2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yemekten once uyutuyorum bebeleri yoksa mumkun degil ne sofra hazirlamam ne yemem
3. bebe de ilgi bekliyor bana kim ilgi gostericekk

Ya uyutup rahatca hazırlayıp yiyelim diyorumda bi saat ugrasıyorum uyuyor kucaktan inince uyanıyor eşek oglum, ben yemek aramıyorum ama eşim acıktım acıktım verem ediyor sonra 1dk o kucagına alıyor 1dk ben oyle yiyoruz tabi oturdugumuz için 5dkya zırlıyor hemen

yok telefon diil, bilg. altta var ama ampul falan filan. ben komik olanlardan istiyorum :)

off valla senin bebişte benimki gibi kucağa fena alışmış ben artık taşıyamıorum kollarım kopuo oğlm kendikendine oyalanmayı beceremio hemen sıkılıo

kızlar merhaba bende temmuz annesiyim çağanım 26 temmuzda doğdu temmuz annelerıne sureklı gırıyodum ama karakız ve zeynepin buraya yazdıgını gördüm bebişlerınız nasıl çok yoruyolarmı sizi :) biz 4 aylık olduk biraz daha düzene girdik.oyun halısı kullananlarrınız varmı karar veremedım memnun kaldınızmı gelişimine katkı sağlıyomu internetten araştırdım nerden alıcamıda bılemedım

Son düzenleme:
ya bide bizim bu uyku ne olcak ya gece uyumuo gündüz uyuyo bu gece bi yöntem daha denicem o da tutmazsa bi huni oğlumun başına bi huni benim başıma evde gezinecez

aynen önce yattığı yerden kalkmak istio kaldırıorum bu sefer evin içinde gezmek istio onuda yapıoruz ama huysuzluk bitmio acaba şu slinglerdenmi alsam daha rahat taşırım evde

Sling kullanıyordum onceden sevmişti oglumda aslında ama bayram sonundan bu yana hiç kullanmadım. Günün 12-13 saati Pcden takip etmem gereken işlemler var. Ondan artık kullanamıyorum. Daha öncesinde eşimde kullanıyordu evde bende belki seversiniz sizde

nerden almıştın markasını öğrenebilirmyim bayağa pahallı gibi benim baktıklarım

bende almak istiorum ama bizim kudruk orda nekadar yatar die düşünüorum boşuna almakta isemiorum

Bebekinin sevmesine baglı Bebegi duranlar memnun gelişim içinde guzel diyorlar ben hep kararsız kaldım kucaktan inmedigi için acaba durur mu dedim, durmaz gibi geldi bundan sonrada 1-2 aya oturmak ister sonra emeklemek derken kararsız kaldım fiyatlarına bakınca. Yatmayı seviyorsa duruyorsa uygun bir model alabilirsin tabi arastırıp.
Biraz basit gibi duruyor ama bu ürün indirimdeymiş düşünürsen fiyatı uygun ben bu siteden beşik almıstım
Moms Lap Mom`s Lap Bebek Oyun Halısı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

Kendin farklı oyuncaklarda takabilirsin sonucta boyle birseye

selam arkadaşlar nasılsınız benim mimnoş çok yoruyo beni hep kucagımda koyunca başlıyo aglamaya zaten çok zor uyuyoove gazman resmen çıldıricigim artıkk

canım baktım çok uygun fıyatı çokta guzel ben daha pahalıdır dıye dusunmustum 9 tl kargo ucretı var bı sıteden besık aldıgına gore guvenlı bı sıte.kart bılgılerı ıcn.bunu alabılırım yatmayı bebeısım pek sevmıyo kucaktada sıkılıyo yanı ne ıstıyo bazen bende anlayamıyorum :) bu halı onu oyalayabılır sen almadın ozaman oyun halısı?bende kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…