Yok ya cok tombik degilde bacaklarindaki kat yerleri varda pisik olabilecek yerler iste ne biliyim oranin adi varmi
bakayım canım cok guzel bı fıkır sagolKırılmaz ayna alabilirsin canım. Bu aylarda kendilerini izlemeye bayılıyorlarmış. Hem dişlik hem ayna olanları var mesela.
cnm bn mama kasıgını verıyorum ucu sılıkonlu hem dıs kasıyo hem oynuyo:) havuclada oynuyo resmen bogusuyo ısıramıyo dıye bızde cıkardıgı seslere guluyoruz aynada cok guzel arkadasın dedıgı ben bı kere kucagımda gosterdım aynaya nasıl guluuyo kendıne bıde elını uzatıp kendını tutmaya calısıor cook komuk oluyo
Bende bunlar var kizdan kalma, aslan kafasi yurumeye yardimci. Digerde toplari vardi (kayboldu) el becerisi deliklerden atacak. Ve yere yatiriyosun onuda ustune koyuyosun cekistiriyo
Ya onu biliyorumda brlki dedim biz karadenizliler ole bogum diyoruzdur diye demedim.Boğumları :)
Boğumları :)Boğumları :)
40 dk once 1 elma yedi acikmis olmasi normal mi sizce?
O zaman sut liyim bunuCok normal canim meyveler genelde midelerini kazindiriyor :))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
O zaman sut liyim bunu
Aaaaa senaysen cocuk sutu gorunce tutredi valla cok acikmis
İş arayanlar Ek iş yapmak isteyenler. Dünyanın ticaret merkezi haline gelen internet sayesinde kendi işini kurmak ve bu yolla para kazanmak artık mümkün.
Sunum Zamanı :Her gün 15:00 ve 21:00 da
ayrıntılı bilgi için lingi tıklayın lütfen:Global Projesi
Biz geldik teyzoslar giremedik bugun cok ozledik sizi
nasilsiniz ne var ne yok ?
OF GECMISI OKUYAMIYORUUUMMMM neler donuyor topıkte catlıyorum yaaa
bıde ılk reglımı olmanın mutlulugunu ve sevıncını yasıyorum
en ıcten duygularımla
saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?