facebooktan nası fotograf koyuyonuz yawww....beceremedim sinir oldum
faceden pcye atıpta yüklüyorlar sanırım..senin face çıkıyo linki tıklayınca
ayçin sensin sanırım :)
facebooktan nası fotograf koyuyonuz yawww....beceremedim sinir oldum
resimlere baktım ve hepsine bayıldığımı söylemek isterim maşallah:)birde bişey sorabilirmiyim o fareli yastığı çok beğendim nerden aldınız acaba?
resimlere baktım ve hepsine bayıldığımı söylemek isterim maşallah:)birde bişey sorabilirmiyim o fareli yastığı çok beğendim nerden aldınız acaba?
canım bebeğin kaç aylık senin ??? bizimki dönmüyor yaa
benimki temmuz 27 de doğd canım . benimki yan koynca yüz üstü dönüyorda böyel tek hi yatırmadım bgnden itibaren yatırcam
Aaa...resimleri görebildin mi..ben de beceremediğimi düşünmüştüm..isteyenler beni faceden eklesinnnnnn o zamannnnnn:)))
canım yastık hediye ama sevi bebe yazıyo üzerinde sanırım çoğu bebek mağazası sevi bebe ürünü satıyo..ama ben çok memnunum al bi tane..çok fonksiyonlu simit yastık gibi bişeydir heralde adı...
çok keyifli görünüyor yastığın içinde bende arayıp tarayıp bulup alayım bari çok beğendim :)ben faceden ekliyeyim seni:)
ekle tabi..demin bi de video koydum ilk kez döndü...2 saat önce choco lattenin kızına aşık olduk ta ekranlardan...o sevinçle sanırsam bugün şov yapıyo:))
güvenilirdir canım.banada 1 numara mama gönderdiler kocaman paket, ben yedirdim kuzuma..yani şimdi 1 hafta sonra bizedemi gelecekki kaşık maması?yoksa tekrarmı numune istemek gerekir?bu arada kızlar bu hipp en gelen ürünler güvenilirdir dimi.
çünkü 2 büyük kutu kaşık maması yollamışlar.şaşırdım.diğer numuneler küçükte bu büyüklere şaşırdım.kullanılır dimi
çok mu pimpirikliyim
ama sen eklenemiyorsun eklenmen kapalı:)
ekle tabi..demin bi de video koydum ilk kez döndü...2 saat önce choco lattenin kızına aşık olduk ta ekranlardan...o sevinçle sanırsam bugün şov yapıyo:))
ayy ewet pardon düzelttim şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?