2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde haftya kaynanm gelcek o gitsin ilk is diyetisyene gitcem bende. İkide bir senin eski halinyok kaldiya kilo falan gicik ediyor beni gizli gizli diyet yapcam

erkekler lafı söylerken düşünmüyolar kaynanalar ayrı bi alem zaten ( off off bu ara lohusa depresyonundayım sanki başa döndümm

Evdeyiz, bebeklerimize kendimiz bakıyoruz tamam ama çalışmanın da ayrı güzelliği var. Ne güzel sabahtan akşama kadar sohpet edebiliyosunuz burada, ben geçmişe bile yetişemiyorum artık

Maşallah kuzuya neresi çirkin annesi, daha ne olsun yavru. Ben de oğlumu çirkin diye seviyorum.

Pepik, sen de bendensin. Benim de İstanbul da kimsem yok(Kv yi saymıyorum). Hangi semtte oturuyorsun?

Ne demek İstanbul'da kimsemiz yok ,ben varımmmmm ,üstelik İstanbul'un her semtine servisim var ,ne zaman isterseniz Umay'ı kaptığım gibi gelirim...1 ay daha annem burda ,malum haftasonları anneli akraba gezmeleri ,ondan sonra kim nereye isterse giderim ,hatta gelmek isteyen olursa kapım sonuna kadar açık ,yerimiz de güzel,ormanın içinde,balkondan kiraz bile yiyebiliyoruz yani o derece

Kaynanam ikiz bebek dogurmus ve hiiiiicccc kilo alamamis hamileyken. Ya aslinda ikiside cok iyidir allah icin ama ben fazla takiyorum artik. Ve herseye aliniyorum.
Evet ,senin kuaföre gitme vaktin gelmiş canım

erkekler lafı söylerken düşünmüyolar kaynanalar ayrı bi alem zaten ( off off bu ara lohusa depresyonundayım sanki başa döndümm
Nooluyo yaa ,topik depresyona girdi ,havalar kötü ondan mı acep :44:

Evdeyiz, bebeklerimize kendimiz bakıyoruz tamam ama çalışmanın da ayrı güzelliği var. Ne güzel sabahtan akşama kadar sohpet edebiliyosunuz burada, ben geçmişe bile yetişemiyorum artık
Haklısın ,haftasonu evde bilgisayarın olduğu odaya bile zor giriyorum valla ,çalışınca nefes alıyo insan ...

kızlarr yetişinnnn delirmek üzereyim oğlum çıldırdı 2 gündür hep kucağımı istiyor. kesinlikle bir yere bırakmamı istemiyor hemen ağlıyor zırlıyor. bende almayacağım diye direttim demin bu seferde katıldı resmen ses soluk kesildi kızardı bozardı. bir yeri ağrıyor desem kucağa alınca susuyor. bi de başkasında da durmuyor alıyor kucağa babanne dede 2 sn geçmeden geri bna dönüyor bağırıyor mızıklıyor. noluyorrr bu çocuğa bana akıl verinnnn

KOmşum hoşgeldin, büyüme atağı haftasındadır belki ,ya da dişi falan mı çıkıyodur acaba ,bu ara genelde diş huysuzluğu oluyor yavrularda.:44:

valla ben de depresyondayım da çaktırmıyorum cildimde döküntüler ve kaşıntılar başladı şu bakıcı olayından beri. napıcam diye düşünmekten sıyıracam kafayı. bi yandan çok mutlu ve rahatım bu hafta annem bakıyor diye ama bi yandan da sonumuz nolcak diye düşünüp duruyorum. iş yeri rahat burda yorulmuyorum para kazanıyorum sizinle sohbet ediyorum evde bi saniyem boş geçmiyor akşamları ve haftasonları, eğer çalışmasam daha çok yorulucam kesin. hem sonra evde kalmaktan bir süre sonra bundan bunalır mıyım, tek maaşla nasıl geçiniriz vs vs aklımda hep, annem uzun süre idare edemez ve biz de bu süre içinde güvenebileceğimiz birini bulamazsak da nolur bilmiyorum. :18:

Benim kv de iki sokak ötemizde. Hergün gelmeden önce arar Toprak uyuyor mu diye. Uyumuyorsa gelir bir iki saat sevip gider. Dün geldi yine(o gelince hiç yanında oturmam işimi yapaım), ben de ütüye başladım. Bir saat sonra salondan sesleniyor bunun uykusu geldi galiba diye. Hiçbir şeye el atmaz,bebeğime de bişey almadı doğduğundan beri, ancak sevmesini bilir. Uyut dedim ben de. Benim işim var ayağında salla. Oğlumun ağlama sesleri geliyordu en fazla beş dk. dayanabildim. Baktım kucağında sallamaya çalışıyor. Ayağında sallasana dedim öyle uyumaz. Öyle daha çok ağlıyormuş, sevmiyormuş ayakta sallanmayı. Sanki çok uyutmuş gibi. Ben ayağımda sallarken de sırf haklı çıkmayayım diye karşısına geçip konuşarak şebeklik yapıyor. Dedim sen konuşursan nasıl uyuyacak? Neyseki oğlum kafasını çevirdi, iki dk. sonra da uyudu.Ben gidiyorum deyip çıktı kv. Galiba sinir oldu. Salondan çıkmasıysa dış kapı sesinin duyulması bir oldu. Eşyaları vardı kapının önünde onları bile almayı unutmuş.
Tam model bunlar,çocuktan farksızlar.

diştir bence baktın mı damaklarına?? bizimki de odada yalnız kalmak istemiyor, gözüyle odadaki insanı takip ediyor, kapıya yönelenin arkasından katıla katıla ağlıyor. ama bizim damaklar kabardı dişler çıktı çıkacak..

Süper canım çok tşk. edrim. ben de çok istiyorum toplanmayı. Bir ay sonra havalar da biraz düzelir belki. O zman bi ayar yapalım.

Biraz akışına bırak canım yaa,baksın bakalım biraz annen ,eşinle nasıl araları var mı vukuat

üşütme ateş boğaz agrısı ölüyorum kızlar
Geçmiş olsunnnn...

Al birini vur ötekine diyecem ama ,tek tek olmaz topluca katledelim bunları

Kağıthane canım ben. Uzakmışız.
Ben yakınım

KOmşum hoşgeldin, büyüme atağı haftasındadır belki ,ya da dişi falan mı çıkıyodur acaba ,bu ara genelde diş huysuzluğu oluyor yavrularda.:44:
hoşbulduk komşum haftasını saymak zorma geldi şimdik

iki alt dişimiz var sık sık kontrol ediyorum ama üstlerde hareket yok sanki ama eller devamlı ağızda ayyy ne bileyim kızlar yaa kucaktan bırakıyorum mızır mızır başlıyor arkamı dönüp yürümeye başlayınca doz artıyor oda dan çıkınca resmen katılıp katılıyor çıldıracağım yaa

oynatmaya az kaldı doktorum nerde bir mızmız bebiş yüzünden çıldıracağım

heeee birde ilk dişlerde hiç böyle olmamıştı ki kızlar bee her dişte farklı mı olur

Son düzenleme:
Ayy cnm tesekkur ederim beklerim herzaman bende gelirim.)
Buyume atagidir csnim bikac gune gecer insallah
üşütme ateş boğaz agrısı ölüyorum kızlar
Gecmis olsun. Varmi kimse yaninda cnm bi sucak corba yapsa sana

Kağıthane canım ben. Uzakmışız.

Süper canım çok tşk. edrim. ben de çok istiyorum toplanmayı. Bir ay sonra havalar da biraz düzelir belki. O zman bi ayar yapalım.
Ne olur uyutsada sen isini yapsan dimi.

Sayma zaten boşver ,sebebi odur belki çok dert etme diye dedim ,diş henüz bizde hiç yok o konuda yardımcı olamıycam komşucum...Geçer biran önce inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…