2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 1haftadır giremiyorum çok kaynatmışsınız benim kaynana hasata olduğu için oğlanı götürmedi ee bende bırak nete girmeyi wc ye zor gittim valla
Umarım herkez iyidir bebişlerde iyidir
Benim kız çok fena oldu oyun halısına bırakıyorum bir geliyorum kanepenin altında buluyorum

Valla bir araya gelsek ne güzel olur Ankara oturanlar hatta hemen evime davet edebilirim bu hafta sonu ben ciddiyim haberleşelim

Yeni resimler eklenmiş hepsi ayrı ayrı çok güzeller allahım güzel ömürler versin allahım anneniz bırakmasın bebişlerimizi

Pepik canım hepimiz eşimizde yaşıyoruz sorunlar erkekler rahat insanlar ama sen onlardan daha rahat olacaksın yoksa kendine zarar verirsin
Kendini iyi hissetmek için bişeyler yapmalısın mesela kilo vermekle başla gün içinde biraz makyaj yap emin ol kendini daha iyi hissedeceksin ama bunları kendin için yap.
Benim eşimde pc ye çok dalıyor akşam dedimki oğlun bir konuşmaya başlasın baba benimle neden oynatıyorsun dediğinde ne cevap vereceksin dedim hemen pc yi bırakıp oğlumla oynamaya başladı. Eşini biraz sen yönlendirme erkekler yönlendirme istiyor biz kadınlar gibi detaylı değiller

Hepiiz kendinize iyi bakın çok kaynaşmayın yetişemiyorum yahu

Bosver sen ona kafa takarsan cocukla ilgilenemezsin. Anaya muhtac bebegin var. cocugun dertlerini anlamaya calis. Bak isine yaa. Benim onceligim cocuklarim. Ebru salli degilim onceligim kocam olsun

Ebru salli olsak noluuurrrr. Eskiden okadar zatif olmasamda ebru sallidan guzeldim ben. Oncelik benim icinde oglum ama oglumun mutlu olmasi icin once benim mutlu olmam lazim sonra kucuk yuvamizin huzur bulmasi lazim.) cok sey istemiyorum yaa eskidi gibi olsun istiyorum.;-) ciddi ciddi kararlar almaya basliyorum once ise kendimi degistirmekle baslicam. Zor degil hicbisiii biraz yorucu sadece.) bu hafta sonu kuafore gidicem once. Bide su gobek icin napmak lazim mekik spor harici. Guzellik merkezine gidip karbon mu yaptirsam.)

Senaysen yok bugün,nerde ki acep ,huni bakmaya gitmiş de olabilir aslında

Eki Görüntüle 619335
Renklerden dolayı uzaktan güzel gelmiştir, yoksa özünde benim çirkin oğlum işte

onun o kaşı gözü var ya ne kızları koşturacak peşinden gör bak annesi maşallah ona..

bunlar umay ve babanne maceralarından çok iris ve kaynana maceraları olmuş

Hha haaaa lafimi cakarim isime bakarim. Supersinnn yaaa

Canim ben ankarada oturuyorum cok guzel olur buludalim vallah ama daha degil isinsin havalar benim canavarlarda buyusun

İris senin kaynanaya laf çakmalarına bayılıyorum.. Senden aldığım ilhamla ben de artık telefonda da olsa laf çakmaya başladım:)

benim çatlak kızım soprano olmaya karar verdi galiba. komşular gelcek şimdi :83:
bildiğiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyo, ama sırf keyiften ha

Benim oğlumda babaannesiyle anlaşamıyo.herkeste duran çocuk ona gidince ıı ııııı diye bağırıyo ve ağlıyo.oda şarkı söylüyo ama işr yaramıyo eee çocuk haklı doğduğundan beri görmediki babanneyi hep gezmeletdeydi kadın..bu arada cuma gününe randvü aldım diyetisyene başlıyorum.kilolar aldı başını gidiyo ( çok saldım kendimi (

Benimde haftya kaynanm gelcek o gitsin ilk is diyetisyene gitcem bende. İkide bir senin eski halinyok kaldiya kilo falan gicik ediyor beni gizli gizli diyet yapcam

Süt sağdım geldim

onun o kaşı gözü var ya ne kızları koşturacak peşinden gör bak annesi maşallah ona..

bunlar umay ve babanne maceralarından çok iris ve kaynana maceraları olmuş
Maceranın o serisi de var ama eskidi o seri ,bu yeni

yoksa kitabı yazmaya mı başladı
Olabilir

Hha haaaa lafimi cakarim isime bakarim. Supersinnn yaaa
İçimde mi kalsın şekerim

Canim ben ankarada oturuyorum cok guzel olur buludalim vallah ama daha degil isinsin havalar benim canavarlarda buyusun
Heeee gidin gidin,senaysen i de alın alsen'e gidin , sıyırsın kadıncağız

İris senin kaynanaya laf çakmalarına bayılıyorum.. Senden aldığım ilhamla ben de artık telefonda da olsa laf çakmaya başladım:)
Rahatlıyosun ama değil mi ,itiraf et

benim çatlak kızım soprano olmaya karar verdi galiba. komşular gelcek şimdi :83:
bildiğiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyo, ama sırf keyiften ha
Yalnızken yapıyo di mi ,kendi sesini duydukça uzatıyolar bi de ; aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo :120:

Ne bekliyolarsa ,kan çekmesini falan mı bekliyolar acaba

Benimde haftya kaynanm gelcek o gitsin ilk is diyetisyene gitcem bende. İkide bir senin eski halinyok kaldiya kilo falan gicik ediyor beni gizli gizli diyet yapcam

Senin herif ayrı kaynanan ayrı model sanırım .Sorsana bi kaynanana kendisi doğurmadan önceki fiziğinde miymiş hala

Senin herif ayrı kaynanan ayrı model sanırım .Sorsana bi kaynanana kendisi doğurmadan önceki fiziğinde miymiş hala

Kaynanam ikiz bebek dogurmus ve hiiiiicccc kilo alamamis hamileyken. Ya aslinda ikiside cok iyidir allah icin ama ben fazla takiyorum artik. Ve herseye aliniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…