Yok kiz ne içkisi maya var Mısır yada buğday var mayalanip eksimesi sağlanıyor.. Oda tadi benziyor diye demislerdir..
Aklınızda olsun hanımlar kavrulmuş sarı leblebide acaaaaayip sut yapıyor ozellikle boza ile sarı leblebi yenir kavrulmusunu yerseniz sütten geçilmez:)) boza gunde bir bardak yeterli olur zaten..
valla büyükmüş.. bi sizin oğlan var heralde bizden küçük .. olsun biz de ek gıdaya geçince kilo alırız yaa dimi? :)
Evet aynen içeriği bu şekilde, hatta evde yapanlarda var.
Zaten ögrenmişsin boza büyük marketlerde var;
Migros ve bimde de bakabilirsin örneğin var diye biliyorum henuz alıp denemesemde :)
4. ay aşısı herkese geçmiş olsn..
bizm 2. ay karma aşımzda ateşimz vs hiç bişi olmamştı
4. ayda da öyle olur derken 39 lara çıktı ateşimz yavrumun bacakları filan kıpkırmızı oldu.
calpol verdm gece 3 e kadr uyumadk
inş herks bizm gib değildir Allah şifalar versn hepinize..
Tünaydın kızlar,
Kızımın kaç gündür gazı var, karnı ağrıyor resmen ve emmek istemiyor. Demir yaptı sanırım. Dün gaz ilacı verdim, zart zart çıkardı gazını. Bugün daha iyi, emdi de. Demirî 5. Ay kontrolüne kadar vermeyeceğim, emmemesi demir eksikliğinden daha kötü diye düşünüyorum. Bakalım doktor ne diyecek, ona göre çok gerekliyse yeniden başlarım.
Bugün bakıcı adayımızın evine gideceğiz,annem de tanışacak kadınla. İnşallah içimize siner de bu bakıcı bulma stresinden de kurtulmuş olurum..
Bizden haberler böyle, herkese iyi haftasonları..
kızlar bu ay doktor rota virüs aşısı istemişti alıp gelin dedi ama bazı arkadaşlarımın doktoru isterseniz yaptırmayabilirsiniz dedi aranızda yaptıran veya yaptırmayan varmı acaba çokmu gerekli 1.dozu yaptırmıştık
ayşecim nasılsın?
ben yaptırmadım rotayı yaptırmayıda düşünmüyorum canım.gerçi kimse bize yaptırda demedi ya..sana kalmış bişey yaptırıp yaptırmamak..
iyiyim duygucum sen nasılsın bebişin nasıl ya doktorda sormadı hiç istermisiniz falan diye direk getir diyo o çevremde de yaptırmayan çok yani
çok şükür canım bizde iyiyiz bebişde iyi uyuyo napsın
senin fınfık nasıl?
walla dediğim gibi senin biliceen bişey istersen yaptır istersen yaptırmıcam de zorunlu değilsin bildiğim kadarıyla..
oy kıyamam benim minnakta çizgi film izliyoanladım canım aşıyı götürmesem doktor bişey demez heralde sonuçta özel aşı yani:44:
ooyyh yerim onu ben yaa çizgi fiilmde izlermiş
yok canım yaa ne dicek dediğin gibi özel aşı tabiiki
doğru diyosun canım ya,renkli şeyleri çok seviyo ya ondan açıyorum bende çizgi filöm hoşuna gidiyo teyzesi
yesin teyzesi rüzgarda seviyo ama uzun süre durmuyo sıkılıyo hemen benim sabırsız oğlum
elada sıkıldı zaten kucağımda şimdi tatlım sen doğumunu nasıl yaptın normalmi
yok canım sezeryan oldum ben günüm doldu ama oğluşum çok rahattıertesi gün hemen sezeryana aldılar..senin normal dimi ohh miss
he kız normal 22 gün vardı doğuma gece 4te suyum geliverdi
yoksam eylül annesimi olcaktın gününde gelseydi
yaşın kaçtı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?