Şu cicibebeyi önerenlere nasıl sinir oluyorum anlatamam,hele de ilk başlangıç besini olarak.Ya bunlar süt/mama hariç bişey içmemiş ,nasıl olur da içinde yumurta,şeker ve bilmediğimiz birsürü şey olan bisküvi önerirler aklım almıyo...Sebzelerden başlamak en mantıklısı bence,önce tek çeşit,sonra üç çeşit gibi. Ben patates ve havuçla başladım mesela ilk, dün brokoli patates yedi.Bugün yoğurt yiycek ,yarın tarhana.İlerleyen günlerde patates havuç brokoli üçlüsü yapıcam,bunun gibi yani.Meyveye henüz geçmedim,sebzelere alışsın ondan sonra vericem.
Kereviz verebilir miyiz bu arada bilen var mı ?
Kocaman maasallahEki Görüntüle 598710 iki kardeşin dayanışması bu olsa gerek kızlar:*
ya süperler ya hep ikiz doğurmak istemiştim eşimin ikizi var ama olmadı bizim
Harbi ,tam kankigiller olmuşlar ,maşallah bıdıklara
Şu cicibebeyi önerenlere nasıl sinir oluyorum anlatamam,hele de ilk başlangıç besini olarak.Ya bunlar süt/mama hariç bişey içmemiş ,nasıl olur da içinde yumurta,şeker ve bilmediğimiz birsürü şey olan bisküvi önerirler aklım almıyo...Sebzelerden başlamak en mantıklısı bence,önce tek çeşit,sonra üç çeşit gibi. Ben patates ve havuçla başladım mesela ilk, dün brokoli patates yedi.Bugün yoğurt yiycek ,yarın tarhana.İlerleyen günlerde patates havuç brokoli üçlüsü yapıcam,bunun gibi yani.Meyveye henüz geçmedim,sebzelere alışsın ondan sonra vericem.
Kereviz verebilir miyiz bu arada bilen var mı ?
buyuyorlar ablası ama soldakı gece cok uyanıyo neymıs oyun oynıcakmsın gecenın 4.de:)Kocaman maasallah
boyle bakınca oyle dusunuyo ınsan:) v alla yardımcı olursa yanında 3 ucuz ben tek baktıgım ıcın butun gun hem anne hem bakıcı hem ascı hem dadı hem oyuncak hersey oluyosun aksamada hakatın cıkıyo kocayıda saçlar diken diken karsılıyosun cnmya süperler ya hep ikiz doğurmak istemiştim eşimin ikizi var ama olmadı bizim
Sebzeleri nasıl veriyorsun? Pişirip püre yaparak mı? Ben bir defa elma suyu verdim ama bana da swbze vermek daha mantıklı geliyor. Sebze ile devam edeceğim herhalde..
Bu kizi istiyoruz benim oglumun resmi var kac prima istiyosun oglum kizina tepki verdiEki Görüntüle 598704 Eki Görüntüle 598703 Eki Görüntüle 598705 Eki Görüntüle 598707 Eki Görüntüle 598708
Huzurlarınızda Umay ve aralarda babasıyla aşk saatleri
bilemiyorum ki canım ya, işallah uzun sürmez bu kusması. belki de üşütmüştür ondan mıdır ki?Annesutu mama kati gida.,ama bugun mama ve sutten baska bisi yemedi.
Yokkk cnmmm ne donmesii benim oglan daha donmuyor. Kafa kaldiriyor sadece
aman yavrum o kadar verme bence. bıdık da maşallah güzel yemiş. ben sadece tattırıp veriyordum, artık yarım çay bardağı kadar veriyorum. ama ben herşeyden veriyorum bal dışında. her yediğimden az az.günaydıınnnn herkese...kızıma yoğurt yedirmeye başladım bayılaa bayıla yiyor dicem ama bu bayılmaktan kastım ciddinormalde alıştırma amaçlı yarım çay bardagı yediriyordum 1 haftadır.dun bakalıım nekadar yiceksin artık alıştın kızım dedim ama 1 kaseyi bitirecektiii çatlayana kadar yicek bıraksaam ben şimdi napmalıyıım doyana kadar yedirmelimiyiiim yoksa 1 cay bardagı kadar yedirip bırakmalımıyım ayyy obur bu kız yaaaa
bence önce tuzlulara alıştr canım ya. sonra tadını beğenmeyebiliyolarmış. ben pekmez veriyorum tatlı bide elma püresi. meyve uyu yerine cam rendede püre verirsen pütürlü yemeye de alışır, yoksa herşeyi blender dan geçirmek gerekiyo büyüyene kadar.günaydın herkeze kızlar kızıma ek gıdaya başlıcaz artık dün gece bi kaç kaşık muhallebi verdim yeni başladğmız için şimdilik azar azar tattıraym dimi çok vermiyim sağlık ocağnda tarhana ver sebze püresi ver dedi ıvır zıvır işte öğün olarak dememiştir tattırmk içindir dimi daha tecrübeli annişler cevap yazarsa çok sevncem
işte bende o yüzden yazıyorum canım buraya. bildiklerimi paylaşayım diye. ben şöyle yapıyorum diyorum ama, illa da yapın demiyorum tabi. başka bir doktora da danışın diyorum. ukalalık olsun diye değil, sadece kıyamıyorum bebişlere.Canım senin bilgin var yorum yapabiliyorsun benim olmadığı için güvenmek zorundayım doktorlara.
Eki Görüntüle 598704 Eki Görüntüle 598703 Eki Görüntüle 598705 Eki Görüntüle 598707 Eki Görüntüle 598708
Huzurlarınızda Umay ve aralarda babasıyla aşk saatleri
Eki Görüntüle 598710 iki kardeşin dayanışması bu olsa gerek kızlar:*
hıc sorma soldakı ablasına cok sevıyoda sagdakı bazen cok ıteklıyo gorsen:) bu arada ben balkabı muhallebı yapoyorum sevıyolar corbasınıda ogrencem kerevızı yerlermı kı kokusundan acaba yogurt corbası pırınclı yaparken ıcınedeme atsak
Eki Görüntüle 598710 iki kardeşin dayanışması bu olsa gerek kızlar:*
Bu kizi istiyoruz benim oglumun resmi var kac prima istiyosun oglum kizina tepki verdi
buyuyorlar ablası ama soldakı gece cok uyanıyo neymıs oyun oynıcakmsın gecenın 4.de:)
boyle bakınca oyle dusunuyo ınsan:) v alla yardımcı olursa yanında 3 ucuz ben tek baktıgım ıcın butun gun hem anne hem bakıcı hem ascı hem dadı hem oyuncak hersey oluyosun aksamada hakatın cıkıyo kocayıda saçlar diken diken karsılıyosun cnm
kızlar belki gözünüzden kaçmıştır dün gece yazdım ama gene sorayım. benim kızı yataktan alırken pıtır pıtır bi ses geliyo, sanki omurgalarından gibi. siz farkettiniz mi böyle bişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?