Evet dun saglik ocaginda kucuk capli bir torenn gerceklestiAŞı mı oldunuz canım ,kaçırmışım ben ?
İstifa edince 1yıl sonra dönme şansın olan bir işin var mı? Yoksa zor durum tekrar iş bulmak. Evet beşiktaşta evler zaten genel olarak harabe gibi ve kiralar çok yuksek.Yalnız 12 saatte çok uzun sure o tempoya dayanmak cok yıpratır seni. Eşinle artıları eksileri tartıp karar vermeniz gerek.Bakarsın Marta kadar birseyler cıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Mama sandakyesi ikea antilop mama sandalyesi < ANTILOP | IKEA Türkiye (bunun tepsiside ayrı sipariş veriliyor galiba tam bilmiyorum)
Yada gecen gun birisi paylaşmıstı Hauck Mac Baby Mama Sandalyesi Blue bu. Cok yer kaplamıyor ikiside
Arabada pek tecrubem yok
Senin mesajını okurken sanki bir arkadasımın durumu var o uye olmuş gibi hissettim. Onda da var birebir aynı durum. Önceden olsa o umursamıyorsa sende umursama derdim ama bence küsme.Arkadaşımda öyle yaptı sonra aralarına iyice soğukluk girdi.Sonucta sizin artık bir bebeginiz var. Onun için sogukluk daha da zor oluyor. Şimdi kendini sucluyor kilo veremedim, küstüm konusmadım diye.
Eşin iyice sorumluluktan kaçmış kendine farklı bir hayat kurmuş gibi bence haftasonları oglunuzu biraz ona ver.Mamasını yedirsin onunla vakit gecirsin gerekirse tatlı sekilde zorla. Herseyi senin ustune yıkmış gibi.Artık geçinmelerine gore bakıp kuafor gibi seyler içinde vakit ayıraabilirsin, sonrasında hafif mekik hareketlerine başla , azda olsa sayısı düzenli yaparsan bırakmadan fark edecektir.
Hepsi çok tatlı maşallah
Kel mel yarın onlar bir saç uzatır, bir giyinir ovv ne canlar yakarlar.Ozaman neler diyeceksiniz bakalım, kaynanalık damarınız kabarır
Yardim degil tek sorun hafta sonu veriyorum eline cicugu isdir yemektir yapiyorum. Ama iste yetisim herseye diye sen yipraniyorsun sonra en kucuk biside esine daliyorsun benimde boyle basladi sorunum. Sonra baktimki ilgi kalmamis birbirimize. Ama iste erkek istiyor sen daliyosun har diye sonra sen sorunlu asabi ve asik yuzlu oluyorsun. Artik karar verdim zayiflicam insallah 15 kilo nasil verilir bilmem. Ya sogukluk oluyor gercekten yoksa insan uykusundan fedakarlik eder bir gun birbirine vakit harcar. Bunuyapamiyorsak monotonladiyoreşimle cok sukur iyiyiz artık tartışacak zaman bulamıyoruz cunku çalışıyorum duruya zar zor yetişiyorum ama eşiminde beklentileri oluyor karşılıyorum dersem yalan soylemiş olurum ne kendimee ne eşime vakit ayırabiliyorum sadece duru..korkmuyormuyum korkuyorum bi mesaj gorursem biriyle gorursem diye ama inanın ekstra çabada sarfetsem yetişemem eskisi gibi olmamı bekliyor ama olamam.başı agrıyordu gecenlerde bi masaj yapsan dedi dellendim bi ton laf saydım herseye zar zor yetişiyorum başınmı kaldı şimdi dedim ayyy adama masaj yapan olsa bırakır gider haacinselliğe hiçç girmiyorum dunya ahiret bacımsın desee yuppiii dicem boyle bi eşi kim ister ki ama gerrcekten yetişemiyorum
Dut surubu canim cok iyi geliyorPamukcuk için damla kullanan arkadaslar tam bir damla adı onerebilir mi? Birde dut surubu mu neydi o pamukcuk için olan?
Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180
İşten istifa etme bence,içine sinmese de yakın biyere taşın ,yavru büyüyene kadar idare et...O kadar yolu gidip gelince ona da vakit ayıramazsın...Ben 10 dakikalık yoldayım ,ona rağmen anca birkaç saat geçirebiliyorum.İyi düşün ...:44
Hepimiz kilo aldık ,hepimiz de yamulduk ,o kısıma takılma canım...Ayrıca da kendini değersiz hissetme,yaptığımızın 100 de 1 ini yapsın bu herifler alnını karışlarım.Sana gerektiği gibi davranmıyosa o eşinin dangalaklığı ,çok biliyosa otursun 1 gün baksın bakalım bebeğe nasıl oluyomuşAçık açık konuş eşinle,ya da olmadı -çalışmıyosan bile- tutun bi bakıcı ,o bebeğe baksın sen de kendine bak biraz.Çok şey beklemesin senden ,adam olsun da paylaşsın ...
İstifa edince 1yıl sonra dönme şansın olan bir işin var mı? Yoksa zor durum tekrar iş bulmak. Evet beşiktaşta evler zaten genel olarak harabe gibi ve kiralar çok yuksek.Yalnız 12 saatte çok uzun sure o tempoya dayanmak cok yıpratır seni. Eşinle artıları eksileri tartıp karar vermeniz gerek.Bakarsın Marta kadar birseyler cıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
:
Sagolun kizlar kafanizi sisirdim. Cok mu dizi izliyorum nee
Zor gercekten keşke biraz daha zaman olsaydı. Ama bu işler belli olmuyor bakarsın birden hallolur :)biraz daha ev bakıcaz,inşallah buluruz, bilg mühendisiyim rahat iş bulurum ama bu kadar uzun süre bırakmak istemiyorum işimi, gel görki mesele kuzucuk olunca da bırakasım geliyor helede sabah 7 evden çık akşam 7 eve dön gözümde büyüyorhem ev taşıma hem bakıcı bulma çok zor bir durum...
pepik hepimizin başından benzeri şeyler geçti, en iyi yöntem karşlıklı konuşmak bence o da sorumluluklarını bilmeli karşılıklı beklentiler bilinince biraz daha özenli davranır belki, inşallah en kısa zamanda çözersiniz fazla büyütmeden
Sagolun kizlar kafanizi sisirdim. Cok mu dizi izliyorum nee
Evet dun saglik ocaginda kucuk capli bir torenn gerceklesti
Çook tatlı bu Umay maşallah:)Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180
Canım herkes birşeyler yazmış zaten.. Çocuk olduktan sonra hepimiz az çok sorun yaşıyoruz, bu nedenle yaşanan sorunlar çok da anormal değil bu dönemde, önemli olan karşılıklı konuşarak bu sorunları aşabilmek. Küsmek kesinlikle çözüm değil, herşeyi daha da kötü yapar.. Açıkça konuş herşeyi eşinle, beklentilerini söyle. Belki senin beklentilerinin farkında bile değil.. Konuşmak her zaman en iyi çözüm.Gunaydin anneler ve minnaklari
Huysuz bi anne oldum ben yaa kizlar bebeme kizar oldum kaldiramiyomuyum ben bunu size bile yetisemiyorum ancak okuyabiliyorum.
Esiyle kavgalilar kervanina bende katildim. Darginim kusum kocamla. Tek kelime etmiyor olsam barisirdik da arada konusuyorum ihtiyac dahilinde tabi oda sallamiyor beni sanirim. Bakalim nolcak.
Okudum ama hic bisi kalmadi aklimda oyuzden hepinizi optum kocaman. Cok geri kalmam umarum artik
Ben hiç iğneyi takmadan çekiyorum..bildiğimiz enjektörle ilacı kaç ml alacaksa iğneli halde çekiyorsun. sonra iğneyi çıkarıp emzik verir gibi verip yavaş yavaş yanak içine boşaltıyorsun. burada dikkat etmen gereken şey yavaş vermek ve ilacı çektikten sonra iğneyi çıkaracakken hafif boşluk bırakmak, yoksa iğneyi çıkarırken dökülebilir. geçmiş olsun
Bu fıstığa da maşallah.. Benimkinin de bu kadarcık saçı var..
Benimki de aynen erkeğe benziyor.. Kel oldukları için herhalde.. Yaza kadar bir uzasın saçları da, tokalar takalım..canım bizim kızda kel sayılırAllahım nazarlardan saklasın bu arada neden bütün kızlarımız erkek gibi bizimkide öyle erkek kıyafeti giydirsem erkek sanar walla millet
Bosver sen ona kafa takarsan cocukla ilgilenemezsin. Anaya muhtac bebegin var. cocugun dertlerini anlamaya calis. Bak isine yaa. Benim onceligim cocuklarim. Ebru salli degilim onceligim kocam olsun
Otribebe kullanıcısı bildiriyor ; tabii ki tek kullanımlık değiller şekerim ,yıkıyorum ben defalarca,bebeğin sümüğü neticede ne kadar pis olabilir ki?Ilık suda yıkıyorum ,içine kürdan sokunca tertemiz oluyo
ok tamam, bende denicem bu metodu :)Süngeri kullanmıyoruz artıkSivri kısmını çıkarıyorum ,ılık suyun altına tutuyorum muslukta ,kürdanla ince ayar temizlik yapıyorum ,gayet de temiz oluyo...
ay evet avatarın da pek güzel olmuş canım, maşallahTeşekkür ederiz teyzesi
Telefondan attımda zor attım telefon özürlüyümde bende :)
Dün markettn sapka aldık, kafasına taktık nasıl benimsediysek ödemeden cıkıyorduk nerdeyse
Birde hamile bayan ve eşi geldi oto koltugumuzla ilgili şeyler sordu, vay be dedim bizde ne alsak hangisini alsak dye düşünüyorduk,soruyorduk herkese. Şimdi millet bize soruyor diye duygulandım :))
ya canım çok zor bir dönemden geçiyoruz, bizde de işler tepetaklaktı, buraya yazmamıştım anneler üzülmesin diye.Koca sehirde bi basina olmak zor bu bile etkiliyor iliskiyi. 10 dk cocugu emanet edecek kimsen yokk. Bi suru etken. Halledicez sorunlari insallah. Cok seviyorum esimi oyuzden cok guzel olsun istiyorum hersey. Hayirlisi artik. Onumuzdeki gunler gostericek nasil gittigini.
Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak
Cipskolam
Sagol canim ya sukur cikmadi ates ya korktugum gibi olmadi ayni canavarlikta devam.
Pamukcuk için damla kullanan arkadaslar tam bir damla adı onerebilir mi? Birde dut surubu mu neydi o pamukcuk için olan?
cnm bız mıkostetın bır kere kullandık surup olarakta dut surubu ama ben gazlı bezı karbonatlı suya batırıp sılıyordum gecıyordu
Eki Görüntüle 619335
Renklerden dolayı uzaktan güzel gelmiştir, yoksa özünde benim çirkin oğlum işte
bide bebek arabası fikirlerinizi alayım çok uzattım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?