Kızlar bırakın kocalarınızla kavga etmeyi ,kaynanamı anlatayım da keyif yapalım ;
pazar günü akşam geldi ( beleş bi araba bulmuş,bulmuşken de atlamış gelmiş ) ,Umay gördü başladı ağlamaya ,bozuldu tabi bizimki,dedim yabancılama yapıyo ,alışır birazdan.Bıraktı tabi çocuğu hiç ilgilenmiyo,neyse uyudu..Dün sabah uyandı ,bunu gördü başladı gene ağlamaya ,dedim sabah sabah ayılamadı ,alışırİşe geldim , gün boyu yan yan bakmış bu babaannesine...Bakıcıyı erken gönderdik , annem de 3 gibi fizik tedaviye gidiyo ,4 te alıyorum ,eve gidiyoruz.Eve bi gittik ,yavrum içini çeke çeke ağlıyo ,uyanmış bunu görmüş basmış çığlığı Neyse akşam yemeği falan hazırlıyoruz , çocuğa bakıyo güya ,oturtuyo yer minderine kendi televizyon seyrediyo ,sonra ordan sıkılınca arabasına koyuyo ileri geri sürüyo vs. bi süre geçince mızıklanıyo , "ya beni unutmuş bu galiba hep ağlıyo" dedi.Artık dayanamadım ; "bu çocuk büyüdü artık ilgi istiyo ,azıcık emek ver sen de severken,bi kucağına al ,bi oynat bişey yap,mindere koyup bırakıyosun nasıl alışıcak ?" annem de yandan mıncıklıyo beni ,sus diye... Susar mıyım ; asla
Eren beyin fotografını bekliyoruz bizdealbümüne baktım boştu
8900 kg olmus ek gidaya gecis doneminde cocuklar zayiflar dedi.ben kayisi ile beraber incirde verdim. Inciri solemedim bile. Iste kendi kafana is yapmicaksin. Ben ondan cok bikac cocuklarda makat catlagi konusu okudum ondan korkuyorum. :18:
Boyle bi gece de uyunurmuuu yaaaYapma pepik etme pepik. Bi gece cayi ic sende uyu
Bizimki de uyudugunyn ilk 44. Dk sinda uyaniyor geri uyutabilirsen oh ne alaaa acikinca kalkar yoksa butun gece ugrasirizHerkese iyi akşamlar,bu bebelerin nasıl bi biyolojik saati var 2saatte bir kurulmuş gibi uyaniyorlar anlamadım.biz 2.aydan 4.aya kadar gecede en fazla 3 kez uyanirdik toplam 12 saat uyurduk şimdi saat başı uyanıp 20 saat ancak uyuyoruz.
Gülsün cum biz müzikli hareket eden emekleme topu aldık çok sevdi tavsiye ederim.
Kv ye gitmeyen bebeler bence hissediyorlar annesi kimi seviyor kimi sevmiyor:))bizimki de babaamneye baktıkça ağlıyor başka kimseye yapmıyor bunu:))ama tabi bide çocuğu alistirmadan hoop alayım seveyim diyorlar alnında mi yazıyor ben b.a yim diye bi dur.kan çekecek sanki.
Amaaan bişey diyeyim mi kitapta okudum lohusalik sanıldığı gibi ,40 gün değil 18 ay surermis herkes herşey batiyo ışte hoş görsünler bizi kolay değil öyle anne olmak.
Yerim senin tatli parmaklariniiSlm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969
aynen çabucak unutmak lazım yoksa bünyede kaplan kesilip öç alma etkisi yaratıyor o anlar
nazar değmesin canım
benimle başbaşayken çok farklı, ailesinin yanında o doğum sürecinde (artık stresinden mi herkesi idare etme gerginliği mi bilmiyorum) bi garipti.
kendisi benim için "sen nasıldın farkında değilsin, çok gergin memnuniyetsizdin" diyor.
aile kıyaslayacak ya da onun ailesi -benim ailem diyecek kadar küçük benim kocam daha.
kayınvalidemi zaten doğumda iyice çözdüm ben, artık gözümde iflah olur mu bilmem.
bir arkadaşımla dertleştiğimde o da ailesinin yanında evin "reisi" olduğunu hissettirmek ve senin altında kalmak istememiştir diyor. yanlış anlaşılmasın ortada bağırma çağırma yok ama "biz" gibi değildik o süreçte sanki.
ya sankı ıcımde bır sıkıntıydı olunca desarj oldum.gobus gıttı.benım dogumdan sonra fazla kanamam olmadı zatı hanı derler ya 40gun surdu benım 5gun normal regl gıbı surdu.sımdıde oyle oldu.neyse buna sukurAy aman nesine seviniyon ne guzel kuru kuru oturuyoduk kiizz
aynen canım su havada cıbıl cıbıl gezıodum.bugun bıtmek uzere usumeye baslaım terlık corap takındım.olunca gecer canım.ben olmadan cıkolata krızıne gırdım.oncedende oyle olurdu anlardım regl olacagımı.bu sefer aklımın ucundan gecmedı.bıde benım cook aggrılı olurdu bu sefer hıc hıssettırmedı sagolsun.Uff darısı başıma yaa
Hala ayaklarım falan ateş gibi oluyor, sıcak basıyor tıpkı lohusalıktaki gibi... Adet olsam geçer galiba diyorum :44:
tamam canımcım tesekkur ederım bakayım not aldım yazdıklarınızıHerkese iyi akşamlar,bu bebelerin nasıl bi biyolojik saati var 2saatte bir kurulmuş gibi uyaniyorlar anlamadım.biz 2.aydan 4.aya kadar gecede en fazla 3 kez uyanirdik toplam 12 saat uyurduk şimdi saat başı uyanıp 20 saat ancak uyuyoruz.
Gülsün cum biz müzikli hareket eden emekleme topu aldık çok sevdi tavsiye ederim.
Kv ye gitmeyen bebeler bence hissediyorlar annesi kimi seviyor kimi sevmiyor:))bizimki de babaamneye baktıkça ağlıyor başka kimseye yapmıyor bunu:))ama tabi bide çocuğu alistirmadan hoop alayım seveyim diyorlar alnında mi yazıyor ben b.a yim diye bi dur.kan çekecek sanki.
Amaaan bişey diyeyim mi kitapta okudum lohusalik sanıldığı gibi ,40 gün değil 18 ay surermis herkes herşey batiyo ışte hoş görsünler bizi kolay değil öyle anne olmak.
evet o halkalar aklımdaydı ancak erken dıyeertelemıstım.bızde burda komsunun kızının zıp zıp topu var ona oturtup zıplatıyorum gulmekten catlıyo yavrum durunca aglıyoİkedan kumaş top aldık, çok seviyoruz. Eşimle bîrimiz Elayı kucağımıza alıyoruz, sınra topu birbîrimize atıyoruz, ela da vurmaya atmaya çalışıyor. Yumuşak ayıcık tarzı oyuncaklarımız var.. Fisher price dan telefon aldık, şarkıları çok sevîyor, basınca çıkan ışıklara bakıyor. Bir de yine fisherdan üst üste koyulup kule yapılan halkalardan aldık.6-36 ay yazıyor. Renkli renkli, şimdilik birbîrine vuruyor sadece ama çok sevdi.
)
ay çok geçmiş olsun.bizde hastayız.bu aralar salgın varmış, hangi bebeği görsem grip yada bronşit.doktor amcamıza dün bi daha gittik bronşit filan yok sadece soğuk algınlığı var burun tıkanıklığından öksürüyor dedi.bol bol meyve püresi verecekmişim. bağışıklığı güçlensin diye.meraba tatlım ,beren hasta hala iyileşemedi bronşiolit olmuş o hasta olunca bende oldum tabi iyileşmeye çalışıyoruz,senin bıdıklar nasıl
bende kaılıyorum..benim sıpamda hasta. ama bi kaç saat önce keşfettim.meğerse dişimiz çıkmış.sanırım diş hasta yaptı bizi.kimi bebek zor atlatır diş çıkarma olayını.salya sümüğüz bizde 10-15 günden beri.çok saol canımmm hep temizliyorum bakalım bu gün biraz daha rahat gibiydi ama normale göre daha çok sümüğümüz geliyor .. ablamın 1 yaşında kızı var 9 aylıkken diş çıkardı o da diş çıkarmadan önce böyle olmuş acaba diyorum diş mi 2 gündür çünkü gündüz huyu da çok değişti off off
Bende bu saatte uyanık kalmalarına gayret ediyorum.Uyumuyo, ne yaptıysam uyumuyo
Bende bu saatte uyanık kalmalarına gayret ediyorum.gündüzleri uyurmu peki.belki gece ondan uyumuyodur ???
Hayret yazıcama gayret yazmışım duzeltemedim.bu bebisler aklımızı başımızdan aldı :) :) :)Bende bu saatte uyanık kalmalarına gayret ediyorum.gündüzleri uyurmu peki.belki gece ondan uyumuyodur ???
Hayret yazıcama gayret yazmışım duzeltemedim.bu bebisler aklımızı başımızdan aldı :) :) :)
Hosgeldiniz uyudumu kuslarrr
Ya bizimkiler yaninda babasi yada vben olmadan uyumuyorlar.tam yanindan ayrilinca aciveriyor gozunu ikiside.arada aciyolar yanlarindaysak geri yatiyorlar ne zaman ogrendiler bu isi anlamadim
OF GECMISI OKUYAMIYORUUUMMMM neler donuyor topıkte catlıyorum yaaa
bıde ılk reglımı olmanın mutlulugunu ve sevıncını yasıyorum
en ıcten duygularımla
saygılar
Ya bebe biskuvisi aldim cok tatli be.bu kadar tatliyi bebiklere vermek istemiyorum ben ne edecez ben yesem iyimis kitir kitir
meraba tatlım ,beren hasta hala iyileşemedi bronşiolit olmuş o hasta olunca bende oldum tabi iyileşmeye çalışıyoruz,senin bıdıklar nasıl
Biz yani anneolmakzor, janet_ ve elendil76 önümüzdeki Salı buluşuyoruz. Balıkesir merkezde bulunup da katılmak isteyen arkadaşları bekleriz :))
Bu aksam gece cayi verdim oglusuma 6 da yatti 8:40 da kalkti uzuuuuun zamandir bole uyumamisti. Bakalim kacta yaticak.) gerci uyumadiginda da 11den once yatmaz.
Emmeme krizimiz devam ediyor tam gaz
Esim geldi doyurdum oglumu verdim kucagina biraz burda takilim sonra bi dus alim rahatliyim.:/)) sonra kavga faslina geciiiiimmm
Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?