2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz akışına bırak canım yaa,baksın bakalım biraz annen ,eşinle nasıl araları var mı vukuat

bu sefer eşim içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkında sesini çıkarmıyor şimdilik.bi ara annemi de çağıralım falan dedi ama annesi sabah geç uyanır, çocuğa bakmayı da bilmiyor, bi yemek yapar onun için de gelmesine gerek yok. zaten haftasonu geleceklerdi. artık önümüzdeki hafta anneme yardım için kalır belki..:97:

İkisi birarada ,hiç tavsiye etmiyorum şekerim... İki gece kaldı benimki ,annem nerdeyse hizmet edecekti kadına,özel yemek yapma derdine düşmüştü annem,hiç uğraşma dedim ,ne varsa koy yesin,yok öyle misafirlik bebekli evde...Aman diyim ,yayılıp kalıyolar...

ayy canım kv dene laf sokmana bayıldım bizimde dün ewde kadın wardı kv sen bişe yapma sadece çocuğa bak dedim ewe bir gittim şok stor perdem yerde ne oldu dedim ben açık sileyim dedim dedi silmekle kalmamıs içine etmiş:) şimdi mutfak kabak gibi açık perdeci götürmem lazım ewe.. sinirden öyle bir dişimi sıkmısım ki hala ağrıo bileydim sana havale ediverirdim werirdin hemen cewabını

valla bi de bizimkiler birbirinin çok zıttı karakterler. annem çok hareketlidir, kv. çok yavaştır. ikisi için de sıkıntı oluyor. biri koştururken diğerinin oturması. annem düzenimi biliyor ama kv kalınca o kalamıycak evde o zaman kv ev sahipliği yapmak zorunda kalacak. annem yatıya kalmadığı için o gelene kadar kıza kv bakacak ben bırakıp gelirken aklım kalacak eşim bırak o da bakabilir diyecek sonra kavga çıkacak küsemiycez de ev kalabalık olacak nasıl seneryo yazdım hemen

Lazım olan işi yapmazlar ,illa zarar verecekler ya Çocuk naapıyodu o arada deseydin,bi bez de ona verseydiniz toz alssaydı

Yok anam yok,gelmesin daha iyi... Birileri olunca trip de atılmıyo di mi

Lazım olan işi yapmazlar ,illa zarar verecekler ya Çocuk naapıyodu o arada deseydin,bi bez de ona verseydiniz toz alssaydı

eşiniz anne babasının yanında değişiyor mu?
lohusalıktan bende kalan şeylerden biri de eşimin (annem de evdeyken) yaptığı triplerdir.

lohusalıktan bende kalan şeylerden biri de eşimin (annem de evdeyken) yaptığı triplerdir.

evet evet evet daha doğum yaptığım gün hastanede trip yaptı adam yaa daha ötesi var mı?? unutmak istediğim günler :95:

Yok canım,Allahtan o model değil,her zaman heryerde aynıdır kendileri.
Ne diye trip atıyomuş derdi neymiş ?

Gitme zamanı ,siz devam edin konuya ,ben sabah katılırım

evet evet evet daha doğum yaptığım gün hastanede trip yaptı adam yaa daha ötesi var mı?? unutmak istediğim günler :95:

aynen çabucak unutmak lazım yoksa bünyede kaplan kesilip öç alma etkisi yaratıyor o anlar

Yok canım,Allahtan o model değil,her zaman heryerde aynıdır kendileri.
Ne diye trip atıyomuş derdi neymiş ?

nazar değmesin canım

benimle başbaşayken çok farklı, ailesinin yanında o doğum sürecinde (artık stresinden mi herkesi idare etme gerginliği mi bilmiyorum) bi garipti.
kendisi benim için "sen nasıldın farkında değilsin, çok gergin memnuniyetsizdin" diyor.

aile kıyaslayacak ya da onun ailesi -benim ailem diyecek kadar küçük benim kocam daha.
kayınvalidemi zaten doğumda iyice çözdüm ben, artık gözümde iflah olur mu bilmem.
bir arkadaşımla dertleştiğimde o da ailesinin yanında evin "reisi" olduğunu hissettirmek ve senin altında kalmak istememiştir diyor. yanlış anlaşılmasın ortada bağırma çağırma yok ama "biz" gibi değildik o süreçte sanki.

teşekkür ederim canım ela daha ii artık teyzesi
Kahvaltısını etmemiş teyzeler varsa buyrun ; ayak parmaklarım ,pek lezzetliler :125:
Eki Görüntüle 619179 Eki Görüntüle 619180
umayıııım bayılıorum ben buna yaaaa çok lezetli görünüo parmaklar

ağzını seveyim sen hakkından gelirsin bu kayınvalide bozuntularının

sorma canık kızı uyutmus mus da bide sen ne yap kadına bırakmıs sen bak biraz ben banyo yapim demiş kadın kızımı alıp kaçsa nerde bulucam ben kadını Allahm ya deli oldum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…