2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle katılıorum dün bizdelerdi söylemesi ayıp kumpir vardı bi baktım oğlumun ağzına sokmaya çalışıyo anne ne yapıosun dedim yemediki zaten dio bak elimde duruyor ya nie veriosun ozman ben olmasam yedirecek gerçi patates bişi olmaz ama içinde sadce patates yokki demek o baksa ben yokken neler yedirecek oğluma

iyi birine bulmak önemli.. bende herkes gibi kv orta sewiyeli bir ilişki içerisnde olan biriyim.. ben 4 gün çalışıyorum 2 gün annem 2 gün kv bakıyor annem zatn ii bakıyor çok şükür kv konusunda çok çok tereddütlerim wardı ama bakıcıyada güvenemedim kendi canından biri daha ii bakar die düşündüm.. çok şükür korktuğum gibi olmadı kv çok güzel söz dinliyor ilk hafta bilmediği için bocaladık mesela ayağında sallamış birgün anne biz şimdiye kadar hiç sallamadık 4 aydır alışırsa başedemem dedim birdaha tekrarlamadı kucağına çok alma dedim yazık yatağından çıkarmıyormus yanına sandalye koymus orda oynuyor orda yemek yediriyor tamm kucağına alma dedim ama o kadarda değil.. apt dairesinde yasıyorum kendisi de apt oturuyor didem bir tane tavuk alsam balkonda beslesemmi kız taze yumurta yer dio:) bnde yok anne ben organik alıyorum zaten dedim.. yani iyi korktuğum gibi olmadı

herkese meraba ben aslında eylül anneleri takipçisiydim bugün birden neden hala eylül annesiyim kızım ağustodsa doğdu dedim kabul ederseniz sizin aranıza geldim
hoşgeldiin canım

mustelanın 45 tl lik bi şampuanı var vücut için de kullanılıyo onu aldım konak yapmadı. oğlanda baya konak olmuştu, bu iyi beğendim. gerçi o kadar paraya adam tutup konakları da temizletebilirdim ya neyse ama bu şampuanı durulaması acayip rahat, bi su döksen durulanıyo hemen, büyük kutu almıştım, bitince devam ederim heralde.
benimki baya dönüyor canım hiç durmuyor, zaten bi öğrenmesi sorun, öğrenince durmadan dönmeye çalışıyolar. tavsiyem sert bir yerde dursun, yatakta ya da yastıktaysa dönemsi zor olur, ben her fırsatta kalın battaniyesini serip yerde yatırıyorum.
ya evet bence de güzel bişi, ama ben uyumayı daa çok seviyorum, depresyonum kapı aralıında galiba beni bekliyo
yavaş yavaş alışır inşallah kuzucuk
ben şunu farketttim benim kız da önceden hep geç uyuyodu 12-1 gibi, ama hava değişikliği yaptığımda erken uyudu 1 kez, ben de öyle devam ettirdim. şimdi 9-10 da uyuyor. ama zırt pırt uyanıyor, gidip geri uyutuyoruz saat 12 oluyo gene. pek film falan izletmiyo yani.
geçmiş olsun canım, korkma. çocuk bu hastalana hastalana büyüyecek, hiç hastalanmayan büyüyen var mı? ilaç her zaman olsun evde, aklında bulunsun.
sağdığım sütü yanlışlıkla döktüm, az sonra bu sinirle balkondan atlamazsam iyi. gitti 140 cc
üzülme canım olmuş bi kere. unut gitsin, üzülme de bol bol süt yap bebişe
Benim bicirda kel herkes kiz saniyor ve ben gomlek pantolon giydiriyorum erkekim. Ben diyor yavrum ama yinede kiz mi sorusu aliyoruz.)
e çok güzel bebek ondandır. benim kardeşim çok güzel bi bebekti herkes erkek güzeli diye severdi.
Sagolun kizlar yaklasma diyemuyoryz yuzumuze bakiyo dik dik. Hemen aferini verdim balli sut felan bian once iyilesmeli. Digeride oksyruyo arada offf off tirlatmaya az kaldi doktorum nerdeee
ahaaa tam benimkiler biz de öksürüyosun oğlum yaklaşma bulaşmasın kardeşine diyince gidip suratına öksürüyo sıpa
Eki Görüntüle 599858

İşte benim cuçuklarım büyümüştü teyzeleri
ay maşallah canım ya çok tatlılar, ikisi de birbirinden sevimli maşallah
Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
yerim ben onun şaşkın suratını, muccks
Buyuruuuun, kızım Talya

Kasım ayından bir kare

Eki Görüntüle 599887
ay pek güzelmiş, ama çok akıllı bakıyo bu kız, ben size neler yapcam diyo

Eki Görüntüle 599889 Eki Görüntüle 599890
Telefonum pek yetenekli değil bu kadar oldu ancak
evet yaa, bebiş çok iyi görülmüyo, ama kar sefasından memnun olduğu anlaşılıyo, sıpacık senii mucks.

Son düzenleme:
kızlar yoğurt yapmayı bilen var mı ? ben daha önce hiç yapmadım ve internetten baktım fakat pek güvenemedim yapıp da bu çok güzel oluyor dediğiniz tarifiniz var mı ?

sen böyle anlatınca iyi ki işe geliyorum dedim

ilk gün zor oluyor hakikaten, ben ağlayarak bıraktım ama alışılıyor bir şekilde.

evet en azından bakıcıya daha rahat müdahale edebiliyorsun lafın geçiyor. ben de anneme bırakabiliyorum da kv bırakamıyorum. uzakta otuyorlar bize kalmaya geliyorlar ama sevmek dışında bişey yapmıyor ne gece ne gündüz yardım ediyor.

benim de k.peder çok meraklı tattırma olayına. bizde kalıyorlardı geçende, önce mayonezli sarmısaklı kereviz verdi ağzına, sonra tam patlıcan verecekti ki bağırdım baba patlıcan yasak diye

hava değişikliğinden kastın ne.. ne ise hemen bnde deneyeyim walla biraz erken uyusa bnde rahat edecem bir arkadasımız kızı 8 aylık 40ından beri aksam uykusu 8 miş nerde olrsa olsun 8 de yatıp sabaha kadar kalkmıyomus sasdım kaldım bizimki nerde... ser zemin konusunda haklısın yerde halı olduğu halde kapının altından soğuk falan gelir die korkuyorum üşütmemek için yere yatırmadım hiç

nerden aklıma geldiyseeee taa ilk yazdıklarımızı okuyordum 22 aralık 2011dee bir arkadas bunu paylaşmış tabi daha bizim miniklerr 1 aylık anne karnındaydı ozamanda okumuştum bunu aglamıştım şimdi okudugumda hıçkıra hıçkıra agladım annelik bammmbaşka bişe yaa

ay nerden buldun bunu canım yaa. ne ağlıcam dedim ama çok fena oldum başladım ağlamaya.

kızlar yoğurt yapmayı bilen var mı ? ben daha önce hiç yapmadım ve internetten baktım fakat pek güvenemedim yapıp da bu çok güzel oluyor dediğiniz tarifiniz var mı ?

cnm benı fecede senın oldugunu bılmıyodum ekledım hemen:) benım yogurdum sole sutac kutu sut alıyorum o kucuk bebe mama kavanozlarına aksamdan mayalıyorum sutu parmagın dayanıcak sıcaklıga getır kavanoza dok 1 tatlı kasıgı yogurt koy karıstır ıyıce sar sabaha tas gıbı tutuyo bazen bende yıyıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…