2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kadın elinden gelse k.fasulye yedir dicek bama bir sürü şey saydı

Harbi ,tam kankigiller olmuşlar ,maşallah bıdıklara

hıc sorma soldakı ablasına cok sevıyoda sagdakı bazen cok ıteklıyo gorsen:) bu arada ben balkabı muhallebı yapoyorum sevıyolar corbasınıda ogrencem kerevızı yerlermı kı kokusundan acaba yogurt corbası pırınclı yaparken ıcınedeme atsak

Günaydın herkese,
Burda çok fena kar var, heryer bembeyaz.
Ela'nun burun akıntısı geçti biraz ama hala tam iyileşemedi. Demirin yaptığı gaz da cabası...
Fotolardaki tüm bebekler çok tatlı, hepsîne 41 kere maşallah

Sebzeleri nasıl veriyorsun? Pişirip püre yaparak mı? Ben bir defa elma suyu verdim ama bana da swbze vermek daha mantıklı geliyor. Sebze ile devam edeceğim herhalde..

Kocaman maasallah
buyuyorlar ablası ama soldakı gece cok uyanıyo neymıs oyun oynıcakmsın gecenın 4.de:)
ya süperler ya hep ikiz doğurmak istemiştim eşimin ikizi var ama olmadı bizim
boyle bakınca oyle dusunuyo ınsan:) v alla yardımcı olursa yanında 3 ucuz ben tek baktıgım ıcın butun gun hem anne hem bakıcı hem ascı hem dadı hem oyuncak hersey oluyosun aksamada hakatın cıkıyo kocayıda saçlar diken diken karsılıyosun cnm

Sebzeleri nasıl veriyorsun? Pişirip püre yaparak mı? Ben bir defa elma suyu verdim ama bana da swbze vermek daha mantıklı geliyor. Sebze ile devam edeceğim herhalde..

Haşlıyorum,haşladığım suda püre yapıyorum ( brokoli hariç,onun suyunu süzüp püre yapıcam ) zeytinyağı ekliyorum .Çorba kadar sulu ,püre kadar katı olmuyor ,ikisinin arası bir kıvamda oluyor.

Annesutu mama kati gida.,ama bugun mama ve sutten baska bisi yemedi.
Yokkk cnmmm ne donmesii benim oglan daha donmuyor. Kafa kaldiriyor sadece
bilemiyorum ki canım ya, işallah uzun sürmez bu kusması. belki de üşütmüştür ondan mıdır ki?

aman yavrum o kadar verme bence. bıdık da maşallah güzel yemiş. ben sadece tattırıp veriyordum, artık yarım çay bardağı kadar veriyorum. ama ben herşeyden veriyorum bal dışında. her yediğimden az az.

bence önce tuzlulara alıştr canım ya. sonra tadını beğenmeyebiliyolarmış. ben pekmez veriyorum tatlı bide elma püresi. meyve uyu yerine cam rendede püre verirsen pütürlü yemeye de alışır, yoksa herşeyi blender dan geçirmek gerekiyo büyüyene kadar.

Canım senin bilgin var yorum yapabiliyorsun benim olmadığı için güvenmek zorundayım doktorlara.
işte bende o yüzden yazıyorum canım buraya. bildiklerimi paylaşayım diye. ben şöyle yapıyorum diyorum ama, illa da yapın demiyorum tabi. başka bir doktora da danışın diyorum. ukalalık olsun diye değil, sadece kıyamıyorum bebişlere.

ay alıntıladım ama çıkmamış önceki msjda. pek tatlıymış umaycık, maşallah ona. Allah babasıyla muhabbetini artırsın

kızlar belki gözünüzden kaçmıştır dün gece yazdım ama gene sorayım. benim kızı yataktan alırken pıtır pıtır bi ses geliyo, sanki omurgalarından gibi. siz farkettiniz mi böyle bişi?

Baci yogurt corbasini nasil yapiyon

Bu kizi istiyoruz benim oglumun resmi var kac prima istiyosun oglum kizina tepki verdi

Akşama ben de resmini göstereyim,Umay da elektrik alırsa primaya falan gerek yok ,gönüller bir olsun yeter ki

Sorma ya aynen esim aksam bi geliyo ortalik birbirine girmis benim kiyafetler sac bas savastan cikmis gibi ses kisik konusmaktan sarki soylemekten. Hala seviyordur beni insallah.gerci beni bi kadin gibi degil artik kutsal bi varlik olarak goruyor da olabilir

kızlar belki gözünüzden kaçmıştır dün gece yazdım ama gene sorayım. benim kızı yataktan alırken pıtır pıtır bi ses geliyo, sanki omurgalarından gibi. siz farkettiniz mi böyle bişi?

Bende farkettim benim hamile ikende ses gelirdi cit cit doktor sigmiyorlar demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…