Sutum tekrar artsin diye bos bos sagiyorum..
Bende 2 saat arayla 100 cc veriyom bi anne sutu bi mamaGun ici 900 den fazka vermeye calisiyom ama bebeigim zayif
canım benimde sütüm azdır.geçen hafta 4-5 gün bozayı denedim.gögüslerim doldu.şaşırdım ve çok sevindim.sonra içmedim şimdi gögüsler yine yumuşadı((yarın tekrar alıp içicem
kızlar slm.kızıma 5 günden beri şu ferber yöntemini uyguluyorum.ilk gün 1 saat 15 dk, 2.gün 20 dk, 3.gün 25 dk,dün ve bugünse 10 dk yakın agladı beşiginde ve öylece uykuya daldı.ilk gün hariç dayanılmıycak bişi degil aslında.hem daha hafif aglıyo artık.geceleri sık sık uyanan kızım sabah 5 e kadar kesintisiz uyuyo.vede gece güzel uyudugu içinmidir bilmem gündüzleri daha sakin.kendi kendine oyalanıyo.yalnız gündüzleri sallamaya devam ediyorum.inşallah kalıcı bi yöntemdir.
Yaaa bende boza aradım cok ama bulamadım( Mersin'de boza satan hicbiryer bulamadım m..roslarda oluyor kısın dediler burdada kıs cok soğuk olmadıgı icin getirmiyorlar ( bende sut icin boza denemek istiyorum[/QUOTE
ben A..1 den aldım.orada sürekli oluyo.bende gözle görülür artış oldu.
ewt ya sende denedin.ilk günü atlattıktan sonra diger günler daha kolay oldu.bende inanamıyorum degişiklige.erkenden konuşmakta istemiyorum aslında tam etkisini gösterse.ama gerçekten gece uykusunda baya degişiklik var.off ya ben dayanamadım inşallah sende işe yara biz hala beşik sallıoz nese bunada şükür
hanımlar bugün doktora gittik bizim kız 6200 gr 65 cm olmuş doktorkilosu ıyı ek gıdaya başlama dedi ama annemler düşük diyor sadece mama yiyor sızce nasıl başlamalıyım biraz daha toplamasını istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
canım aclıktan ağlamıyorsa sağlığı yerinde ise baslama mamaya doktorunda iyi demiş neen boyle dusundun ki
canım aglamıyor ama mama bittikten sonra bıberonu agzından çıkarmak istemıyor çekmeye devam ediyor bağırarak ağlıyor
emziriyor musun süt+ mama mı veriyorsun eğer oyleyse biraz daha mama ver
hanımlar bugün doktora gittik bizim kız 6200 gr 65 cm olmuş doktorkilosu ıyı ek gıdaya başlama dedi ama annemler düşük diyor sadece mama yiyor sızce nasıl başlamalıyım biraz daha toplamasını istiyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
ben sadece 25 gün emzirebildim canım sadece mama veriyorum
Slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil?
Bizde durumlar feci kizim cok kotu kucaga alisti ne ara oldu anlamadim hep kucak istiyo bu Iki haftadir hic bir is yapamiyorum surekli huzursuz aglama modunda eskiden atardim besigine oynar oynar uyurdu ama simdi imkansiz ayakta saliyorummm yada beni deniyo aglamak iste yariyo falan diyodur bazen almiyorum aglar susar diyorum amà susmuyo nefesi kesilene kadar agliyooooo napicam ben(
benim oğluma zayıf diyordum ama sanırım iyi yaa.
boy 70 kilo 6900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?