Aman onların çirkini mi olur :)
Ya sen ne tatlısın ne yakışıklısın diye seviyorum annem alay ediyor çirkini ne öyle seviyorsun diye mahsus
Anne kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş benim ki o hesap diyorum
Kızlar son gelişme ferber yalan oldu birdaha denemem sanırım resmen 45 dakika ağladı bebeğim uyumadida bütün gece içini çekti
evet benimde dökülüyor, kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olurmuş, gebelikte aldığım vitaminleri alıyorum, içince azaldıını hissediyorum...
biraz dahamı bekleseydin keşke o kadar agladıktan sonra bi 10dk daha dayansamıydın belki bebek pes ederdi.demesi kolay tabii uygulamak zor biliyorum.bende deniycem bakalım diş sendromunu bi atlatsın ozamana kadar 5 aylıkta olur zaten.bu aglama işinde bebege bi zarar dokunurmu diye korkuyorum sadece. mesela ses telleri kısılabilirmi biliyorumki çok aglayacak
Ohh ne güzel maşallah :)) Benim çatlaklarım da göbeğimdeki tüyler de olduğu gibi duruyor, ne zaman geçer acaba? Saçlarım da dökülüyor. Dikiş yerlerimde de hala ağrı var... Ay ben ne dertliymişim böyle :))
Slm arkadaşlar;şükür düzelmiş ama 14 günde 300 gr aldı .6 kg oldu yakaladık akranlarımızı hemen hemen.mama sağolsun benim süte kalsa zordu.61 cm olmuşuz iyi mi bilmem.baş çevresi de normal standartta.çok ağladı aşıda çıkınca bir 10 dk ağladı.sekreter kızlar aşıya girmeden sevdi etti uslu vb sandılar aşı sonrası herkes bize bakıyo tabi..
dene canım en kısa zamanda yorumunu yaz özelden atarsan sevinirim.her zaman giremeyince burda sayfalar yığın yığın birikiyor bulamayabilirim.bir de 2. gün etkisini göstermeye başlıyormuş.ben benzer bir yöntem duymuştum onda da beslenme- aktivite-uyku diyordu.yani bebişleri yorup uyutmak sanırım.oyun spor vb şeylerle.onu araştırcam.tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler mi öyle bir kitap aldım unnadodan 2 kitap daha var yanında kampanyalıydı onda uyku sorunu vb bir tanesi bir gelsin hatmedicem kitabı.yazarım buraya sonuçları.bir de süper dadı vardı trt 1 de.orda hep sallamaya alışmış kız çocuğunun biri.eşek kadar olmuş hala anası sallıyor.bu ferberı denedi hep dadı ilk gün sancılıydı çoğu çocukta ama sonra alışıyorlar
canım geçmiş olsun.ateş-kusma var mı peki?genel durumu nasıl bebişinin?tahlili tekrarlat bence başka bir yerde mümkünse üniv hast.de.bir de mikroba bakıldı mı?
Bu arada bebişinizin huyunu suyunu tam olarak keşfettikten sonra uyku düzeni kurmak çok zor birşey değil iş sabırda bitiyor ve kişisel taktiklerde, en fazla 1 haftaya pıt oturuyor herşey.
bazı akşamlar babamızdan iyi geceler öpücüğü alıp oğlumu odasına götürmemle dönmem bir oluyor eşim uyudumu diye hayrete kapılıyor. Darısı tüm annelerimize
Slm arkadaşlar, bizim uyku düzene girdi derken yine başa döndük malesef. Oğlum beşiğinde bile olsa ben odada olmayınca uyumuyor. Gündüz uykumuz hiç yok gibi bişey, gece ise bazen zorla uyutuyorum. Dün 3 saat uyudu diye gece 2'de zor uyuttum. Nasıl düzene girecek bilemiyorum, bir çare arıyorum ve önerilere açığım. Dişleri kaşınıyor ve hasta oldu huysuzluğu ondanmıdır bilemiyorum ama süreklide ilgi istiyor...
Bence sizinki geçici gibi duruyor sistem dolayı huysuzluk yapıyor bide doktor bana uykusu tam gelmeden uyutmaya çalış yoksa hiç uyutamazsin demişti bende azcik belirti başlayınca uyutuyorum
bende öyle olduğunu umut ediyorum.
geçen hafta sürekli ağlıyordu, hep kucakta olmak istiyordu bu hafta biraz daha iyi gibi ama uyku yok işte.
bu arada oğlum zayıfkamış ve 6900 olmuşboyu 70cm, sizce nasıl kızlar. vücut çok zayıf
Bu arada birazda kendimize donelim hanımlar dogum sonrası catlaklariniz ne durumda? Dün farkettim ben bir kaç çatlağım vardı doğumdan sonra koyu kahverengiydiler şimdi rengi çok acilmis insallah tamamen yok olur. Evde kendi kendime egzersiz yapıyorum ise yarar insallah diyet yapmak istemiyorum çünkü birde hamileyim göbek te tuylenmeler ortaya çıkmıştı onlarda tamamen döküldü :) sizler ne durumdasınız?
Saç dökülmesi hala devam ediyor ama sanki azaldı son zamanlarda tabi dokulecek saç kalmamış olmasıda etken olabilir bundaOhh ne güzel maşallah :)) Benim çatlaklarım da göbeğimdeki tüyler de olduğu gibi duruyor, ne zaman geçer acaba? Saçlarım da dökülüyor. Dikiş yerlerimde de hala ağrı var... Ay ben ne dertliymişim böyle :))
Hani bu regli agrilari geciyordu dogumdan sonra oyle bir agrim varki yavrumu emziremedim napcagimi sasirdim cok nadir olurdu eskiden bu kadar agri. Dayanamiyorum sanki ben buna
Teyzoslar biz geldik. Bu ara cok sik giremiyoruz. Malum evdeki herkes hasta. Hatta hasta kadrosuna og lumla esim de katildi yani ev cok senlikli sormayin. Bu arada balli zencefil bebelerde de oksuruge cok iyi geliyor haberiniz olsun. Biliyorum bal vermeye karsiniz ama biz alistigimiz icin sorun olmadi :)
Bir de uyku muhabbeti donmus. Tam da gunlerdir aklimdaki soru. Bizim uykumuz gelince emzigimiz pekmeze batiyor gozumuz ortuluyor kucakta sallana bagirarak ve ninniyle ve mama merek uyuyoruz. Hadi bu kisim dert degil de benim bebelerin popolarinda sensor var. Eger yeterince dalmadan koyarsan yataga hopp bunlari yeni bastan yapiyoruz. Var mi onerisi olan :))
bende öyle olduğunu umut ediyorum.
geçen hafta sürekli ağlıyordu, hep kucakta olmak istiyordu bu hafta biraz daha iyi gibi ama uyku yok işte.
bu arada oğlum zayıfkamış ve 6900 olmuşboyu 70cm, sizce nasıl kızlar. vücut çok zayıf
benimki de öyle sürekli huysuz. hep kucakta, hiç uyumuyo, ve neredeyse hiç emmiyor. bütün gün aç geziyor :2: dişten heralde, çünkü eli süreli ağzında ve ben dişini kaşıyınca hoşuna gidiyo. bilmiyom nolcak bu gidişlekızlar bebeklerimizin diş huysuzluğu başlamış mıdır ? huysuz ama d,şten mi bilemedim ...nasıl anlıosunuz dişten olduğunu erkn değil mi daha
White noise baby care masters diye bir albümü ben tüm annelere tavsiye ediyorum bizimde oğlumu sakinleşrirme yöntemlerinizden biridir bu. albümde anne karnındayken bebişlerimi nst ile dinlerdik ya o seslerden okyanus dalgalarına, fan sesine kadar hertürlü ses var ve inanılmaz sakinleştiriyor bebişleri,benimde prensesim bazen kendi kendine dalıp gidiyor bazen bizi deli ediyorama ben çözümü buldum eğer ki çok ağlarsa direk fön makinesini çalıştırıyordum...ama baktım böle olmuyor fön makinesi sesini cep telefnuna kaydettim ağlayınca açıordum direk dalıp gidiooo...hatta internetten anne karnındaki sesleri dinletiyorum kalp sesleri falan çok sakinleştirio ve bu da benim işime çok yarıo tavsiye ederim
Ahha unuttum birde biz ışıl delisiyiz her türlü ışığı inceleriz ve yanıp sönen ışık gördümü hemen susarız :))Ne kadar ağlarsak ağlayalım ben onun dudaklarının hemen altındaki minik çenesini öptümü susar,
yine aynı şekilde onu uçak yapıp uçurmama bayılır ve pışiuuuu gibi sesler çıkararak bir ayaklarının üstüne bir yukarıya yaptımı çok hızlı olmadan ona bayılır
bide 3 ahlıktan beti o çok sewdiği ellerini bazen ikisini birden bazen yumruk şdllinde tekini o küçücük ağzına sokmaya bayılıyor, eller sürekli ağızda( zaten ellerini çekmemek gerekiyormuş 5. Ayda kendisi bırakıyormuş )
son olarakta kolumu sğzına uzattığımda ağzını kocaman açıp koluma dayayıp pırtt sesleri çıkarmaya bayılıyor
Ahha unuttum birde biz ışıl delisiyiz her türlü ışığı inceleriz ve yanıp sönen ışık gördümü hemen susarız :))
günün 20 dk yılbaşı ağıcındaki ışıklara kilitleniyoruz :)))
Bizimkide aynı ama dr'umuza dişmi dedik hayır 3-5 ayları arası bunu yaparlar 5. Ayda bırakırlar dedi. 4. Ayda özellikle salyası dahada çoğalacak dedi. emme güdüleri mi ne daha aktif hale geliyormuş bu aylarda, ayrıca tuttuğu herşeyi ağzına sokmaya çalışır dedi.diş şorununu hem belirtilerden anladık, hemde doktor sôyledi. Daha sonra kaşınma daha çoğalacak dedi. Elleri sürekli ağzında, parmağımızı tuttuğu gibi ağzına götürüyor. Sslyalarda akıyor . Daha erken ama bazı benekler etken çıkatırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?