2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bakıcımızla ilk günümüzdü, bilmiyorum ama kendimi kötü hissettim biraz evden çıkınca çok üzüldüm keşke bizler ilgilenebilsek evlatlarımızla ama eve geldiğimde memnun kaldım bizim veled uyumamış zaten ben gidince yeni uyanmıştı ablamızda kitap okumuş kucağında gezdirmiş biraz oyun oynamışlar zaten 1 saat içinde bende geldim gelincede beraber bi güzel bebişi yıkadık o yıkadı ben su döktüm gerçi biraz tutmayı unutmuş ama ilk deneme iyiydi yine de şimdi tosuncuk uyuyor bende bişeyler yiyeyim açlıktan gözümün önünü göremiyorum, e burda ne işin var git yemek ye diyebilirsiniz, ne bileyim işte paylaşmak istedim hepiniz kardeşim gibisiniz

topiğin kapanısını oğlusum yapsıniyi geceler teyzoslar
maasallah barekallah
maşallah canım

İ gecelr kizlar bebege yogurt yapcmda nasil yapiyonuz siz banada anlatsaniza
canım küçük bir kavanoza mesela 300 ml günlük süt koy. sütün sıcaklığı şöyle olmalı: sen küçük parmağını içine sokunca hemen yanmıcak 3-4 saniye sonra elini tutamıcağın kadar sıcak olucak. bir kasede de 1 tatlı kaşığı yoğurt koy, iyice ez, ve buna sütten 2 kaşık koy, karıştır iyice. besmeleyle kavanozun içine kaşık kaşık koy, bir iki kez kavanozu karıştır. etrafını sıkıca sar, kaloriferin üzerine koy. 3-3.5 saat sonra hazır olur. bebişe afiyet olsuunn

amanınn, pek güselmiş, benim kızında bi fotosunu koyiim, çok heveslendim
maşallah

Dexter falan hikaye olur artık seneye Şimdilik emerken izliyorumda seneye bakacagı için ve o uyudugunda benim dzi görecek halim kalmayacağı için okula baslayınca ben toptan izlerim artık
zaten izleyemedm ben de uyandı hatun, bi sürü de uyumadı. bi de gece de uyutmadı ama aldım intikamımı, sabah bi saat mıncıkladım öptüm

Sorma canim ya zaten kadinin herseyi yapmacik ee bebe de hissediyor iste :)
Bir de bu lafi anneme demis ben orda olaydim tam cevabini alirdi bir daha da kapidan zor girerdi. Edepsizim de :))

Aynen İçimizde kalsın da patlayalım mı ama

Bir de arkadaşlar bakıcı bugün 1,5 saat kaldı bu hafta öyle olacak mecburen cumaya kadar 4 gün gelmiş olacak 1 saat kalıp gidecek ücret olarak 50 lira verelim dedik sizce nasıl az mı? çok mu? sadece 1 saat kalıyor ve 4 gün sadece, bizim burda günlüğü sabahtan akşama 20 lira

Son düzenleme:

ne yapıcaz canım başka çaremiz olsa yapardık. sen içini ferah tut, zamanla alışıyor insan.

Gerçekten en çok kim ilgileniyor ise ona alışıyor bebekler, bir zahmet içtenlikle oda emek verseydi bebeler onada alışkın olurdu :)
Yapmacık yapmacık oglu gelince ilgilenip seven babaannelerden galiba

Bu arada alıntı yapmadım bebeklerin hepsi birbirindne tatlılar
Kızlar pek güzeller ogullarımız yaşadı Eee erkeklerde pek havalı pek yakışıklı tabi aşağı kalır yanları yok
Rabbim hayırlı, sağlıklı ömürler versin hepsine :97::114:

Duygu anlatmış anlatacaktımda :)
işte bu da benim minnoşum teyzeleri
maşallah diyelim
Eki Görüntüle 585966

Maşallah
Şafakba nın kuzuları gibi ikili foto yok mu sende

dün yeni evli bir çifte hayırlı olsuna gittik. çocuğu olan eve gitmek de zor, çocuğu olmayan endişeli gözlerle ay ne zormuş diyen sıkıntılı suratlar görmek de zor. 2 saat zor oturdum valla, insanlar iki ağlasa salyası aksa huzursuz oldu çünkü.

Duygu anlatmış anlatacaktımda :)
Maşallah
Şafakba nın kuzuları gibi ikili foto yok mu sende

ooy sana masallah yaaa yerim senin o havaya diiktiğin totonuuu

poponu yerim kız seninnn .maşallah sana
sağolun teyzeler,

ice daisy ikili foto derken oğlanla beraber diyosun di mi, beraber yeni fotosu yok canım ya, eskiler var. akşama okuldan gelince çeker koyarım inşallah

Allah Allah ya, tamam çocukları yok da bebek de mi görmemiş bunlar şimdiye kadar. iyi yapmışın erken kalkmakla, nasıl huzursuz olunur ki bebekten. bizim var bi arkadaşımız aile, henüz bebişleri yok, biraraya gelince onlara veriyoruz, biz rahat ediyoruz, onlar kızı severken. pek bi geniş gördüm kendimi

cok gecmiş olsun allah bırdaha yasatmasın nasıl hemende kosullanmıs yavrum yan yatınca canını acıtacaklar sanıyor akıllı bıdıgım kıyamam sana

masallah cok seker
işte bu da benim minnoşum teyzeleri
maşallah diyelim
Eki Görüntüle 585966
pek havalı olacak abisi kıskanacak bu kızı soylıyım sana

kesınlıkle katılıyorum ne kadar dogru bır teshıs.cocklu eve gıdıyoruz sevecem dıye oglusun canına okuyorlar.bıde herkesın ıcınde'' babanız bırtane daha mı alacak bundan'' deyınce kalakaldım.
yenı evlı cıftlerınde gozu korkuyor nıye acele ettın falan fılan lafları ki 3yıl sonra yaptık bız mamülü ne acelesı dedım bende

sağolun teyzeler,

ice daisy ikili foto derken oğlanla beraber diyosun di mi, beraber yeni fotosu yok canım ya, eskiler var. akşama okuldan gelince çeker koyarım inşallah

Evet aynen oğlunla birlikte demek istedim :)
İki çocuk buyuk basarı benim gozumde bunla hava atmak gerek 2cocuklu anneler

pek havalı olacak abisi kıskanacak bu kızı soylıyım sana
bilmem valla, bazen diyo büyüyünce kız bana su getir dicem ben diyo. pek bi maço olcak galiba
Evet aynen oğlunla birlikte demek istedim :)
İki çocuk buyuk basarı benim gozumde bunla hava atmak gerek 2cocuklu anneler
sağol canım ya, amann ne havası, ben 8 sene sonra cesaret edebildim, pek bi hava atacak durumda diilim yani bir de Allahım nasip etti oldu, onun takdiri, ben olabildiğince iyi yetiştireyim, sağlıklı olsunlar yeter. bütün masumları korusun Allahım

yaaa kıslaar benim bebişin totosu yere değmiyor. ne zaman kucağımda oturtmaya kalksam ayağa kalkmaya çalışıyor. ben de kucağımda horon falan teptiriyordum geçen gün de eşim iki elinden tutup taytay yaptırdı.. resmen bana doğru adımlaya adımlaya geldi. daha 4,5 aylık acaba bir zararı olur mu ki?

çizgi flim izliyordu oda kotu oldu ustune gitmek istemedim

Bu arada minnoslari ve kendileri kaza geçiren herkese cok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın beterinden korusun ozellikle yavrularımıza saglik versin rabbim

sağol canım benim

al bendende o kadar benimkide aynı alıyor cocugu tutmasınıd bilmiyor cocuk ağlıyor ver diyorum vermiyor ayyy sinirden kuduruyorum bende gidip alıyorum mecburen ayyyyyyy uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…