Ya bizim de öyle, zaman geçiyor bebişler anneleriyle doğru düzgün bir kare fotoğrafları olmadan büyüyecekler(
ya sekerler gecmise bakamadim hic umarim hersey yolundadir
biz hala biraz hastayiz oksuruge vurdu artik
amaa bugun birseye cok sevindim sizle paylasiyim istedim
oglumun disi gorundu bugunn
ayy bir duygulandim bir duygulandim buyuyor sipalarimiz saka maka
sizlerde haberler nasil ?
tatlım geçmişler olsun tekrar. en kısa zamanda toparlarsınız inşallahhhh maaile
sana birşey sorucam .kızımın alt sol ve sağda 2şer olmak üzere dişleri kabarmış, daha geçen hafta yoktu. bir anda böyle şişiyor mu? bir de sizin gelen dişin konumu ne? yani normal mi oralardan patlaması? ateşimiz de yok.
canim cok sagol hastaliklar hepimizden uzak olsun insallah
evet bir anda oluyor oglumda gecen hafta birsey yoktu
simdi resmen jiletle kesmissin gibi cikivermis damaktan
bizim alt disimiz bu aradaben hep ust ilk cikar diye biliyordum ama degilmis demek
yani bence istedigi yerden patliyor bu disler
insallah hic atesiniz olmazz
10 gün önceki kontrolümüzde doktor diş etleri sertleşmemiş demişti. ben şuan kabardığını düşünüyorum, yani sanki daha diş çıkma değil gibi. ama esnerken ya da gülerken bakıyorum yan kenar diş yerleri beyazımsı ve şiş. haydi hayırlısı
hava cinnet havası di mi Ankara'da! sabah şöyle mutlu uyanamıyor insan, ki ben kapalı hava seven biriyim.
4 aylık bebeğe dokuz kilo biraz fazla değilmi canım?? doktorun birşey demedimi?? bazı bebeklerin gerçi kemikleri kalın oluyo çok toplu olmasalarda daha toplu çıkıyorlar.
donemsel bişe bence bunlar.cunku kızımda aynı.kulağını kıpkırmızı yapana kadar ugrasıyor el ya agızda ya kulakta yada gozdebüyüme atağı sanırım canım.bizimki de gözünü ovalıyor kıpkurmızı oluyor neden acaba eller gözde hep mikrop kapcak diye korkuyorum ovalayınca.bir de kulağını kaşıyor sanırım dişten
canım ne yiyorsun peki?bence vitamin al güçten düşme.benimki emmediği için arada peynir yiyorum
Fazla olabilir ama sadece anne sütü ile bu kiloda .Onun dışında başka hiç bir şey vermedim.Sütün kaliteli dedi dr.Ayrıca bu aylarda anne sütü ile kilolu olan bebeklerde ileride obezite olma riski diğerlerine göre çok azmış..
tünaydın annişleerrr
senaysen canımm hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydınnn inşallah sorunsuz çıkar dişi kuzununn...
yaa kızlar bezimiz bitti markete gittik premium care 4 numara kalmamış.. ben de mecbur ya huggies ya da prima aktif bebek alacaktım, aktif bebek daha az memnun kalmazsam ziyan olmasın diye ondan aldım ama ne biçim kokuyor yaaa parfümü boca etmişler resmen. bu haliyle midem bulandı bir de pislenince ne olacak
canım çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel iyileşirsiniz.
bizimkilerin dişleri çıkmadı huysuzlukları da yeni başladı heralde biraz daha var dişlerinin çıkması için
ben de huggies kullanıyorum ama aktif bebek alırım hareketleri artınca demiştim ama demek güzel kokmuyor... biz özen gösteriyoruz ıslak mendiller parfümlü parabenli olmasın diye onlar kendiliğinden parfümlü yapmışlar demek bezleri çok ilginç geldi
Geçmiş olsun hastalık için
dişinede maşallah
İnşallah sorunsuz atlatırız diş olayını cümlemiz ama oglum boyle bir fırsatta eminim mızmızlıkta tavan yapar.Gelişim ataklarını 1gün bile kaçırmadı ki onu sakin atlatsın:18:
tünaydın annişleerrr
senaysen canımm hem çok geçmiş olsun hem de gözünüz aydınnn inşallah sorunsuz çıkar dişi kuzununn...
yaa kızlar bezimiz bitti markete gittik premium care 4 numara kalmamış.. ben de mecbur ya huggies ya da prima aktif bebek alacaktım, aktif bebek daha az memnun kalmazsam ziyan olmasın diye ondan aldım ama ne biçim kokuyor yaaa parfümü boca etmişler resmen. bu haliyle midem bulandı bir de pislenince ne olacak
eee kızlar anlatın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?