2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bişey soracağım, gerçi saç muhabbeti var ama bu arada benimkilerde dökülüyor ama bizim veled çekiyor olanca gücüyle ellerinden hep saçlarımı topluyorum :)

şunu soracaktım anne sütüyle yoğurt yapmak istiyorum ama mayası için normal yoğurt mu kullanmalıyım? yoksa bir kez normal yoğurt kullanıp ikincide oluşan yoğurdu mu maya olarak kullanmalıyım? ilk defa yapacağım nasıl olduğunu bilmiyorum... bir teyzeden taze süt almayı düşünüyorum artık kendi yoğurdumuzuda doğal yemek istiyoruz...

anne sütünden yoğut yapılıyormu yeni duydumm aaa denemek isterim nekar anne sutu lazım onu mayalamak için yogurt ne kadar lazım ssırdım valla

valla artık kendi saclarımı toplar peruk yaparımmm

anne sütünden yoğut yapılıyormu yeni duydumm aaa denemek isterim nekar anne sutu lazım onu mayalamak için yogurt ne kadar lazım ssırdım valla

canım bak burda yorumlar var ama sanırım normal yoğurdu maya olarak kullanmışlar, bizim oğlan 3 buçuk aylık kilo alımıda elhamdülillah güzel ama merak iste acaba yapsam yer mi diye merak ettim, sütümde ziyan olsun istimeyorum ama öğreneyimde ilerde yaparım inşallah....

kadının biri kendi sütünden peynir tereyağı bile yapmış :)))

o kadını merak ediyorum valla onasıl bir goğus sekli acaba ve kaç kilo sut cıkıyor yuhhh diyesim var

Dün akşamdan beri oğlum ateşlendi 37.5 derece inleyip duruyor eli de ağzında diş olabilirmi erken mi,damağına bakıyorum alt yumuşak üst baya sertleşmiş(ama buaralar grip annem babam onlardan grip de geçmiş olabilir,hasta etmesek bari küçücük bebeği((

merhaba ben de ağustos annesiyim benide aranıza alırmısınız.
hoşgeldiiinn

kızlar saçlarınız dokuluyormu ben yakında kel kalacamda:26::26::26:
evet, avuç avuç, oturuyorum elimi saçıma bi atıyorum 50 tane saç geliyo, işallah yenisi çıkar

hep bir önceki yoğurdu kullan ki mayası olgunlaşsın. her seferinde hazır yoğurt kullanırsan kendini bulamaz o maya

benımde 2 haftadır sanırım basladı dökulmeye
dogum sonrası cok normalmıs
1 diş sarımsagı hap gıbı ıcmeye baslıcam
her gun 1 tane
ıyı gelıyor dıye duydum sac dökulmesıne

merhabalar hatunlar,
benim de saçlarım deli gibi dökülüyo,
hiç adet olmadım şişim
kilo veremiyorum
Allahıma çok şükür bebeğimle ilgili bir sorunmz yok bütün sorunlar bende

merhabalar hatunlar,
benim de saçlarım deli gibi dökülüyo,
hiç adet olmadım şişim
kilo veremiyorum
Allahıma çok şükür bebeğimle ilgili bir sorunmz yok bütün sorunlar bende

Benimde normalde de dokuluyordu zaten yakında hiç kalmayacak en azındn dokulme pisligi biter
Bende adet olmadım ama dün ruyamda adet oluyordum, kan rüyayı bozar derler ondan yakın mıdır uzakmıdır anlayamadım

benim de 3gündür reglim gelmek için uğraşıyo ama bir türlü gelemedi leeey leey limi limi ley
ateş basması ,titreme, bel ağrısı ,sinir of olsada rahatlasam

Benimde normalde de dokuluyordu zaten yakında hiç kalmayacak en azındn dokulme pisligi biter
Bende adet olmadım ama dün ruyamda adet oluyordum, kan rüyayı bozar derler ondan yakın mıdır uzakmıdır anlayamadım

aman canım saçımız bitmesin de varsın pislik götürsün evimizi :)
adet olmamak da büyük rahatlık alıştık 1 senedir ama artık olmak istiyorum göbeğim 4-5 aylıkhamile göbeği
eşim beni beğenmicek die aklım çıkıyo:44:

ben verdim canim hicbir zarari da olmadi
Beyzadeler uyanikken emmiyor mAma almiyor. Sutun icine hurma incir kaynatip atsam dhiyorum zarar edermi acep

bizzzzz demiri kestim vermiyorum o yuzden onun yerine pekmez veriyorum
Ya arkadaslar bu demir ilaci ferrum benim cocuklari olumsuz derecede delirtti. Sizde de olan var mj. Baska demir ilaci tavsiyelernj varmi

kizlar sac dokulmesine asagidakileri yaptim bir anda 2 - 3 tele dystu dokulme
banyo oncesi zeytinyagi ile yaglama
bio.in ile yikama
banyo sonrasi est..ol vajinal krem ile az birsey diplerine surmece

mrblar herkese:))kızım bu sabah 4. ay aşısını oldu iki bacaktan 5.ay da aşı yok dedi ebe.6.kilo 600 gr olmuş.emziriyorum ve günde 1 kezde mama veriyorum.bu ay 600 gr almış bebiş.boyuda 65 cm olmuş.sizce kilosu azmı.bazı anneler 8 kilodan bahsediyo.onlar sadece mamaylamı besleniyo acaba.maşallah o bebişlerin kilolarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…