Merhaba.. Burda az kişi kalmış ya, herkes dîğer sitede açılan gruba mı gitti? Ağustos anneleri diye arattım çıkmadı, grubun adı ne?
Bizim yarın 4. Ay aşılarımız var. Normalde her ay özel hastaneye çocuk doktoruna gidiyorduk, aşıları da sağlık ocağında yaptırıyorduk. Doktorumuz geçen ay eğer hastalığı vs. Yoksa bir dahaki ay bana getirmenize gerek yok zaten sağlık ocağında bıy kilo bakılıyor bir anormallik yoksa 5. Ayda gelirsiniz, hastaneler hastalarla dolu boşuna getirmeyin demişti. Bu yüzden özele gitmeyeceğiz. Sağlık ocağında direk hemşireye gidip aşımızı yaptırmıştık önceki aylar. Ama şimdi özele gitmeyeceğîmiz için bir de aile hekimine muayene ettireyim diyorum. Siz aile hekiminde muayene yaptırıyor musunuz?
ben asıları sadece aile hekimine goturmeyi dusunuyorum gelişiminin takibi için ozel doktor cunku
kızımın 3. ayı bittiğinde goturdugumde boyunu kafasını kilosunu ben demeden olçmedi doktorun yanına gittim çocugumda gorup merak ettiğim seyleri sordum onemli değil gibigeçiştirdi kızımda uyuyordu doktoruon lafı bu oyle rahat oyuyorsa demekki sorunu yok dedi boyle bişey olabilirmi belki o anda canı acımıyor insan bir yerinden kalkar kulaklarına boğazına ellerine kollarına bakar yok hiç bir yerlerini kaldırıpta kızıma bakmadı ozensizler
Slm kizlar sizlere bisey soracaktim bebekleriniz kafalarini ne zaman tam olarak dik tutmaya basladi benim oglum tam 93 gunluk oldu ama hala tutamiyor...Acaba normal mi..Birde elleri hep yumruk cok nadir aciyor cevap verirseniz sevinirim..
Muffinn kızın nasıl oldu?
Merhaba.. Burda az kişi kalmış ya, herkes dîğer sitede açılan gruba mı gitti? Ağustos anneleri diye arattım çıkmadı, grubun adı ne?
Bizim yarın 4. Ay aşılarımız var. Normalde her ay özel hastaneye çocuk doktoruna gidiyorduk, aşıları da sağlık ocağında yaptırıyorduk. Doktorumuz geçen ay eğer hastalığı vs. Yoksa bir dahaki ay bana getirmenize gerek yok zaten sağlık ocağında bıy kilo bakılıyor bir anormallik yoksa 5. Ayda gelirsiniz, hastaneler hastalarla dolu boşuna getirmeyin demişti. Bu yüzden özele gitmeyeceğiz. Sağlık ocağında direk hemşireye gidip aşımızı yaptırmıştık önceki aylar. Ama şimdi özele gitmeyeceğîmiz için bir de aile hekimine muayene ettireyim diyorum. Siz aile hekiminde muayene yaptırıyor musunuz?
canım geçenlerde yazmıştım sana hatırlarsın, ogünden sonra süt ve süt ürüneri, dana eti yemiyorum doktorumuzun isteğiyle, ama hala değişen birşey olmadı kakamızda kanlar görüyorum, çok sık ve yeşil kaka yapıyor ve bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı ve kızım 1 ayda sadece 450 gr almış çok az! sütümde var demekki farklı bişeyler var diyorum ve çok üzüldüm bugün, Yarın farklı bir doktordan randevu alıcam bakalım nolucak
o kadını merak ediyorum valla onasıl bir goğus sekli acaba ve kaç kilo sut cıkıyoryuhhh diyesim var
canım geçenlerde yazmıştım sana hatırlarsın, ogünden sonra süt ve süt ürüneri, dana eti yemiyorum doktorumuzun isteğiyle, ama hala değişen birşey olmadı kakamızda kanlar görüyorum, çok sık ve yeşil kaka yapıyor ve bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı ve kızım 1 ayda sadece 450 gr almış çok az! sütümde var demekki farklı bişeyler var diyorum ve çok üzüldüm bugün, Yarın farklı bir doktordan randevu alıcam bakalım nolucak
kızımın öksürüğü geçmeyince dün dr götürdük bronşların hafif tıkalı olduğunu söyledi 2 iğne verdi birini dün yaptırdık diğerini bugün yaptırcaz aynı zamanda zimaks ve ventolin die 2 şurup verdi kzım ayın ayın 10unda 4 ayını dolduracak küçük bir bebek için çok fazla değil mi bu ilaçlar..evt dr daha iyisini bilir bilmişlik yapmak değil niyetim ama dün iğne vururlarken kızıma içim gitti..dayanamıyorum....1.sınıfları okutuyorum ve köy okulu sınıfta kalabalık ee bi de küçük çocuklar hepsi grip benim o ortamda iyileşmem çok zor ne kadar dikkat etsemde bulaşıyor..kızıma da benden bütün kış böyle geçecek ve kızım benden alacak hastalığı yine diye çok üzülüyorum((
canım kilo alımı düzeldi ama mama kabız yaptı 2. kez kan gördüm ama ıkınmaktan.
ben aşılar için sağlık ocağına gittiğimde aile hekimi bakıyor önce , sonra aşı yapıyorlar ama geçen ay 3.ayı bitirdiğimizde aşı vs.olmadığı için gitmedik, gerçi bizim ebemiz muhteşem tatlı bir bayan , öyle uzak bir hasta ilişkisi yok , ama özel doktorumuzda çok tatlı bir bayan , bence bir yaşına kadar gelişimini takip etmen açısından aile hekimliğinde muayenesini yaptır, sonuçta biim gözümüzle bakmak farklı doktor gözü ile bakmak farklı
ben asıları sadece aile hekimine goturmeyi dusunuyorum gelişiminin takibi için ozel doktor cunku
kızımın 3. ayı bittiğinde goturdugumde boyunu kafasını kilosunu ben demeden olçmedi doktorun yanına gittim çocugumda gorup merak ettiğim seyleri sordum onemli değil gibigeçiştirdi kızımda uyuyordu doktoruon lafı bu oyle rahat oyuyorsa demekki sorunu yok dedi boyle bişey olabilirmi belki o anda canı acımıyor insan bir yerinden kalkar kulaklarına boğazına ellerine kollarına bakar yok hiç bir yerlerini kaldırıpta kızıma bakmadı ozensizler
bizim aile hekimimiz den de ben çok memnunum hatta o na belki daha çok soru soruyorum :) ebemizide demiştim zaten , bu anlamda şanslıyım belkide, doktordan doktora değişiyor bence , çünkü bir keresinde başka bir şey için gittiğimde benim bağlı bulunduğum doktor yoktu onun yerine diğer doktor baktı ve aynen dediğin gibi hani gitmesem internetten daha fazlasını öğrenirdim diye düşnmüştüm
Ben hiç saglık Ocağı'na götürmedim bebeğimi . Özelde kontrollerimiz yapılırken normal aşıları da vurduruyorum. Birde doktorumuza cok güveniyorum .
Saglık Ocağı'na götürmemenin nedenleri ise
1. özel hastane kadar hijyenik olduğunu düşünmüyorum .
2. Hemsire ve ebelere güvenmiyorum . Bilgisiz ve çok ukalalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?