Valla bu karda disari cikarmak iyi cesaret tebrik ederim. Gerci ben kizimi hep sakindim simdi herdaim hasta.
ya benim kızımda sacsızz boyle elbise giydirince sanki erkeğe elbise giydirmiş gibi oluyorbirkere giydirdim vazgectim sacı uzuyana kadar elbise almicam ama yakışmışş maşallah kızınaa
sızeede masallah benım kızımda kel hep erkek dıyolar ben bıle bı kac kere oglum dedı,m
valla tamamen tesaduf ama cok begendim
masallah annesı cook bakımlılar bır kız bı erkek tam ıstedıgım gıbı
masallah one yanaklar olee:)Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
yok canım yok sakınma..adanada havalar sogudu dısarı cıkarken annemle eşim sureklii aman agzını kapat aman battaniyeye sar..bildiğimi okuyorum abartmadan cokta ince giydirmeden hastalanacak kaygısı taşımadan hersabah anneme goturup her akşam annemden alıyorum nekadar hastalanırmı diye dusunursen okadar hastalanıyorlar ya
öyle tabi iyi yanları war çok şükür işimden ve konumumdan memnunm ama suçluluk duygusu kadar kötü bişe yok aslında yasadıklarımın tanımı suçlulukmu bilemiyorum.. kızımı bırakıp bütün gün çalışıyorum kızım ne yapıyor ne yaşıyor bilmiyorum muhtemelen ilk dönmesinde ilk konusmasında ilk adımında yanında olamıycam ne için çalışıyoruz bebeklerimize iyi bir gelecek hazırlamak için maddi yönden tatmin oluyor olabiliriz ama manewi yönden asla.. sabahın köründe kalkıp yollara düşüyorsun iş sonunda yorgunluk uykusuzluk ewe gidiyosun bütün gün görmemiş bebeğinin sana ihtiyacı war bütün enerjini toplayıp bebep,ğinle ilgileniyorsun oynuyosun wakit geçiriyorsun eşin geliyor yemek hazırlıyosun mutfağı topluyorsun o arada kızım 40 dk kestiriyor o arada ew topla ya çamaşır ya ütü yap derken daha oturmadan kız uyanıyor yine oynuyorsun bütün günü akşama sığdırmaya çalışıyorsun 12 1 e kadar uğraşıyorsun sabah yine 6 da kalkıyorsun.. bunları neden anlattım iş yerini hiç özleme ewin ve bebişinin tadını çıkar
Allah'ım yaa ben de okul bitince hemen evlendim bir sene boyunca iş aradım baktım kimse almıyor yaşta ilerliyor otuza ne kaldı şurda diyip hemen bebek yapma kararı aldımşu yazdılarının altına imzamı atıyorum. işe başladığım hafta sürekli piyango bileti alıcam sayısal oynıycam, bi yerlerden para çıksa da kızımla evde kalabilsem dedim durdum. gerçekten çok zor bir durum, hala da alışamadım. çalışan anne olmak çok zormuş
ben sebamed kullanıyorum ama bende de olmuştu bir kere bende bir kaşık yağa bir kaşık karbonat koyup saşına sürdüm 10 dk beledikten sonra yıkdaım ve geçti zeytinyağı yumuşatıp kaldırıyor konağı.canım beimkinde fde oldu sadece 1 kezoldu geçti tekrarlamadı . ben ayciçek yağı sürdüm 1 saat sonra biraz fırca yaptım sonra banyo.. bidaha eser yok. zeytinyağının besleyici özelliği olduğu için konağı da besliyomuş diye duymuştum. ben doğduğndan beri seba med kullanıyorum bu arada çok memnunum
Allah'ım yaa ben de okul bitince hemen evlendim bir sene boyunca iş aradım baktım kimse almıyor yaşta ilerliyor otuza ne kaldı şurda diyip hemen bebek yapma kararı aldımçalışıyor olsaydım herhalde bebek aklımdan geçmezdi. eğer Allah o şekilde nasip etseydi de ben kesin işi bırakırdım. ben kesinlikle bebeğimi ne anneme ne kayınvalideme ne de bir başkasına bırakmam herşeyi ilk ben yaşamalıyım onunla geçen baş parmağının üzerinde minicik bir ben çıkmış görümcem gördü ayy nasıl bozuldum ben onu nasıl görmeden o gördü diye bir de arkadaşımdan biliyordum kayınvalidesi bakıyordu bebeişi büyüdükce annesine abla demeye başladıydı kv ye de anne
ben sebamed kullanıyorum ama bende de olmuştu bir kere bende bir kaşık yağa bir kaşık karbonat koyup saşına sürdüm 10 dk beledikten sonra yıkdaım ve geçti zeytinyağı yumuşatıp kaldırıyor konağı.
bende bebeğimi balkona çıkardım bembeyaz görsün diye etrafı. balkonun kenarına yığılan kara elini sürdürdüm başladı ağlamaya bunu duyan babanne dede ve baba da sırayla denedi bu tepkiyi. oğluşun eli üşüdü beeeyaaa
kızlar yoğurt yapmayı bilen var mı ? ben daha önce hiç yapmadım ve internetten baktım fakat pek güvenemedimyapıp da bu çok güzel oluyor dediğiniz tarifiniz var mı ?
Valla bu karda disari cikarmak iyi cesaret tebrik ederim. Gerci ben kizimi hep sakindim simdi herdaim hasta.
Dr da bise yapmicaktir bence bekle. Normalde emiyo degilmi mama vs almiyosa onemli olmadigini biliyorum. Armut suyu ve zeytinyaginida dene. Ama kayidi verdin beklehanımlar lütfen çok acıl cevap almam gerek
oğluşum 4 gundur buyuk tuvaletını yapamıyorcuma gunu haslanmıs havuc yedırdım c tesı bıraz katı yaptı tuvaletını ama c tesıden berı tık yok az once yıne kayısı yedırdım ama ıse yaramıyor ne yapmalıyım hemen doktorumuzamı gıtsek ılk kez oluyo ve cok uzgunu
hanımlar lütfen çok acıl cevap almam gerek
oğluşum 4 gundur buyuk tuvaletını yapamıyorcuma gunu haslanmıs havuc yedırdım c tesı bıraz katı yaptı tuvaletını ama c tesıden berı tık yok az once yıne kayısı yedırdım ama ıse yaramıyor ne yapmalıyım hemen doktorumuzamı gıtsek ılk kez oluyo ve cok uzgunu
Dr da bise yapmicaktir bence bekle. Normalde emiyo degilmi mama vs almiyosa onemli olmadigini biliyorum. Armut suyu ve zeytinyaginida dene. Ama kayidi verdin bekle
Sadece süt içiyorsa 10 güne kadar bile normal diyolar ama katı gıdaya geçince ne kadar bilmiyorum...Bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içirirsen belki yapabilir kakasını.Ben katı gıdaya tattırma şeklinde başladım,her seferinde zeytinyağı da ekliyorum,sorun olmadı şimdilik,rahatça yapıyor.
Benim katı gıda deneyimlerim hiç iyi gitmiyo yaa, kaşık mamalarını kesinlikle reddediyo. bugün çeyrek elma rendesi yedirdim ama pek sewmedi, hep suratını buruşturdu ama ağlamadsn yedi en azından. sizce bu normalmi yoksa sewse ağzını şaplata şaplata mı yerdi?
Kaç aylık bebeğin,hazır değildir belki henüz.Sütün yeterli değilse mamayla devam et bence ,çok zorlarsan yiyebileceği zaman hepten reddedebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?