Genine tukurdugumun geni oyle kadinin dogumdan cikarken fit cikti. Ben cocuk mutluu olacakki mutlu olayim. Sukurler olsun sagliklilar gerisi bosss. Oglani saglik ocagina goturdum 400 gr almis canim sIkIldi. 3 cm uzamis 69 cm olmus. Gittim hemen rende , muhallebi aldim. Ac kaliyo cocugum. Ayrica fena kabiz demin yaparken agladi. Bi poposunda catlak olursa mahfolurum. Ebe kayisi verme dedi. Ayrica bacaklarin sisgo cizgi yerinde catlak olmus kivrim yerinde cocuk dr goturcem. Pratisyene baktirmadim.Ebru salli olsak noluuurrrr. Eskiden okadar zatif olmasamda ebru sallidan guzeldim ben. Oncelik benim icinde oglum ama oglumun mutlu olmasi icin once benim mutlu olmam lazim sonra kucuk yuvamizin huzur bulmasi lazim.) cok sey istemiyorum yaa eskidi gibi olsun istiyorum.;-) ciddi ciddi kararlar almaya basliyorum once ise kendimi degistirmekle baslicam. Zor degil hicbisiii biraz yorucu sadece. ) bu hafta sonu kuafore gidicem once. Bide su gobek icin napmak lazim mekik spor harici. Guzellik merkezine gidip karbon mu yaptirsam. )
valla bi de bizimkiler birbirinin çok zıttı karakterler. annem çok hareketlidir, kv. çok yavaştır. ikisi için de sıkıntı oluyor. biri koştururken diğerinin oturması. annem düzenimi biliyor ama kv kalınca o kalamıycak evde o zaman kv ev sahipliği yapmak zorunda kalacak. annem yatıya kalmadığı için o gelene kadar kıza kv bakacak ben bırakıp gelirken aklım kalacak eşim bırak o da bakabilir diyecek sonra kavga çıkacak küsemiycez de ev kalabalık olacaknasıl seneryo yazdım hemen
Genine tukurdugumun geni oyle kadinin dogumdan cikarken fit cikti. Ben cocuk mutluu olacakki mutlu olayim. Sukurler olsun sagliklilar gerisi bosss. Oglani saglik ocagina goturdum 400 gr almis canim sIkIldi. 3 cm uzamis 69 cm olmus. Gittim hemen rende , muhallebi aldim. Ac kaliyo cocugum. Ayrica fena kabiz demin yaparken agladi. Bi poposunda catlak olursa mahfolurum. Ebe kayisi verme dedi. Ayrica bacaklarin sisgo cizgi yerinde catlak olmus kivrim yerinde cocuk dr goturcem. Pratisyene baktirmadim.
Benim kizim 21 ahustos dogumlu mama sandalyesine ne zamn oturuyolarki
benimkide 24 ağustos doğumlu mama sandalyesinden sandelyesine değişiyor mesela bizimki tam yatabilme özelliğine sahip yarım kaldırıyorum diğerleri tam yatmadığı için çocuk içinde oturur gibi duruyordu erken diye böyle aldım
Ne kadar olmuş toplamda.onlar normal desede insan rahat edemiyor dimi.Sanırım bu az kilo alma işi bütün bebeklerde azaldı.benimki dahada az almış..neden kayısı verme dediler ben vermiştim iki kere..Genine tukurdugumun geni oyle kadinin dogumdan cikarken fit cikti. Ben cocuk mutluu olacakki mutlu olayim. Sukurler olsun sagliklilar gerisi bosss. Oglani saglik ocagina goturdum 400 gr almis canim sIkIldi. 3 cm uzamis 69 cm olmus. Gittim hemen rende , muhallebi aldim. Ac kaliyo cocugum. Ayrica fena kabiz demin yaparken agladi. Bi poposunda catlak olursa mahfolurum. Ebe kayisi verme dedi. Ayrica bacaklarin sisgo cizgi yerinde catlak olmus kivrim yerinde cocuk dr goturcem. Pratisyene baktirmadim.
saglık ocagına gidecem bişe versinler bana boyle kendiliğinden geçmez ağır hastayım ya
Ne kadar olmuş toplamda.onlar normal desede insan rahat edemiyor dimi.Sanırım bu az kilo alma işi bütün bebeklerde azaldı.benimki dahada az almış..neden kayısı verme dediler ben vermiştim iki kere..
Bende bugun migrostan muzikli ouuncak aldim kycuk bise 6 tl.kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
Genine tukurdugumun geni oyle kadinin dogumdan cikarken fit cikti. Ben cocuk mutluu olacakki mutlu olayim. Sukurler olsun sagliklilar gerisi bosss. Oglani saglik ocagina goturdum 400 gr almis canim sIkIldi. 3 cm uzamis 69 cm olmus. Gittim hemen rende , muhallebi aldim. Ac kaliyo cocugum. Ayrica fena kabiz demin yaparken agladi. Bi poposunda catlak olursa mahfolurum. Ebe kayisi verme dedi. Ayrica bacaklarin sisgo cizgi yerinde catlak olmus kivrim yerinde cocuk dr goturcem. Pratisyene baktirmadim.
kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
Bende verdim ama bogazina kadar sokuyo midesini bulandiriti. Cocuk deli oldu suan ne bulsa. Isiriyo jel surdum simdicnm bn mama kasıgını verıyorum ucu sılıkonlu hem dıs kasıyo hem oynuyo:) havuclada oynuyo resmen bogusuyo ısıramıyo dıye bızde cıkardıgı seslere guluyoruz aynada cok guzel arkadasın dedıgı ben bı kere kucagımda gosterdım aynaya nasıl guluuyo kendıne bıde elını uzatıp kendını tutmaya calısıor cook komuk oluyo
Bende verdim ama bogazina kadar sokuyo midesini bulandiriti. Cocuk deli oldu suan ne bulsa. Isiriyo jel surdum simdi
cnm senınk kac dogumlu resımde kg ıyı gorunuyor az once tarhana corbası yaptım arpa ve tel sehrıye attım bırazda nane uyansınlar bakalım yıyceklermı
31 agustos dogumlu. Kg iyi de bu ay 400 gr almis 8500 8900 olmuscnm senınk kac dogumlu resımde kg ıyı gorunuyor az once tarhana corbası yaptım arpa ve tel sehrıye attım bırazda nane uyansınlar bakalım yıyceklermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?