kizlar sac dokulmesine asagidakileri yaptim bir anda 2 - 3 tele dystu dokulme
banyo oncesi zeytinyagi ile yaglama
bio.in ile yikama
banyo sonrasi est..ol vajinal krem ile az birsey diplerine surmece
aman canım saçımız bitmesin de varsın pislik götürsün evimizi :)
adet olmamak da büyük rahatlık alıştık 1 senedir ama artık olmak istiyorum göbeğim 4-5 aylıkhamile göbeği
eşim beni beğenmicek die aklım çıkıyo:44:
mrblar herkese:))kızım bu sabah 4. ay aşısını oldu iki bacaktan 5.ay da aşı yok dedi ebe.6.kilo 600 gr olmuş.emziriyorum ve günde 1 kezde mama veriyorum.bu ay 600 gr almış bebiş.boyuda 65 cm olmuş.sizce kilosu azmı.bazı anneler 8 kilodan bahsediyo.onlar sadece mamaylamı besleniyo acaba.maşallah o bebişlerin kilolarına
Ben hala dogru duzgun banyo olabilmiş değilim kendime dogrudurust zaman ayırabildigim olmadı malesef :) 15Dk oldugu anda kapı calınıyorkizlar sac dokulmesine asagidakileri yaptim bir anda 2 - 3 tele dystu dokulme
banyo oncesi zeytinyagi ile yaglama
bio.in ile yikama
banyo sonrasi est..ol vajinal krem ile az birsey diplerine surmece
ben verdim canim hicbir zarari da olmadi
bizzzzz demiri kestim vermiyorum o yuzden onun yerine pekmez veriyorum
mrblar herkese:))kızım bu sabah 4. ay aşısını oldu iki bacaktan 5.ay da aşı yok dedi ebe.6.kilo 600 gr olmuş.emziriyorum ve günde 1 kezde mama veriyorum.bu ay 600 gr almış bebiş.boyuda 65 cm olmuş.sizce kilosu azmı.bazı anneler 8 kilodan bahsediyo.onlar sadece mamaylamı besleniyo acaba.maşallah o bebişlerin kilolarına
Ben bayramda kesitirdim baktım erkek sacı kadar bile değil mecburen perma yaptırdım biraz cok gozukuyor
Adet olunca biraz rahatlarsın gercekten , sezeryan mı olmustun sen? aslında mekikde cabuk topluyormuş azda olsa duzenli olunca
canım vajinal kremi saç diplerine sürmek nerden aklına geldi
Ben hala dogru duzgun banyo olabilmiş değilim kendime dogrudurust zaman ayırabildigim olmadı malesef :) 15Dk oldugu anda kapı calınıyor
Oğlun durmuyoorrrr diye
Agladıgında hep benim oglum oluyor :)
Hurma kaynattim aldilar valla.ay bunlar buyudukce huy ediniyor.kardes pekmezi ne zaman veriyorsun tokken mi ackenmi aralarda mi veroyorsun
pekmezi bende kızıma veriyorum.1 tatlı kaşıgı.bayılayo valla.ben aklıma nezaman gelirse ozaman veriyorum.öyle bi rutin oluşturmadım. .hastalıktanda koruduguna inanıyorum.bünyeyi saglam tutuyorHurma kaynattim aldilar valla.ay bunlar buyudukce huy ediniyor.kardes pekmezi ne zaman veriyorsun tokken mi ackenmi aralarda mi veroyorsun
Ben hala dogru duzgun banyo olabilmiş değilim kendime dogrudurust zaman ayırabildigim olmadı malesef :) 15Dk oldugu anda kapı calınıyor
Oğlun durmuyoorrrr diye
Agladıgında hep benim oglum oluyor
Oyle uzun uzun banyo lukse kacar valla ayip etmissin hatta banyoya da gerek yok hijyaaanik mendille siliniver tamam
normal doğum canım,mekik 2 gün çekiyorum 3. gün bırakıyorum.aslında evde hep boşum ancak yakınmayı biliyoruz işte icraat yok
pekmezi bende kızıma veriyorum.1 tatlı kaşıgı.bayılayo valla.ben aklıma nezaman gelirse ozaman veriyorum.öyle bi rutin oluşturmadım. .hastalıktanda koruduguna inanıyorum.bünyeyi saglam tutuyor
evet aslında da kilosu diger bebeklere göre geri kalırsa anne olarak üzülüyo insan.halbuki saglıklı olması önemli.sık sık hastalanmasın öksürmesin.motor becerileri iyi gelişsin.bunlar önemli olanlar:)))canım biz de bugün kardeşimin oğlunu 4. ay aşısı için götürdük 64 cm 7500 gr çıktı maşallah,sadece annesütü alıyo ama maşallahı var annesinin sütünün,
bence 6600 az değil çünkü yeğenim çok tombik geliyo bize
öyle bişeyden haberim yok ama ben ilk kızımada bebekken hep aklıma gelince veriyodum inan 1 yaşına kadar bir kere bile hastalanmadı.ordan tecrübem var yani.senin dedigin şeyide araştırcam amaSeyden soruyorum kalsiyum demir zitligi varya. Acaba sutle ayni zamanda versek olurmu
anne sutu bebegı korur sen merak etme ıı bak o hemencıcık ıyılesır. hıc telas yapma ve cocuklar annenın vucudundakı mıkroba alısık olurlarmıs anne kadar etkılenmezlermıs. şimdıden cok cok gecmıs olsunkızımın öksürüğü geçmeyince dün dr götürdük bronşların hafif tıkalı olduğunu söyledi 2 iğne verdi birini dün yaptırdık diğerini bugün yaptırcaz aynı zamanda zimaks ve ventolin die 2 şurup verdi kzım ayın ayın 10unda 4 ayını dolduracak küçük bir bebek için çok fazla değil mi bu ilaçlar..evt dr daha iyisini bilir bilmişlik yapmak değil niyetim ama dün iğne vururlarken kızıma içim gitti..dayanamıyorum....1.sınıfları okutuyorum ve köy okulu sınıfta kalabalık ee bi de küçük çocuklar hepsi grip benim o ortamda iyileşmem çok zor ne kadar dikkat etsemde bulaşıyor..kızıma da benden bütün kış böyle geçecek ve kızım benden alacak hastalığı yine diye çok üzülüyorum((
canım uzun zamandır yoktun h.g
Seyden soruyorum kalsiyum demir zitligi varya. Acaba sutle ayni zamanda versek olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?