Bende cok duskunum sabah vuyuk oglani ginderip bebis uyanana kadar yatiyorum..
Benimki artik sabaha kadar kalkmaz:)
yaa masallah ne güzel bebekmiş o öle
bnmki birasdan kalkar sonra 3saat sora yine kalkar sora sabah 7de ayaktayız sizinki nasıl oluyo öle
Valla kendi kendine oldu once 2-3 defe kalkiyordu sonra bir oldu simdi ise sabh 8-9 gibi kalkiyo sonra uykusu varsa 1 saat daha uyuyor
gece uykusu konusunda oglan kendisi ayarladi
hay masallahh yaa pasaya bak çok sanslısın canım valla
darısı bizimde basımıza walla
İnsallah canim ya ben ikisinde de oyle pek zorlanmadim gece uykularinda.....
ne güzel valla yaa bnm oğlumda öle çok huysuz bi bebek değil ama bu aralar sık uyanıyo onuda oturtur heralde kendi kendine zmanla..
Günaydın kızlar,
Çok kötü bir dört gün geçirdim. Oğlumun ateşi çıkmıştı, ilk defa başıma geldi. Sizden öğrendiklerimi telaş etmeden uyguladım. Ilık banyo ıslak pamuk, fitil falan. Düşürmeyi de başarmıştım. Ama sanırım ilacın etkisi geçiyodu dört saat sonra yine yükseldi. Sabaha kadar üç kez tekrarladı. Ben nereden bileyim. Çocuktur ateş olur dedim. Sabah olmayacak böyle hastaneye gidelim dedik. Kaka kan idrar testleri derken bebeğimin kanında enfeksiyon çıktı. Doktor acil yatış dedi. Başka çaresi yok serum, antibiyotik vereceğiz. Yavrumun küçücük kolunda damar bulmaya çalıştılar yarım saat çok ağlattılar. Hiç ağlamazdı oğlum, doktoru bile kontrole gittiğimzde mutlu bebek geldi diyordu. Psikolojisi bozuldu şimdi yan yatırdık mı katıla katıla ağlıyor(yan yatırıp damarını bulmuşlardı)
Dört gün hastanede kaldık. Geçti çok şükür ama şimdi çok endişeliyim. Haberlerde antibiyotikten ölen Özlem öğretmeni duymuşsunuzdur.Bebeğim daha çok küçük ve damardan dört doz antibiyotik aldı. Yan etkisi çıkar mı acaba ileride çok korkuyorum.
Aranızda bebişi antibiyotik alan var mı?
Günaydın kızlar,
Çok kötü bir dört gün geçirdim. Oğlumun ateşi çıkmıştı, ilk defa başıma geldi. Sizden öğrendiklerimi telaş etmeden uyguladım. Ilık banyo ıslak pamuk, fitil falan. Düşürmeyi de başarmıştım. Ama sanırım ilacın etkisi geçiyodu dört saat sonra yine yükseldi. Sabaha kadar üç kez tekrarladı. Ben nereden bileyim. Çocuktur ateş olur dedim. Sabah olmayacak böyle hastaneye gidelim dedik. Kaka kan idrar testleri derken bebeğimin kanında enfeksiyon çıktı. Doktor acil yatış dedi. Başka çaresi yok serum, antibiyotik vereceğiz. Yavrumun küçücük kolunda damar bulmaya çalıştılar yarım saat çok ağlattılar. Hiç ağlamazdı oğlum, doktoru bile kontrole gittiğimzde mutlu bebek geldi diyordu. Psikolojisi bozuldu şimdi yan yatırdık mı katıla katıla ağlıyor(yan yatırıp damarını bulmuşlardı)
Dört gün hastanede kaldık. Geçti çok şükür ama şimdi çok endişeliyim. Haberlerde antibiyotikten ölen Özlem öğretmeni duymuşsunuzdur.Bebeğim daha çok küçük ve damardan dört doz antibiyotik aldı. Yan etkisi çıkar mı acaba ileride çok korkuyorum.
Aranızda bebişi antibiyotik alan var mı?
svgptrcg canım benim çok yakışıklı bi oğlum var kızına talipmi olsak diyoruz
gunaydin teyzoslar nasil gecti haftasonunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?