2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet aynen içeriği bu şekilde, hatta evde yapanlarda var.
Zaten ögrenmişsin boza büyük marketlerde var;
Migros ve bimde de bakabilirsin örneğin var diye biliyorum henuz alıp denemesemde :)

valla büyükmüş.. bi sizin oğlan var heralde bizden küçük .. olsun biz de ek gıdaya geçince kilo alırız yaa dimi? :)

Normalde öyle ama benim ilerisi içinde beklentim yok
1.Çok hareketli doğarken doktorlar bile demişti çok hareketli bir bebek diye ve eşimde çok hareketlidir
2.Eşimde minyondur bende çok kalıplı ve kilosu iyi biri değilim( Bana göre minyon değilim ama genel görüş bu yönde nedense :) )

Etrafımda gördüğüm bazı arkadaşlarım gibi yemek yemiyor ve kilo almıyor takıntılı birisi olmak en büyük korkularımdan birisi gerçekten
Sonucta hiçbiri birsey değiştiremiyor ve hayatı kendilerinede çocuklarada zindan ediyorlar yok yere. Kilo sınırı en altta gitse bile sağlıklıysa tamam. Tabi şimdi bu bakış açısıyla devam ediyorum ama ilerde benimde içime şeytan girer mi bilemiyorum :)
Zamanla görecez bakalım tabakla çocuk peşinde koşan biri olacak mıyım

Tünaydın kızlar,
Kızımın kaç gündür gazı var, karnı ağrıyor resmen ve emmek istemiyor. Demir yaptı sanırım. Dün gaz ilacı verdim, zart zart çıkardı gazını. Bugün daha iyi, emdi de. Demirî 5. Ay kontrolüne kadar vermeyeceğim, emmemesi demir eksikliğinden daha kötü diye düşünüyorum. Bakalım doktor ne diyecek, ona göre çok gerekliyse yeniden başlarım.
Bugün bakıcı adayımızın evine gideceğiz,annem de tanışacak kadınla. İnşallah içimize siner de bu bakıcı bulma stresinden de kurtulmuş olurum..
Bizden haberler böyle, herkese iyi haftasonları..

4. ay aşısı herkese geçmiş olsn..
bizm 2. ay karma aşımzda ateşimz vs hiç bişi olmamştı
4. ayda da öyle olur derken 39 lara çıktı ateşimz yavrumun bacakları filan kıpkırmızı oldu.
calpol verdm gece 3 e kadr uyumadk
inş herks bizm gib değildir Allah şifalar versn hepinize..

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

kızlar bu ay doktor rota virüs aşısı istemişti alıp gelin dedi ama bazı arkadaşlarımın doktoru isterseniz yaptırmayabilirsiniz dedi aranızda yaptıran veya yaptırmayan varmı acaba çokmu gerekli 1.dozu yaptırmıştık

kıyamam bebeğini emanet ediceksin inşallah güvenebileceğin iyi biri karşına çıkar canım

ayşecim nasılsın?
ben yaptırmadım rotayı yaptırmayıda düşünmüyorum canım.gerçi kimse bize yaptırda demedi ya..sana kalmış bişey yaptırıp yaptırmamak..

ayşecim nasılsın?
ben yaptırmadım rotayı yaptırmayıda düşünmüyorum canım.gerçi kimse bize yaptırda demedi ya..sana kalmış bişey yaptırıp yaptırmamak..

iyiyim duygucum sen nasılsın bebişin nasıl ya doktorda sormadı hiç istermisiniz falan diye direk getir diyo o çevremde de yaptırmayan çok yani

iyiyim duygucum sen nasılsın bebişin nasıl ya doktorda sormadı hiç istermisiniz falan diye direk getir diyo o çevremde de yaptırmayan çok yani

çok şükür canım bizde iyiyiz bebişde iyi uyuyo napsın
senin fınfık nasıl?
walla dediğim gibi senin biliceen bişey istersen yaptır istersen yaptırmıcam de zorunlu değilsin bildiğim kadarıyla..

çok şükür canım bizde iyiyiz bebişde iyi uyuyo napsın
senin fınfık nasıl?
walla dediğim gibi senin biliceen bişey istersen yaptır istersen yaptırmıcam de zorunlu değilsin bildiğim kadarıyla..

oy kıyamam benim minnakta çizgi film izliyoanladım canım aşıyı götürmesem doktor bişey demez heralde sonuçta özel aşı yani:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…