Eki Görüntüle 619335
Renklerden dolayı uzaktan güzel gelmiştir, yoksa özünde benim çirkin oğlum işte
Eki Görüntüle 619335
Çook tatlı bu Umay maşallah:)
Canım herkes birşeyler yazmış zaten.. Çocuk olduktan sonra hepimiz az çok sorun yaşıyoruz, bu nedenle yaşanan sorunlar çok da anormal değil bu dönemde, önemli olan karşılıklı konuşarak bu sorunları aşabilmek. Küsmek kesinlikle çözüm değil, herşeyi daha da kötü yapar.. Açıkça konuş herşeyi eşinle, beklentilerini söyle. Belki senin beklentilerinin farkında bile değil.. Konuşmak her zaman en iyi çözüm.
Ben hiç iğneyi takmadan çekiyorum..
Bu fıstığa da maşallah.. Benimkinin de bu kadarcık saçı var..
Benimki de aynen erkeğe benziyor.. Kel oldukları için herhalde.. Yaza kadar bir uzasın saçları da, tokalar takalım..
Bosver sen ona kafa takarsan cocukla ilgilenemezsin. Anaya muhtac bebegin var. cocugun dertlerini anlamaya calis. Bak isine yaa. Benim onceligim cocuklarim. Ebru salli degilim onceligim kocam olsun
ya canım çok zor bir dönemden geçiyoruz, bizde de işler tepetaklaktı, buraya yazmamıştım anneler üzülmesin diye.
ama sen bilirsin kocanın huyunu, onun seni nasıl dinleyeceğini. buraya yazdıklarını sakin sakin ona da anlat, ve kesinlikle birbirinize vakit ayırın.
bunu sadece kocan için değil, çocuğun için de yapıyorsun, mutlu bir ailede büyütmek lazım çocukları
çok öptüm canım
Eki Görüntüle 619335
Kızlar bırakın kocalarınızla kavga etmeyi ,kaynanamı anlatayım da keyif yapalım ;
pazar günü akşam geldi ( beleş bi araba bulmuş,bulmuşken de atlamış gelmiş ) ,Umay gördü başladı ağlamaya ,bozuldu tabi bizimki,dedim yabancılama yapıyo ,alışır birazdan.Bıraktı tabi çocuğu hiç ilgilenmiyo,neyse uyudu..Dün sabah uyandı ,bunu gördü başladı gene ağlamaya ,dedim sabah sabah ayılamadı ,alışırİşe geldim , gün boyu yan yan bakmış bu babaannesine...Bakıcıyı erken gönderdik , annem de 3 gibi fizik tedaviye gidiyo ,4 te alıyorum ,eve gidiyoruz.Eve bi gittik ,yavrum içini çeke çeke ağlıyo ,uyanmış bunu görmüş basmış çığlığı Neyse akşam yemeği falan hazırlıyoruz , çocuğa bakıyo güya ,oturtuyo yer minderine kendi televizyon seyrediyo ,sonra ordan sıkılınca arabasına koyuyo ileri geri sürüyo vs. bi süre geçince mızıklanıyo , "ya beni unutmuş bu galiba hep ağlıyo" dedi.Artık dayanamadım ; "bu çocuk büyüdü artık ilgi istiyo ,azıcık emek ver sen de severken,bi kucağına al ,bi oynat bişey yap,mindere koyup bırakıyosun nasıl alışıcak ?" annem de yandan mıncıklıyo beni ,sus diye... Susar mıyım ; asla
Senaysen yok bugün,nerde ki acep ,huni bakmaya gitmiş de olabilir aslında
Kızlar bırakın kocalarınızla kavga etmeyi ,kaynanamı anlatayım da keyif yapalım ;
pazar günü akşam geldi ( beleş bi araba bulmuş,bulmuşken de atlamış gelmiş ) ,Umay gördü başladı ağlamaya ,bozuldu tabi bizimki,dedim yabancılama yapıyo ,alışır birazdan.Bıraktı tabi çocuğu hiç ilgilenmiyo,neyse uyudu..Dün sabah uyandı ,bunu gördü başladı gene ağlamaya ,dedim sabah sabah ayılamadı ,alışırİşe geldim , gün boyu yan yan bakmış bu babaannesine...Bakıcıyı erken gönderdik , annem de 3 gibi fizik tedaviye gidiyo ,4 te alıyorum ,eve gidiyoruz.Eve bi gittik ,yavrum içini çeke çeke ağlıyo ,uyanmış bunu görmüş basmış çığlığı Neyse akşam yemeği falan hazırlıyoruz , çocuğa bakıyo güya ,oturtuyo yer minderine kendi televizyon seyrediyo ,sonra ordan sıkılınca arabasına koyuyo ileri geri sürüyo vs. bi süre geçince mızıklanıyo , "ya beni unutmuş bu galiba hep ağlıyo" dedi.Artık dayanamadım ; "bu çocuk büyüdü artık ilgi istiyo ,azıcık emek ver sen de severken,bi kucağına al ,bi oynat bişey yap,mindere koyup bırakıyosun nasıl alışıcak ?" annem de yandan mıncıklıyo beni ,sus diye... Susar mıyım ; asla
İki tane olunca tören kaçınılmaz tabi di miAteş mateş olmadı inşallah ,nasıl son durum ?
Merhaba kızlar 1haftadır giremiyorum çok kaynatmışsınız benim kaynana hasata olduğu için oğlanı götürmedi ee bende bırak nete girmeyi wc ye zor gittim valla
Umarım herkez iyidir bebişlerde iyidir
Benim kız çok fena oldu oyun halısına bırakıyorum bir geliyorum kanepenin altında buluyorum
Valla bir araya gelsek ne güzel olur Ankara oturanlar hatta hemen evime davet edebilirim bu hafta sonu ben ciddiyim haberleşelim
Yeni resimler eklenmiş hepsi ayrı ayrı çok güzeller allahım güzel ömürler versin allahım anneniz bırakmasın bebişlerimizi
Pepik canım hepimiz eşimizde yaşıyoruz sorunlar erkekler rahat insanlar ama sen onlardan daha rahat olacaksın yoksa kendine zarar verirsin
Kendini iyi hissetmek için bişeyler yapmalısın mesela kilo vermekle başla gün içinde biraz makyaj yap emin ol kendini daha iyi hissedeceksin ama bunları kendin için yap.
Benim eşimde pc ye çok dalıyor akşam dedimki oğlun bir konuşmaya başlasın baba benimle neden oynatıyorsun dediğinde ne cevap vereceksin dedim hemen pc yi bırakıp oğlumla oynamaya başladı. Eşini biraz sen yönlendirme erkekler yönlendirme istiyor biz kadınlar gibi detaylı değiller
Hepiiz kendinize iyi bakın çok kaynaşmayın yetişemiyorum yahu
Canim ben ankarada oturuyorum cok guzel olur buludalim vallah ama daha degil isinsin havalar benim canavarlarda buyusun
Benim oğlumda babaannesiyle anlaşamıyo.herkeste duran çocuk ona gidince ıı ııııı diye bağırıyo ve ağlıyo.oda şarkı söylüyo ama işr yaramıyo eee çocuk haklı doğduğundan beri görmediki babanneyi hep gezmeletdeydi kadın..bu arada cuma gününe randvü aldım diyetisyene başlıyorum.kilolar aldı başını gidiyo( çok saldım kendimi (
Maceranın o serisi de var ama eskidi o seri ,bu yenionun o kaşı gözü var ya ne kızları koşturacak peşinden gör bak annesimaşallah ona..
bunlar umay ve babanne maceralarından çok iris ve kaynana maceraları olmuş
Olabiliryoksa kitabı yazmaya mı başladı
İçimde mi kalsın şekerimHha haaaa lafimi cakarim isime bakarim. Supersinnn yaaa
Heeee gidin gidin,senaysen i de alın alsen'e gidin , sıyırsın kadıncağızCanim ben ankarada oturuyorum cok guzel olur buludalim vallah ama daha degil isinsin havalar benim canavarlarda buyusun
Rahatlıyosun ama değil mi ,itiraf etİris senin kaynanaya laf çakmalarına bayılıyorum.. Senden aldığım ilhamla ben de artık telefonda da olsa laf çakmaya başladım:)
Yalnızken yapıyo di mi ,kendi sesini duydukça uzatıyolar bi de ; aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo :120:benim çatlak kızım soprano olmaya karar verdi galiba. komşular gelcek şimdi :83:
bildiğiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyo, ama sırf keyiften ha
Ne bekliyolarsa ,kan çekmesini falan mı bekliyolar acabaBenim oğlumda babaannesiyle anlaşamıyo.herkeste duran çocuk ona gidince ıı ııııı diye bağırıyo ve ağlıyo.oda şarkı söylüyo ama işr yaramıyo eee çocuk haklı doğduğundan beri görmediki babanneyi hep gezmeletdeydi kadın..bu arada cuma gününe randvü aldım diyetisyene başlıyorum.kilolar aldı başını gidiyo( çok saldım kendimi (
Benimde haftya kaynanm gelcek o gitsin ilk is diyetisyene gitcem bende. İkide bir senin eski halinyok kaldiya kilo falan gicik ediyor beni gizli gizli diyet yapcam
Eki Görüntüle 619335
Senin herif ayrı kaynanan ayrı model sanırım .Sorsana bi kaynanana kendisi doğurmadan önceki fiziğinde miymiş hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?