2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar elaya muhallebi yaptm pek sevmedi denemk içn şeker koyup bi kaşık verdm ağzını açıo içne bi iki dmla pkmez koysam nasıl olur yoksa alışırmı:44:

butun bebişlere kırkbirkere maşallah rabbim nazarlardan korusun ben kaslarımı bile alamıyorum ınsanlıktan cıktım yakında ceyn olacam gerçekten saçlarım dokuluyor zaten cok sıkıntılıyım çok bu gece gece kendimi çok karmsar gordum canım ama doğru bellki ruh halimde yerinde değil

kızlar elaya muhallebi yaptm pek sevmedi denemk içn şeker koyup bi kaşık verdm ağzını açıo içne bi iki dmla pkmez koysam nasıl olur yoksa alışırmı:44:

canım şekeri zaten onermiyorlar 3 yasından once tabiki pekmez daha iyi olur hemde cok sever afiyet olsun kuzuya

canım şekeri zaten onermiyorlar 3 yasından once tabiki pekmez daha iyi olur hemde cok sever afiyet olsun kuzuya

aynen canım ya öle yapim bari benim gibi tatlıcı elakız sorma ya benim kaşlar orman oldu kuaför yüzü görmüorum eltm kuafördü arada alıverio saolsn ama bu aralar fenaym banyoya ble frsat olmuo kız ayağmda

Cnm beslenmeden sonra kustugu gibi degil mamadan 4 saat sonrada bikac kere midesi geri geliyor sonra kusuyor. Usuttumu diyorum ama kac haftadir disari cikmadik
hareketleri çok arttıysa ondan olabilir mi ki? yani önceden yatarken fazla bişi olmaz da belki çok dönüyosa falan ondan olablir mi?
Kollardan, bacaklardan geliyor bizimde. Çıtır çıtır sesler. Doktor normal dedi.
Bilmem belkide olabilir. Hic anlayamiyorum niye. Oturmaya calisiyor zorlaniyo falan die dusundum ama o degil sanirim
Hic dikkat etmedim ama bazen kollari citliyor
Demire baslayali 2 hafta oldu
canım benim kızdann 2 aylıkken geliyordu o ses halada geliyor olabiliyor korkma
kızlar benimkiden gelmiyo ses acaba benmi farketmedim bi dikkat edeyim:44:
e önceden duymuyodum da bu sesi, Allah Allah? dikkat mi etmemiştim acaba?

hareketleri çok arttıysa ondan olabilir mi ki? yani önceden yatarken fazla bişi olmaz da belki çok dönüyosa falan ondan olablir mi?

bilmiyorumki canım bende uyandığında dikkat edicem merak ettim valla neden oluyoki:44:

canım anne sutuylemi besleniyor bebeğin ek gıda yada mamamı yiyor ve ne zamandır boyle
Annesutu mama kati gida.,ama bugun mama ve sutten baska bisi yemedi.

Yokkk cnmmm ne donmesii benim oglan daha donmuyor. Kafa kaldiriyor sadece

Annesutu mama kati gida.,ama bugun mama ve sutten baska bisi yemedi.

Yokkk cnmmm ne donmesii benim oglan daha donmuyor. Kafa kaldiriyor sadece

canım mamayı actığın donemde mi basladı kusmaları belki mamanın tadını sevmiyordur artık yada iyi saklanmamıstır. birde anne sutunu usutmustur derler sırtını falan sıcak tut ondanda kusuyor olabilr

canım mamayı actığın donemde mi basladı kusmaları belki mamanın tadını sevmiyordur artık yada iyi saklanmamıstır. birde anne sutunu usutmustur derler sırtını falan sıcak tut ondanda kusuyor olabilr

Ben usutuyor olabilirim belkide hala atletsiz ve kisa kol geziyorum ewde. Sagol canim benim

Bu arada biz ek gidada basarisizdik ya.benim evlatciklarim benim yaptigim muhallebiyi yemiyorlar hipp kasik mamasi yiyorlar . Bir diger yedikeri yumurta sarisi pekmez karisimi azcik yiyorlar. Sutumu sevmiyorlar icine azcik hipp tahil koyuyorum iciyorlar

hadi bakalım bebişimiz de ilk karını gördü :) pencereden baktırıyorum gözünü bile ayırmıyo. geceden beri yağıyo okulları da tatil etmediler burda. inşllah babamız köyde mahsur kalmaz :)

günaydıınnnn herkese...kızıma yoğurt yedirmeye başladım bayılaa bayıla yiyor dicem ama bu bayılmaktan kastım ciddi normalde alıştırma amaçlı yarım çay bardagı yediriyordum 1 haftadır.dun bakalıım nekadar yiceksin artık alıştın kızım dedim ama 1 kaseyi bitirecektiii çatlayana kadar yicek bıraksaam ben şimdi napmalıyıım doyana kadar yedirmelimiyiiim yoksa 1 cay bardagı kadar yedirip bırakmalımıyım ayyy obur bu kız yaaaa

Son düzenleme:
günaydın herkeze kızlar kızıma ek gıdaya başlıcaz artık dün gece bi kaç kaşık muhallebi verdim yeni başladğmız için şimdilik azar azar tattıraym dimi çok vermiyim sağlık ocağnda tarhana ver sebze püresi ver dedi ıvır zıvır işte öğün olarak dememiştir tattırmk içindir dimi daha tecrübeli annişler cevap yazarsa çok sevncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…