aynen canım hesaba göre eylüldü olmadı21 yaşındayım ben sen
benimki çok sabırlı senın fındıkta sabırsız olmus demekki
bende 25yasındayım canım..
yanlış dogruyu götürmüyor canım boş bırakma 6 da bir ihtimal tutsun diye :)) bizin sorular 20-25 arasi diğer bölümler ne durumda bilmiyorum siz sabahtan sınava giriyorsunuz biz 2. Siniflar öğleden sonra Allah yardımcımız olsun hiç çalışmadım ama kilometrelerce yol gideceğiz küçücük bebekle aklıma gelince vicdanım sızlıyor havalar çok kötü olursa gitmem belki sınava
ayy bende bıktım bendeeee yok yanlış doğruyu götürmüyor mesela sallıyrosun demi 6 a 6 b 6 c 6 d 6e olsun say kesin tutuyor zaten 30 la bile geçiyorsun ..geçmiş dönem soruları vardı gys onaları çalışsan ezberlesen 90 garnatiydi neyse artık geçmiş amin inşallah geçeriz
ben hem 2 yim hem 3 üm 1 ders için yada 2 ders için sabahın köründe gitcemöğleden sonra birdaha gircem . sabah 10 dkkada biter eve giderim gelirim
ben annemgilin orayı arabaları var diye yazdım Allah tan yoksa geçen istanbulda 26 durak gaziosmanpaşaya gittiğimi hatırlıyorum zeytinburnundan
aa bence git salla çık en azından 30 la bile geçiliyor
evet canım aynenama hep sezeryan istemiştim sözde fönlü makyajlı gitcektim ama aksine banyo yaptım ağrıdan tarayamadım suyumda gelince papaz gibi gittim valla
aman ben sezeryan oldumda noldu o an bebeğimi görcem heyecanıyla kendimle hiç ilgilenememiştimbide ağustosun 8inde ne yağmur yağmıştı aman allahım hastaneye zor attı millet kendini bereketli oğlum benim
doğru söylüyosun ya heycanlanıyo insan zaten canım maşallah oğluşuna
kızlar bu ay doktor rota virüs aşısı istemişti alıp gelin dedi ama bazı arkadaşlarımın doktoru isterseniz yaptırmayabilirsiniz dedi aranızda yaptıran veya yaptırmayan varmı acaba çokmu gerekli 1.dozu yaptırmıştık
aman ben sezeryan oldumda noldu o an bebeğimi görcem heyecanıyla kendimle hiç ilgilenememiştimbide ağustosun 8inde ne yağmur yağmıştı aman allahım hastaneye zor attı millet kendini bereketli oğlum benim
duygucum benim kız uyudu o uyumuşken üşenmiyimde şu ev işlerine bi el atayım canım istemesede konuşuruz yine
Bu aşının gerekliliği tartışmalı canım. Kesinlikle yaptır diyen de var, yaptırma diyenler de.. Burda da çopu kişi yaptırdı ama yaptırmayanlae da var. Ben çok düşündüm ama sonunda yaptırmadım. Sen ilk dozu yaptırmışsın madem ikinciyi de yaptır bence. Yoksa birinci boşa gidecek. Aşı pahalı olduğu için ve bazı yan etkilerinden dolayı önerilmiyor bazı doktorlar tarafından. Sen paranın yarısını ödenişsin, ilk doz yan etki de yapmamış, ikincîyi de yaptır bari de korusun kızını bence.
aminn sağol canım ohhh süper yanlış doğruyu götürmüyorsa. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal senin durum , en iyisini sen bilirsin karar senin umarım en iyi şekilde atlatırız...
ya benim durum hamileyken ygs ye girdim lys ye hak kazandım doğuma denk geliyodu pas geçtim , kırklıyken kpss ye girdim daha öncekileri saymıyorumm yanivalla o sınavlardan sonra bu sınav bana hafif gelecek en güzeli 30'la bile geçmekmiş geçmiş soruları anadolu üni. sitesinden mi çalışmak lazımm nerden çalışsam daha iyi?
tamam canım benım hadi sana kolay gelsin görürşürüz gene çok öpüldünüz
googleye bölümünü yaz gys yaz geliyor canımhamileyken daha çok kolaymış snav
anladım sağol canımben stres yapmadım olsa da olur olmasada dedim sadece belim çok ağrımıştı 120 dk.
bütün bebişlerimize maşallah
istanbuldamı yaşıyosun canım?
Bende hem sut hem mama veriyorum bugun kontrole goturduk dr yogurtda ver dedi kizimin boyu 65 kilosu 6100 geldikızlar benim kızım bu ay sonu 4. ayını bitiriyo sadece mama alıyor sizce meyve sularından falan biraz bişeyler vermelimiyim kayınvalidem falan emmiyo nasıl olsa ver diyo acele etmek istemiyorum bende siz neler yaptınız :44:
Bende hem sut hem mama veriyorum bugun kontrole goturduk dr yogurtda ver dedi kizimin boyu 65 kilosu 6100 geldi
Bende hem sut hem mama veriyorum bugun kontrole goturduk dr yogurtda ver dedi kizimin boyu 65 kilosu 6100 geldi
Benim oğlum en kısa bebek mi ya burdaki miniğim benim
Tıfıl tırtılım benim 61cm oldu daha küçük gelen kıyafeti sayılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?