2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu aksam üzeri çok korkunç bir olay yasadık ama çok şükür ucuz atlattık. Aksam yemeğimizi yerken anterde gümm diye bı ses duyduk hemen fırladık tabi ama maalesef şaştık kaldık kalorifer peteği yüz üstü yere düşmüştü duvarida vidalarından patlatmıştı, şükrediyoruz ki borular patlamadı yoksa evi kaynar su basacakti. Allahım korudu usta geldi ve tamir etti atlattık çok şükür

İris bugun çok yoğun çalışıyor yine
Gülsün surekli misafir agırlıyor sanırım ne zamandır sesi cıkmıyor

canım yaaa....aynen bu aralar okadar mısafr agırladımkı bazen bır gunde hem gunduz hem aksam...ama cumadan berı gezıyoruz oglusla.3gundur gezme yaptık ben bayyagı desarj oldum ıyıgeldı.bugunde asımızı olduk umarım ates yapma

ama yarın yıne 300 spartalılar gelecek gıdım menudekılerı hazırlıyım öptuk

canım kusma sorunu bizdede var reflü tedavisine başladık şükür kusması kesildi mama yiyor ek gıdaya başladık yogurt verdim 3 çay kaşıgı 4 gün gene kusmaya başladı reflümü süt alerjisimi çözemedim doktor ikisi olabilir demişti benim oglum sakin bi bebek ama agzına geldigi zaman yutkunuyo husursuz oluyo gaz sancısı felan kalmadı artık bizde belki agzına geliyosa ondanda aglıyodur kıyama çok geçmiş olsun canım

biliyorum canım yürek dayanmıyo o aglarken ama bu benim ikinci çocugum ilkinde cok çekmiştim uykudan dolayı bunu şansa bırakmak istemiyorum şimdiden tedbir almalıyım diye düşünüyorum yoksa kıyamam ben ona belkide 1 hafta sonra başarılı olursak iyikide denemişim diyecegim.belkide aglattıgımla kalacagım .umarım işe yarar.[/QUOTE]

canımm yaa ben sadece 5 dk ağlattım öyle kendim de ağlıcaktım kendimi çok gaddar hissettim çocuk bana düşmanmışım gibi baktı ya da bana öle geldi bi daha asla denemem. uyku düzeni olsun diye ruhdünyalarını hasaraa uğratıcaz Allah korusun psikolojisi bozuk olucana uyku düzeni bozuk olsun yaa

Hem göze hem burna damlatılan benim bildiğim bir tek serum fizyolojik var onunda adı: "fiziolojik gifrer" markası onu gözüne damlatabilirsin temizlemek için yada bişey kaçtığında

arkadaşlar bana yada başkasına düşmez ama bu ağlatarak uyutma yöntemi yada her neyse , erken değilmi ? yani onlar daha henüz güven duymayı öğrenmeye çalışıyorlar, önce annesine ihtiyacı olduğunda bırakılmayacağına dair güven duyacak ki hayata dair güvenide gelişsin , benimde kollarım acıyor , zaten günleri birbirini tutmuyor her gün huy değiştiriyorlar,kaldıki büyük insan olarak bizler bile zaman zaman uyku düzeni diye bir şey tutturamıyoruz ama mesela şey deneseniz bir kaç gecce uyku vakti ni anlıyorsunuzdur artık, o uyuyacağı anda hep anı şey yapsanız, müzik olur ,aynı şarkı olur,battaniye olur, ne biliyim belki o alışkanlı yapar daha sonrada o şarkı çaldığında o hareket yapıldığında uykusu gelir, ama tabi dediğim gibi anneleri sizsiniz doğrusunu siz bilirsiniz ,

kızlar benim oğlum 7 ağustos doğumlu ve dönmüyor. Ne yapmam gerekir acaba

Benim oglumda donmuyor ama cok hareketli bir bebek. Bence endise edecek birsey yok.Eminim Temmuz annelerinde bile vardır donmeyen bebek hala. Hatta donmeye baaslayınca ben ne yapacam diye dusunuyorum iyice zor olacak sahip cıkması sıpaya cok heyecanla beklemiyorum yani :)

Bende de saç bitti bitecek yani, taramaya korkuyorum hatta bazen taramıyorum :))
Ben bazen değil genel olarak taramıyorum Annem şu saclarına falan bak bi bebek dogurdun dagıldın diyor sanki onceden bakımlıydımda oglumun 4 ayı bitti hala dogru durust fotomuz yok cunku hep perişan haldeyim :)
benim de çok dökülüyor kestiricm bari dökülünce o kadar gözüme batmaz

Hah işte bayramdan önce bende öyle dedim.Sonra kestirdim, baktım ki saç kalmamış :) Mecburen perma yaptırdımda biraz çok duruyor

4 aylık bebeğe dokuz kilo biraz fazla değilmi canım?? doktorun birşey demedimi?? bazı bebeklerin gerçi kemikleri kalın oluyo çok toplu olmasalarda daha toplu çıkıyorlar.

Sadece anne sutu alan bir bebek diye biliyorum canım ondan doktorun birsey demesi tuhaf olur, genleriylede ilgili olabilir tabi

Benim oglumda 2 agustos dogumlu ve bir aydir uc kere yan dondu sadece. Donmek gibibir cabasi yok

Gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis.

canım poşeti verme tehlikeli başka topikten birinin bebeği hayatını kaybetmiş poşetten

Yok canım balon gibi yaptımda oynuyor tehlikeli bir durum yok. Geçenlerde de kucukboy buzdolabı posetini dugum dugum yaptım yani poşet ozelliği kalmadı eline verdim tutuyor oyle, zaten herseyi ben yanındayken veriyorum. Telefon calsa kapı calsa bile yanında ayrılacaksam hersyi alıyorum oyle uzaklaşıyorum ondan.Sonrasıda tevekkul

Çook geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın.

İnşallah rahat atlatırsınz
Hala bebek görmeye mi geliyorlar yoksa normalde de çok mu gelip giden olur böyle.Eğer bebek gormeye geliyorlarsa yeter ya bebek yasına girince dogum gunu partisi ver, hepsi aradan cıksın ne kaldı ki surda

Yemek yiyecegimiz zaman kucaktan bırakıyorum. Mızıklıyor, almak istiyorum eşim kızıyor ağlamıyor yesene yemegini diye. Sonra hızlı hızlı yiyorum, alıyorum bana küsmüş soguk davranıyor, gülmüyor falan diye triplere giriyorum

kızlar benim oğlum 7 ağustos doğumlu ve dönmüyor. Ne yapmam gerekir acaba

Benim kızım 2 ağustos doğumlu. İlk defa îki buçuk aylıkken dönmüştü. O hafta gece yataeken bîle dönüp yan yatıyordu. Gündüz de ters dönebiliyordu, video çekmiştim kanıtım da var:) döndüğünde bir kolunu kurtaramıyordu, ben çıkarıyordum. Sonra da debeleniyordu yerde. Bir hafta kadar böyle oldu, ondan sonra da kendisi hiç dönmüyor. Ancak ben eliden tutp desteklersem dönüyor. Daha çok kalkmaya çalışıyor. Dönünce bir yere gidemeyeceğini düşünüp vazgeçti galiba. Arkadaşımın 28 haziran doğumlu kızı var, o da daha yeni dönüyormuş. Bazı bebekler bayağı geç dönermiş dönme gereksinimi dıymadıkları için. Dönmesi için yanına sevdiği bir oyuncağı koyabilirsin, onu almak için döner belki.

benim de bebişim bugün tam 4 aylık oldu ama o da dönmüyor, hatta dönmeye çalışmıyor da:) ama normalde eller ayaklar hiç durrmuyor çok hareketli:9 bakalım yarın aşılarımız var, inş sorunsuz bi şekilde atlatırız

Kızlar yarın bir kaç kişiyle görüşeceğin bakıcılık için. Ben bakıcıdan bizim iöin yemek yapmasını istemeyeceğim. Ama onun gündüz yiyeceği yemekler nasıl olacak. Herkesin anlaşması farklıdır gerçi ama genel de nasıl oluyor, bakıcı sizin yaptığınız akşamdan kalan yemekleri mi yiyiyor, yoksa kendisi gündüz yemek hazırlıyor mu?

Ben bazen değil genel olarak taramıyorum Annem şu saclarına falan bak bi bebek dogurdun dagıldın diyor sanki onceden bakımlıydımda oglumun 4 ayı bitti hala dogru durust fotomuz yok cunku hep perişan haldeyim :)

Ya bizim de öyle, zaman geçiyor bebişler anneleriyle doğru düzgün bir kare fotoğrafları olmadan büyüyecekler (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…