2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deyzelerrrr men kakmak istiyom anemm meni kadıymıyoo bu da nee sankim menlm koyuma benziyoo evet evt aneeee menn kolumuu kesfettlmm oleyy

kızlarrrrrrrrr nasılsınızz , ben geldim ,yağmurlu bir istanbul günü ve eşimin doğumgünü, akşam için bir sürpriz hazırlamaya çalıştım ama başarılı olabilecekmiyim bakalım ,,,

yettimmmmmm:)) ay kv falan geldi bugün ( offf)...ya sewiyorum iyi insanlar ama torun olunca sorgusuz sualsiz çat kapı her gün..biraz bayıyo...ayy kötü kalpli miyim yoksa ben

bende çok severim kendilerini aslında ama bir yerden sonra bayıyorlar yaa, hergün hergün , birde bizler genelde ev içinde olup gördüğümüz kişiler hep aynı insanlar olunca daha fazla bayıyorlar :)) (en azından benim öyle )

Selam anneler 4 aylik butun cocuklar mi cildirir

benimkisi 4 ayı doldurmadan çıldırdı bu hafta

Selam arkadaşlar,haftasonu münasebetiylen evdeyim ve bisürü iş beni bekler...Bebişlerle beraber iyisinizdir inşallah diycem ama okuduğum kadarıyla çıldırma sınırına gelinmiş İşe başlayınca anladım ki ; evde olmak gerçekten daha zormuş yaaa Haftasonu 2 günde çıldırana kadar pazartesi oluyo zaten
Neyse çıkayım şimdilik ben ,işler güçler beni bekler ...
Minikleri öpün benim yerimeee ...

canım meyve suyu ishal yapmıyor mu?ben korkuyorum ishalden.bir de bizim dr 3 farklı dr 5. ay bitiminde dedi hep.sizi dr mu başlattı.erken değil mi napsam kafam karıştı benim.

Bizim doktor başlattı. Pazartesi den beri veriyorum taze sıkarak. İshal olmadı hiç .

Hamak almayı düşünüyorsan biz bliss ahşap hamak aldik. 1,5 aydır kullanıyorum ve memnunum.

Herkese merhaba......
Biz bugün annemlere geldik. Bir haftadır dışarı çıkamamıştık, iyi geldi buraya gelmek bile. Benim anneannem ve dedem de burdaydı, Ela onları ilk defa görüyor. Kucaklarına aldılar hemen ağlamaya başladı, bana gelince sustu. Yabancı insanları tanımaya başlıyor galiba..
Herkese iyi haftasonları,

On gün sonra benim eşimin de doğum günü var, ne hazırladın sen? Kopya çekeyim senden

canım hangi model ve siteden kaça aldın resmini ekler misin düşünüyordum ben de.ama düşme riski yok mu saallanırken

canım ben steden almadım mağazadan aldım tam istediğim moel değil çükü o gün pazardı ve hava yaqmurluydu fala yer gezme imkanımız yktu Toprak beyede acil lazımdı çarşafta uyuyodu çünkü sadece bunu bulabildik ama bda hamak gibi uyuyo yani bi sorun yok.kanzın bu modeli.Kanz Bebek Sepeti Yatak Beşik Sepet Park Hamağı GittiGidiyor'da 64979237 mağazan 150 tlye aldık.
ama aklımda olan Bliss Ahşap Stantlı Yatay Bebek Hamağı - e-bebek.com bu hamak.
asıl aradıqım buydu.biraz daha büyüğünü bulablirsem onu almayı düşünüyorum.çünkü katlanması taşıması çok kolay yazın tatile falan getirebilirim piknikte falanda kullanabilirim diye düşünüyorum.bu aada benim ldıqmında bu beğendiğiminde emniyet kilitleri var düşmez yani ondan korkun olmasn.

uyumuyoor uyusa ağlayarak uyanıyorr düz yatırsam çığlığı basıyorr kucağa alsam ağlıyor dikeltsem ağlıyor durum aynı yani çıldırdılar

Beyzadeler uyanikken emmiyor mAma almiyor. Sutun icine hurma incir kaynatip atsam dhiyorum zarar edermi acep

Ya arkadaslar bu demir ilaci ferrum benim cocuklari olumsuz derecede delirtti. Sizde de olan var mj. Baska demir ilaci tavsiyelernj varmi

Ya arkadaslar bu demir ilaci ferrum benim cocuklari olumsuz derecede delirtti. Sizde de olan var mj. Baska demir ilaci tavsiyelernj varmi

canım ilacın adı ferrum sanol mu? biraz araştırdım da bazı arkadaşların bebklerinde uyku problemi olmuş senin sıkıntın nedir? tahili yapmadan bu ilaçların verilmemesi gerekiyormuş aslında...

kızımın öksürüğü geçmeyince dün dr götürdük bronşların hafif tıkalı olduğunu söyledi 2 iğne verdi birini dün yaptırdık diğerini bugün yaptırcaz aynı zamanda zimaks ve ventolin die 2 şurup verdi kzım ayın ayın 10unda 4 ayını dolduracak küçük bir bebek için çok fazla değil mi bu ilaçlar..evt dr daha iyisini bilir bilmişlik yapmak değil niyetim ama dün iğne vururlarken kızıma içim gitti..dayanamıyorum....1.sınıfları okutuyorum ve köy okulu sınıfta kalabalık ee bi de küçük çocuklar hepsi grip benim o ortamda iyileşmem çok zor ne kadar dikkat etsemde bulaşıyor..kızıma da benden bütün kış böyle geçecek ve kızım benden alacak hastalığı yine diye çok üzülüyorum ((

canım ilacın adı ferrum sanol mu? biraz araştırdım da bazı arkadaşların bebklerinde uyku problemi olmuş senin sıkıntın nedir? tahili yapmadan bu ilaçların verilmemesi gerekiyormuş aslında...

Eveeet uyumuyor uyuyunca da hemen uyaniyor.bide mizmizlar. Hic tahlil filan yapmadan dayadilar valla

Ya canım olacağı varsa hersekilde oluyor. Benim büyük kızım 2,5 aylıkken mikrop kapmıştı . İsin ilginç tarafı biz cocuğu cok sakinirdık. Mikrop kapabilecegi bir ortam veya kişi yoktu ama yinede oldu. Dünya kadar antibiyotik iğne ve ilaç kullandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…