ben yemekten once uyutuyorum bebeleri yoksa mumkun degil ne sofra hazirlamam ne yemem
3. bebe de ilgi bekliyor bana kim ilgi gostericekk
ben yemekten once uyutuyorum bebeleri yoksa mumkun degil ne sofra hazirlamam ne yemem
3. bebe de ilgi bekliyor bana kim ilgi gostericekk
herkes gitti burdann
Doğru yer gercekten sıkıntı oluyor.
Ben uykusuzluga dayanamayıp zayıflarım zaten bunyem boyle , ilk ay markete gidiyordum bebek yegenin mi diyorlardı banaDogumdan onceki kiloma inmedim ozaman fazla zayıftım boyle yeter :)
Telefondan mı giriyorsun telefondan ise hiç bilmiyorum smiley olayını
yok telefon diil, bilg. altta var ama ampul falan filan. ben komik olanlardan istiyorum :)
herkes gitti burdann
Ya uyutup rahatca hazırlayıp yiyelim diyorumda bi saat ugrasıyorum uyuyor kucaktan inince uyanıyor eşek oglum, ben yemek aramıyorum ama eşim acıktım acıktım verem ediyor sonra 1dk o kucagına alıyor 1dk ben oyle yiyoruz tabi oturdugumuz için 5dkya zırlıyor hemen
yok telefon diil, bilg. altta var ama ampul falan filan. ben komik olanlardan istiyorum :)
off valla senin bebişte benimki gibi kucağa fena alışmış ben artık taşıyamıorum kollarım kopuo oğlm kendikendine oyalanmayı beceremio hemen sıkılıo
Ya soyle rahat rahat yat belin dogrulsun oglum diyroum suklum puklum kucakta gezecek ne anlıyorsa
Ya soyle rahat rahat yat belin dogrulsun oglum diyroum suklum puklum kucakta gezecek ne anlıyorsa
aynen önce yattığı yerden kalkmak istio kaldırıorum bu sefer evin içinde gezmek istio onuda yapıoruz ama huysuzluk bitmio acaba şu slinglerdenmi alsam daha rahat taşırım evde
Sling kullanıyordum onceden sevmişti oglumda aslında ama bayram sonundan bu yana hiç kullanmadım. Günün 12-13 saati Pcden takip etmem gereken işlemler var. Ondan artık kullanamıyorum. Daha öncesinde eşimde kullanıyordu evde bende belki seversiniz sizde
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim çağanım 26 temmuzda doğdu temmuz annelerıne sureklı gırıyodum ama karakız ve zeynepin buraya yazdıgını gördüm bebişlerınız nasıl çok yoruyolarmı sizi :) biz 4 aylık olduk biraz daha düzene girdik.oyun halısı kullananlarrınız varmı karar veremedım memnun kaldınızmı gelişimine katkı sağlıyomu internetten araştırdım nerden alıcamıda bılemedım
nerden almıştın markasını öğrenebilirmyim bayağa pahallı gibi benim baktıklarım
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim çağanım 26 temmuzda doğdu temmuz annelerıne sureklı gırıyodum ama karakız ve zeynepin buraya yazdıgını gördüm bebişlerınız nasıl çok yoruyolarmı sizi :) biz 4 aylık olduk biraz daha düzene girdik.oyun halısı kullananlarrınız varmı karar veremedım memnun kaldınızmı gelişimine katkı sağlıyomu internetten araştırdım nerden alıcamıda bılemedım
canım baktım çok uygun fıyatı çokta guzel ben daha pahalıdır dıye dusunmustum 9 tl kargo ucretı var bı sıteden besık aldıgına gore guvenlı bı sıte.kart bılgılerı ıcn.bunu alabılırım yatmayı bebeısım pek sevmıyo kucaktada sıkılıyo yanı ne ıstıyo bazen bende anlayamıyorum :) bu halı onu oyalayabılır sen almadın ozaman oyun halısı?bende kararsızımBebekinin sevmesine baglıBebegi duranlar memnun gelişim içinde guzel diyorlar ben hep kararsız kaldım kucaktan inmedigi için acaba durur mu dedim, durmaz gibi geldi bundan sonrada 1-2 aya oturmak ister sonra emeklemek derken kararsız kaldım fiyatlarına bakınca. Yatmayı seviyorsa duruyorsa uygun bir model alabilirsin tabi arastırıp.
Biraz basit gibi duruyor ama bu ürün indirimdeymiş düşünürsen fiyatı uygun ben bu siteden beşik almıstım
Moms Lap Mom`s Lap Bebek Oyun Halısı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Kendin farklı oyuncaklarda takabilirsin sonucta boyle birseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?