2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa masallah ne güzel bebekmiş o öle
bnmki birasdan kalkar sonra 3saat sora yine kalkar sora sabah 7de ayaktayız sizinki nasıl oluyo öle

Valla kendi kendine oldu once 2-3 defe kalkiyordu sonra bir oldu simdi ise sabh 8-9 gibi kalkiyo sonra uykusu varsa 1 saat daha uyuyor

gece uykusu konusunda oglan kendisi ayarladi

Günaydın kızlar,
Çok kötü bir dört gün geçirdim. Oğlumun ateşi çıkmıştı, ilk defa başıma geldi. Sizden öğrendiklerimi telaş etmeden uyguladım. Ilık banyo ıslak pamuk, fitil falan. Düşürmeyi de başarmıştım. Ama sanırım ilacın etkisi geçiyodu dört saat sonra yine yükseldi. Sabaha kadar üç kez tekrarladı. Ben nereden bileyim. Çocuktur ateş olur dedim. Sabah olmayacak böyle hastaneye gidelim dedik. Kaka kan idrar testleri derken bebeğimin kanında enfeksiyon çıktı. Doktor acil yatış dedi. Başka çaresi yok serum, antibiyotik vereceğiz. Yavrumun küçücük kolunda damar bulmaya çalıştılar yarım saat çok ağlattılar. Hiç ağlamazdı oğlum, doktoru bile kontrole gittiğimzde mutlu bebek geldi diyordu. Psikolojisi bozuldu şimdi yan yatırdık mı katıla katıla ağlıyor(yan yatırıp damarını bulmuşlardı)
Dört gün hastanede kaldık. Geçti çok şükür ama şimdi çok endişeliyim. Haberlerde antibiyotikten ölen Özlem öğretmeni duymuşsunuzdur.Bebeğim daha çok küçük ve damardan dört doz antibiyotik aldı. Yan etkisi çıkar mı acaba ileride çok korkuyorum.
Aranızda bebişi antibiyotik alan var mı?

cok cok geçmiş olsun canım..rabbim daha beterlerinden korusun yavrularımızı sende gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünmemeye çalışş soruna gelince ben antibiyotik kullanmadım bilemicem canımm..

Gunaydın anneler sızlerden bısey rıca etcem emınım onaylarsınız benım gorumcem 1 ay sonra dogum yapıcak kızı olucak Allah bagıslarsa durumu ıyı degıl ozellıkle kız annelerı kuculen ve vermek ıstedıgınız esyaları seve seve alıcak ıse yarasın kenarda durucana ozelden adres yazarım vermek ısteyen olursa tabı

öncelikle çok geçmiş olsun tatlım..benim kuzenim gecen ay dogum yaptı kızı zature teşhisiyle doğumundan 1 gun sonra kuveze alındı ve 1 hafta antibiyotik tedavisi gordu daha anne sutu bile doğrı duzgun alamadan antibiyotikle tanıştı.bazen iyileşmeleri için buna mecbur kalınıyor ama çok sukur ki iyileşti.çevremden sadece bu orneği verebilirim sana.çok canını sıkma aklına kotu seyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…