2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahhaha aynen öyle canım benim

kızlar kakalar ne alemde sizde? hemen hemen hepimiz demir ilacına başladık. az az da katı gıdaya. nasıl tablolar?:121:

biz başladık bıraktık ve ben bir daha da kullanmayı planlamıyorum , eğer gerekli olursa kullanıcam demir ilacını yoksa aman aman uzak dursun bizden

kızlar kakalar ne alemde sizde? hemen hemen hepimiz demir ilacına başladık. az az da katı gıdaya. nasıl tablolar?:121:

Kati gidayi sevmiyoruz demir ilaci dokunuyordu birakmistik dun gene cocuklarin ihtiyaci var diye iki damla damlattim gece uyum adilar

Demiri 2 gün verdikten sonra bıraktım,kakayı siyaha boyamıştı ama kabızlık yapmamıştı.Katı gıda tattırmalara başladık , kaka da katı kıvama geçti ,havuçlar brokoliler çıkıyo

Eki Görüntüle 599858

İşte benim cuçuklarım büyümüştü teyzeleri
Büyümüş büyümüş ,maşallah yavrulara

Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
Canım canımmm ,çok karizmatik bakmışız ... Biz de dün çıkmıştık ,telle çektim ama bulanıktı ,dur ben de koyayım ...

Buyuruuuun, kızım Talya

Kasım ayından bir kare

Eki Görüntüle 599887
Yerim o gülüşü bennn,maşallahhh...

Telefonum pek yetenekli değil bu kadar oldu ancak

ya kızlar yazdıklarınızı okudukça ağladım martta bende işe başlıcam oğluma bakıcı bakacak içim sızladı valla nasıl bırakıp gitcem sabah çalışmasamda olmaz kredi ödüyoruz off fena dertlendim:2:

Dertlenme ama yaaa,o kadar da kötü değil ... Çok uzun ayrı kalmak kötü evet ama şöyle düşün ; birazcık evden uzaklaşarak nefes almış oluyosun.Kendine vakit ayırıyosun ,azıcık bakımlı oluyosun ( mecburen ) ,bebekten uzaklaşınca daha sağlıklı /mantıklı düşünebiliyosun (en azından benim için öyle oldu ) , para kazanıyosun ,akşam -evet çok yoruluyosun ama- daha kaliteli vakit geçiriyosun bebeğinle...
Çok polyanna gibi gelebilir ama inan öyle,tek sorun ; iyi bir bakıcı bulabilmek ...

bakıcıyı bulduk ii birine benziyo enazından anne 2 çocuk büyütmüş ama sani kimse benim gibi bakamaz gibi geliyo kendi annem hariş o da uzakta bakamaz kv bile güvenemiyorum sırf kv bırakmamak için doğru dürüst dışarı çıkmıyorum aslında saolsun iidir ama işte Allahım sen koru yavrularımızı ilk iş günümü düşünemiyorum bile

içime azcık da olsa su serptin:) ben de 2. dönem başlıcam işe 5 saat ayrı kalcam oğlumdan ama şimdiden dertlendim. bakıcı da eşimin bi akrabası bakçak ama yine deiçim hiç rahat diil. ama bi yandan da düşünüyorum biraz başka şeylerle ilgilenmem iyi olur çünkü ben de çok evhamlı bi anneyim sanırım ewde durdurkça yok çocuğun kakasıydı bacağıydı saçıydı osuydu busuydu hep bişiler arıyorum:)

ccok korktum cnm yaa esmınde ısyerı uzakta ıkı bebeyle cok paık oluyorum ıns ıkısı aynı anda olmazlar

Tabii ki kimse senin gibi bakamaz ama iyi biriyse elinden geleni yapar gibime geliyor.Sürekli takip etmekte fayda var yine de ... Anneler bakabilecek en iyi alternatif ama laf anlatabilirsen onlara da,mesela benim annem çok inattır ,şuanda bakıcıyla beraberler ama tek başına bırakmazdım,herşeye inat eder,kendi bildiğinden şaşmaz Kv konusunu teğet geçiyorum , iyi olanları mutlaka vardır ama ortlamayı yükseltmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…