yettimmmmmm:)) ay kv falan geldi bugün ( offf)...ya sewiyorum iyi insanlar ama torun olunca sorgusuz sualsiz çat kapı her gün..biraz bayıyo...ayy kötü kalpli miyim yoksa ben
Selam anneler 4 aylik butun cocuklar mi cildirir
canım meyve suyu ishal yapmıyor mu?ben korkuyorum ishalden.bir de bizim dr 3 farklı dr 5. ay bitiminde dedi hep.sizi dr mu başlattı.erken değil mi napsam kafam karıştı benim.
On gün sonra benim eşimin de doğum günü var, ne hazırladın sen? Kopya çekeyim sendenkızlarrrrrrrrr nasılsınızz , ben geldim ,yağmurlu bir istanbul günü ve eşimin doğumgünü, akşam için bir sürpriz hazırlamaya çalıştım ama başarılı olabilecekmiyim bakalım ,,,
bende çok severim kendilerini aslında ama bir yerden sonra bayıyorlar yaa, hergün hergün , birde bizler genelde ev içinde olup gördüğümüz kişiler hep aynı insanlar olunca daha fazla bayıyorlar :)) (en azından benim öyle )
benimkisi 4 ayı doldurmadan çıldırdı bu hafta
Ben 7 ağustosta doğum yaptım, bizde de sadece anne sütü. Bana göre üşütüyorum ondan kötü kokuyor gibi geliyor.
canım hangi model ve siteden kaça aldın resmini ekler misin düşünüyordum ben de.ama düşme riski yok mu saallanırken
canım bulamadım ben burda lınk atabılırmısın satanıcanım ben tiny love güneşli gün oyun halısı aldım ve çok faydasını gördüm ...ben mothercareden aldım ama internette de var..hatta burda ikinci el forumunda satan anneler var..
Ya arkadaslar bu demir ilaci ferrum benim cocuklari olumsuz derecede delirtti. Sizde de olan var mj. Baska demir ilaci tavsiyelernj varmi
Ya arkadaslar bu demir ilaci ferrum benim cocuklari olumsuz derecede delirtti. Sizde de olan var mj. Baska demir ilaci tavsiyelernj varmi
canım ilacın adı ferrum sanol mu? biraz araştırdım da bazı arkadaşların bebklerinde uyku problemi olmuş senin sıkıntın nedir? tahili yapmadan bu ilaçların verilmemesi gerekiyormuş aslında...
kızımın öksürüğü geçmeyince dün dr götürdük bronşların hafif tıkalı olduğunu söyledi 2 iğne verdi birini dün yaptırdık diğerini bugün yaptırcaz aynı zamanda zimaks ve ventolin die 2 şurup verdi kzım ayın ayın 10unda 4 ayını dolduracak küçük bir bebek için çok fazla değil mi bu ilaçlar..evt dr daha iyisini bilir bilmişlik yapmak değil niyetim ama dün iğne vururlarken kızıma içim gitti..dayanamıyorum....1.sınıfları okutuyorum ve köy okulu sınıfta kalabalık ee bi de küçük çocuklar hepsi grip benim o ortamda iyileşmem çok zor ne kadar dikkat etsemde bulaşıyor..kızıma da benden bütün kış böyle geçecek ve kızım benden alacak hastalığı yine diye çok üzülüyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?