becerikli arkadaşım ohh içim açıldı yazdıklarından ben de tattırdım milupanın sebze bahçesini sulandırdım biraz 1-2 kaşık verdim yedi.yoğurt için belki kendim yaparım çok temiz inek sütü satan biri var personelimizin eşi.ama dr a soracağım bizim laktoz hassasiyetimiz var malesef.
kızlar ikinize de şiddetle öneriyorum sütü 2-3 kata çıkarıyor.hepsib....da yorumları okudum aldım cidden doğru MİLKWAY in Milkplus elmalı içeceği(tamamen süt artıran bitkiler var içinde deneyin lütfen ve yorum yazın
yok canım maşallah hiç bişeyi yok gayet aktif bir bebek sadece çok kaka yapıyoruz kakalarımızın bazıları kanlı ve sümüksü birde kilo alımı az, kaka tahlili 2 kez yapıldı mikroba da bakıldı negatif çıktı bir de üniv hast götürcem bakalım
Canım doktora gittimiz mi? Nasıl kuzun?
Banada sonuna kadar herkes ultrason yanlış kesin senin kızın olacak dedi ve oyle bekledi
Aşıya gittiniz mi canım ogleden sonra mı ?
off başladık şuanda ferber yöntemine yani kendi kendine uykuya dalma yöntemi nekadar zormuş ağlamasına izin vermek bşran çnce biter inaşallah:26:
canım 1 kez kendi evdeyken uyudu pusetinde(dışarda hiç kullanmadım evde beşik niyetine ,iyi oldu).sonraki uykusunda denedim oldu ama 3. de ortalığı yıktı ferber çöpe gitti 5. ayda başlıcam.uyuyamayınca yıkar ortalığı kıpkırmızı olana kadar katıla katıla ağlıyor napcam ben
canım alerji gibi seninki ama laktoz int.na da benziyor.
sağolun kızlar candostusunuz valla.gittik ateş yaptı 37.6 da calpol verdim.37.7 oldu ıslak pamuk koyduk eklemlerine.düştü şükür 37 oldu ölçüyorum arada.gözler filan kızardı.dr ateş yapmaz dedi ama.yaptı bizde.
becerikli arkadaşım ohh içim açıldı yazdıklarından ben de tattırdım milupanın sebze bahçesini sulandırdım biraz 1-2 kaşık verdim yedi.yoğurt için belki kendim yaparım çok temiz inek sütü satan biri var personelimizin eşi.ama dr a soracağım bizim laktoz hassasiyetimiz var malesef.
Acaba benim oğlumdadamı var?
Çünkü yoğurt yedirdiğim günden bu yana yanakları alerji yaptı, şimdi bıraktım bakalım düzelecekmi
canım kusma ya da sümüksü kaka oluyor mu?bir de her yoğurt yedikten sonra leke şeklinde kızarıklık ya da egzama döküntü vb oluyor mu???bu kaka muhabbeti bazı arkadaşları rahatsız ediyormuş ama çoğumuzda benzer şeyler var mecbur konuşacağız.bunu konuşmayacağız da ne konuşucaz allah aşkına?bebeğimizin sağlığı 1 numara önde.inşallah düzelir
Sıkıntısız atlatırsınız inşallah aşıyı
4.aydan sonra bırakılmalıymıs gercekten sallama falan yoksa bunları koca dana olana kadar sallamak gerekecek :)
Ya ben o yontemi uygulayamam 2gün once uzman tvde bir doktor videosu izledim oda aynısını diyordu biraz aglayacak 3-4gunde alısacak diye ama ben mızıklamasına bile aglıyor diyorum :) Eşimde bırak hemen alma sen alıstırdın boyle diye kızıyor. Ama yapamıyorum işte aç duruyorum tuvalete gitmiyorum oyle kucakta gezdirip suyuna gidiyorum. Okadar alıstım ki 4aydır bu duruma 15 dakika uyusa kucak dısında bir yerde kendimi boslukta hissediyorum. 2Dk kendi kendine yatsa bakınsa ilgilenmiyorum bakmıyorum diye sucluluk duyuyorum. Galiba once kendimi duzene sokmalıyım ben :)
Kasdettikleti 38 üzeriumiş. Teyzem sağlık ocağında hemşire. Ben ateşi çıktı 37.5 oldu dediğimde o ateş sayılmaz 38 üstü olursa yüksek ateştir demişti.Ya bizede doktor ısrarla ateş yapmaz demişti 2.ayda da, heryerde de yeni aşılar ateş yapmıyor yazıları falan var ama yuksek atesi kasdediyorlar galiba bende anlamadım
Gelişimi ne durumdaymıs minikin
canım kusma ya da sümüksü kaka oluyor mu?bir de her yoğurt yedikten sonra leke şeklinde kızarıklık ya da egzama döküntü vb oluyor mu???bu kaka muhabbeti bazı arkadaşları rahatsız ediyormuş ama çoğumuzda benzer şeyler var mecbur konuşacağız.bunu konuşmayacağız da ne konuşucaz allah aşkına?bebeğimizin sağlığı 1 numara önde.inşallah düzelir
Forumda yazan birilerini mi rahatsız ediyormuş? Kimmiş çok merak ettim. Bebelerîn hayatta yaptıkları zaten emmek, kaka yapmak. Haliyle sorunlar da bu konularla ilgili. Burda başka ne muhabbeti yapacağız ki,.
Ya bizede doktor ısrarla ateş yapmaz demişti 2.ayda da, heryerde de yeni aşılar ateş yapmıyor yazıları falan var ama yuksek atesi kasdediyorlar galiba bende anlamadım
Gelişimi ne durumdaymıs minikin
canım evet çok zor ama dayancaz ben ençok bebeğim için istiyorum çünkü bakıcıya bırakcam o benim gibi ilgilenmez bırakmadan öğretmem lazım zaten 4-6çaylarda uygulanıyormuş sende bekle biraz daha ebn bi deniyim işe yararsa paylaşırım muhakkak
şükür düzelmiş ama 14 günde 300 gr aldı .6 kg oldu yakaladık akranlarımızı hemen hemen.mama sağolsun benim süte kalsa zordu.61 cm olmuşuz iyi mi bilmem.baş çevresi de normal standartta.çok ağladı aşıda çıkınca bir 10 dk ağladı.sekreter kızlar aşıya girmeden sevdi etti uslu vb sandılar aşı sonrası herkes bize bakıyo tabi..
şükür düzelmiş ama 14 günde 300 gr aldı .6 kg oldu yakaladık akranlarımızı hemen hemen.mama sağolsun benim süte kalsa zordu.61 cm olmuşuz iyi mi bilmem.baş çevresi de normal standartta.çok ağladı aşıda çıkınca bir 10 dk ağladı.sekreter kızlar aşıya girmeden sevdi etti uslu vb sandılar aşı sonrası herkes bize bakıyo tabi..
dene canım en kısa zamanda yorumunu yaz özelden atarsan sevinirim.her zaman giremeyince burda sayfalar yığın yığın birikiyor bulamayabilirim.bir de 2. gün etkisini göstermeye başlıyormuş.ben benzer bir yöntem duymuştum onda da beslenme- aktivite-uyku diyordu.yani bebişleri yorup uyutmak sanırım.oyun spor vb şeylerle.onu araştırcam.tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler mi öyle bir kitap aldım unnadodan 2 kitap daha var yanında kampanyalıydı onda uyku sorunu vb bir tanesi bir gelsin hatmedicem kitabı.yazarım buraya sonuçları.bir de süper dadı vardı trt 1 de.orda hep sallamaya alışmış kız çocuğunun biri.eşek kadar olmuş hala anası sallıyor.bu ferberı denedi hep dadı ilk gün sancılıydı çoğu çocukta ama sonra alışıyorlar
canım aynı bizi tarif ettin wc ye bile zor gidiyorum çok alıştı rahatsızlandığı dönemde.ama o zaman halsizleşmişti mecbur suyuna gittik.şimdi tekrar deniycem şu aşının huysuzluğu geçsin.bir de ferber dan daha insaflı bir yöntem varmış benziyor birbirine ama daha insaflı.adı yatır-kaldır yöntemi .onu araştırcam.
Kasdettikleti 38 üzeriumiş. Teyzem sağlık ocağında hemşire. Ben ateşi çıktı 37.5 oldu dediğimde o ateş sayılmaz 38 üstü olursa yüksek ateştir demişti.
Öneren kitap ve çocuk gelişim doktorlarıda var ama ben yapamıyorum ki ben onu aglatamıyorum ama o beni cok aglatacak bu gidişleBebeklerin uyku düzeni ve yapılan hatalar / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
Linkteki yazıda ağlatma yönteminin pek de iyî bir yöntem olmadığı yazıyor. Şahsen ben de öyle düşünüyorum. Her bebek farklı ve kendi düzenini kendi kuruyor.
37. 6 yı gördüm de verdim canım.dr 37.2 den sonra ver dedi ama ben bekledim ateş bağışıklıkla ilgili olumlu bişeymiş aslında.korkmayın diyordu bir dr internette hemen parasetamollü ilaç vermeyin düşürmeye çalışın diper yöntemlerle diyordu ama insan korkuyor.
Forumda yazan birilerini mi rahatsız ediyormuş? Kimmiş çok merak ettim. Bebelerîn hayatta yaptıkları zaten emmek, kaka yapmak. Haliyle sorunlar da bu konularla ilgili. Burda başka ne muhabbeti yapacağız ki,.
yok canım birini rahatsız etmiş sadece.amannn rahatsız olursa olsun.allah düşmanıma vermesin ama insan başına gelince anlıyor hele de evladının başına gelince anlıyor sağlık kelimesinin anlamını.meğer ne zor bişeymiş.ona olmasın bana olsun diye dua ettim kaç kez.allahım 2. ay bitene kadarki o süreç benim en kötü günlerimdi hafızamdan silicem iyileşsin de.çok yıprandık eşimde ben de kızım da.onun gözlerinde o halsizlik belirtilerine rağmen gülümsemeye çalıştığını görmek çok koydu bana.şükür allahıma düzelecek inşallah.allah dermansız dert vermesin.arkadaşımın bebeği lösemi.ayları hastanede geçti hala da geçiyor.onun adına bol bol dua ediyorum.onu en iyi ben anlıyorum.kayınvalidesi bile umursamadı pis cadı.kız neler çekti.yok bakıcı iyi bakamamış da vb vb.ne alakaysa.eşim de hastanede bir çocuk görmüş 3-4 yaşında konuşamıyormuş ve yürüyemiyormuş dr lar araştırmış bişey bulamamışlar.engelli vb de değilmiş.insan hastaneye gidip o minnacık bedenleri görünce o şekilde içi acıyor.ha bir de ne konuscaz başka hürremden cemileden mi konusacağız boş boş.anayız biz ana.
Benim oglumda 61 cm, koca kafasıda 43 cm
37. 6 yı gördüm de verdim canım.dr 37.2 den sonra ver dedi ama ben bekledim ateş bağışıklıkla ilgili olumlu bişeymiş aslında.korkmayın diyordu bir dr internette hemen parasetamollü ilaç vermeyin düşürmeye çalışın diper yöntemlerle diyordu ama insan korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?