kızlar elaya muhallebi yaptm pek sevmedi denemk içn şeker koyup bi kaşık verdm ağzını açıo içne bi iki dmla pkmez koysam nasıl olur yoksa alışırmı:44:
canım şekeri zaten onermiyorlar 3 yasından once tabiki pekmez daha iyi olur hemde cok sever afiyet olsun kuzuya
hareketleri çok arttıysa ondan olabilir mi ki? yani önceden yatarken fazla bişi olmaz da belki çok dönüyosa falan ondan olablir mi?Cnm beslenmeden sonra kustugu gibi degil mamadan 4 saat sonrada bikac kere midesi geri geliyor sonra kusuyor. Usuttumu diyorum ama kac haftadir disari cikmadik
Kollardan, bacaklardan geliyor bizimde. Çıtır çıtır sesler. Doktor normal dedi.
Bilmem belkide olabilir. Hic anlayamiyorum niye. Oturmaya calisiyor zorlaniyo falan die dusundum ama o degil sanirim
Hic dikkat etmedim ama bazen kollari citliyor
Demire baslayali 2 hafta oldu
canım benim kızdann 2 aylıkken geliyordu o ses halada geliyor olabiliyor korkma
e önceden duymuyodum da bu sesi, Allah Allah? dikkat mi etmemiştim acaba?kızlar benimkiden gelmiyo ses acaba benmi farketmedim bi dikkat edeyim:44:
hareketleri çok arttıysa ondan olabilir mi ki? yani önceden yatarken fazla bişi olmaz da belki çok dönüyosa falan ondan olablir mi?
e önceden duymuyodum da bu sesi, Allah Allah? dikkat mi etmemiştim acaba?
Annesutu mama kati gida.,ama bugun mama ve sutten baska bisi yemedi.canım anne sutuylemi besleniyor bebeğin ek gıda yada mamamı yiyor ve ne zamandır boyle
hareketleri çok arttıysa ondan olabilir mi ki? yani önceden yatarken fazla bişi olmaz da belki çok dönüyosa falan ondan olablir mi?
e önceden duymuyodum da bu sesi, Allah Allah? dikkat mi etmemiştim acaba?
Annesutu mama kati gida.,ama bugun mama ve sutten baska bisi yemedi.
Yokkk cnmmm ne donmesii benim oglan daha donmuyor. Kafa kaldiriyor sadece
canım mamayı actığın donemde mi basladı kusmaları belki mamanın tadını sevmiyordur artık yada iyi saklanmamıstır. birde anne sutunu usutmustur derler sırtını falan sıcak tut ondanda kusuyor olabilr
maşallah çok güler yüzlü annesini babasını da pek seviyo galiba cicileri de çok güsseeeellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?