2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda ben de normal sutle yapma taraftariyim, hayati boyunca mama yemeyecek ya bu insan evladi
Ama mamalari uc haftada bitiremiyoruz, ziyan oluyor, bu mamayi alamayan nice aile var o yuzden degerlendirelim diye de dusundum. Bir de sut alabilecegim bir yer de yok maalesef.
Ay yseinler artik herseyleri kuzucuklar, buyusunler kocaman olsunlar insallah

off başladık şuanda ferber yöntemine yani kendi kendine uykuya dalma yöntemi nekadar zormuş ağlamasına izin vermek bşran çnce biter inaşallah:26:

canım alerji gibi seninki ama laktoz int.na da benziyor.
Canım doktora gittimiz mi? Nasıl kuzun?

Banada sonuna kadar herkes ultrason yanlış kesin senin kızın olacak dedi ve oyle bekledi

Aşıya gittiniz mi canım ogleden sonra mı ?

sağolun kızlar candostusunuz valla.gittik ateş yaptı 37.6 da calpol verdim.37.7 oldu ıslak pamuk koyduk eklemlerine.düştü şükür 37 oldu ölçüyorum arada.gözler filan kızardı.dr ateş yapmaz dedi ama.yaptı bizde.

off başladık şuanda ferber yöntemine yani kendi kendine uykuya dalma yöntemi nekadar zormuş ağlamasına izin vermek bşran çnce biter inaşallah:26:

canım 1 kez kendi evdeyken uyudu pusetinde(dışarda hiç kullanmadım evde beşik niyetine ,iyi oldu).sonraki uykusunda denedim oldu ama 3. de ortalığı yıktı ferber çöpe gitti 5. ayda başlıcam.uyuyamayınca yıkar ortalığı kıpkırmızı olana kadar katıla katıla ağlıyor napcam ben

canım evet çok zor ama dayancaz ben ençok bebeğim için istiyorum çünkü bakıcıya bırakcam o benim gibi ilgilenmez bırakmadan öğretmem lazım zaten 4-6çaylarda uygulanıyormuş sende bekle biraz daha ebn bi deniyim işe yararsa paylaşırım muhakkak

Ya bizede doktor ısrarla ateş yapmaz demişti 2.ayda da, heryerde de yeni aşılar ateş yapmıyor yazıları falan var ama yuksek atesi kasdediyorlar galiba bende anlamadım

Gelişimi ne durumdaymıs minikin

canım aynı bizi tarif ettin wc ye bile zor gidiyorum çok alıştı rahatsızlandığı dönemde.ama o zaman halsizleşmişti mecbur suyuna gittik.şimdi tekrar deniycem şu aşının huysuzluğu geçsin.bir de ferber dan daha insaflı bir yöntem varmış benziyor birbirine ama daha insaflı.adı yatır-kaldır yöntemi .onu araştırcam.

Ya bizede doktor ısrarla ateş yapmaz demişti 2.ayda da, heryerde de yeni aşılar ateş yapmıyor yazıları falan var ama yuksek atesi kasdediyorlar galiba bende anlamadım

Kasdettikleti 38 üzeriumiş. Teyzem sağlık ocağında hemşire. Ben ateşi çıktı 37.5 oldu dediğimde o ateş sayılmaz 38 üstü olursa yüksek ateştir demişti.

şükür düzelmiş ama 14 günde 300 gr aldı .6 kg oldu yakaladık akranlarımızı hemen hemen.mama sağolsun benim süte kalsa zordu.61 cm olmuşuz iyi mi bilmem.baş çevresi de normal standartta.çok ağladı aşıda çıkınca bir 10 dk ağladı.sekreter kızlar aşıya girmeden sevdi etti uslu vb sandılar aşı sonrası herkes bize bakıyo tabi..

dene canım en kısa zamanda yorumunu yaz özelden atarsan sevinirim.her zaman giremeyince burda sayfalar yığın yığın birikiyor bulamayabilirim.bir de 2. gün etkisini göstermeye başlıyormuş.ben benzer bir yöntem duymuştum onda da beslenme- aktivite-uyku diyordu.yani bebişleri yorup uyutmak sanırım.oyun spor vb şeylerle.onu araştırcam.tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler mi öyle bir kitap aldım unnadodan 2 kitap daha var yanında kampanyalıydı onda uyku sorunu vb bir tanesi bir gelsin hatmedicem kitabı.yazarım buraya sonuçları.bir de süper dadı vardı trt 1 de.orda hep sallamaya alışmış kız çocuğunun biri.eşek kadar olmuş hala anası sallıyor.bu ferberı denedi hep dadı ilk gün sancılıydı çoğu çocukta ama sonra alışıyorlar

Benim oglumda 61 cm, koca kafasıda 43 cm

maşallah kuzuna bizde bugün aşı olduk şimdilik bişi olmadı 2.ayda bayağa huysuzluk yaptı ama çok şükür şimdilik iiz canım msj hakkım dolduysa kesin yazarım sana sonuçları zaten hafta dolmadan başarı saymıorum bu çalışmayı şimdilik uyuyo bakalım gece ne olcak:44:

Bebeklerin uyku düzeni ve yapılan hatalar / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
Linkteki yazıda ağlatma yönteminin pek de iyî bir yöntem olmadığı yazıyor. Şahsen ben de öyle düşünüyorum. Her bebek farklı ve kendi düzenini kendi kuruyor.

Kasdettikleti 38 üzeriumiş. Teyzem sağlık ocağında hemşire. Ben ateşi çıktı 37.5 oldu dediğimde o ateş sayılmaz 38 üstü olursa yüksek ateştir demişti.

37. 6 yı gördüm de verdim canım.dr 37.2 den sonra ver dedi ama ben bekledim ateş bağışıklıkla ilgili olumlu bişeymiş aslında.korkmayın diyordu bir dr internette hemen parasetamollü ilaç vermeyin düşürmeye çalışın diper yöntemlerle diyordu ama insan korkuyor.

Öneren kitap ve çocuk gelişim doktorlarıda var ama ben yapamıyorum ki ben onu aglatamıyorum ama o beni cok aglatacak bu gidişle

Evet gecenlerde bende okudum hatta ateşi zor dusen bebekler daha direcli oluyormuş. Ama insan korkuyor tabi. Gerci ben cıtcıtlı badi ve ıslak bezle atlattım şükür ikisinide 38 civarındaydı

Haklısın canım korkuyor insan. Ben de 37,5 i geçseydi verecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…