2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel maşallah dün bende muhallbi verdim pek sevmedi ya sanki gerçi aşıdan huysuzluğuda vardı braz inşallah sıkıntı çekmem herşeyi yer:44:

gunaydın cnm benım kızlarda senın bebe gıbı az az basladık sımdı o bebe kavanozlarına mayalıyorum gunluk 123 gr yeter bence bazen corbaylada ıyı gıgıyor meyveylede vreblırsın

elaayshe;28166504]günaydın herkeze kızlar kızıma ek gıdaya başlıcaz artık dün gece bi kaç kaşık muhallebi verdim yeni başladğmız için şimdilik azar azar tattıraym dimi çok vermiyim sağlık ocağnda tarhana ver sebze püresi ver dedi ıvır zıvır işte öğün olarak dememiştir tattırmk içindir dimi daha tecrübeli annişler cevap yazarsa çok sevncem[/QUOTE]

gunaydın... Bende dırek muhallebıyle baslama eger anne sutu vrıyosan ondan sevmemıs olabılır agır glbılır nısasta sonucta once meyveyle basla bende ole baslamıstım anne sutuyle beslıyosan 6.aya kadar tatlandırarak devam et cnm sonra ogun olarak yıycekler zaten

gunaydın... Bende dırek muhallebıyle baslama eger anne sutu vrıyosan ondan sevmemıs olabılır agır glbılır nısasta sonucta once meyveyle basla bende ole baslamıstım anne sutuyle beslıyosan 6.aya kadar tatlandırarak devam et cnm sonra ogun olarak yıycekler zaten[/QUOTE]

anladım canım yok mama veriyorum çok koyu yapmadan veriyim dedim canım oda pek sevmedi gibi o zaman ben bugün elma suyu veya püresini bi tattırayım

Günaydınnnnn herkese ...Dün çok yoğundum ,girememiştim...Bugün anca okuyup gelebildimm,

işte benim yakışıklı karizmatik minik adamım:82:
Çok tatlıyız .maşallah
Sagip emziren hanimlar kac cc anne sutu veriyorsunuz ve kac aylik ben simdi 150 verdim. nerdeyse daha verme patlicam dedi ama azda icsin ac kalsin istemiyorum
Umay haftaya 6.ayını tamamlıyo , tek öğünde 180 cc içiyor.Ama birkaç hafta öncesine kadar 150 cc içiyordu.Doyunca bırakıyolar zaten,zorlama bence.

Eki Görüntüle 597678 kızımın fotoğrafını bayadır çekmedim pek yeni hali değil
Sevimli bıdık seniiiiii ,maşallah sana...

Çılgın annemizzz,geçmiş olsun ama bidaha da olmasın inşallah ...

Ben de kullanıyorum ara ara ,iyi geliyor...

tatlıskommm buda benım kusmuklu oglummmEki Görüntüle 598055
Cin gibi gözlere bak,sana da maşallah yavrukuşummm

Eki Görüntüle 598218 Eki Görüntüle 598218 işte benim küçük canavar umarım yapabilmişimdir
Ne güzel resimler gördüm sabah sabah böyleeee , pek sevimli yavru , maşallah...

Bir yakışıklı daha , sana da kocaman maşallah kuzum benimmm

Cay kulanimindanmis. Amaaannn o amerikalilar o kadar akillilarsa obez olmasinlar ona care bulsunlar
Çok biliyolar değil mi

Bir kaç kaşıkla başlayıp bir fincana kadar çıkabilirsin bir kaç hafta içinde. Sebze ve meyveleri bebeğin reaksiyonunu görmek açısından tek başlarına denersen daha iyi olur. Tarhanadan ziyade sebze çorbası daha uygun bence başlangıç için. Havuç pirinç ve patatesle başlayıp sonra içinde teker teker sebze eklersin son olarak da kıyma katarsın. Ben irmik de eklerdim oğlumda. Bu çorba çok besleyici ve güzel oluyor. Ben iki yaşında kadar hemen her gün verdim bu çorbadan. Tarhanaya 6-7 aydan sonra başladım.

teşekkürler canım saol cevabın için denerim çorbayı

günaydın tatlımm hoşgeldin

anladım canım yok mama veriyorum çok koyu yapmadan veriyim dedim canım oda pek sevmedi gibi o zaman ben bugün elma suyu veya püresini bi tattırayım [/QUOTE]

cnm mamayla bende beslıyorum o zaman ogun ver bence ben 4.ayda basladım ben

gunaydın... Bende dırek muhallebıyle baslama eger anne sutu vrıyosan ondan sevmemıs olabılır agır glbılır nısasta sonucta once meyveyle basla bende ole baslamıstım anne sutuyle beslıyosan 6.aya kadar tatlandırarak devam et cnm sonra ogun olarak yıycekler zaten[/QUOTE]

günaydınnn, canım ben anne sütüyle besliyorum. aptamilin ve goglynın sütlü pirinçli kaşık muhallebisini denedim ama hiç sewmedi, ağzına verince ağlamaya başlıyo. elma denemiştim onu da zorla yemişti. napmam lazım benim şimdi, dün aptamilin tahıllı armutlu kaşık mamasını aldım onu mu denesem elmayamı devam etsem acaba??

anladım canım yok mama veriyorum çok koyu yapmadan veriyim dedim canım oda pek sevmedi gibi o zaman ben bugün elma suyu veya püresini bi tattırayım

cnm mamayla bende beslıyorum o zaman ogun ver bence ben 4.ayda basladım ben[/QUOTE]

bi kaç gün tatsın canım vercem zaten yemez die çok korkuyorum ya sen ne veriyosun mesela canım sabahları öğlen falan çok soru soruyorum k.bakma lütfen

sağlık ocağında cicibebeye meyve suyu koy ez ver diyo kadın resmen doyur gibi konuştu pek aceleci doktorumuzda bişi demedi daha erken diyo o doktor diyene kadar tattırıp alıştırayım dediği zamanda öğüne geçerim niyeyse doktor dediği zamn daha çok içime siniyo

Huzurlarınızda Umay ve aralarda babasıyla aşk saatleri

gunaydin uykusuz anneler ve canavarlarimin kankileri
aman gunaydin dediysek bu saatte kadar uyuduk zannetmeyin
bu arada fotograflar gunumu aydinlatti walla
butun ufakliklara koccaman bir masallahh

kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler
canım çok dikkat et kendine geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, iki bebekle yoğun tempoda kendini ihmal etme sakın.

geçmiş olsun canım inşallah kendi kendine filan geçer bol bol dua et..

Çılgın annemizzz,geçmiş olsun ama bidaha da olmasın inşallah ...

benimkiler yiyiyor verdiklerimi ama gaz vs yapabiliyor
bu forumda en onemli sey bebeklerin hepsinin farkli farkli oldugunu gozonune almak
o yuzden biri yese biri yemese benimki niye oyle diye dusunmemek gerek
Kardes ek gida da baya yol karermistiniz siz ya bende seni ornek aliyr bebekler cok kucuk nasil bu kadar ogunu veriyor benimkiler neden yemiyor diye dusunuyrdum acele etmeyeyim mi ben o zaman

ben aldimmm ulusa gittim tatlim ordan bir tane yerli uretim aldim ama krafttan falan cok guzel emniyetli ve ucuz
bence sen de (Daha dogrusu esin ) de ulusa bir bakin
yürüteç alıcam karar veremiyorum :44:

Gecenlerde sanki facebook ta paylasalim resim felan gibi bise okudum ondan bozuldum. Burda o kadar dertlerimizi paylastik ne facebook diye. Burasi samimiyetsizde orami samimi onu anlamadim o yuzden neden kimse yuklemiyo diye sordum

canim nane limon yap
benimkiler ne zaman kussa yapiyorum cok ise yariyor
Oglumun midesi geri geliyor surekli ve kusuyor. Niye olabilir bole bisi kizlar. Bugun ek gida da vermedim

pekmez yesin minik Ela
kızlar elaya muhallebi yaptm pek sevmedi denemk içn şeker koyup bi kaşık verdm ağzını açıo içne bi iki dmla pkmez koysam nasıl olur yoksa alışırmı:44:

oooo ben ruh halimi kaybedeli cok olduuu

yedir annesi zaten doyunca suratina tukuruyorlar geri

Şu cicibebeyi önerenlere nasıl sinir oluyorum anlatamam,hele de ilk başlangıç besini olarak.Ya bunlar süt/mama hariç bişey içmemiş ,nasıl olur da içinde yumurta,şeker ve bilmediğimiz birsürü şey olan bisküvi önerirler aklım almıyo...Sebzelerden başlamak en mantıklısı bence,önce tek çeşit,sonra üç çeşit gibi. Ben patates ve havuçla başladım mesela ilk, dün brokoli patates yedi.Bugün yoğurt yiycek ,yarın tarhana.İlerleyen günlerde patates havuç brokoli üçlüsü yapıcam,bunun gibi yani.Meyveye henüz geçmedim,sebzelere alışsın ondan sonra vericem.
Kereviz verebilir miyiz bu arada bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…