınca düşündürmeye başladı beni benimki neden yapmıyo diye.normal midir sizce?
ben de oğluşu bugün sağlık ocağına tarttırmaya götürdüm, 12 günde sadece 150 gr almış, bayaa az yani. bu zamana kadar ayda ortalama 800-900 gr alıyodu. böle az alırsa ek mama veririz dedigeçen gün aptamil mama vermiştik işe gitmek zorundda olduğum için. bütün mamayı kustu ve o gün çok halsiz kaldı. acaba hangi mamadan denesem, esema kullanan war mı? yawaş yawaş mamaya alışması lazım çünkü işe başlaynca zor olcak
canım bızımkıde cok gazlıydı ılk aylar salladık alıstı.nasıl kendısı uyuyor sonradanmı degıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?