2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

resimlere baktım ve hepsine bayıldığımı söylemek isterim maşallah:)birde bişey sorabilirmiyim o fareli yastığı çok beğendim nerden aldınız acaba?

Aaa...resimleri görebildin mi..ben de beceremediğimi düşünmüştüm..isteyenler beni faceden eklesinnnnnn o zamannnnnn:)))
canım yastık hediye ama sevi bebe yazıyo üzerinde sanırım çoğu bebek mağazası sevi bebe ürünü satıyo..ama ben çok memnunum al bi tane..çok fonksiyonlu simit yastık gibi bişeydir heralde adı...

resimlere baktım ve hepsine bayıldığımı söylemek isterim maşallah:)birde bişey sorabilirmiyim o fareli yastığı çok beğendim nerden aldınız acaba?

Aaa...resimleri görebildin mi..ben de beceremediğimi düşünmüştüm..isteyenler beni faceden eklesinnnnnn o zamannnnnn:)))
canım yastık hediye ama sevi bebe yazıyo üzerinde sanırım çoğu bebek mağazası sevi bebe ürünü satıyo..ama ben çok memnunum al bi tane..çok fonksiyonlu simit yastık gibi bişeydir heralde adı...

benimki temmuz 27 de doğd canım . benimki yan koynca yüz üstü dönüyorda böyel tek hi yatırmadım bgnden itibaren yatırcam

Son düzenleme:
benimki temmuz 27 de doğd canım . benimki yan koynca yüz üstü dönüyorda böyel tek hi yatırmadım bgnden itibaren yatırcam

CAnım 3-4 gündür dediğim gibi ayakları havaya dikip elleriyle tutmaya çalışıyodu sanırım seninki de dönmeye başlamadan evvel önce o hareketi yapar..bi de videoyu mu izledin sen bilmiyorum ama ordaki oyun halısı bence çok faydalı oldu..

çok keyifli görünüyor yastığın içinde bende arayıp tarayıp bulup alayım bari çok beğendim :)ben faceden ekliyeyim seni:)

çok keyifli görünüyor yastığın içinde bende arayıp tarayıp bulup alayım bari çok beğendim :)ben faceden ekliyeyim seni:)

ekle tabi..demin bi de video koydum ilk kez döndü...2 saat önce choco lattenin kızına aşık olduk ta ekranlardan...o sevinçle sanırsam bugün şov yapıyo:))

güvenilirdir canım.banada 1 numara mama gönderdiler kocaman paket, ben yedirdim kuzuma..yani şimdi 1 hafta sonra bizedemi gelecekki kaşık maması?yoksa tekrarmı numune istemek gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…