benim demir konusunda şu takılıyo kafama .ne kadar süre demiri kullancaz kaç yaşına kadar.bi şişe iki şişe kullandık diyelim demir depoları doldu.kalıcı degil sonuçta.zamanla depolar azalacak süreklimi damla verecegiz.ilerde kansız kalma durumu yine söz konusu.
Ben de bu amaçla Arzum aldım ama bütün işlemleri yapmak zorundasın kaynatıp ılıtıp mayalıyorsun istediğin kıvama göre 6-12 saat bekletiyorsun.ben 10 saat denedim ilk güzel tuttu.
anladım bu durumda tefal mantıklı. mağazadaki kız dolaptan aldığın soğuk sütle mayalıyosun demişti.diğerlerine göre biraz pahalı ama.kaynatıp ılttıktan sonra anne usulu kendim mayalarım daha iyi sanırım. teşekkür ederim
Canım ben bloglardan birinde tefal yogurt makinesi ile ilgili detaylı bir degerlendirme okumustum artıları ve eksileri ile yazılmış. BUlabilirsem sana link atarım okursun.
Oglumun midesi geri geliyor surekli ve kusuyor. Niye olabilir bole bisi kizlar. Bugun ek gida da vermedim
Bizimkiler hemen midesini usutmus derler . Benim kiz ne zaman kussa bi enf. Olurdu. Insallah hasta olmaz . Oglanda her beslemeden sonra biraz kesik kusar
Oglumun midesi geri geliyor surekli ve kusuyor. Niye olabilir bole bisi kizlar. Bugun ek gida da vermedim
gulsuncum ice-daisy cim tesekkur ederim
simdi dr dan geldim parca icerde kalsifiye olmus (oluyormus demekmis)
simdilik birsey yapmayalim dedi
ani ve cok kanaman olursa yine hemen ara dedi
bir de metiler diye bir ilac onu yine basindan ayirma dedi
Cnm beslenmeden sonra kustugu gibi degil mamadan 4 saat sonrada bikac kere midesi geri geliyor sonra kusuyor. Usuttumu diyorum ama kac haftadir disari cikmadik
bişi sorucam ya, ben iki gündür farkediyorum kızı kucağıma alırken pıtır pıtır bi ses duyuyorum, çok hafif. omurgalarından geliyo gibi o ses. yavaş da almaya çalışıyorum yattığı yerden ama duyuyorum ya. siz böyle bişi farkettiniz mi? kucağımda gezerken falan duymuyorum, sadece yattığı yerden alırken. bi dikkatle dinler misiniz bebişleri, korktum ya.
Bilmem belkide olabilir. Hic anlayamiyorum niye. Oturmaya calisiyor zorlaniyo falan die dusundum ama o degil sanirimCanim bebe k reflusu mu ne o olabilir.
Hic dikkat etmedim ama bazen kollari citliyorbişi sorucam ya, ben iki gündür farkediyorum kızı kucağıma alırken pıtır pıtır bi ses duyuyorum, çok hafif. omurgalarından geliyo gibi o ses. yavaş da almaya çalışıyorum yattığı yerden ama duyuyorum ya. siz böyle bişi farkettiniz mi? kucağımda gezerken falan duymuyorum, sadece yattığı yerden alırken. bi dikkatle dinler misiniz bebişleri, korktum ya.
Biz demire başladığımızda çok kusmuştu. Başladıysan ondan da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?