bizimki de 6 da kalkıyo o olmasa namaza kalkamıcaz zaten :)) doğduğundan beri uyku düzeni yok ama 5 buçuk 6 gibi uyanma düzeni var maşallah :) namazları kılıp kahvaltı yapıyoruz babamızı işe gönderiyoruz sonra bi daha uyuyoruz
benim de dikiş yerlerim çok ağrıyo ve acıyo ne zaman geçcek bu acılar ağrılar yaaa
Saç dökülmesi hala devam ediyor ama sanki azaldı son zamanlarda tabi dokulecek saç kalmamış olmasıda etken olabilir bunda
Tüylerde oğlum tam 3aylık oldugunda dökülmeye başladı, biraz daha var 6ay süre içinde dökülüyormuş hepsi
mşlllh cnm seninkine Allah anzarlardan korusun inşş...benim minikte çok hareketli aslında nie dönmedi anlamadım..biraz toplu ondan mı yoksa d vit hiç kulnamdım ondan mı * gerçi doktor normal dedi..bazı bebkler dönme gereği duymazmışş..off dönsün ama artık yaa..
evet 13 ağustos doğumlu.en son kontrolümüz 24 Kasımda idi.9,030 kg.boy 63,5 cm di. Yarın 4. aylık kontrolümüz var.Bakalım ne olmuşuz ?
Bende de saç bitti bitecek yani, taramaya korkuyorum hatta bazen taramıyorum :))
kızlar milupanın kavanoz pürelerini kullanan varmı
canım ben kullanmıyorum kendim hazırlayıp yapıyorum ama vaktim olmasa ara sıra kullanırdım
Çabalıyo ama dönmüyooooslm kızlarr bebişleriniz dönmeye başladı mı ...benim ki hala dönmüo..nesnelere uzanıo dokunuo seslere falan tepki verio ama dönmüooo
canım bizde laktoz intoleransı var.ama özel bir profa götürdük o da inek sütü int(alerji değil) olabilir dedi.bana 1 hafta diyet verdi.ama aynı zamanda laktozsuz mamaya başladığımız için anlayamadım laktoz mu süt int mı diye?tıp fakültesi laktoz int da kararlı.redüktan pozitif çıkıyor kakasında.ben hala süt ürünü tüketmiyorum dr lar izin verdi 2 dr da az az ye dedi ama vicdanen yiyemiyorum.arada yoğurt binde bir tabi.bizim de bişeye var çünkü cildinde kırmızı sivilce gibi şeyler oluyor toplu iğne başı kadar.Merhabalar,
sizin bebğinizde inek sütü alerjisi vardı değil mi yanılmıyorsam.Benimkinde de öyle bir tahmin var. ama benim doktorum tahili falan yaptırmadı.Gerek yok bu aşamada dedi.Bana diyet verdi.Nerdeyse 2,5 aydır diyet yapıyorum.Bebeğime de anne sütü haricinde bişey vermiyorum.Kilosu çok iyi maşallah.Hatta 2 ay önden gidiyor.ama ben artık çok bıktım şu diyetten.Aslına bakacak olursan inek sütü alrjisi olduğunu da pek düşünmüyorum.Yumurtaya var ama.Onu test ettik yumurtaya başlatmıştı bir ara doktor beni.O zaman gazı ve yüzünde kızarıklık başladı.Bıraktım.Siz ne durumdasınız şu ana inek sütü ürünlerini ne zaman yemeye başlıcaz biz.Bıktım vallaha bu durumdan..
White noise baby care masters diye bir albümü ben tüm annelere tavsiye ediyorum bizimde oğlumu sakinleşrirme yöntemlerinizden biridir bu. albümde anne karnındayken bebişlerimi nst ile dinlerdik ya o seslerden okyanus dalgalarına, fan sesine kadar hertürlü ses var ve inanılmaz sakinleştiriyor bebişleri,
biz evde atıl duran bir ipod ile bilgisayar ses sistemi vardı onları oğlumun odasına kurduk ipodada bu albümle baby vivaldi bethoven, bach falan indirdik , ipod'uda uçak moduna aldık şimdi bunları dinletiyıruz.
Bide ben başta emzik vermedim biz bi 15 günlük falandık emzikle tanıştığımızda şimdi sadece uyuyacağımız zaman emzik alıyoruz buda benim avsntajım, aslında ghiç vermeyecektim ama ilk 2,5 ay ne çektipimi bir ben bilirim. Gündw 2-3 saatten fazla uyumadan tam 2,5 ay geçirdim ben bildiğin zombiydimdaha 2 günlükken hastanede başladı gaz ve kaka problemimiz hiç yenidoğan bebeğin günde 6 saat uyuduğunu duyanınız yaşayanınız varmı bilmem ama biz bildiğin 16-18 saat uyanık 6-8 saat uykuda geçirdik, 15-20 günlüktük humananın iyi geceler çayıyla (uyku çayı) tanıştığımızda okadar zor o kadar ağlamalı geceler geçirdikki anlatamam. O dönemde ayakta sallama hariç pusette sallama ( havada) gezme gezerek emzirme ohoooo... Çünkü dr'muz oğlunuz gazlı ve alerjik ne isterse onu yapacaksınız, gece 2 de 3 te arabaya bindirip kaç kere tur attık ne fönü kaldı ne sallanması kaç kkere yeterki biraz uyusun uyanmasın diye pusetinde bıraktım ( dr günlük 2 saaten fazla bırakma dediği halde)
uykusuzluğun tillahını çektim ben hemde hergün her gece((
Dün real hipermarkete gittik 4 numara aktif baby bez aldık kampanyadaymıs 126 adet cıkıyor 47.90 ve yanında prima ıslak mendil veriyorlar pek genel fiyatları bilmiyorumda uygun sanırım kampanyalı dediklerine gore uygundur
Birde peluş oyuncak aldık belki uyku arkadası olursa diye, matkette eline verdik tam uykusuzdu market arabasında eline aldı uyudu :) Alışveriş bitene kadar. Tabi bugun veremedim yıkanacak daha birde onuda emmek istiyor. Uyku arkadası yapmaz sanırım cunku bizimle yatıyor uyku arkadası biziz :)
Oyuncak konusunda daha bir tane cıngırak aldık birde bu pelus oyuncak. Fazla oyuncak alıp doyumsuz bir cocuk yetiştirmek istemiyorum. Küçük boy buzdolabı posetini şişrdim balon gibi verdim eline sevdi onunla oynuyor birde pet şişe ezdim onu tutup şıkırdatıyor onlarla oynuyor :)
kızlar bebeklerimizin diş huysuzluğu başlamış mıdır ? huysuz ama d,şten mi bilemedim ...nasıl anlıosunuz dişten olduğunu erkn değil mi daha
Aldığın bez premium care mi yoksa pampers mı?
Eğer premium care ise fiyatı çok uygunmuş cnm normalde bezler ortalama 22-25 lira arası premium care' in 4 numarasının 1 paketinde 46 adet var 47,90/126=0,38x46=17,90 yapıyor. En ucuzdan 4 lira daha ucuza geliyor paketi ama pampersın 4 numarasında kaç tane var bilmiyorum oysa onu hesaplayamadım
merhaba benim kızım 4 aylık 2012 18 ağustosta doğdu. kızımın çok şiddetli gaz sancıları oluyor önce kolik dendi sonra inek sütü alerjisi ben de emzirdiğim için diyet yaptım ama değişen bir şey olmadı.şu an diyette değilim 1 ay kadar yapmıştım.çok fazla kusuyor ve gaz sancısından ağlama krizleri geçiriyor.4.aya geldik gaz sancısı olsa geçer miydi?alerji mi değil mi bi türlü çözemedim benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Ayy bende klasik muzik dinleteyim dedim hamileykende şimdide ama beninm içim bayılıyor ondan dinletemiyorum
Hareketli olması cook buyuk şans senin için :) Temmuz sonu dogumlu bir oglu var arkadasımın kilosu bayagı iyi 8-8bucuk falan ve hareketsiz hala gaz sorunları ilk gunki gibi şiddetli, kullanmadık gaz ilacı bırakmadılar
slmm2 gundur kızıma bi haller olduu o sakin kız gitti canavar geldi resmen oglenleri uyutmak için yatırdıgımda bassbas bagırıyor gozlerinden uyku akıyor ama uyumamak için direniyor.kucagıma aldıgımda susuveriyor.kucak isteyen bi çocuk değil ama uyutmaya niyetlendiğim an çığlık atıyor resmen.gözlerini ovalaya ovalaya zorla uyuyor bu nedir anlamadım
Benim de sadece amme sütü ile besleniyor oğluşum.Bir de ben 2,5 aydır.Diyetteyim.süt ürünleri , tavuk, balık,çikolata,çerez,turşu , acı , şarküteri hiç bişi yemiyorum...
büyüme atağı sanırım canım.bizimki de gözünü ovalıyor kıpkurmızı oluyor neden acaba eller gözde hep mikrop kapcak diye korkuyorum ovalayınca.bir de kulağını kaşıyor sanırım dişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?