2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genine tukurdugumun geni oyle kadinin dogumdan cikarken fit cikti. Ben cocuk mutluu olacakki mutlu olayim. Sukurler olsun sagliklilar gerisi bosss. Oglani saglik ocagina goturdum 400 gr almis canim sIkIldi. 3 cm uzamis 69 cm olmus. Gittim hemen rende , muhallebi aldim. Ac kaliyo cocugum. Ayrica fena kabiz demin yaparken agladi. Bi poposunda catlak olursa mahfolurum. Ebe kayisi verme dedi. Ayrica bacaklarin sisgo cizgi yerinde catlak olmus kivrim yerinde cocuk dr goturcem. Pratisyene baktirmadim.

inşallah öyle olmaz canımn yaa ama ne kadar çok derdimiz war biz çalışanların benmde kv bakınca aklım hepppp ewdee Allaha emanet büyüyo kızım walla

geçmiş olsun canım umarım önemli bişe değildir yesin yesin inşallah kilosu düzelir...

Benim kizim 21 ahustos dogumlu mama sandalyesine ne zamn oturuyolarki

benimkide 24 ağustos doğumlu mama sandalyesinden sandelyesine değişiyor mesela bizimki tam yatabilme özelliğine sahip yarım kaldırıyorum diğerleri tam yatmadığı için çocuk içinde oturur gibi duruyordu erken diye böyle aldım

Mantikli bendw bole alayim nerden aldin tezesi

Ne kadar olmuş toplamda.onlar normal desede insan rahat edemiyor dimi.Sanırım bu az kilo alma işi bütün bebeklerde azaldı.benimki dahada az almış..neden kayısı verme dediler ben vermiştim iki kere..

kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo

Ne kadar olmuş toplamda.onlar normal desede insan rahat edemiyor dimi.Sanırım bu az kilo alma işi bütün bebeklerde azaldı.benimki dahada az almış..neden kayısı verme dediler ben vermiştim iki kere..

8900 kg olmus ek gidaya gecis doneminde cocuklar zayiflar dedi.ben kayisi ile beraber incirde verdim. Inciri solemedim bile. Iste kendi kafana is yapmicaksin. Ben ondan cok bikac cocuklarda makat catlagi konusu okudum ondan korkuyorum. :18:

kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo

Kırılmaz ayna alabilirsin canım. Bu aylarda kendilerini izlemeye bayılıyorlarmış. Hem dişlik hem ayna olanları var mesela.

Saglik ayri bir durum canim. Saglik yerindeyse sen mutlu oldugun kadar mutlu edebilirsin yavrunu. İki ay oncesine kadar esime sarmadim nie boyle demedim cunku cocugumun derdiyle ugrasiyorduk aman ona bisi olmasin aman aglamasin atesi cikmasindi. İlaca basladik ve kafamiz bi nebze rahatladi. Saglik yerindeysede herzaman oncelik yavrularimizin olsada duygusal doyuma ihtiyacimiz var.
Ne cizgisi anlayamadim cok mu tombul ki? Kayisi niye vermeyelim bende iki kez verdim

cnm bn mama kasıgını verıyorum ucu sılıkonlu hem dıs kasıyo hem oynuyo:) havuclada oynuyo resmen bogusuyo ısıramıyo dıye bızde cıkardıgı seslere guluyoruz aynada cok guzel arkadasın dedıgı ben bı kere kucagımda gosterdım aynaya nasıl guluuyo kendıne bıde elını uzatıp kendını tutmaya calısıor cook komuk oluyo

Bende verdim ama bogazina kadar sokuyo midesini bulandiriti. Cocuk deli oldu suan ne bulsa. Isiriyo jel surdum simdi

Yok ya cok tombik degilde bacaklarindaki kat yerleri varda pisik olabilecek yerler iste ne biliyim oranin adi varmi

Bende verdim ama bogazina kadar sokuyo midesini bulandiriti. Cocuk deli oldu suan ne bulsa. Isiriyo jel surdum simdi

cnm senınk kac dogumlu resımde kg ıyı gorunuyor az once tarhana corbası yaptım arpa ve tel sehrıye attım bırazda nane uyansınlar bakalım yıyceklermı

cnm senınk kac dogumlu resımde kg ıyı gorunuyor az once tarhana corbası yaptım arpa ve tel sehrıye attım bırazda nane uyansınlar bakalım yıyceklermı

Ben de dün ilk efa çorba denemesi yaptım. Çorba değil gerçi, püre. Havuç ve patatesi buharda haşlayıp süzgeçten geçirdim. Üzerine de az zeytinyağı. Bir kaşık bile yediremedim. Acaba ben de tatlandırmak için nane vb. atsam ağır gelir mi ki? Hiç başlamadı ya daha

Bende bunlar var kizdan kalma, aslan kafasi yurumeye yardimci. Digerde toplari vardi (kayboldu) el becerisi deliklerden atacak. Ve yere yatiriyosun onuda ustune koyuyosun cekistiriyo

Eklentiler

• $image.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…