2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yardim degil tek sorun hafta sonu veriyorum eline cicugu isdir yemektir yapiyorum. Ama iste yetisim herseye diye sen yipraniyorsun sonra en kucuk biside esine daliyorsun benimde boyle basladi sorunum. Sonra baktimki ilgi kalmamis birbirimize. Ama iste erkek istiyor sen daliyosun har diye sonra sen sorunlu asabi ve asik yuzlu oluyorsun. Artik karar verdim zayiflicam insallah 15 kilo nasil verilir bilmem. Ya sogukluk oluyor gercekten yoksa insan uykusundan fedakarlik eder bir gun birbirine vakit harcar. Bunuyapamiyorsak monotonladiyor
Pamukcuk için damla kullanan arkadaslar tam bir damla adı onerebilir mi? Birde dut surubu mu neydi o pamukcuk için olan?
Dut surubu canim cok iyi geliyor

maşallah ya o parmaklar baldan tatlı , benim kızda bir iki haftadır ayakları emiyor çok şekerler gerçekten
Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180

maaşallah sana,çoook şekersin, keltoşluk 2012 agustos kızlarında simge oldu, bizde de çok az

biraz daha ev bakıcaz,inşallah buluruz, bilg mühendisiyim rahat iş bulurum ama bu kadar uzun süre bırakmak istemiyorum işimi, gel görki mesele kuzucuk olunca da bırakasım geliyor helede sabah 7 evden çık akşam 7 eve dön gözümde büyüyor hem ev taşıma hem bakıcı bulma çok zor bir durum...

pepik hepimizin başından benzeri şeyler geçti, en iyi yöntem karşlıklı konuşmak bence o da sorumluluklarını bilmeli karşılıklı beklentiler bilinince biraz daha özenli davranır belki, inşallah en kısa zamanda çözersiniz fazla büyütmeden

Sagolun kizlar kafanizi sisirdim. Cok mu dizi izliyorum nee

yok tatlımmmmm hepimiz bi sürü şey yaşıyoruz. gündüz eşlerimiz yanımızda değil, çoğumuz da evde değiliz. akşam her evde neler oluyor, içini ferah tut. önce sağlık, ama ruh- beden sağlığı (bunu bir yorgun söylüyor)

Koca sehirde bi basina olmak zor bu bile etkiliyor iliskiyi. 10 dk cocugu emanet edecek kimsen yokk. Bi suru etken. Halledicez sorunlari insallah. Cok seviyorum esimi oyuzden cok guzel olsun istiyorum hersey. Hayirlisi artik. Onumuzdeki gunler gostericek nasil gittigini.

cok kaynatmıssınızzzz
bebişleriniz cook tatlııı yine
öpüyorum o gıdışlardan

Zor gercekten keşke biraz daha zaman olsaydı. Ama bu işler belli olmuyor bakarsın birden hallolur :)
Sagolun kizlar kafanizi sisirdim. Cok mu dizi izliyorum nee

Daha bu sabah kovdum eşimi evden
Tutturmus gömlek gömlek ya akşamdan söyle hazırlayım diyorum, yok sabah sabah söyluyor. Aslında oglum hiç uyumadı dün yine ona kızamayacagıma göre eşime kızdım bende

Bosver sen ona kafa takarsan cocukla ilgilenemezsin. Anaya muhtac bebegin var. cocugun dertlerini anlamaya calis. Bak isine yaa. Benim onceligim cocuklarim. Ebru salli degilim onceligim kocam olsun

Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180
Çook tatlı bu Umay maşallah:)
Canım herkes birşeyler yazmış zaten.. Çocuk olduktan sonra hepimiz az çok sorun yaşıyoruz, bu nedenle yaşanan sorunlar çok da anormal değil bu dönemde, önemli olan karşılıklı konuşarak bu sorunları aşabilmek. Küsmek kesinlikle çözüm değil, herşeyi daha da kötü yapar.. Açıkça konuş herşeyi eşinle, beklentilerini söyle. Belki senin beklentilerinin farkında bile değil.. Konuşmak her zaman en iyi çözüm.
Ben hiç iğneyi takmadan çekiyorum..
Bu fıstığa da maşallah.. Benimkinin de bu kadarcık saçı var..
canım bizim kızda kel sayılır Allahım nazarlardan saklasın bu arada neden bütün kızlarımız erkek gibi bizimkide öyle erkek kıyafeti giydirsem erkek sanar walla millet
Benimki de aynen erkeğe benziyor.. Kel oldukları için herhalde.. Yaza kadar bir uzasın saçları da, tokalar takalım..

Bosver sen ona kafa takarsan cocukla ilgilenemezsin. Anaya muhtac bebegin var. cocugun dertlerini anlamaya calis. Bak isine yaa. Benim onceligim cocuklarim. Ebru salli degilim onceligim kocam olsun

Kıızzz ,ebru şallı da olsak fena olmaz haa ,incecik hatun Pilatese mi başlasak ne yapsak ,yaa bu ebru şallının da çocuk yemek kitabı vardı di mi ,şimdi aklıma geldi :44:

Süngeri kullanmıyoruz artık Sivri kısmını çıkarıyorum ,ılık suyun altına tutuyorum muslukta ,kürdanla ince ayar temizlik yapıyorum ,gayet de temiz oluyo...
ok tamam, bende denicem bu metodu :)
Teşekkür ederimm
ay evet avatarın da pek güzel olmuş canım, maşallah

Son düzenleme:
ya canım çok zor bir dönemden geçiyoruz, bizde de işler tepetaklaktı, buraya yazmamıştım anneler üzülmesin diye.
ama sen bilirsin kocanın huyunu, onun seni nasıl dinleyeceğini. buraya yazdıklarını sakin sakin ona da anlat, ve kesinlikle birbirinize vakit ayırın.
bunu sadece kocan için değil, çocuğun için de yapıyorsun, mutlu bir ailede büyütmek lazım çocukları
çok öptüm canım

Iyi geceler.oglanin biri keyifsiz asidan olabilir belki ama dizden alinca uyaniyor hemen .esimle paylastik bebisleri yoksa biri digerini uyandiriyo.tabi uykusu sikintili olani ben aldim.bu gece cok uzun olacak

cok sukur ıns cıkmaz bızde pazaetesı gıdıcez asıya umarım bızzınde cıkmaz
Cipskolam
Sagol canim ya sukur cikmadi ates ya korktugum gibi olmadi ayni canavarlikta devam.

Pamukcuk için damla kullanan arkadaslar tam bir damla adı onerebilir mi? Birde dut surubu mu neydi o pamukcuk için olan?

cnm bız mıkostetın bır kere kullandık surup olarakta dut surubu ama ben gazlı bezı karbonatlı suya batırıp sılıyordum gecıyordu

bide bebek arabası fikirlerinizi alayım çok uzattım kusura bakmayın

mama sandalyesi bizde bi arkadaş verdi kraft ın ama eskii bi modeli, güzel beğendim, arkaya filan yatıyo yükseklik ayarı var
araba ise baston puset, chicco liteway, arabamız hatchback onun arkasına 2 ortaboy bavulla beraber sığıyor, hafif, kullanışlı, tavsiye ederim

Kızlar bırakın kocalarınızla kavga etmeyi ,kaynanamı anlatayım da keyif yapalım ;
pazar günü akşam geldi ( beleş bi araba bulmuş,bulmuşken de atlamış gelmiş ) ,Umay gördü başladı ağlamaya ,bozuldu tabi bizimki,dedim yabancılama yapıyo ,alışır birazdan.Bıraktı tabi çocuğu hiç ilgilenmiyo,neyse uyudu..Dün sabah uyandı ,bunu gördü başladı gene ağlamaya ,dedim sabah sabah ayılamadı ,alışır İşe geldim , gün boyu yan yan bakmış bu babaannesine...Bakıcıyı erken gönderdik , annem de 3 gibi fizik tedaviye gidiyo ,4 te alıyorum ,eve gidiyoruz.Eve bi gittik ,yavrum içini çeke çeke ağlıyo ,uyanmış bunu görmüş basmış çığlığı Neyse akşam yemeği falan hazırlıyoruz , çocuğa bakıyo güya ,oturtuyo yer minderine kendi televizyon seyrediyo ,sonra ordan sıkılınca arabasına koyuyo ileri geri sürüyo vs. bi süre geçince mızıklanıyo , "ya beni unutmuş bu galiba hep ağlıyo" dedi.Artık dayanamadım ; "bu çocuk büyüdü artık ilgi istiyo ,azıcık emek ver sen de severken,bi kucağına al ,bi oynat bişey yap,mindere koyup bırakıyosun nasıl alışıcak ?" annem de yandan mıncıklıyo beni ,sus diye... Susar mıyım ; asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…