evet 13 ağustos doğumlu.en son kontrolümüz 24 Kasımda idi.9,030 kg.boy 63,5 cm di. Yarın 4. aylık kontrolümüz var.Bakalım ne olmuşuz ?
slm kızlarr bebişleriniz dönmeye başladı mı ...benim ki hala dönmüo..nesnelere uzanıo dokunuo seslere falan tepki verio ama dönmüooo
9 kg maşallahhhhhh 41 kere mşlhhhhhbenim kzımda 64 cm boy 7 kg çıktı ama giysilerden kısarak doktor 6,5 kg dedi ...sadece anne sütüyle beslenio henüz ek gıdaya başlamadım
benimde kızım 4aylık oldu 2 haftadır uykusu gelince başlıyor ağlamaya eskiden uyuduğu şekilde uyutamıyorum sürekli kucakta umarım geçici bir durumdur çünkü çok yıpratıcı..
Seni ozledigi için hafta sonu sana naz yapmış annesi selvi kızınAnnem hep diyor oo hergun bir huy cıkarır hergun huyu değişir iyi yad akotu hiçbirseye huyu bu deme huyu olmaz bunların diye dogru sanrım :)
slm kızlarr bebişleriniz dönmeye başladı mı ...benim ki hala dönmüo..nesnelere uzanıo dokunuo seslere falan tepki verio ama dönmüooo
sadece uykusu varken yapıyor benimkide dediğin gibi innşallaah geçici bi durumdur beni gectim annemi çok yorsun istemiyorum
Haftasonu yapsa sadecee hala devam ediyormuş huysuzluguu annem aradı kadın imdat dicek nerdeyseneyse sabır diyelim bakalım
bebişin nekadarlık bilmiyorumda benim kızım yarım donuyor henuz tam donusu gercekleştiremedi
Daha iyiyim ama gecem berbat gecti cnmmgeçmiş olsun canım simdi nasilsi
slmm2 gundur kızıma bi haller olduu o sakin kız gitti canavar geldi resmen oglenleri uyutmak için yatırdıgımda bassbas bagırıyor gozlerinden uyku akıyor ama uyumamak için direniyor.kucagıma aldıgımda susuveriyor.kucak isteyen bi çocuk değil ama uyutmaya niyetlendiğim an çığlık atıyor resmen.gözlerini ovalaya ovalaya zorla uyuyor bu nedir anlamadım
benim kızında kilosu o civarlarda.15 gün önce 6.600 dü.vücudu zayıf özeelikle bel bölgesi karnı pek yok .seninkinin boyu daha uzunmuş.benimkisi 66 cm.ben artık cok takmıyorum kilosunu.saglıklı olsun yeter diyorumbende öyle olduğunu umut ediyorum.
geçen hafta sürekli ağlıyordu, hep kucakta olmak istiyordu bu hafta biraz daha iyi gibi ama uyku yok işte.
bu arada oğlum zayıfkamış ve 6900 olmuşboyu 70cm, sizce nasıl kızlar. vücut çok zayıf
1 ağustos doğumlu cnm:18:
slm kızlar.bebegim 1.5 aydan beri dişten dolayı uykuları giderek bozulmaya başladı ve dahada kötüye gidiyo.cogu annenin yazdıgı gibi bende kızımı cok zor uykuya yatırıyorum uykusu var ama kıvranıyo resmen dalmak için .öglen yine ugraşırken tepem attı ve şu ferber yöntemini denemeye karar verdim aglar durumdaydı zaten koydum beşigine odayıda loş yaptım orda tam 1 saat 15 dk avaz avaz agladı.dayanmak cok zor ama dayandım.ara sıra yanına gittim.mutfaga falan kaçtım .bu süre sonunda aglaması azaldı ve en sonunda sustu ama uyumadı.ter kan içinde kalmıştı.aldım kucagıma emzirdim o esnada uyudu zaten.1 saatten beride uyuyo.yarına tekrar devam etcem koydum kafaya.çok gaddarca gibi görünüyo ama şimdiden önlem almam lazım gibi geliyor.çünkü gittiçe iyi olcagı yerde kötüleşiyo(((
Ayni sorun 2 haftadir bizde de var bazen normale donuyor. Uykusu gelip uyuyamadigi zamanlarda emmek de istemiyor kesinlikle sanki ya uyursam diye korkuyo cocuk. Gecer insallah.
benim kızım 22 agustos dogumluda ya benimki erken yuvarlanıyor yada seninki biraz gecikti ama biraz onden gidiyoruz sanki benimki aceleci gibi geldi
canım ya oyle yapmasan okurken bile kıyamadım.benim kızımda oyle ama bebek bunlar daha oyle seylerden anlicaklarını sanmıyorum yureği tukenir bagıra bagıra.belki 2 3 yaşında olsalar anlarımda daha cokk kucukler.benim kızım 2 dakıka aglasa basıyorum kucagıma uyuma kızım tamam diyip sakinleştiriyorum
mşlllh cnm seninkine Allah anzarlardan korusun inşş...benim minikte çok hareketli aslında nie dönmedi anlamadım..biraz toplu ondan mı yoksa d vit hiç kulnamdım ondan mı * gerçi doktor normal dedi..bazı bebkler dönme gereği duymazmışş..off dönsün ama artık yaa..
bende öyle olduğunu umut ediyorum.
geçen hafta sürekli ağlıyordu, hep kucakta olmak istiyordu bu hafta biraz daha iyi gibi ama uyku yok işte.
bu arada oğlum zayıfkamış ve 6900 olmuşboyu 70cm, sizce nasıl kızlar. vücut çok zayıf
canım ya oyle yapmasan okurken bile kıyamadım.benim kızımda oyle ama bebek bunlar daha oyle seylerden anlicaklarını sanmıyorum yureği tukenir bagıra bagıra.belki 2 3 yaşında olsalar anlarımda daha cokk kucukler.benim kızım 2 dakıka aglasa basıyorum kucagıma uyuma kızım tamam diyip sakinleştiriyorum
mrb arkadaşlar.bebeklerimizi bi kaç gün aglatarak kendi kendine uyutma yöntemini bende uygulamak istiyorum fakat kafama bişey takılıyo.bebegi katıla katıla aglatınca göbegi kayar derler ondan annem bana bebegi fazla aglatma diyo.ben bundan korkuyorum yada cok aglamaktan bayılıp kalabilirmi.fikirlerinizi merak ettim.ona göre bende bi cesaret uygulamak istiyorum bu yöntemi.yoksa çekilmez valla salla salla nereye kadar benim şimdiden ayaklarım kopmaya başladı:)))
Bizim yavru sabah ezanindA uyanik oluyor genelde bazen daha da erken uyaniyorPersembe sabahi 5 de uyandi 6:30da yine uyudu bende uyumak istedim ama kalkip okula gitti Uyusaya di mi kalkilir mi beste
kızlar gece vakti tam yeridir uyku probleminden bahsediyosunz alakaya maydonoz olcak ama bişi sorcam
hep aklmda sormayı unutuyorum.
saçları dökülen var mı benm son 2-3 haftadr deli gibi saçm dökülüyo
nası kel kalmıyorm şaştm kaldm
hormonel bişi mi acaba doğumdan belli bir süre sonra olması normal diyolar ama...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?