selam arkadaşlar nasılsınız benim mimnoş çok yoruyo beni hep kucagımda koyunca başlıyo aglamaya zaten çok zor uyuyoove gazman resmen çıldıricigim artıkk
canım baktım çok uygun fıyatı çokta guzel ben daha pahalıdır dıye dusunmustum 9 tl kargo ucretı var bı sıteden besık aldıgına gore guvenlı bı sıte.kart bılgılerı ıcn.bunu alabılırım yatmayı bebeısım pek sevmıyo kucaktada sıkılıyo yanı ne ıstıyo bazen bende anlayamıyorum :) bu halı onu oyalayabılır sen almadın ozaman oyun halısı?bende kararsızım
kızlar ben 10+10 kullandım her rapor sonrası işbaşı yapmış gibi görünyosun. rapordan 1 gün sonra tekrar aldım.10 günlük. şimdi o da bitti. pazartesi 10 günlük daha almalıyım.bu işler tanıdık olmayınca olmuyor. eşe dosta racayla alıyoz valla. benim 30 gün heyet raporuna ihityacım var heyet raoru alan arkadaşlar nasıl aldınız devletten mi .randevulu mu gittiniz. kaç gün sürdü. hangi rahatsılığa veriyorlar. çünkü devlet hast. kimseyi tanımıyoruz. anlayacağınız adamımız yok:18::18::18::18::18:
o lunalady'e söyle , topiğe gelsin ...küserim haa
kızlar merhaba bende temmuz annesiyim çağanım 26 temmuzda doğdu temmuz annelerıne sureklı gırıyodum ama karakız ve zeynepin buraya yazdıgını gördüm bebişlerınız nasıl çok yoruyolarmı sizi :) biz 4 aylık olduk biraz daha düzene girdik.oyun halısı kullananlarrınız varmı karar veremedım memnun kaldınızmı gelişimine katkı sağlıyomu internetten araştırdım nerden alıcamıda bılemedım
canım baktım çok uygun fıyatı çokta guzel ben daha pahalıdır dıye dusunmustum 9 tl kargo ucretı var bı sıteden besık aldıgına gore guvenlı bı sıte.kart bılgılerı ıcn.bunu alabılırım yatmayı bebeısım pek sevmıyo kucaktada sıkılıyo yanı ne ıstıyo bazen bende anlayamıyorum :) bu halı onu oyalayabılır sen almadın ozaman oyun halısı?bende kararsızım
Valla markası falan yok canım bende bakmıstım o pahalılara hem cesitler aklımı karıstırdı hemde sevmezse diye risk almak istemedim gittigidiyordan aldım. Basit birsey ama markette falan işimi bayagı gordu. Etrafında terzi varsa diktireblirsinde butur birsey
Baby sling,kanguru,bebek,taşıma Bebek Taşıma GittiGidiyor'da
selam arkadaşlar nasılsınız benim mimnoş çok yoruyo beni hep kucagımda koyunca başlıyo aglamaya zaten çok zor uyuyoove gazman resmen çıldıricigim artıkk
kızlar kaynana kaynata denecek o insanlar benide fazlasıyla sıkıyorsalı gunu gelmişlerdi kızı kucağına aldı kaynatam aynen cumlesi bu canım torunum iyi tanı beni sakın karıstırma kimseyle bu arada kime dediğide benimbabam olsa gerek sinirden catldım geldikleri zaman sadece emzirmek için bide alt değiştirmek için alabiliyorum kızımı kalplerini kıramak istemediğimden bişey demiiyorum ama sonunda kotu kalplerini kıracam
Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayimaranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?