Biraz akışına bırak canım yaa,baksın bakalım biraz annen ,eşinle nasıl araları var mı vukuat
Gecmis olsun. Varmi kimse yaninda cnm bi sucak corba yapsa sana
bu sefer eşim içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkında sesini çıkarmıyor şimdilik.bi ara annemi de çağıralım falan dedi ama annesi sabah geç uyanır, çocuğa bakmayı da bilmiyor, bi yemek yapar onun için de gelmesine gerek yok. zaten haftasonu geleceklerdi. artık önümüzdeki hafta anneme yardım için kalır belki..:97:
işteyim canım ben yaa 4ü bekliyorum ama ölüyorum
işler karışık canım ofiste tek başımayım suan izinde alamaam erkende çıkamamİzin alıp gitsene yau ,ne duruyosun ?
İkisi birarada ,hiç tavsiye etmiyorum şekerim...İki gece kaldı benimki ,annem nerdeyse hizmet edecekti kadına,özel yemek yapma derdine düşmüştü annem,hiç uğraşma dedim ,ne varsa koy yesin,yok öyle misafirlik bebekli evde...Aman diyim ,yayılıp kalıyolar...
İkisi birarada ,hiç tavsiye etmiyorum şekerim...İki gece kaldı benimki ,annem nerdeyse hizmet edecekti kadına,özel yemek yapma derdine düşmüştü annem,hiç uğraşma dedim ,ne varsa koy yesin,yok öyle misafirlik bebekli evde...Aman diyim ,yayılıp kalıyolar...
saglık ocagına gidecem bişe versinler bana boyle kendiliğinden geçmez ağır hastayım ya
Lazım olan işi yapmazlar ,illa zarar verecekler yaayy canım kv dene laf sokmana bayıldım bizimde dün ewde kadın wardı kv sen bişe yapma sadece çocuğa bak dedim ewe bir gittim şok stor perdem yerde ne oldu dedim ben açık sileyim dedim dedi silmekle kalmamıs içine etmiş:) şimdi mutfak kabak gibi açık perdeci götürmem lazım ewe.. sinirden öyle bir dişimi sıkmısım ki hala ağrıo bileydim sana havale ediverirdim werirdin hemen cewabını
Yok anam yok,gelmesin daha iyi... Birileri olunca trip de atılmıyo di mivalla bi de bizimkiler birbirinin çok zıttı karakterler. annem çok hareketlidir, kv. çok yavaştır. ikisi için de sıkıntı oluyor. biri koştururken diğerinin oturması. annem düzenimi biliyor ama kv kalınca o kalamıycak evde o zaman kv ev sahipliği yapmak zorunda kalacak. annem yatıya kalmadığı için o gelene kadar kıza kv bakacak ben bırakıp gelirken aklım kalacak eşim bırak o da bakabilir diyecek sonra kavga çıkacak küsemiycez de ev kalabalık olacaknasıl seneryo yazdım hemen
Lazım olan işi yapmazlar ,illa zarar verecekler yaÇocuk naapıyodu o arada deseydin,bi bez de ona verseydiniz toz alssaydı
Yok anam yok,gelmesin daha iyi... Birileri olunca trip de atılmıyo di mi
eşiniz anne babasının yanında değişiyor mu?
lohusalıktan bende kalan şeylerden biri de eşimin (annem de evdeyken) yaptığı triplerdir.
eşiniz anne babasının yanında değişiyor mu?
lohusalıktan bende kalan şeylerden biri de eşimin (annem de evdeyken) yaptığı triplerdir.
Gitme zamanı ,siz devam edin konuya ,ben sabah katılırım
evet evet evetdaha doğum yaptığım gün hastanede trip yaptı adam yaa daha ötesi var mı?? unutmak istediğim günler :95:
Yok canım,Allahtan o model değil,her zaman heryerde aynıdır kendileri.
Ne diye trip atıyomuş derdi neymiş ?
teşekkür ederim canım ela daha ii artık teyzesiohhh sonunda ulaştım sayfa sonuna;
gene alıntı yapmamışım şöyle özet geçeyim
elamız rahatsızmış nazar deymiş benim güzel kızıma çok geçmiş olsun annesi çarçabuk atlatır inşallah
doğum günü olan annemiz varmış resimlerde güzel çıkmış nice mutlu senelere canım sağlıklı sıhhatlı sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte
şenaysen, cipskolam,ouzi yani ikiz annelerimiz hayranım sıze sizi takıp etmeye çalışıyorum inşallah becerebilirim
gözden kaçırdığım konular varsa kusura bakmayın o kadar sayfa okuyunca aklımda pek bişey kalmıyor
gelelim bize kızım bugünlerde çok huysuz herşeye saldırıyor diş sanırım
bide mama sandalyesi alanlar memnunlar mı benim evim çok küçük o yuzden portatif bişey istiyorum
bide bebek arabası fikirlerinizi alayım çok uzattım kusura bakmayın
umayıııım bayılıorum ben buna yaaaa çok lezetli görünüo parmaklarKahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180
Kızlar bırakın kocalarınızla kavga etmeyi ,kaynanamı anlatayım da keyif yapalım ;
pazar günü akşam geldi ( beleş bi araba bulmuş,bulmuşken de atlamış gelmiş ) ,Umay gördü başladı ağlamaya ,bozuldu tabi bizimki,dedim yabancılama yapıyo ,alışır birazdan.Bıraktı tabi çocuğu hiç ilgilenmiyo,neyse uyudu..Dün sabah uyandı ,bunu gördü başladı gene ağlamaya ,dedim sabah sabah ayılamadı ,alışırİşe geldim , gün boyu yan yan bakmış bu babaannesine...Bakıcıyı erken gönderdik , annem de 3 gibi fizik tedaviye gidiyo ,4 te alıyorum ,eve gidiyoruz.Eve bi gittik ,yavrum içini çeke çeke ağlıyo ,uyanmış bunu görmüş basmış çığlığı Neyse akşam yemeği falan hazırlıyoruz , çocuğa bakıyo güya ,oturtuyo yer minderine kendi televizyon seyrediyo ,sonra ordan sıkılınca arabasına koyuyo ileri geri sürüyo vs. bi süre geçince mızıklanıyo , "ya beni unutmuş bu galiba hep ağlıyo" dedi.Artık dayanamadım ; "bu çocuk büyüdü artık ilgi istiyo ,azıcık emek ver sen de severken,bi kucağına al ,bi oynat bişey yap,mindere koyup bırakıyosun nasıl alışıcak ?" annem de yandan mıncıklıyo beni ,sus diye... Susar mıyım ; asla
Lazım olan işi yapmazlar ,illa zarar verecekler yaÇocuk naapıyodu o arada deseydin,bi bez de ona verseydiniz toz alssaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?