2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aminn sağol canım ohhh süper yanlış doğruyu götürmüyorsa. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal senin durum , en iyisini sen bilirsin karar senin umarım en iyi şekilde atlatırız...

ya benim durum hamileyken ygs ye girdim lys ye hak kazandım doğuma denk geliyodu pas geçtim , kırklıyken kpss ye girdim daha öncekileri saymıyorumm yani valla o sınavlardan sonra bu sınav bana hafif gelecek en güzeli 30'la bile geçmekmiş geçmiş soruları anadolu üni. sitesinden mi çalışmak lazımm nerden çalışsam daha iyi?

evet canım aynenama hep sezeryan istemiştim sözde fönlü makyajlı gitcektim ama aksine banyo yaptım ağrıdan tarayamadım suyumda gelince papaz gibi gittim valla

aman ben sezeryan oldumda noldu o an bebeğimi görcem heyecanıyla kendimle hiç ilgilenememiştim bide ağustosun 8inde ne yağmur yağmıştı aman allahım hastaneye zor attı millet kendini bereketli oğlum benim

aman ben sezeryan oldumda noldu o an bebeğimi görcem heyecanıyla kendimle hiç ilgilenememiştim bide ağustosun 8inde ne yağmur yağmıştı aman allahım hastaneye zor attı millet kendini bereketli oğlum benim

doğru söylüyosun ya heycanlanıyo insan zaten canım maşallah oğluşuna

Bu aşının gerekliliği tartışmalı canım. Kesinlikle yaptır diyen de var, yaptırma diyenler de.. Burda da çopu kişi yaptırdı ama yaptırmayanlae da var. Ben çok düşündüm ama sonunda yaptırmadım. Sen ilk dozu yaptırmışsın madem ikinciyi de yaptır bence. Yoksa birinci boşa gidecek. Aşı pahalı olduğu için ve bazı yan etkilerinden dolayı önerilmiyor bazı doktorlar tarafından. Sen paranın yarısını ödenişsin, ilk doz yan etki de yapmamış, ikincîyi de yaptır bari de korusun kızını bence.

duygucum benim kız uyudu o uyumuşken üşenmiyimde şu ev işlerine bi el atayım canım istemesede konuşuruz yine

haklısın canım herkez bi başka söylüyo dediğin gibi bazılarındanda yaptırma falan diye uyarılar aldım ama ilkini yaptırdım zaten ikilemde kaldımda bi fikir alayım bari dedim

googleye bölümünü yaz gys yaz geliyor canım hamileyken daha çok kolaymış snav

kızlar benim kızım bu ay sonu 4. ayını bitiriyo sadece mama alıyor sizce meyve sularından falan biraz bişeyler vermelimiyim kayınvalidem falan emmiyo nasıl olsa ver diyo acele etmek istemiyorum bende siz neler yaptınız :44:

Bende hem sut hem mama veriyorum bugun kontrole goturduk dr yogurtda ver dedi kizimin boyu 65 kilosu 6100 geldi

Benim oğlum en kısa bebek mi ya burdaki miniğim benim
Tıfıl tırtılım benim 61cm oldu daha küçük gelen kıyafeti sayılı

kıyamam yaaaa benim kızım 1 ay önce 6 kilo boyu 62cmdi ama 3 gündür falan iştahsız 8 saat mama sürmedi ağzına keyfide iyi ama kesin zayıfladı biraz çok şükür iştahı bugün daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…