2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bebe biskuvisi aldim cok tatli be.bu kadar tatliyi bebiklere vermek istemiyorum ben ne edecez ben yesem iyimis kitir kitir

OF GECMISI OKUYAMIYORUUUMMMM neler donuyor topıkte catlıyorum yaaa
bıde ılk reglımı olmanın mutlulugunu ve sevıncını yasıyorum
en ıcten duygularımla
saygılar

Uff darısı başıma yaa
Hala ayaklarım falan ateş gibi oluyor, sıcak basıyor tıpkı lohusalıktaki gibi... Adet olsam geçer galiba diyorum :44:

Bir suru isim var ama kuzunun birini aldim salonda yatiyor yanindan ayrilsam badacak narayi
Benimkide aynı model ama bizim 1tane ömrümüzü tüketti, yetti, arttı
Ya bebe biskuvisi aldim cok tatli be.bu kadar tatliyi bebiklere vermek istemiyorum ben ne edecez ben yesem iyimis kitir kitir
Hangisinden aldın ki canım? Hipp güzel diyorlardı. Bende eti cici bebeyi hatırlıyorum eskilerden çok tatlıydı gercekten :44:

Hangisinden aldın ki canım? Hipp güzel diyorlardı. Bende eti cici bebeyi hatırlıyorum eskilerden çok tatlıydı gercekten :44:

Cici bebe di canim ben hipp inkini alayim en iyisi

canımcım çok saol ya teşekkürler inşsllah düzelcek kuzuma noldu bol bol burnunu temizle yalnız hiç içinde pislik olmasın serum fizyolojikte damlat ama burnu hep temiz olsun aman hasta olmasın meleğin
çok saol canımmm hep temizliyorum bakalım bu gün biraz daha rahat gibiydi ama normale göre daha çok sümüğümüz geliyor .. ablamın 1 yaşında kızı var 9 aylıkken diş çıkardı o da diş çıkarmadan önce böyle olmuş acaba diyorum diş mi 2 gündür çünkü gündüz huyu da çok değişti off off

aynı sorunla bugün doktora gittik peditus diye bi şurup verdi odayı nemlendiriyoruz birde deniz suyu varya onunla aspiratör yapıyorum şurup grip ve soguk algınlıgı diyor ben evde bulundurucam böyle olunca veririm

canım çok teşekkür ederim 2sinde doktora gidicez eğer doktorumuz vermesse ben yine alırım evde bulundururum

Biz yani anneolmakzor, janet_ ve elendil76 önümüzdeki Salı buluşuyoruz. Balıkesir merkezde bulunup da katılmak isteyen arkadaşları bekleriz :))

Bu aksam gece cayi verdim oglusuma 6 da yatti 8:40 da kalkti uzuuuuun zamandir bole uyumamisti. Bakalim kacta yaticak.) gerci uyumadiginda da 11den once yatmaz.
Emmeme krizimiz devam ediyor tam gaz
Esim geldi doyurdum oglumu verdim kucagina biraz burda takilim sonra bi dus alim rahatliyim.:/)) sonra kavga faslina geciiiiimmm

Son düzenleme:

Cici bebe di canim ben hipp inkini alayim en iyisi

Miluapanın gece tahılları 7 tahıllı maması var arkadaşlar bence bebe bisküvisine güzel bir alternatif. Hipp'in bebe bisküvisi süper, zaten Hipp Almanya'da çok fazla kullanılan markalardan biriymiş, demin orada yaşayan bir arkadaşımdan öğrendim, çok kalitelidir dedi, o Hipp'in kavanoz mamalarıyla büyütmüş kızını.

Ben bir kaç gündür hem sabah hem akşam yarım öğün 7 tahıllı kullanıyorum. Akşam mamasına katıyorum biraz tok tutsun uyutsun diye, ha uyutuyor mu hayıııır :) iki saatte bir uyanıyor :)))
Allahtan emip tekrar uyuyor

Sabah da kahvaltımıza katıyorum bebe bisküvisi kullanmıyorum. İleride biraz da çorbasına eklemeyi düşünüyorum birazcık.

Yapma pepik etme pepik. Bi gece cayi ic sende uyu

Herkese iyi akşamlar,bu bebelerin nasıl bi biyolojik saati var 2saatte bir kurulmuş gibi uyaniyorlar anlamadım.biz 2.aydan 4.aya kadar gecede en fazla 3 kez uyanirdik toplam 12 saat uyurduk şimdi saat başı uyanıp 20 saat ancak uyuyoruz.
Gülsün cum biz müzikli hareket eden emekleme topu aldık çok sevdi tavsiye ederim.
Kv ye gitmeyen bebeler bence hissediyorlar annesi kimi seviyor kimi sevmiyor:))bizimki de babaamneye baktıkça ağlıyor başka kimseye yapmıyor bunu:))ama tabi bide çocuğu alistirmadan hoop alayım seveyim diyorlar alnında mi yazıyor ben b.a yim diye bi dur.kan çekecek sanki.
Amaaan bişey diyeyim mi kitapta okudum lohusalik sanıldığı gibi ,40 gün değil 18 ay surermis herkes herşey batiyo ışte hoş görsünler bizi kolay değil öyle anne olmak.

Senin oğlanın kilosu maşallah çok iyi, 5. Ayda 8900.. Benim kızım 5. Ayda 350 gr. almıştı, doktor gayet iyi, bundan sonra 300-500 gr. Almaları normal dedi. Seninkide 400 almış, çok iyi bir rakam bu ay için. Çocuğun boğumları çatlamış, sen aç kaldı diyorsun bîrde.. Sakın sıkma canını, kilosu boyu süper bebîşinin.. Hatta muhallebî verip de obez yapma bence çocuğu..
Boğumlardaki çatlaklara bepenten sürebilirsin. Doktor bize vücuttaki yara çatlak vb. yebepanten sürebîlirsin demişti.

kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
İkedan kumaş top aldık, çok seviyoruz. Eşimle bîrimiz Elayı kucağımıza alıyoruz, sınra topu birbîrimize atıyoruz, ela da vurmaya atmaya çalışıyor. Yumuşak ayıcık tarzı oyuncaklarımız var.. Fisher price dan telefon aldık, şarkıları çok sevîyor, basınca çıkan ışıklara bakıyor. Bir de yine fisherdan üst üste koyulup kule yapılan halkalardan aldık.6-36 ay yazıyor. Renkli renkli, şimdilik birbîrine vuruyor sadece ama çok sevdi.

Biz yani anneolmakzor, janet_ ve elendil76 önümüzdeki Salı buluşuyoruz. Balıkesir merkezde bulunup da katılmak isteyen arkadaşları bekleriz :))
Süper:)) Baharda da istanbulda yapalım..
Kavga etmeyin, güzelce konuşun halledin..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…