merhabalarrrrrrrrrrrrrrrtam tamına 3 ay 1 gündür giremediğim foruma sonunda girdim Eki Görüntüle 567369 bu da benim güzeller güzeli kızım Zeynep Derin Allah hepsine uzunnnn uzunn ömürler versin
ya kizlar buyume atagi midir dis midir bilmiyoruım ama cildir cildiriz yine bu araaa
depresyondayimmmmmm
gazıydı dişiydi ergenliğiydi derkennnnnn ......aman hepsi geçip gidiyor girme depresyona filan kendini iyi hissettiricek şeyler yap hiç bir şey yapamıyorsan şarkı söyle
gazıydı dişiydi ergenliğiydi derkennnnnn ......aman hepsi geçip gidiyor girme depresyona filan kendini iyi hissettiricek şeyler yap hiç bir şey yapamıyorsan şarkı söyle
Şenaysene 2bebekle şarkı önerim - Oynatmaya az kaldı doktorum nerdee
ya kizlar buyume atagi midir dis midir bilmiyoruım ama cildir cildiriz yine bu araaa
depresyondayimmmmmm
benim kızda pek şenlikli 2 gündür sanırım diş çıkarıcaklar
walla cok senlikli bagirmasini videoya cekip koysam napiyosun bebeye yazik diye bagirirsinizz
Evet ilk çorba deneyimimizi yasadık. İlk düduklu tencerede yaptım. 1 orta boy patates,2 orta boy havuç, 1 tatlı kasığı pirinç ve 1 bardak su 15 dakika pişirdim . Sonra duduklunun kapağını bir actım bizim çorba olmuş Kömürikincisini normal tencerede yaptım . Pişirme süresi 45 Dakika'ya ayarladım. Kısık ateşte yavaş yavaş pisti. Sonra blenderdan geçirdim . Bildiginiz püre oldu. Sonrasında oğlusuma verdimmm . Ama ölçülere göre yapmama rağmen cok oldu. Yarın daha az malzeme ile yapacagimm
Evet ilk çorba deneyimimizi yasadık. İlk düduklu tencerede yaptım. 1 orta boy patates,2 orta boy havuç, 1 tatlı kasığı pirinç ve 1 bardak su 15 dakika pişirdim . Sonra duduklunun kapağını bir actım bizim çorba olmuş Kömürikincisini normal tencerede yaptım . Pişirme süresi 45 Dakika'ya ayarladım. Kısık ateşte yavaş yavaş pisti. Sonra blenderdan geçirdim . Bildiginiz püre oldu. Sonrasında oğlusuma verdimmm . Ama ölçülere göre yapmama rağmen cok oldu. Yarın daha az malzeme ile yapacagimm
Peki begendimi oglusun annesi olmadi bende biberonda verecem corbayi uyurken .benimkiler bisey yemiyor ayol.kime cekmis ler bilmem analari terminator misali supuruyor oysa
İlk defa verdigim icin 5-6 kasık verdim. Şükür yedi. Benim en büyük korkumda yememesiydi. Bugunluk yedi yarına Allah kerim
Şenaysene 2bebekle şarkı önerim - Oynatmaya az kaldı doktorum nerdee
İlk defa verdigim icin 5-6 kasık verdim. Şükür yedi. Benim en büyük korkumda yememesiydi. Bugunluk yedi yarına Allah kerim
neden çorba verdin meyve suyuna daha oncemi basladı ve doktormu dedi sadece anne sutumu alıyordu
sanırım cok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?