2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim ederim kızlar. Allah hepimizin yavrularımıza dermansız dert vermesin. Kötü haber de üzerine gelince düşünmeden edemiyor insan.

Canim öncelikle cok gecmis olsun Allah baska acı yaşatmasın inşaalah
Benim minnosumda 33.haftada sabirsizlandi ve bir anda geliverdi 18 gun kuvozde kaldı ve üçlü kombine antibiyotik tedavisi gördü hatta ise yaramadı ilaçları değişti daha ağır bir kombine yapıldı şükür Drumuz sayesinde aramızda simdi bebisim Dra güvenmek gerekiyor böyle durumlarda bazen...benim kızımda cok neşelidir simdi kucağımda ne hareketler yapıyor ..umarım aglamasida geçicidir

Benim oğlum en kısa bebek mi ya burdaki miniğim benim
Tıfıl tırtılım benim 61cm oldu daha küçük gelen kıyafeti sayılı
Ne güzel işte,hafif hafif taşıması kolay,sürekli kıyafet masrafı yok,bizim giymeyip kaldırdığımız o kadar çok kıyafet var ki...

Bu işleri hiç dert etmeyin ,benim bıdık doğduğu andan itibaren sese tepki veriyor,dönüyor.Uzanıp tutma işlerine daha yeni başladı ki biz 6.ayın içindeyiz.Geçen haftaya kadar bişeye uzanmıyodu,yeni yeni uzanıyo,hatta bu sabah ışığı açıp kapamaca oynadık,şok oldum Hiç belli olmuyo yani ne zaman ne yapacakları,çok belirgin bir problem yoksa takılma bence,ha birgün erken ha birgün geç,nasıl olsa yapacaklar herşeyi...

Bence kutsal olan annelik , emzirmek veya normal doğurmak değil...Ahlaklı ve dürüst bir birey yetiştirmek sadece önemli olan...

Buda benim bal oğlum RÜZGAR ALİ'm
maşallahh diyelim
Pek yakışıklı ...
Eki Görüntüle 584882

buda benim kuzum
tanıyom ben bu bıdığı

kafa göz dalardım heralde herife , ne seyrediyomuş da dalmış o kadar merak ettim...
topiği polisler basmış ,kaçın

Benim bebebgime bakici bakiuo keske hepimizin annesi yaninda olup baksa yada en azindan bakicinin yaninda dursa ama nerdee
Benim annem burda Mart'a kadar,hem de bakıcı var,iyi oluyo gerçekten.Annem gidene kadar da epey büyümüş olur diye ümit ediyorum...

Benimki de 4 ay öğürdü ,4. ayın sonunda aldı emziği valla,ama sadece uyuturken...
geçmiş olsunnnn....

Çok geçmiş olsun , düzelmiştir inşallah yavru , nasıl şimdi ?

Maşallah kuzuya ...

gunaydin teyzoslar nasil gecti haftasonunuz ??
Dayımıza gittik pazar günü ...

Selam canım,
nasıl bizim minyatür ,ne alemde ?

günaydın kızlarr oh oh geceden beri neler kaynatılmış sözde ben gece çok çok konuşmak istiyodum kız mızıkladı koca bişiler istedi giremedi nasılsınız bakiyim

Selam canım,
nasıl bizim minyatür ,ne alemde ?
Merhaba canim
İyi cok şükür sabah sekerlemesinden uyandı az önce simdide güller saçıyor :))
Artık büyüdük teyzesi masallahi var bu ay atağa gecti ama ozellikle kontrol ettirmedim 6.ay sonunda baktiracam gelişmesine..
Bizim bı tombik kuzenimiz var boyumuz aynı kiloda yakalamak üzere onun gidisi ve bacaklari katmerli :)) cok şükür gecti gitti hersey...
Cok idealiz artık turk bebeği boy ve kilo degerlerindeyiz Hehehe
Senin bıdık nasil??

Duygusum dusmussun galiba cok gecmis olsu. Masalllah pasaya da
s vgptrcg canim senin prenses de bir afet olucak
hatice cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin. Birsey olmaz sen icini ferah tut.
Eylemcim gecmis olsyn. Ben de dalardim herife zaten bu ara gozume cok sirin gorunyor tum babalara kizim simdi.
İriscim Umayim buyumus de gezmelere de gidermis masallah

Bu arada minnoslari ve kendileri kaza geçiren herkese cok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın beterinden korusun ozellikle yavrularımıza saglik versin rabbim

Ya kizlar haftasonu kaynanam geldi. Ne kiz ne oglan mumkun degil kucaginda durmuyor hatta gorunce aglamaya basliyorlar. Bu da vermek istemiyor sinir oluyorum. Gezdiriyor falan bebeler daha beter agliyor. Zorla aliyorum artik kucagindan. Bu sefer digerini aliyor kucaga hoop o basliyor. Bir de laf sokuyor bunlar cok anneci anneanneci olmis diye. Bir dahakine ben de ee gercekte kim seviyor emek veriyor anliyor bebeler diycem

Sana da geçmiş olsun canım. Allah yavrunu sana bağışlamış. İnşallah geçicidir, doktor psikolojik dedi. Hemşireler sağ tarafına yatırdıkları için tekrar aynı şeyi yapacaklar sanıyor yavrum. O göğsümü emziremiyorum bu yüzden sağıp biberonla veriyorum.

Teşekkür ederim canım. Geçti sayılır şükür. Doktor hapşırık tıksırıktan bile bulaşır dedi. Mikrop boğazına yerleşmiş oradan kana karışmış dedi. Kış ayındayız çok dikkat edin bebişlerinize kızlar. Benim yaşadıklarımı yaşamayın.

Çok geçmiş olsun,benim bebeğim de 1 ay önce ateşlendi 39 derece di,kanında enf.çıktı hastaneye yatmadık antibiyotik şurup kullandık 1 hafta(dahiliyeci bir arkadaşım var ona sordum zararı olurmu diye,ateşi kontrol altına almak için mecbur vereceksin yoksa geniş spektrumlu antb.kullanmak zorunda kalırsın o daha kötü dedi.dr ne derse yapıcaz mecbur.

Geçmiş olsun canım

Bu düşme olayları anlık birsey 23saat 59 dakika gözümüzü ayırmayız bir anda olur. Bebeği düşen arkadaşlar ondan kendini eşini suçlamasın daha ayaklanacaklar hergun dusecekler :) Hiçbirinde birsey yokmus çok şükür, düşe kalka büyücekler istemesekte :) Rabbim beterinden korusun.

Tşk. ederim canım. Bizimde 39.4 e kadar çıkmıştı. Öyle tabi ne biliyoruz ki. Mecbur güvendik. Geniş spektrumlu antb. ne demek ki. Acaba biz de mi ondan kullandık? Offf galiba en iyisi hiç düşünmemek.

herkese ii geceler kızlar, ben az önce kızı uyuttum şimdi de biraz tv seyredicem. revolution, sonra da dexter. uyumazsam tabi

Dexter falan hikaye olur artık seneye Şimdilik emerken izliyorumda seneye bakacagı için ve o uyudugunda benim dzi görecek halim kalmayacağı için okula baslayınca ben toptan izlerim artık

Sağlıklı olsun şekerim , "bodur tavuk herdem piliç" demiş atalarımız O herkesi yakalar da ,geçer de ,cingözümün maşallahı var
Bizimki de iyi işte,normal gidiyo herşey,bugün kontrole gidicez erken kaçabilirsem,rota aşımız da var .Şimdilik bi sıkıntı yok,böyle devam ederiz inşallah...

Neci olcakmış ,babaanneci mi 5,5 aylık bebeler,akşamdan sabaha anasını zor hatırlıyor ,ayda bir görünce seni mi hatırlıycak Hiç esirgeme lafını canım,arkandayım

Sorma canim ya zaten kadinin herseyi yapmacik ee bebe de hissediyor iste :)
Bir de bu lafi anneme demis ben orda olaydim tam cevabini alirdi bir daha da kapidan zor girerdi. Edepsizim de :))

Neci olcakmış ,babaanneci mi 5,5 aylık bebeler,akşamdan sabaha anasını zor hatırlıyor ,ayda bir görünce seni mi hatırlıycak Hiç esirgeme lafını canım,arkandayım

Çook geçmiş olsun canım
Rabbim tekrar yaşatmasın böyle endişeler inşallah.
Oğlun düşündüğünden daha güçlü üzülme bizim kadar zayıf değil onlar :) Bak ne güzel atlatmış, psikolojik boyut olarakta aşıda bile seslerini keşfettikce daha çok aglar oluyorlar. er yada geç aglamak gibi bir anahtarı keşfediyorlar ne yazık ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…