2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrrrrrrrrrrrrrr tam tamına 3 ay 1 gündür giremediğim foruma sonunda girdim bu da benim güzeller güzeli kızım Zeynep Derin Allah hepsine uzunnnn uzunn ömürler versin

ya kizlar buyume atagi midir dis midir bilmiyoruım ama cildir cildiriz yine bu araaa
depresyondayimmmmmm

gazıydı dişiydi ergenliğiydi derkennnnnn ...... aman hepsi geçip gidiyor girme depresyona filan kendini iyi hissettiricek şeyler yap hiç bir şey yapamıyorsan şarkı söyle

dogru guzelim biraz hasar birakiyor istee

gazıydı dişiydi ergenliğiydi derkennnnnn ...... aman hepsi geçip gidiyor girme depresyona filan kendini iyi hissettiricek şeyler yap hiç bir şey yapamıyorsan şarkı söyle

artik bebeler de sasirtti ben kizinca kahkalarla gulmeye basliyorlar aha da annem siyirdi diyeee
Şenaysene 2bebekle şarkı önerim - Oynatmaya az kaldı doktorum nerdee

Son düzenleme:
Evet ilk çorba deneyimimizi yasadık. İlk düduklu tencerede yaptım. 1 orta boy patates,2 orta boy havuç, 1 tatlı kasığı pirinç ve 1 bardak su 15 dakika pişirdim . Sonra duduklunun kapağını bir actım bizim çorba olmuş Kömür ikincisini normal tencerede yaptım . Pişirme süresi 45 Dakika'ya ayarladım. Kısık ateşte yavaş yavaş pisti. Sonra blenderdan geçirdim . Bildiginiz püre oldu. Sonrasında oğlusuma verdimmm . Ama ölçülere göre yapmama rağmen cok oldu. Yarın daha az malzeme ile yapacagimm

Peki begendimi oglusun annesi olmadi bende biberonda verecem corbayi uyurken .benimkiler bisey yemiyor ayol.kime cekmis ler bilmem analari terminator misali supuruyor oysa

Peki begendimi oglusun annesi olmadi bende biberonda verecem corbayi uyurken .benimkiler bisey yemiyor ayol.kime cekmis ler bilmem analari terminator misali supuruyor oysa

İlk defa verdigim icin 5-6 kasık verdim. Şükür yedi. Benim en büyük korkumda yememesiydi. Bugunluk yedi yarına Allah kerim

İlk defa verdigim icin 5-6 kasık verdim. Şükür yedi. Benim en büyük korkumda yememesiydi. Bugunluk yedi yarına Allah kerim

dun bende patates havuc pirinç pısırdım ve benımkıde yedı bugun yapmıyorum yarın yıne yapcam

neden çorba verdin meyve suyuna daha oncemi basladı ve doktormu dedi sadece anne sutumu alıyordu

sanırım cok soru sordum

Kaynanam gibisin maşallah Bebeğim anne sütü ve mama ile besleniyor. Doktorumuz gecen hafta ek gıdalara başlattı . İlk meyve suyu sonraki hafta çorba , bir sonraki hafta yoğurt son haftada muhallebiye başlayacağız.

Merhaba.. Burda az kişi kalmış ya, herkes dîğer sitede açılan gruba mı gitti? Ağustos anneleri diye arattım çıkmadı, grubun adı ne?
Bizim yarın 4. Ay aşılarımız var. Normalde her ay özel hastaneye çocuk doktoruna gidiyorduk, aşıları da sağlık ocağında yaptırıyorduk. Doktorumuz geçen ay eğer hastalığı vs. Yoksa bir dahaki ay bana getirmenize gerek yok zaten sağlık ocağında bıy kilo bakılıyor bir anormallik yoksa 5. Ayda gelirsiniz, hastaneler hastalarla dolu boşuna getirmeyin demişti. Bu yüzden özele gitmeyeceğiz. Sağlık ocağında direk hemşireye gidip aşımızı yaptırmıştık önceki aylar. Ama şimdi özele gitmeyeceğîmiz için bir de aile hekimine muayene ettireyim diyorum. Siz aile hekiminde muayene yaptırıyor musunuz?

ek gıdalardan o kadar söz açılmış ki, valla merakla beklemekteyim ne tepki vericek ilk yediğinde diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…