2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yettimmmmmm:)) ay kv falan geldi bugün ( offf)...ya sewiyorum iyi insanlar ama torun olunca sorgusuz sualsiz çat kapı her gün..biraz bayıyo...ayy kötü kalpli miyim yoksa ben

bende aynı şeyden şikayetçiyim. öyle hissettiğimde kendimi suçluyordum bir yandan ama rahatladım herkes aynı hissediyorsa
ama halinize şükredin çünkü benim üst katımda oturuyor

Oglusumun da oldu gecen hafta.bizde Dr a götürdük dadi çıktığı deniyormuş.bizimki bir gün boyunca aşağıda tuttu kolunu pek oynatmadı.sonra kendiliğinden gecti.dr kendiliğinden yerine oturmuş dedi.

Günaydın güzel anneler ve minnaklari
Kizim uyandı karnını doyurdu oyunlar oynadı geri uyudu
Bende karnımı doyurmaya gidiyorum fırsattan istifade :))

Günaydınlar olsun sizeeeee, haftasonunuz neşeli eğlenceli geçsin, bebekler bol bol emsin, az ağlasın, çok uyusun

Selam anneler 4 aylik butun cocuklar mi cildirir

aslında bu çocuklar her zaman çılgın, büyüdükçe şekil değiştiriyo çılgınlıkları , moralimizi bozmuyoruz, sağlıklı olmaları için dua ediyor ve şükredip koşturmacaya devam ediyoruz :128:

Birde bugün benim için güzel bir gün oldu, babamız evde olduğu için kuaföre gitme imkanım oldu saçlarımı kestirdim kendime geldim valla şuan öyle hafif hissediyorum ki kendimi :)

ben de istiyom bundan, eveeeeettt

bende aynı şeyden şikayetçiyim. öyle hissettiğimde kendimi suçluyordum bir yandan ama rahatladım herkes aynı hissediyorsa
ama halinize şükredin çünkü benim üst katımda oturuyor

çılgın eveet, Allah kolaylık ve de sabır versin.

Günaydınlar olsun sizeeeee, haftasonunuz neşeli eğlenceli geçsin, bebekler bol bol emsin, az ağlasın, çok uyusun

çılgın eveet, Allah kolaylık ve de sabır versin.

günaydınlar canım amiinn sağol

Ayyy çok korkunçmuşşşş:))

ay ne moral verdiiinn sağol yani
sana da her gün geldiğine göre çok uzak olamaz

sadece anne sutu alıyor bende anlamadım kokuyu sen ne zaman doğum yaptın ben ağustos 19 unda yaptım aynı zamanardamı cunku buaydaki cocuklarda 2 yada 3 gun bile fark ediyor oğrenimlerinde gelişimlerinde

Ben 7 ağustosta doğum yaptım, bizde de sadece anne sütü.Bana göre üşütüyorum ondan kötü kokuyor gibi geliyor.

sadece anne sutu alıyor bende anlamadım kokuyu sen ne zaman doğum yaptın ben ağustos 19 unda yaptım aynı zamanardamı cunku buaydaki cocuklarda 2 yada 3 gun bile fark ediyor oğrenimlerinde gelişimlerinde

Ben 7 ağustosta doğum yaptım, bizde de sadece anne sütü. Bana göre üşütüyorum ondan kötü kokuyor gibi geliyor.

Oglusumun da oldu gecen hafta.bizde Dr a götürdük dadi çıktığı deniyormuş.bizimki bir gün boyunca aşağıda tuttu kolunu pek oynatmadı.sonra kendiliğinden gecti.dr kendiliğinden yerine oturmuş dedi.

bizimkide 1 gün kolunu oynatmadı ama şimdi düzeldi çok şükür.

canım meyve suyu ishal yapmıyor mu?ben korkuyorum ishalden.bir de bizim dr 3 farklı dr 5. ay bitiminde dedi hep.sizi dr mu başlattı.erken değil mi napsam kafam karıştı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…