2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet 13 ağustos doğumlu.en son kontrolümüz 24 Kasımda idi.9,030 kg. boy 63,5 cm di.Yarın 4. aylık kontrolümüz var.Bakalım ne olmuşuz ?

9 kg maşallahhhhhh 41 kere mşlhhhhh benim kzımda 64 cm boy 7 kg çıktı ama giysilerden kısarak doktor 6,5 kg dedi ...sadece anne sütüyle beslenio henüz ek gıdaya başlamadım

9 kg maşallahhhhhh 41 kere mşlhhhhh benim kzımda 64 cm boy 7 kg çıktı ama giysilerden kısarak doktor 6,5 kg dedi ...sadece anne sütüyle beslenio henüz ek gıdaya başlamadım

Benim de sadece amme sütü ile besleniyor oğluşum.Bir de ben 2,5 aydır.Diyetteyim.süt ürünleri , tavuk, balık,çikolata,çerez,turşu , acı , şarküteri hiç bişi yemiyorum...

benimde kızım 4aylık oldu 2 haftadır uykusu gelince başlıyor ağlamaya eskiden uyuduğu şekilde uyutamıyorum sürekli kucakta umarım geçici bir durumdur çünkü çok yıpratıcı..

sadece uykusu varken yapıyor benimkide dediğin gibi innşallaah geçici bi durumdur beni gectim annemi çok yorsun istemiyorum

Seni ozledigi için hafta sonu sana naz yapmış annesi selvi kızın Annem hep diyor oo hergun bir huy cıkarır hergun huyu değişir iyi yad akotu hiçbirseye huyu bu deme huyu olmaz bunların diye dogru sanrım :)

haftasonu yapsa sadecee hala devam ediyormuş huysuzluguu annem aradı kadın imdat dicek nerdeyse neyse sabır diyelim bakalım

slm kızlarr bebişleriniz dönmeye başladı mı ...benim ki hala dönmüo..nesnelere uzanıo dokunuo seslere falan tepki verio ama dönmüooo

bebişin nekadarlık bilmiyorumda benim kızım yarım donuyor henuz tam donusu gercekleştiremedi

1 ağustos doğumlu cnm :18:

slm kızlar.bebegim 1.5 aydan beri dişten dolayı uykuları giderek bozulmaya başladı ve dahada kötüye gidiyo.cogu annenin yazdıgı gibi bende kızımı cok zor uykuya yatırıyorum uykusu var ama kıvranıyo resmen dalmak için .öglen yine ugraşırken tepem attı ve şu ferber yöntemini denemeye karar verdim aglar durumdaydı zaten koydum beşigine odayıda loş yaptım orda tam 1 saat 15 dk avaz avaz agladı.dayanmak cok zor ama dayandım.ara sıra yanına gittim.mutfaga falan kaçtım .bu süre sonunda aglaması azaldı ve en sonunda sustu ama uyumadı.ter kan içinde kalmıştı.aldım kucagıma emzirdim o esnada uyudu zaten.1 saatten beride uyuyo.yarına tekrar devam etcem koydum kafaya.çok gaddarca gibi görünüyo ama şimdiden önlem almam lazım gibi geliyor.çünkü gittiçe iyi olcagı yerde kötüleşiyo (((

geçmiş olsun canım simdi nasilsi
Daha iyiyim ama gecem berbat gecti cnmm

Ayni sorun 2 haftadir bizde de var bazen normale donuyor. Uykusu gelip uyuyamadigi zamanlarda emmek de istemiyor kesinlikle sanki ya uyursam diye korkuyo cocuk. Gecer insallah.

benim kızında kilosu o civarlarda.15 gün önce 6.600 dü.vücudu zayıf özeelikle bel bölgesi karnı pek yok .seninkinin boyu daha uzunmuş.benimkisi 66 cm.ben artık cok takmıyorum kilosunu.saglıklı olsun yeter diyorum

1 ağustos doğumlu cnm :18:

benim kızım 22 agustos dogumluda ya benimki erken yuvarlanıyor yada seninki biraz gecikti ama biraz onden gidiyoruz sanki benimki aceleci gibi geldi

canım ya oyle yapmasan okurken bile kıyamadım.benim kızımda oyle ama bebek bunlar daha oyle seylerden anlicaklarını sanmıyorum yureği tukenir bagıra bagıra.belki 2 3 yaşında olsalar anlarımda daha cokk kucukler.benim kızım 2 dakıka aglasa basıyorum kucagıma uyuma kızım tamam diyip sakinleştiriyorum

Ayni sorun 2 haftadir bizde de var bazen normale donuyor. Uykusu gelip uyuyamadigi zamanlarda emmek de istemiyor kesinlikle sanki ya uyursam diye korkuyo cocuk. Gecer insallah.

hıh onu yazmayı unutmuşum ayynen oyle.emdirim diyorum ımmm ummm diye sesler cıkarıyor goz kapalı bagırıyor memede almıyor demekki bu donemlerde bi geliyorlar bunlara

mşlllh cnm seninkine Allah anzarlardan korusun inşş... benim minikte çok hareketli aslında nie dönmedi anlamadım..biraz toplu ondan mı yoksa d vit hiç kulnamdım ondan mı * gerçi doktor normal dedi..bazı bebkler dönme gereği duymazmışş..off dönsün ama artık yaa..

canım ya oyle yapmasan okurken bile kıyamadım.benim kızımda oyle ama bebek bunlar daha oyle seylerden anlicaklarını sanmıyorum yureği tukenir bagıra bagıra.belki 2 3 yaşında olsalar anlarımda daha cokk kucukler.benim kızım 2 dakıka aglasa basıyorum kucagıma uyuma kızım tamam diyip sakinleştiriyorum [/QUOTE]

biliyorum canım yürek dayanmıyo o aglarken ama bu benim ikinci çocugum ilkinde cok çekmiştim uykudan dolayı bunu şansa bırakmak istemiyorum şimdiden tedbir almalıyım diye düşünüyorum yoksa kıyamam ben ona belkide 1 hafta sonra başarılı olursak iyikide denemişim diyecegim.belkide aglattıgımla kalacagım .umarım işe yarar.

Merak ettim neden d vit kullanmadın ?

Merak etme annesi alır yine kilolari sağlıklı olsunlar yeterki dış çıkarıyorsa normal zayıflamasi

biliyorum canım yürek dayanmıyo o aglarken ama bu benim ikinci çocugum ilkinde cok çekmiştim uykudan dolayı bunu şansa bırakmak istemiyorum şimdiden tedbir almalıyım diye düşünüyorum yoksa kıyamam ben ona belkide 1 hafta sonra başarılı olursak iyikide denemişim diyecegim.belkide aglattıgımla kalacagım .umarım işe yarar.[/QUOTE]

Cnm ins ise yarar ben dayanamadım vazgeçtim

ben feber yöntemini değil de kendim bi yöntem uyguluyorum
iyice uykusu gelince battaniyesini kundak gibi yapıp ayağıma koyuyorum hep böle yapa yapa artık o olayın uyku zamanı olduğunu anladı zaten. ayağıma koyar koymaz başını yana çeviriyo uyku moduna geçiyo . bi ağız beziyle gözlerini örtüyorum . önce normal sallama sonra hafif hafif sallama yapıyorum . bi de kitap okuyorum . sesimi de önce mormal sonra kısık yapıyorum . bu anlattıklarım sadece 2-3 dk sürüyo . uyuyo öylece.. sadece gece uykusuna geçerken biraz uzun sürüyo... daha sonra sallamayı bırakmayı düşünüyorum sadece kitap kalsın istiyorum ama inşallah...

Bizim yavru sabah ezanindA uyanik oluyor genelde bazen daha da erken uyaniyor Persembe sabahi 5 de uyandi 6:30da yine uyudu bende uyumak istedim ama kalkip okula gitti Uyusaya di mi kalkilir mi beste

bizimki de 6 da kalkıyo o olmasa namaza kalkamıcaz zaten :)) doğduğundan beri uyku düzeni yok ama 5 buçuk 6 gibi uyanma düzeni var maşallah :) namazları kılıp kahvaltı yapıyoruz babamızı işe gönderiyoruz sonra bi daha uyuyoruz

benim de çok dökülüyor kestiricm bari dökülünce o kadar gözüme batmaz

benimkiler de fena dökülüyor ..aslında hep dökülürdü ama hamilelikte dökülmesi kesilmişti o yüzden de gözümüze batıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…