Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
Geçmiş olsun diyelim,yollamışsın misafirleriUmay koca kız oldu, bizim minyatür napıyo ,koysan da görsek son halini ...
Anammmm,benim Umay'ı da herkes erkek sanıyo , kelaynakların ortak kaderi desene
Bunu bir doktor mu söyledi ,o zaman bundan sonra anneme kızmıycam " eski kafalısın" diye
Geçmiş olsun canım,panik yapma bu durumlarda ,hiç bişey yapamazsan eşini falan ararsın yaa,eskisi gibi değil artık hiçbişey...
Değil mi değil mi,ne güzel oluyoooo :119:
kızlar kakalar ne alemde sizde? hemen hemen hepimiz demir ilacına başladık. az az da katı gıdaya. nasıl tablolar?:121:
Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)[/QUO çok güzelsiniz siz tombilktombik
kızlar kakalar ne alemde sizde? hemen hemen hepimiz demir ilacına başladık. az az da katı gıdaya. nasıl tablolar?:121:
allahım yarabbimm :) hepsi çok güzel
Büyümüş büyümüş ,maşallah yavrulara
Canım canımmm ,çok karizmatik bakmışız ...Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
Yerim o gülüşü bennn,maşallahhh...
şu yazdılarının altına imzamı atıyorum. işe başladığım hafta sürekli piyango bileti alıcam sayısal oynıycam, bi yerlerden para çıksa da kızımla evde kalabilsem dedim durdum. gerçekten çok zor bir durum, hala da alışamadım. çalışan anne olmak çok zormuş
ya kızlar yazdıklarınızı okudukça ağladım martta bende işe başlıcam oğluma bakıcı bakacak içim sızladı valla nasıl bırakıp gitcem sabah çalışmasamda olmaz kredi ödüyoruz off fena dertlendim:2:
Dertlenme ama yaaa,o kadar da kötü değil ... Çok uzun ayrı kalmak kötü evet ama şöyle düşün ; birazcık evden uzaklaşarak nefes almış oluyosun.Kendine vakit ayırıyosun ,azıcık bakımlı oluyosun ( mecburen ) ,bebekten uzaklaşınca daha sağlıklı /mantıklı düşünebiliyosun (en azından benim için öyle oldu ) , para kazanıyosun ,akşam -evet çok yoruluyosun ama- daha kaliteli vakit geçiriyosun bebeğinle...
Çok polyanna gibi gelebilir ama inan öyle,tek sorun ; iyi bir bakıcı bulabilmek ...
Dertlenme ama yaaa,o kadar da kötü değil ... Çok uzun ayrı kalmak kötü evet ama şöyle düşün ; birazcık evden uzaklaşarak nefes almış oluyosun.Kendine vakit ayırıyosun ,azıcık bakımlı oluyosun ( mecburen ) ,bebekten uzaklaşınca daha sağlıklı /mantıklı düşünebiliyosun (en azından benim için öyle oldu ) , para kazanıyosun ,akşam -evet çok yoruluyosun ama- daha kaliteli vakit geçiriyosun bebeğinle...
Çok polyanna gibi gelebilir ama inan öyle,tek sorun ; iyi bir bakıcı bulabilmek ...
Geçmiş olsun diyelim,yollamışsın misafirleriUmay koca kız oldu, bizim minyatür napıyo ,koysan da görsek son halini ...
Anammmm,benim Umay'ı da herkes erkek sanıyo , kelaynakların ortak kaderi desene
Bunu bir doktor mu söyledi ,o zaman bundan sonra anneme kızmıycam " eski kafalısın" diye
Geçmiş olsun canım,panik yapma bu durumlarda ,hiç bişey yapamazsan eşini falan ararsın yaa,eskisi gibi değil artık hiçbişey...
Değil mi değil mi,ne güzel oluyoooo :119:
bakıcıyı bulduk ii birine benziyo enazından anne 2 çocuk büyütmüş ama sani kimse benim gibi bakamaz gibi geliyo kendi annem hariş o da uzakta bakamaz kv bile güvenemiyorum sırf kv bırakmamak için doğru dürüst dışarı çıkmıyorum aslında saolsun iidir ama işte Allahım sen koru yavrularımızı ilk iş günümü düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?