Öneren kitap ve çocuk gelişim doktorlarıda var ama ben yapamıyorum ki ben onu aglatamıyorum ama o beni cok aglatacak bu gidişle
Evet gecenlerde bende okudum hatta ateşi zor dusen bebekler daha direcli oluyormuş. Ama insan korkuyor tabi. Gerci ben cıtcıtlı badi ve ıslak bezle atlattım şükür ikisinide 38 civarındaydı
kısa olsun sağlıklı olsun.hatta saçsız ya da çirkin bebek olsun sağlıklı olsun. diyorum canım ben artık
Öneren kitap ve çocuk gelişim doktorlarıda var ama ben yapamıyorum ki ben onu aglatamıyorum ama o beni cok aglatacak bu gidişle
Evet gecenlerde bende okudum hatta ateşi zor dusen bebekler daha direcli oluyormuş. Ama insan korkuyor tabi. Gerci ben cıtcıtlı badi ve ıslak bezle atlattım şükür ikisinide 38 civarındaydı
mrb arkadaşlar.bebeklerimizi bi kaç gün aglatarak kendi kendine uyutma yöntemini bende uygulamak istiyorum fakat kafama bişey takılıyo.bebegi katıla katıla aglatınca göbegi kayar derler ondan annem bana bebegi fazla aglatma diyo.ben bundan korkuyorum yada cok aglamaktan bayılıp kalabilirmi.fikirlerinizi merak ettim.ona göre bende bi cesaret uygulamak istiyorum bu yöntemi.yoksa çekilmez valla salla salla nereye kadar benim şimdiden ayaklarım kopmaya başladı:)))
mrb arkadaşlar.bebeklerimizi bi kaç gün aglatarak kendi kendine uyutma yöntemini bende uygulamak istiyorum fakat kafama bişey takılıyo.bebegi katıla katıla aglatınca göbegi kayar derler ondan annem bana bebegi fazla aglatma diyo.ben bundan korkuyorum yada cok aglamaktan bayılıp kalabilirmi.fikirlerinizi merak ettim.ona göre bende bi cesaret uygulamak istiyorum bu yöntemi.yoksa çekilmez valla salla salla nereye kadar benim şimdiden ayaklarım kopmaya başladı:)))
Bebeklerin uyku düzeni ve yapılan hatalar / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
Linkteki yazıda ağlatma yönteminin pek de iyî bir yöntem olmadığı yazıyor. Şahsen ben de öyle düşünüyorum. Her bebek farklı ve kendi düzenini kendi kuruyor.
Ferber yöntemi tan bir fiyasko oldu dayanamadık tam35dakika ağladı yok ben yapamicam
aynen canım biz bebişlere acıyoruz da onlar bize acımıyor.sabah 5 buçukta neişin var senin uyu işte..
bilgilendirme icin tesekkurler: )günaydın kızlar..
3 gün önce kullandığımız aptamil mamadan hipp e geçmiştik, 3 günlük değerlendirmemi sizinle paylaşayım dedim..
pis boğazlı oğlum tam da tahmin ettiğim gibi afiyetle severek yiyor hipp i.. tadına baktım fena da değil hani
aptamil yerken 2-3 günde 1 defa kaka yapardı, 3 gündür günde 2 defa yapıyor maşallah ve alttan çok rahat gaz çıkarıyor..
ayrıca eskiden kakası çoooookkkkk kötü kokardı, 3 gündür o koku da yok..
şimdilik gayet memnunuz ve hipp e devam etmeye karar verdik
bize de ates yaptı. 2 aydaki de yapmıstı.Ya bizede doktor ısrarla ateş yapmaz demişti 2.ayda da, heryerde de yeni aşılar ateş yapmıyor yazıları falan var ama yuksek atesi kasdediyorlar galiba bende anlamadım
Gelişimi ne durumdaymıs minikin
acımayacaklar tatlım, hatta belki hic bir zaman onlar icin katlanxıklarımızın degerini bilmeyecekler, takdir etmeyecekler. ama biz tum bunlara katlanmak zorundayız diye dusunuyorum. ve sunu savunuyorum, 4 aylık agzı sut kokan bir bebekle senin dedigin mi olacak benimki mi diye karakter mucadelesine girilmesini anlamıyorum. evet anne baba kendini bebege adamamalı. bebek onların hayatına ayak uydurmalı ve o hayatın kurallarını ogrenmeli, fakat 4 aylıkken degil sanki. o 15 dk. aglamasının 1 saniyesi bile bana olan ihtiyacından veya korkusundansa bu vicdanımın acısı günlerdir cektigim boynumun ve belimin acısından daha fazla canımı acıtır. biz rahat edelim diye dogurmadık bu bebekleri.aynen canım biz bebişlere acıyoruz da onlar bize acımıyor.sabah 5 buçukta neişin var senin uyu işte..
Arkadasım bebeginin mızmızlanması, huysuzlanması yada bagırması ile aglaması arasındaki farkı annesi olarak anlayabilirsin diye dusundukleri icin aglamanın tam olarak karsılıgını yazmamıslar malesef.,,., gobegi de kaymaz, fıtıgı da pırtlamaz deseler katıla katıla aglatacaksın galiba.mrb arkadaşlar.bebeklerimizi bi kaç gün aglatarak kendi kendine uyutma yöntemini bende uygulamak istiyorum fakat kafama bişey takılıyo.bebegi katıla katıla aglatınca göbegi kayar derler ondan annem bana bebegi fazla aglatma diyo.ben bundan korkuyorum yada cok aglamaktan bayılıp kalabilirmi.fikirlerinizi merak ettim.ona göre bende bi cesaret uygulamak istiyorum bu yöntemi.yoksa çekilmez valla salla salla nereye kadar benim şimdiden ayaklarım kopmaya başladı:)))
kızlar gece vakti tam yeridir uyku probleminden bahsediyosunz alakaya maydonoz olcak ama bişi sorcam
hep aklmda sormayı unutuyorum.
saçları dökülen var mı benm son 2-3 haftadr deli gibi saçm dökülüyo
nası kel kalmıyorm şaştm kaldm
hormonel bişi mi acaba doğumdan belli bir süre sonra olması normal diyolar ama...?
bende bebeğimi ağlatmamayı tercih edenlerdenim.
Bir pedagog'tan duymuştum, eğer bebeğimiz ağladığında yanına gider onunla ilgilenirsek, ileride anneye çok düşkün bir bebek olmazmış. Çünkü bu şekilde kaybetme duygusu ortadan kalkıyor, annem nasıl olsa zor durumda yanımda olacak diye düşünüyor çocuklar...
kızlar gece vakti tam yeridir uyku probleminden bahsediyosunz alakaya maydonoz olcak ama bişi sorcam
hep aklmda sormayı unutuyorum.
saçları dökülen var mı benm son 2-3 haftadr deli gibi saçm dökülüyo
nası kel kalmıyorm şaştm kaldm
hormonel bişi mi acaba doğumdan belli bir süre sonra olması normal diyolar ama...?
Belki bu kadar detayı da asla hatırlamayacaklar. belki bu kadar derin kisilik olusumlarını yatagında bir kac dakika aglamıs olması da belirlemeyecektir bilmiyorum ama muffin veya buradan birisi dedigi icin degil uzun zamandır kendi cevremdeki bir kac kisiden duydugum ve rahatsız oldugum bir konu bu. Bebek seni parmagında oynatır. azıcık aglasın da rahat et, ah onlar ne uyanık sen bilmezsin. bebek lan bu......daha mama icin mi kaka icin mi aglıyor onu bile anlatamayacak olan bir bebek.
Ferber yöntemi tan bir fiyasko oldu dayanamadık tam35dakika ağladı yok ben yapamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?