2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bir daha uyuyormuş bizim kızlar kolay uyumuyorlar da 5te 6da kalkınca

Bende de saç bitti bitecek yani, taramaya korkuyorum hatta bazen taramıyorum :))

canım belki senin kız biraz tembellik yapıyordur annesi bence kesin dönebiliyordur aslında ama dönmeye gereksinim duymamıştır :)) benim kızım 2 ağustos doğumlu bir aydır dönüp dönüp duruyor sürekli gözüm üstünde yalnız bırakamıyorum:)

evet 13 ağustos doğumlu.en son kontrolümüz 24 Kasımda idi.9,030 kg. boy 63,5 cm di.Yarın 4. aylık kontrolümüz var.Bakalım ne olmuşuz ?

4 aylık bebeğe dokuz kilo biraz fazla değilmi canım?? doktorun birşey demedimi?? bazı bebeklerin gerçi kemikleri kalın oluyo çok toplu olmasalarda daha toplu çıkıyorlar.

canım bizde laktoz intoleransı var.ama özel bir profa götürdük o da inek sütü int(alerji değil) olabilir dedi.bana 1 hafta diyet verdi.ama aynı zamanda laktozsuz mamaya başladığımız için anlayamadım laktoz mu süt int mı diye?tıp fakültesi laktoz int da kararlı.redüktan pozitif çıkıyor kakasında.ben hala süt ürünü tüketmiyorum dr lar izin verdi 2 dr da az az ye dedi ama vicdanen yiyemiyorum.arada yoğurt binde bir tabi.bizim de bişeye var çünkü cildinde kırmızı sivilce gibi şeyler oluyor toplu iğne başı kadar.

canım alerji vakaları artacak demişti saraçoğlu.katkı maddeli gıdalardan,gdo lu yiyeceklerden vb oluyormuş.hakikaten de birçok arkadaşın bebeği alerjik.

canım poşeti verme tehlikeli başka topikten birinin bebeği hayatını kaybetmiş poşetten

kızlar bebeklerimizin diş huysuzluğu başlamış mıdır ? huysuz ama d,şten mi bilemedim ...nasıl anlıosunuz dişten olduğunu erkn değil mi daha

evet eller ağızda çiğniyor elini de emziği de.eli kıpkırmızı çıkarınca.salya bolca.diş huysuzluğu mu cts günkü 4 ay aşısı huysuzlığu mu bilmem ama bugün canıma okudu mız mız mız.uyumak istemiyor vb

ben premiumu bıraktım aktif bebek hiç kızartmıyo .premium iz yapıyordu.98 lisini 39 tl ye aldım carrefourdan

bana reflü gibi geldi ama.bir de besledikten hemen sonra yatırıyor muydun?kakasını tarif edebilir misin?rengi? sümüksü mü?

canım gittiğim bir bayan çocuk dr u. ben kendim dr olmama rağmen gaz problemini çözemedim oğlumun dedi sabırla bekleyin dedi.laktazm damaladan sanırım bizim gaz sorunumuz geçti.bir de bisiklet hareketi işe yarıyor

büyüme atağı sanırım canım.bizimki de gözünü ovalıyor kıpkurmızı oluyor neden acaba eller gözde hep mikrop kapcak diye korkuyorum ovalayınca.bir de kulağını kaşıyor sanırım dişten

Benim de sadece amme sütü ile besleniyor oğluşum.Bir de ben 2,5 aydır.Diyetteyim.süt ürünleri , tavuk, balık,çikolata,çerez,turşu , acı , şarküteri hiç bişi yemiyorum...

canım ne yiyorsun peki?bence vitamin al güçten düşme.benimki emmediği için arada peynir yiyorum

Benimki de sürekli gözlerini ovuşturuyor ve kulağını çekiyor. Sizinkiler de yaptığına göre dönemsel birşey demekki.. Bir de benimki ikî gündür emmiyor, zorla emdiriyorum. Bı gazdan sanırım. Gaz gelînce bırakıyor. Biri bitiyor birî başlıyor problemlerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…