İris bugun çok yoğun çalışıyor yine
Gülsün surekli misafir agırlıyor sanırım ne zamandır sesi cıkmıyor
merhaba benim kızım 4 aylık 2012 18 ağustosta doğdu. kızımın çok şiddetli gaz sancıları oluyor önce kolik dendi sonra inek sütü alerjisi ben de emzirdiğim için diyet yaptım ama değişen bir şey olmadı.şu an diyette değilim 1 ay kadar yapmıştım.çok fazla kusuyor ve gaz sancısından ağlama krizleri geçiriyor.4.aya geldik gaz sancısı olsa geçer miydi?alerji mi değil mi bi türlü çözemedim benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
canım ya oyle yapmasan okurken bile kıyamadım.benim kızımda oyle ama bebek bunlar daha oyle seylerden anlicaklarını sanmıyorum yureği tukenir bagıra bagıra.belki 2 3 yaşında olsalar anlarımda daha cokk kucukler.benim kızım 2 dakıka aglasa basıyorum kucagıma uyuma kızım tamam diyip sakinleştiriyorum
benim de dikiş yerlerim çok ağrıyo ve acıyo ne zaman geçcek bu acılar ağrılar yaaa
Hem göze hem burna damlatılan benim bildiğim bir tek serum fizyolojik var onunda adı: "fiziolojik gifrer" markası onu gözüne damlatabilirsin temizlemek için yada bişey kaçtığındabüyüme atağı sanırım canım.bizimki de gözünü ovalıyor kıpkurmızı oluyor neden acaba eller gözde hep mikrop kapcak diye korkuyorum ovalayınca.bir de kulağını kaşıyor sanırım dişten
kızlar benim oğlum 7 ağustos doğumlu ve dönmüyor. Ne yapmam gerekir acaba
Ben bazen değil genel olarak taramıyorumBende de saç bitti bitecek yani, taramaya korkuyorum hatta bazen taramıyorum :))
benim de çok dökülüyor kestiricm bari dökülünce o kadar gözüme batmaz
4 aylık bebeğe dokuz kilo biraz fazla değilmi canım?? doktorun birşey demedimi?? bazı bebeklerin gerçi kemikleri kalın oluyo çok toplu olmasalarda daha toplu çıkıyorlar.
Benim oglumda 2 agustos dogumlu ve bir aydir uc kere yan dondu sadece. Donmek gibibir cabasi yokcanım belki senin kız biraz tembellik yapıyordur annesi bence kesin dönebiliyordur aslında ama dönmeye gereksinim duymamıştır :)) benim kızım 2 ağustos doğumlu bir aydır dönüp dönüp duruyor sürekli gözüm üstünde yalnız bırakamıyorum:)
Bu aksam üzeri çok korkunç bir olay yasadık ama çok şükür ucuz atlattık. Aksam yemeğimizi yerken anterde gümm diye bı ses duyduk hemen fırladık tabi ama maalesef şaştık kaldık kalorifer peteği yüz üstü yere düşmüştü duvarida vidalarından patlatmıştı, şükrediyoruz ki borular patlamadı yoksa evi kaynar su basacakti. Allahım korudu usta geldi ve tamir etti atlattık çok şükür
canım poşeti verme tehlikeli başka topikten birinin bebeği hayatını kaybetmiş poşetten
Çook geçmiş olsun canım. Rabbim beterinden saklasın.Bu aksam üzeri çok korkunç bir olay yasadık ama çok şükür ucuz atlattık. Aksam yemeğimizi yerken anterde gümm diye bı ses duyduk hemen fırladık tabi ama maalesef şaştık kaldık kalorifer peteği yüz üstü yere düşmüştü duvarida vidalarından patlatmıştı, şükrediyoruz ki borular patlamadı yoksa evi kaynar su basacakti. Allahım korudu usta geldi ve tamir etti atlattık çok şükür
canım yaaa....aynen bu aralar okadar mısafr agırladımkı bazen bır gunde hem gunduz hem aksam...ama cumadan berı gezıyoruz oglusla.3gundur gezme yaptık ben bayyagı desarj oldum ıyıgeldı.bugunde asımızı olduk umarım ates yapma
ama yarın yıne 300 spartalılar gelecek gıdım menudekılerı hazırlıyım öptuk
canımm yaa ben sadece 5 dk ağlattım öyle kendim de ağlıcaktım kendimi çok gaddar hissettim çocuk bana düşmanmışım gibi baktıya da bana öle geldi bi daha asla denemem. uyku düzeni olsun diye ruhdünyalarını hasaraa uğratıcaz Allah korusun psikolojisi bozuk olucana uyku düzeni bozuk olsun yaa
kızlar benim oğlum 7 ağustos doğumlu ve dönmüyor. Ne yapmam gerekir acaba
Ben bazen değil genel olarak taramıyorumAnnem şu saclarına falan bak bi bebek dogurdun dagıldın diyor sanki onceden bakımlıydımda oglumun 4 ayı bitti hala dogru durust fotomuz yok cunku hep perişan haldeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?