2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bu karda disari cikarmak iyi cesaret tebrik ederim. Gerci ben kizimi hep sakindim simdi herdaim hasta.

yok canım yok sakınma..adanada havalar sogudu dısarı cıkarken annemle eşim sureklii aman agzını kapat aman battaniyeye sar..bildiğimi okuyorum abartmadan cokta ince giydirmeden hastalanacak kaygısı taşımadan hersabah anneme goturup her akşam annemden alıyorum nekadar hastalanırmı diye dusunursen okadar hastalanıyorlar ya

Eki Görüntüle 599858

İşte benim cuçuklarım büyümüştü teyzeleri
masallah annesı cook bakımlılar bır kız bı erkek tam ıstedıgım gıbı
Eki Görüntüle 599863 biz de dün karla tanıştık teyzoşlar:)
masallah one yanaklar olee:)

Ayyyy iyiki bole bi sitem edip resim harekati baslatmisim. Hic pisman degilim bugun olsa yine yaparim.

ayy bu konuya hemen atlayayım bnde adanadayım ama dediğin gibi annem ve kayınvalidem ağzını sar burnunu sar derken kızım boğalacak gbi olyur o yüzden sinir oluyor bende sabah anneme bıraktım aksamda alıcam ne giydiriyorsun nasıl çıkarıyosun bilemiyorum ben bir türlü

Allah'ım yaa ben de okul bitince hemen evlendim bir sene boyunca iş aradım baktım kimse almıyor yaşta ilerliyor otuza ne kaldı şurda diyip hemen bebek yapma kararı aldım çalışıyor olsaydım herhalde bebek aklımdan geçmezdi. eğer Allah o şekilde nasip etseydi de ben kesin işi bırakırdım. ben kesinlikle bebeğimi ne anneme ne kayınvalideme ne de bir başkasına bırakmam herşeyi ilk ben yaşamalıyım onunla geçen baş parmağının üzerinde minicik bir ben çıkmış görümcem gördü ayy nasıl bozuldum ben onu nasıl görmeden o gördü diye bir de arkadaşımdan biliyordum kayınvalidesi bakıyordu bebeişi büyüdükce annesine abla demeye başladıydı kv ye de anne
ben sebamed kullanıyorum ama bende de olmuştu bir kere bende bir kaşık yağa bir kaşık karbonat koyup saşına sürdüm 10 dk beledikten sonra yıkdaım ve geçti zeytinyağı yumuşatıp kaldırıyor konağı.

bende bebeğimi balkona çıkardım bembeyaz görsün diye etrafı. balkonun kenarına yığılan kara elini sürdürdüm başladı ağlamaya bunu duyan babanne dede ve baba da sırayla denedi bu tepkiyi. oğluşun eli üşüdü beeeyaaa

ayyy öyle deme ağladım bak şimdi bana abla derse ne yaparım ya canım kızım rezil oluyor böyle yaa

kızlar yoğurt yapmayı bilen var mı ? ben daha önce hiç yapmadım ve internetten baktım fakat pek güvenemedim yapıp da bu çok güzel oluyor dediğiniz tarifiniz var mı ?

canım henüz tarifim de tecrübem de yok ama bende aşağıdaki makineden var. içinde bir aile için 1,5 ltlik, bir de 7-8 miydi hatırlayamadım cam kapaklı şişe var. bir çay bardağı büyüklüğünde yaklaşık. bi alışverişimde çok ucuza gelmişti 20- 30 tl mi ne ben de almıştım lazım olacak diye. yoğurdu koyuyor saat ve ısı ayarını ayarlıyorsun hooop yoğurt hazır. bebişlere de bir öğünlük her bir cam kutu. yalnız aile için olan kaliteli bi plastik, onun yerine borcamda da tutar mi bilmiyorum ama asıl ben o 7li parçayı kullanacağım. her okuduğum yorumda taş gibi yoğurt oldu yazmışlar. kimisi gerek duymaz ama ben uzun vadede belki yetişemem hergün mayalamaya diye aldım. bi şişe sütle 3-4 günlük öğünü hazır olacak bu şekilde.

hanımlar lütfen çok acıl cevap almam gerek

oğluşum 4 gundur buyuk tuvaletını yapamıyorcuma gunu haslanmıs havuc yedırdım c tesı bıraz katı yaptı tuvaletını ama c tesıden berı tık yok az once yıne kayısı yedırdım ama ıse yaramıyor ne yapmalıyım hemen doktorumuzamı gıtsek ılk kez oluyo ve cok uzgunu

Valla bu karda disari cikarmak iyi cesaret tebrik ederim. Gerci ben kizimi hep sakindim simdi herdaim hasta.

Çok kısacık da olsa hergün çıkarmaya çalışıyoruz ,birkaç nefes temiz hava bile kar ...Dışarı çıkamasak bile hergün camları açıp evi havalandırıyoruz ama ...

Dr da bise yapmicaktir bence bekle. Normalde emiyo degilmi mama vs almiyosa onemli olmadigini biliyorum. Armut suyu ve zeytinyaginida dene. Ama kayidi verdin bekle

Sadece süt içiyorsa 10 güne kadar bile normal diyolar ama katı gıdaya geçince ne kadar bilmiyorum...Bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içirirsen belki yapabilir kakasını.Ben katı gıdaya tattırma şeklinde başladım,her seferinde zeytinyağı da ekliyorum,sorun olmadı şimdilik,rahatça yapıyor.

Dr da bise yapmicaktir bence bekle. Normalde emiyo degilmi mama vs almiyosa onemli olmadigini biliyorum. Armut suyu ve zeytinyaginida dene. Ama kayidi verdin bekle

evet emıyor sadece ılk kez havuc vermıstım keske vermeseymısım normalde her gun yapıyordu tuvaletını zeytınyagı surdum dun ıstemeyerekte olsa poposuna bır tek armut suyu kaldı denemedıgım malesef mahalle araları kardan dolayı fecı bı halde eger ole olmasa coktan getırmısyım ama doktorumuz napabılır hıc bı fıkrım yok

Benim katı gıda deneyimlerim hiç iyi gitmiyo yaa, kaşık mamalarını kesinlikle reddediyo. bugün çeyrek elma rendesi yedirdim ama pek sewmedi, hep suratını buruşturdu ama ağlamadsn yedi en azından. sizce bu normalmi yoksa sewse ağzını şaplata şaplata mı yerdi?

onceden kavanoz maması almıstım bırazcık yemıstı ve bole bı sorun olmamıstı sora doktorum kendın hazırla dedı bende kucuk bı havuc haslayıp pure yaptım ama z yagı eklemeden bende suyu yerıne pure olarak tatsın ıstemıstım sımdı cook pısmanım dk bası masaj yapıyorum ama olmuyo

30 cc suya 1 cay kasigi z.yag dok icir yada once yagi azina ver sonra su icir. Ole poposuna felan surme

Kaç aylık bebeğin,hazır değildir belki henüz.Sütün yeterli değilse mamayla devam et bence ,çok zorlarsan yiyebileceği zaman hepten reddedebilir.

Kaç aylık bebeğin,hazır değildir belki henüz.Sütün yeterli değilse mamayla devam et bence ,çok zorlarsan yiyebileceği zaman hepten reddedebilir.

17sinde 5 aylık olcak. aslında sütüm sanırım yeterli ama şubatta okula başlayacağım için yawaştan başka şeyler yemeye alışması lazım diye tattırıyorum. ben de günde 1 öğün mama wermeyi düşündüm ama kesinlikle hipp ve aptamil mamayı istemiyor reddediyor. esemama kaldı denemediğim bi de onu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…