2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy fanatık umayyy....sunun bacaklara bak yarabbııııı kat kat ısırırım senı dove dove hırpalaya hırpalaya sevmek var seniii(bu arada ne cok ıkıleme kullanmısım yahu))
bu cok guzeldı canım
Benim emir 2 aya yakindir kaldiriyor belini poposunu simdilik bi sorun olmadi. Ama bunu artik sinirlenince kendini kaldirip iterek atiyor. Tembelim donmuyor ama isine geleni cok yapiyor. Ah bu emirler demirler cooookkk fenalar

bızımkıde yapıyo dedıgın hareketı abooowww bızım cekecegımız var bunlardan....sımdı yerıne bırakınca arka arkaya oksurmeyı ogrendı sıpa dıkkat cekmeye calısıyo.acaba gercektınmı oksuruyo dıye bugun doktora gıttım gayet saglıklı dedı doktornıye getırdınız dıyo
numaracı uc kagıtcı bunlar pepıkciiiimmm

Herkese merhaba,
Güne yine birbirinden şirin fotoğraflarla başladım moral oldu :) Hepsine teker teker maşallah.
Ben de az önce öğlen tatilinde kızımı emzirmeye gittim. Daha önce de kafasında gördüğüm sarı noktalar vardı, onların sayısının arttığını gördüm. Fikri olan var mı kızlar ne olabilir bu sarı noktalar? Kafa derisinde saçlarının dibinde, bene de benziyor ama sarı renk.. Kontrolümüz Perşembe günü o gün de sorucam doktora ama canım sıkıldı görünce.

Şampuan falan alerji yapmış olabilir mi,ya da iyi durulanmamış olabilir.Yediği bişeyden de olabilir belki.

Şampuan falan alerji yapmış olabilir mi,ya da iyi durulanmamış olabilir.Yediği bişeyden de olabilir belki.

Şampuanı her zaman kullandığım Johnsons Baby yenidoğan, durulanmamış olma ihtimalini ben de düşündüm belki de konaktır ama ben olabilir diye de fazla oynamadım tırnağımla falan. Henüz ek gıdaya geömedik canım o yüzden yediği bişeyden değildir de acaba benim yediğim bişeyden olabilir mi?

O da olabilir ,yengem çilek yemişti bi kere,yeğenim kıpkırmızı alerji olmuştu ...

canım benim kızımdada var bebe yagı surdum gecen hafta sonra yavas yavas taradım onlar pul pul kalktı tertemiz oldu kafası.konaktan başka bişe oldugunu dusunmuyorum

konaktır onlar canım konak, banyodan 1 saat önce falan kafasını bebeyağı veya zeytinyağıyla yağla geçer:)

hatta banyodan hemen sonra o sarılar beyaz oluyordu.sacı kuruyunca tekrar aynı sarı goruntusunu alıyordu annem bebeyağı sur yacasca tara dedi yaptım gercektende temizlendi bıngıldağının ustundede var ama korktum ellemedim orayı.banyosunu geciktirince daha cok belli oluyordu aynı seymi acaba?

[video=dailymotion;xwkvq8]http://www.dailymotion.com/video/xwkvq8_pilav-yeme-hayalleri_lifestyle#.UOwEy6zUK5Y[/video]

cadı kızımın pilava sulanması ve sankiiii pilav yiyormuş gibi çiğneme hareketi yaptığı videoo umarım açılır

O da olabilir ,yengem çilek yemişti bi kere,yeğenim kıpkırmızı alerji olmuştu ...

Hmm bi düşüneyim bakalım dün ne yediğimi :)

canım benim kızımdada var bebe yagı surdum gecen hafta sonra yavas yavas taradım onlar pul pul kalktı tertemiz oldu kafası.konaktan başka bişe oldugunu dusunmuyorum

Umarım konaktır

konaktır onlar canım konak, banyodan 1 saat önce falan kafasını bebeyağı veya zeytinyağıyla yağla geçer:)

Deniycem :)

dün akşam da banyo yaptırdım aslında ama bu akşam bi yağlayıp tararım ben de bakalım geçecek mi..

Allaha emanet olun sagsaglim kazasiz belasiz evinize varin insllah canim
Bunlarda simdi bukadar numara varsa sonra nolcak napcaklar bize abooowww. oksurme numarasi bizde de var
Canim konak onlar oglumda da var bi ara banyo suresini uzun tuttuk sık yikiyamadik bayaaaa artti. Bende sampuan mi dedim once ama yok uzun sure yikamamzlik edince oluyor. Bizimkinin kasinin ortasinda da var

ben göremiyorum ,site mi yasaklı acaba burda ?

dün akşam da banyo yaptırdım aslında ama bu akşam bi yağlayıp tararım ben de bakalım geçecek mi..

canım 2 haftadır ugrasıyorum ben bu konakla.zeytinyağı bebeyağı surduk 1 saat bekletip yıkadık hiçbi faydası olmadı.meger işin sırrı taramaktaymış bebeyağını surdum beklemedim bacagıma yuzustu yatırdım zaten kafayı artık kaldırabiliyorlar elimede bebek taragını aldım ileri geri usul usul taradım insanın içi tuhaf oluyor ama kafasından temizleniyor.taradıkçaa dokuldu kızımın 2 tel sacı var zaten arada onlarda dokuldu ama yapacak bişe yok canları yansa zaten aglardı hiiç tepki vermedi pozisyondan dolayı dikkat et anlından yag suzulup gozune girme ihtimali oluyor durunun gozune nerdeyse kaçıyordu

saol canım işin inceliklerini de paylaşmışsın :))
benim kızımın da fazla saçı yok, olanlar da dökülüyor zaten.. zeytinyağıyla yapayım da beslesin bari :)

Umay yavaştan katı gıdaya başladı ,su da vermek gerekiyor malum,ben biberonla veriyorum ama bardak veya sulukla mı vermek doğru acaba , fikri olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…