Bebeğini ağlatarak uyutmak zaten zor canım, yazık bebeye. Ben hiç sallamadım doğduğundan beri, emzik de yok. Benî emerek uyuyor gece. Eskiden dalmak için çok emip kusuyordu. Şimdi saat 8 gibî çok fena yoruyorum oyun halısında oynatıyorum, dans etiriyorum:) vs. 9 da da odaya geliyoruz, ışıklar kapanıyor sadece gece lambası. Yorgun ve uykusu gelmiş olduğu için 5 dk emîp uyuyor. Gündüz de uyuma vaktinden önce iyice yoruyorum. Bazen aç değilse hiç emmeden ninniyle bile uyuyor. Hep aynı ninni, ben besteledim gazlı günlerde:))
Sen de yorarak uyutmayı deneyebilirsin. Hem böylece 1 saat yoğun aktivîte yapnış oluyoruz.
Belki bu kadar detayı da asla hatırlamayacaklar. belki bu kadar derin kisilik olusumlarını yatagında bir kac dakika aglamıs olması da belirlemeyecektir bilmiyorum ama muffin veya buradan birisi dedigi icin degil uzun zamandır kendi cevremdeki bir kac kisiden duydugum ve rahatsız oldugum bir konu bu. Bebek seni parmagında oynatır. azıcık aglasın da rahat et, ah onlar ne uyanık sen bilmezsin. bebek lan bu......daha mama icin mi kaka icin mi aglıyor onu bile anlatamayacak olan bir bebek.
Allahım nasıl güzel bir güneş yaz geldi odamıza resmengökyüzü masmavi
Ay ne guzel burasi puslu sisli ve buz gibi... Darisi buranin badsina
Ay ne guzel burasi puslu sisli ve buz gibi... Darisi buranin badsina
biraz dahamı bekleseydin keşke o kadar agladıktan sonra bi 10dk daha dayansamıydın belki bebek pes ederdi.demesi kolay tabii uygulamak zor biliyorum.bende deniycem bakalım diş sendromunu bi atlatsın ozamana kadar 5 aylıkta olur zaten.bu aglama işinde bebege bi zarar dokunurmu diye korkuyorum sadece. mesela ses telleri kısılabilirmi biliyorumki çok aglayacakFerber yöntemi tan bir fiyasko oldu dayanamadık tam35dakika ağladı yok ben yapamicam
biraz dahamı bekleseydin keşke o kadar agladıktan sonra bi 10dk daha dayansamıydın belki bebek pes ederdi.demesi kolay tabii uygulamak zor biliyorum.bende deniycem bakalım diş sendromunu bi atlatsın ozamana kadar 5 aylıkta olur zaten.bu aglama işinde bebege bi zarar dokunurmu diye korkuyorum sadece. mesela ses telleri kısılabilirmi biliyorumki çok aglayacak
Teyzoslar biz geldik. Bu ara cok sik giremiyoruz. Malum evdeki herkes hasta. Hatta hasta kadrosuna og lumla esim de katildi yani ev cok senlikli sormayin. Bu arada balli zencefil bebelerde de oksuruge cok iyi geliyor haberiniz olsun. Biliyorum bal vermeye karsiniz ama biz alistigimiz icin sorun olmadi :)
Bir de uyku muhabbeti donmus. Tam da gunlerdir aklimdaki soru. Bizim uykumuz gelince emzigimiz pekmeze batiyor gozumuz ortuluyor kucakta sallana bagirarak ve ninniyle ve mama merek uyuyoruz. Hadi bu kisim dert degil de benim bebelerin popolarinda sensor var. Eger yeterince dalmadan koyarsan yataga hopp bunlari yeni bastan yapiyoruz. Var mi onerisi olan :))
Emerek uyuma alistirmadim ben işe başlayınca ziir olur diye şimdi sadece kolda gezerek uyuyor oda çok zor oluyor oyuzden denedik ama yok bidaha denemem
Teyzoslar biz geldik. Bu ara cok sik giremiyoruz. Malum evdeki herkes hasta. Hatta hasta kadrosuna og lumla esim de katildi yani ev cok senlikli sormayin. Bu arada balli zencefil bebelerde de oksuruge cok iyi geliyor haberiniz olsun. Biliyorum bal vermeye karsiniz ama biz alistigimiz icin sorun olmadi :)
Bir de uyku muhabbeti donmus. Tam da gunlerdir aklimdaki soru. Bizim uykumuz gelince emzigimiz pekmeze batiyor gozumuz ortuluyor kucakta sallana bagirarak ve ninniyle ve mama merek uyuyoruz. Hadi bu kisim dert degil de benim bebelerin popolarinda sensor var. Eger yeterince dalmadan koyarsan yataga hopp bunlari yeni bastan yapiyoruz. Var mi onerisi olan :))
Bu arada birazda kendimize donelim hanımlar dogum sonrası catlaklariniz ne durumda? Dün farkettim ben bir kaç çatlağım vardı doğumdan sonra koyu kahverengiydiler şimdi rengi çok acilmis insallah tamamen yok olur. Evde kendi kendime egzersiz yapıyorum ise yarar insallah diyet yapmak istemiyorum çünkü birde hamileyim göbek te tuylenmeler ortaya çıkmıştı onlarda tamamen döküldü :) sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?