2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum

Son düzenleme:
Oğlum dün akşam 22:30'da bi uyudu birde sabah uyandı
Ama uyusun diye üzerine okumadığım dua kalmadı :)
Çok huysuz bir oğlum var yaa, artık gittiğimiz yerlerde de rahat ettirmiyor beni

konuş arkandayız

8900 kg olmus ek gidaya gecis doneminde cocuklar zayiflar dedi.ben kayisi ile beraber incirde verdim. Inciri solemedim bile. Iste kendi kafana is yapmicaksin. Ben ondan cok bikac cocuklarda makat catlagi konusu okudum ondan korkuyorum. :18:

şükret be canım benim kız 4.5 aylıkken 5.800 dü ve 15 günde 100 gram almış sadece elimden geldiğim kadarı iile ek gıda ve devam sütünü veriyorum ama yok almıyor almıyor

Yapma pepik etme pepik. Bi gece cayi ic sende uyu
Boyle bi gece de uyunurmuuu yaaa saka bi yana konuscam ki daha da mutlu bar yuvamiz olsuuuunn
Bizimki de uyudugunyn ilk 44. Dk sinda uyaniyor geri uyutabilirsen oh ne alaaa acikinca kalkar yoksa butun gece ugrasiriz
Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969
Yerim senin tatli parmaklarinii

Amanin kizlar bosverin almasinlar boylari uzasin saglikli olsunlar da kilo cok olmasin. Ben bel agrisindan sabahlari dogrulamiyorum benim tosun enine boyuna aksama kadar ne kol kaliyor ne bel.

Kızlar benim oğlumda resimde görüldüğü gibi zayıf, ama çok hareketli.
Sağlıklı olsunlarda varsın kilolu olmasınlar.

59 kilo olmuşum, 4 kio fazlam kaldı, gerçi göbeği versem diğer yerler çok önemli değil ama.
Ayy yaa bu gebelik olmasaydı, yaza kadar eski kiloma dönerdim

İlk doğumlar biraz sıkıntılı geçer maalesef. İlk oğlumuzda eşim de bir garipti, çok uzaktı, resmen lohusa bunalımına girdi :) Onunki 3-4 sene sürdü ama hemen geçmedi :) Çocukla ilgili yaptığım herşeye muhalefet ederdi. 6 ayllıkken emmeyi bıraktığında inek sütü verelim diye tutturdu, o zaman sağlık ocakları iyi aşı vurmuyor diye özel aşı vurduruyorduk, karşı çıktı, özel doktora götürmek istemezdi... Of istemezdi de istemezdi. Hepsini yapmadık mı yaptık, ama iyilikle, ama tehditle :):)

Sonra geçiyor ve düzeliyorlar, herkes farklı şekildeki bir bunalımla geçiriyor bu zamanları...

Son düzenleme:
Ay aman nesine seviniyon ne guzel kuru kuru oturuyoduk kiizz
ya sankı ıcımde bır sıkıntıydı olunca desarj oldum.gobus gıttı.benım dogumdan sonra fazla kanamam olmadı zatı hanı derler ya 40gun surdu benım 5gun normal regl gıbı surdu.sımdıde oyle oldu.neyse buna sukur
Uff darısı başıma yaa
Hala ayaklarım falan ateş gibi oluyor, sıcak basıyor tıpkı lohusalıktaki gibi... Adet olsam geçer galiba diyorum :44:
aynen canım su havada cıbıl cıbıl gezıodum.bugun bıtmek uzere usumeye baslaım terlık corap takındım.olunca gecer canım.ben olmadan cıkolata krızıne gırdım.oncedende oyle olurdu anlardım regl olacagımı.bu sefer aklımın ucundan gecmedı.bıde benım cook aggrılı olurdu bu sefer hıc hıssettırmedı sagolsun.
umarım hep agrısız olur
tamam canımcım tesekkur ederım bakayım not aldım yazdıklarınızı
evet o halkalar aklımdaydı ancak erken dıyeertelemıstım.bızde burda komsunun kızının zıp zıp topu var ona oturtup zıplatıyorum gulmekten catlıyo yavrum durunca aglıyo
yasına gore fazla adrenalıncı bu bebe

meraba tatlım ,beren hasta hala iyileşemedi bronşiolit olmuş o hasta olunca bende oldum tabi iyileşmeye çalışıyoruz,senin bıdıklar nasıl
ay çok geçmiş olsun.bizde hastayız.bu aralar salgın varmış, hangi bebeği görsem grip yada bronşit.doktor amcamıza dün bi daha gittik bronşit filan yok sadece soğuk algınlığı var burun tıkanıklığından öksürüyor dedi.bol bol meyve püresi verecekmişim. bağışıklığı güçlensin diye.

bende kaılıyorum..benim sıpamda hasta. ama bi kaç saat önce keşfettim.meğerse dişimiz çıkmış.sanırım diş hasta yaptı bizi.kimi bebek zor atlatır diş çıkarma olayını.salya sümüğüz bizde 10-15 günden beri.
hee bide oğluşum 2-3 günden beri dede demeye başladı.büyüyorlar bunlar ya...farkında değiliz ama:)

bu arada bi kç gündür okuoyrum ama yazamadım PEPİKKKKKnasıl oldun arkadaşım, psikolojin düzeldimi? hayır senle aynı durumdayımda ne yaptıysan bende yapayım diye sordum:)

Uyumustu canim ama hoop annemin totosu yer gordu hadi uyanalim dedilebiz kucakta uyuyyp yataga geciyoruz ama beraber yatmaya alistilarsa sizin isiniz zor
Hosgeldiniz uyudumu kuslarrr
Ya bizimkiler yaninda babasi yada vben olmadan uyumuyorlar.tam yanindan ayrilinca aciveriyor gozunu ikiside.arada aciyolar yanlarindaysak geri yatiyorlar ne zaman ogrendiler bu isi anlamadim

Hayirli olsun reglin :)
OF GECMISI OKUYAMIYORUUUMMMM neler donuyor topıkte catlıyorum yaaa
bıde ılk reglımı olmanın mutlulugunu ve sevıncını yasıyorum
en ıcten duygularımla
saygılar

Ben heo eti cici bebe verdim walla
Ya bebe biskuvisi aldim cok tatli be.bu kadar tatliyi bebiklere vermek istemiyorum ben ne edecez ben yesem iyimis kitir kitir

Gecmis olsun prensese canim biz de haci yatmaz gibiyiz hiic uyku yok
meraba tatlım ,beren hasta hala iyileşemedi bronşiolit olmuş o hasta olunca bende oldum tabi iyileşmeye çalışıyoruz,senin bıdıklar nasıl

Ozendimmmm begendimmm
Biz yani anneolmakzor, janet_ ve elendil76 önümüzdeki Salı buluşuyoruz. Balıkesir merkezde bulunup da katılmak isteyen arkadaşları bekleriz :))

Hayirdir pepikxim ?

Masallah sana
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…