ne zamana kadar dokulecek
Arkadaşlar bişey soracağım, gerçi saç muhabbeti var ama bu arada benimkilerde dökülüyor ama bizim veled çekiyor olanca gücüyle ellerinden hep saçlarımı topluyorum :)
şunu soracaktım anne sütüyle yoğurt yapmak istiyorum ama mayası için normal yoğurt mu kullanmalıyım? yoksa bir kez normal yoğurt kullanıp ikincide oluşan yoğurdu mu maya olarak kullanmalıyım? ilk defa yapacağım nasıl olduğunu bilmiyorum... bir teyzeden taze süt almayı düşünüyorum artık kendi yoğurdumuzuda doğal yemek istiyoruz...
Canım gecmis zaman o yüzden ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum . Benim kuzu 4 ay 1 haftalık , 2,5 aylıkken başlamıştı dökülmeye hala devam ediyor ama sanki biraz azaldı gibi. Tabi bunda kafamda sac kalmamasının da etkisi vardır
anne sütünden yoğut yapılıyormu yeni duydumm aaa denemek isterim nekar anne sutu lazım onu mayalamak için yogurt ne kadar lazım ssırdım valla
canım bak burda yorumlar var ama sanırım normal yoğurdu maya olarak kullanmışlar, bizim oğlan 3 buçuk aylık kilo alımıda elhamdülillah güzel ama merak iste acaba yapsam yer mi diye merak ettim, sütümde ziyan olsun istimeyorum ama öğreneyimde ilerde yaparım inşallah....
kadının biri kendi sütünden peynir tereyağı bile yapmış :)))
o kadını merak ediyorum valla onasıl bir goğus sekli acaba ve kaç kilo sut cıkıyoryuhhh diyesim var
o kadını merak ediyorum valla onasıl bir goğus sekli acaba ve kaç kilo sut cıkıyoryuhhh diyesim var
hoşgeldiiinnmerhaba ben de ağustos annesiyim benide aranıza alırmısınız.
evet, avuç avuç, oturuyorum elimi saçıma bi atıyorum 50 tane saç geliyo, işallah yenisi çıkarkızlar saçlarınız dokuluyormu ben yakında kel kalacamda:26::26::26:
hep bir önceki yoğurdu kullan ki mayası olgunlaşsın. her seferinde hazır yoğurt kullanırsan kendini bulamaz o mayaArkadaşlar bişey soracağım, gerçi saç muhabbeti var ama bu arada benimkilerde dökülüyor ama bizim veled çekiyor olanca gücüyle ellerinden hep saçlarımı topluyorum :)
şunu soracaktım anne sütüyle yoğurt yapmak istiyorum ama mayası için normal yoğurt mu kullanmalıyım? yoksa bir kez normal yoğurt kullanıp ikincide oluşan yoğurdu mu maya olarak kullanmalıyım? ilk defa yapacağım nasıl olduğunu bilmiyorum... bir teyzeden taze süt almayı düşünüyorum artık kendi yoğurdumuzuda doğal yemek istiyoruz...
Selam Bebekliler:))
Naıslınız bakalım bebişler ne alem de??
merhabalar hatunlar,
benim de saçlarım deli gibi dökülüyo,
hiç adet olmadım şişim
kilo veremiyorum
Allahıma çok şükür bebeğimle ilgili bir sorunmz yokbütün sorunlar bende
Benimde normalde de dokuluyordu zaten yakında hiç kalmayacak en azındn dokulme pisligi biter
Bende adet olmadım ama dün ruyamda adet oluyordum, kan rüyayı bozar derler ondan yakın mıdır uzakmıdır anlayamadım
Beyzadeler uyanikken emmiyor mAma almiyor. Sutun icine hurma incir kaynatip atsam dhiyorum zarar edermi acep
Ya arkadaslar bu demir ilaci ferrum benim cocuklari olumsuz derecede delirtti. Sizde de olan var mj. Baska demir ilaci tavsiyelernj varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?