2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydiiinn. Gece cok uyananlar grubuna bizi de yazin Gece en fazla iki kere kalkan yavru 1.5 saatte bir uyanir oldu. Direk olarak emme meme diye aglayarak uyaniyor. Sanirim acikiyor. Aksam devammamasina tahil ekliyorum onu yarim yamalak yiyiyor sonra da acikiyor. Simdi iyi de tatil bitince saat 7:30 da derse baslayan annesi zombi ogretmen olucak

Gunaydinnnn..
Masallah deyin kizlar tostosum bu gece sabaha kadar uyudu. Ya gunduz uyumamasinin etkisi var yada gece cayinin( her nekadar ictikten sonra gaz cikarirken yarisindan fazlasini kussada)
bu arada bi kç gündür okuoyrum ama yazamadım PEPİKKKKKnasıl oldun arkadaşım, psikolojin düzeldimi? hayır senle aynı durumdayımda ne yaptıysan bende yapayım diye sordum:)

Cnm esimle konusmakla basladim ise gayet guzel di destek istedim her acidan bakalim etkisini gorebilcekmiyiz. Tatliya hayiiiirrrr demeye karar vermeye calisiyorum su kilolar giderse benim psikoloji duzelcek gibi habide su evimi dip kose temizlemek istiyorum onuda tek yapamicamm icin en kisa zamanda bi yardimci bulmaliyim. Bunlar beni baaaayaaaa bi rahatlatir sanirim. Aa unutmadan kesinlikle kuafore gitmeliyim kaslar birlescek yakinda ortada bide dip boya. Bunlari yaparsamm ooohhh ne ala kendime gelirim. Sanada tavsiye ederim en cok temiZlik ve kuafor kisa vadede bizi cok mutlu eder. ). (İnsallah)

dün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim

çok çok geçmiş olsun canım rapor alsaydın ya canım ne içiyorsun antibiyotik sef mi.. nedn bekledin bu kadar keşke daha önceki günlerde gitseydin

Cok gecmis olsun. Halimleyi uykudan hamile okudum ayyyyy napcak bu kizzz dedim. Yokmu kimse senden baska izin rapor alamiyormusun

çok geçmiş olsunnnn, zamanında bademciğim varken aynı şeyleri yaşamış biri olarak acını taaa ordan hissettim. :26:

tatlıya bağlanmasına, daha doğrusu bir anlaşmaya vardığınıza çok sevindim canım. zamanla tık tık oturacak herşey hepimiz için, beraber sabredelim ne yapalım

bugün sabah ani bir şekilde rejime baslamaya karar werdim sütümü etkilermi acaba ama böyle gezmekten bıktım hala 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim war yaaaa

Gunaydin bu arada herkeze
Oluslarima elmali yulaf ezmeli tatli yapiyorum.bugun ascilim tuttu.
Cipskolam bak halime

bugün sabah ani bir şekilde rejime baslamaya karar werdim sütümü etkilermi acaba ama böyle gezmekten bıktım hala 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim war yaaaa

Size komik bise anlatayim slmdi sezeryan oldum.gobek kaldi tabi hastanede doktor yuru dedi koridorda yuruyorum . Teyzenin bir tanesi allah kurtarsin yavrum bizimki oldu dedi.bende teyze iki tane cikardim ucuncu yola girsin diye yuruyom dedim kadincaz bakti kaldi

Gecmis olsun o kadar kotu olana kadar neden bekledin. Bogaz iltihabi fenadir. Pastil agrisini dindirir

Pepik sanada gecmis olsun. Bunlara en buyuk ders kredi karti harcamak. Git kkiz kuafore bide baltaj attir. Bak oda kendine gelir.
Patavatsiz teyzeeeee

herkese cok teşekkur ediyorum...dun sabah bişeyim yoktu birden ogleden sonra ateşim çıktı halsizlik üşütme bogazım okadar agrımıyordu ama bugun yutkunamıyorum..antibiyotik içmeyi hiçç istemiyorum ama mecburum yoksa atlatman çokk zor dedei..rapor konusunada gelince 4 çalışandık kızlar bitanesi işten cıktı diğeri erken dogum yaptı 2 kişi kaldık diğerinin surekli dısarda işleri var ofisi kapatıp gidemem 4u beklicem mecbur ama haftasonuna daha çok varr

Pepik gecmis olsun ..
Sagolun kizlarrr. Gunesli gunlerde bunlar olmaz. Hava guzel ben guzel.))
Ayy bende bugun basladim rejim degil ama zayiflama calismasina basladim. Benimki de 6 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…