2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu hafta sonu aldım oyun halısı . Ama cokta ise yaradığını söyleyemem . Belki biraz daha büyüdüğünde oyalayabilr ama suan en fazla 5 bilemedin 10 dakika oyalanıyor .

Bende buray kopayaladım özelden yollayamayınca :)
estf. istediğini sorabiirsin.bende öyleydim çünkü.sami kemike qözü kapalı güvenebilirsin.o anesteziyi hastaya bırakıyo nasıl istersen diyo zaten ameliyat öncesi anestezi uzmanı gelp konuşuyo spinali tavsiyeettiler bana o kadar rahat ki anlatamam.hemşireler hata bakıcılar hepside çok iyiler ameliyat sırasında zaten bi kişi oluyo nerdeysee ameliyatta kızlar var çok tatlılr muabet ediyolar falan anestezicide öyle doqm nasıl oldu anlamadım bile.ki ben caı çooookk kıymetli biriyimdir iqneden bile tırsarım.bebeklede çok iyi ilgileniyolar çocuk doktoru geliyo doqumdan sonra hemşirelerde öyle çok güzel ilgileniyolar.belden vurulan iğnedende korkma sakınben çok korktum ama inan değmez hiç acımıyo.bebek doqunc aebe hemen getiriyo yanına dokunduruyo yanaqına.hastaneden çıkana kadar hasta bakıcılar refakat ediyor.üzerini onlar değiştiriyo yürütmüyolar arabanı bile onlar sürüyo aqrın olduqunda istediqin zaman aqrı kesicini vuruyolar ..yani şunu diyim çok telaşlıydım doquma giderken ama inan hepside yersizmiş.iki kişi refakatçide tuuyolar eşimle annem kaldı benim oda moraloluyo .hiç düşünüp dert etme canı Hayırlısıyla doqum yaparsın inşallah ..

cnm ben tıp fak psikiyatriden aldım doğ sonrası depresyon diye bi randevu alsana verirler belki.tek dr 45 gün rapor..süper:))

canım ben tiny love güneşli gün oyun halısı aldım ve çok faydasını gördüm ...ben mothercareden aldım ama internette de var..hatta burda ikinci el forumunda satan anneler var..

Yok canım almadım ben kararsız kaldım ama alırsamda o pahalılardan almazdım zaten. Ben park yatak aldım bu siteden 3gunde geldi sorunsuz. Ödemede için rahat etmezse butur sitelerde Sanal Kart olusturup almanı tavsiye ederim. Ben hep üşeniyorum ama eşim sanal kart olusturup alır :)
Uygun seyler var ya biraz arastırırsan farklı secenekler bulursun :)

kızlar kaynana kaynata denecek o insanlar benide fazlasıyla sıkıyor salı gunu gelmişlerdi kızı kucağına aldı kaynatam aynen cumlesi bu canım torunum iyi tanı beni sakın karıstırma kimseyle bu arada kime dediğide benimbabam olsa gerek sinirden catldım geldikleri zaman sadece emzirmek için bide alt değiştirmek için alabiliyorum kızımı kalplerini kıramak istemediğimden bişey demiiyorum ama sonunda kotu kalplerini kıracam

Normalde bizimde aramız iyidie kayınvalidem ile ama ben bile bayramda deli oldum 4-5 gunde Uzun sure yanyana olsak kesin birseyler olurdu. Su ver böbrekleri calışmaz tartısmamız bitmedi :)
Birde bizimki mızıkladıkca tühtüh gazı mı var ki gazı var tüh tüh
Bu neyse yeni 2.5aylık olmus bebek tabi gazı var nesi anormalse durumun

Slm kizlar benim oglan bazen sebebsiz yere agliyor ortada hic bir neden yokken sanki biri canini yakmis gibi oyle oldugu zamanlar memeyide almiyor ne yapacagimi sasarmis durumdayim aranizda bole seyler yasayan varmii bu arada oglum 31agustos dogumlu

canım bazen bizimkide öyle oluyor akşama kadar çok iyiyiz ama 8 den sonra sırt üstü yatırsam ciyak ciyak sanki çimdik atmışım bi tarafına yatmak istemiyor kucağımda susuyor, o saatlerde yemek yediğimiz saatler valla mutfak öylece yatana kadar kalıyor yanından ayrılamıyorum ki, ben de kucağımda oynuyorum evirip çeviriyorum derken gece uykusuna dalıp gidiyoruz yoruluyor çünkü, bizde böyle...

Birde bugün benim için güzel bir gün oldu, babamız evde olduğu için kuaföre gitme imkanım oldu saçlarımı kestirdim kendime geldim valla şuan öyle hafif hissediyorum ki kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…