2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk defa cam rende kullandim pure yapiyo yani blendir tarzi. Neyse olsun 1 elmayi yediya ben ona bakarim.

Kırılmaz ayna alabilirsin canım. Bu aylarda kendilerini izlemeye bayılıyorlarmış. Hem dişlik hem ayna olanları var mesela.
bakayım canım cok guzel bı fıkır sagol

Bende bunlar var kizdan kalma, aslan kafasi yurumeye yardimci. Digerde toplari vardi (kayboldu) el becerisi deliklerden atacak. Ve yere yatiriyosun onuda ustune koyuyosun cekistiriyo

bunlarda guzelmıs ama daha erken suaan ıcın tatlım.top balon gıbı bıseyler ıstyorum bı gezeyım bakalım

baktım ben ama tam içerigini analamdım proje yazmak gibi bişeymiki sen attıgına göre bilgin var

Biz geldik teyzoslar giremedik bugun cok ozledik sizi
nasilsiniz ne var ne yok ?

Hosgeldiniz uyudumu kuslarrr
Ya bizimkiler yaninda babasi yada vben olmadan uyumuyorlar.tam yanindan ayrilinca aciveriyor gozunu ikiside.arada aciyolar yanlarindaysak geri yatiyorlar ne zaman ogrendiler bu isi anlamadim

Bir suru isim var ama kuzunun birini aldim salonda yatiyor yanindan ayrilsam badacak narayi

OF GECMISI OKUYAMIYORUUUMMMM neler donuyor topıkte catlıyorum yaaa
bıde ılk reglımı olmanın mutlulugunu ve sevıncını yasıyorum
en ıcten duygularımla
saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…