- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
yettimmmmmm:)) ay kv falan geldi bugün ( offf)...ya sewiyorum iyi insanlar ama torun olunca sorgusuz sualsiz çat kapı her gün..biraz bayıyo...ayy kötü kalpli miyim yoksa ben
kızlar kaynana kaynata denecek o insanlar benide fazlasıyla sıkıyorsalı gunu gelmişlerdi kızı kucağına aldı kaynatam aynen cumlesi bu canım torunum iyi tanı beni sakın karıstırma kimseyle bu arada kime dediğide benimbabam olsa gerek sinirden catldım geldikleri zaman sadece emzirmek için bide alt değiştirmek için alabiliyorum kızımı kalplerini kıramak istemediğimden bişey demiiyorum ama sonunda kotu kalplerini kıracam
Normalde bizimde aramız iyidie kayınvalidem ile ama ben bile bayramda deli oldum 4-5 gundeUzun sure yanyana olsak kesin birseyler olurdu. Su ver böbrekleri calışmaz tartısmamız bitmedi :)
Birde bizimki mızıkladıkca tühtüh gazı mı var ki gazı var tüh tüh
Bu neyse yeni 2.5aylık olmus bebek tabi gazı var nesi anormalse durumun
Uykum var kizlar
birde yapmam gereken bir suru is..
dün akşam kızım kanepede babasının yanında yatıyordu.babası kucağına almaya çalışırken sol kolundan çıttt diye bir ses ve kolu hafif dışa dönüktü.nasıl ağladı yavrum.hemen çıkardım kıyafetlerini kontrol ettim ama bişey anlamadım.ama kızım kolunu hareket ettirdikçe nasıl gözünden yaşlar dökülüyor yavrumun.hemen aldık acile götürdük.film çekildi kırık çıkık yok şükürler olsun.
ama sol kolunu çok kaldıramıyor.parmagımı eline verdiğimde sağa göre çok zayıf sıkıyor.daha önce böylemiydi bilemiyorum.
kızlar sizin bebişlere parmağınızı tuttururmusunuz.iki elide eşitmi sıkıyor
içim pek rahat değil.
Günaydın güzel anneler ve minnaklari
Kizim uyandı karnını doyurdu oyunlar oynadı geri uyudu
Bende karnımı doyurmaya gidiyorum fırsattan istifade :))
aynen önce yattığı yerden kalkmak istio kaldırıorum bu sefer evin içinde gezmek istio onuda yapıoruz ama huysuzluk bitmio acaba şu slinglerdenmi alsam daha rahat taşırım evde
benimki oyun halısında durmaz ki :2::2:
çok teşekkür ederiiimmm, yaptım sonundaKullanıcı kontrol panelinden secenekleri düzenle mesaj editorunu gelişmiş duzenleyici seciyordun galiba öyleydi
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions
bende aynı şeyden şikayetçiyim. öyle hissettiğimde kendimi suçluyordum bir yandan ama rahatladım herkes aynı hissediyorsa
ama halinize şükredin çünkü benim üst katımda oturuyor
Selam anneler 4 aylik butun cocuklar mi cildirir
kızlar kaynana kaynata denecek o insanlar benide fazlasıyla sıkıyorsalı gunu gelmişlerdi kızı kucağına aldı kaynatam aynen cumlesi bu canım torunum iyi tanı beni sakın karıstırma kimseyle bu arada kime dediğide benimbabam olsa gerek sinirden catldım geldikleri zaman sadece emzirmek için bide alt değiştirmek için alabiliyorum kızımı kalplerini kıramak istemediğimden bişey demiiyorum ama sonunda kotu kalplerini kıracam
Birde bugün benim için güzel bir gün oldu, babamız evde olduğu için kuaföre gitme imkanım oldu saçlarımı kestirdim kendime geldim valla şuan öyle hafif hissediyorum ki kendimi :)
bende aynı şeyden şikayetçiyim. öyle hissettiğimde kendimi suçluyordum bir yandan ama rahatladım herkes aynı hissediyorsa
ama halinize şükredin çünkü benim üst katımda oturuyor
gunaydın tatlım bana msj yollamıssın ama olmadı yaa
Günaydınlar olsun sizeeeee, haftasonunuz neşeli eğlenceli geçsin, bebekler bol bol emsin, az ağlasın, çok uyusun
çılgın eveet, Allah kolaylık ve de sabır versin.
Ayyy çok korkunçmuşşşş:))
sadece anne sutu alıyor bende anlamadım kokuyu sen ne zaman doğum yaptın ben ağustos 19 unda yaptım aynı zamanardamı cunku buaydaki cocuklarda 2 yada 3 gun bile fark ediyor oğrenimlerinde gelişimlerinde
sadece anne sutu alıyor bende anlamadım kokuyu sen ne zaman doğum yaptın ben ağustos 19 unda yaptım aynı zamanardamı cunku buaydaki cocuklarda 2 yada 3 gun bile fark ediyor oğrenimlerinde gelişimlerinde
Oglusumun da oldu gecen hafta.bizde Dr a götürdük dadi çıktığı deniyormuş.bizimki bir gün boyunca aşağıda tuttu kolunu pek oynatmadı.sonra kendiliğinden gecti.dr kendiliğinden yerine oturmuş dedi.
evet çok işe yarıyo özellikle ataklarda bizde sırf bu yüzden hamak aldık.ama bazen onda bile susmuyo ktılıp kalıyo :S
Benim bebeğim de aynı iki elini birden sokmaya çalışıyor . Birde hırslıben cok azimli görüyorum yakında başaracak iki elini birden sokmayı
Ya ben banyoda yıkamaya korkuyorum elimden kayar düşer diye . Aslında orda yıkasam dedigin gibi buhardan ısınır hiç üşümez .
Biz bu hafta ek gıdalara başladık . Öğlen meyve suyu veriyorum . Ama 50 ml den fazla icmiyor. Haftaya da çorbaya başlayacağız . Ardı sıra yoğurt ve muhallebbi ile tanışacak kuzum. Bakalım nasıl olacak . İnsaallah sever ve yer. Yemeyen çocukla uğraşmak cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?