dün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim
Pepik sanada gecmis olsun. Bunlara en buyuk ders kredi karti harcamak. Git kkiz kuafore bide baltaj attir. Bak oda kendine gelir.
Patavatsiz teyzeeeee
çok geçmiş olsunnnn, zamanında bademciğim varken aynı şeyleri yaşamış biri olarak acını taaa ordan hissettim. :26:
tatlıya bağlanmasına, daha doğrusu bir anlaşmaya vardığınıza çok sevindim canım. zamanla tık tık oturacak herşey hepimiz için, beraber sabredelim ne yapalım
ben de ses çıkaran toplardan al diyecektim bir de ışıklı, konuşan şarkı söyleyen falan ayılar veya köpekler var onlara epey baktı benimki geçende oyuncak reyonunda.kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
Herkese iyi akşamlar,bu bebelerin nasıl bi biyolojik saati var 2saatte bir kurulmuş gibi uyaniyorlar anlamadım.biz 2.aydan 4.aya kadar gecede en fazla 3 kez uyanirdik toplam 12 saat uyurduk şimdi saat başı uyanıp 20 saat ancak uyuyoruz.
Gülsün cum biz müzikli hareket eden emekleme topu aldık çok sevdi tavsiye ederim.
Kv ye gitmeyen bebeler bence hissediyorlar annesi kimi seviyor kimi sevmiyor:))bizimki de babaamneye baktıkça ağlıyor başka kimseye yapmıyor bunu:))ama tabi bide çocuğu alistirmadan hoop alayım seveyim diyorlar alnında mi yazıyor ben b.a yim diye bi dur.kan çekecek sanki.
Amaaan bişey diyeyim mi kitapta okudum lohusalik sanıldığı gibi ,40 gün değil 18 ay surermis herkes herşey batiyo ışte hoş görsünler bizi kolay değil öyle anne olmak.
Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969
sanki benim eşimi anlatmışsınİlk doğumlar biraz sıkıntılı geçer maalesef. İlk oğlumuzda eşim de bir garipti, çok uzaktı, resmen lohusa bunalımına girdi :) Onunki 3-4 sene sürdü ama hemen geçmedi :) Çocukla ilgili yaptığım herşeye muhalefet ederdi. 6 ayllıkken emmeyi bıraktığında inek sütü verelim diye tutturdu, o zaman sağlık ocakları iyi aşı vurmuyor diye özel aşı vurduruyorduk, karşı çıktı, özel doktora götürmek istemezdi... Of istemezdi de istemezdi. Hepsini yapmadık mı yaptık, ama iyilikle, ama tehditle :):)
Sonra geçiyor ve düzeliyorlar, herkes farklı şekildeki bir bunalımla geçiriyor bu zamanları...
valla biz karı-koca lunapark gibiyiz, dün en son eşim gondol yapmıştı kızıma, dönme dolap, uçak falan..yasına gore fazla adrenalıncı bu bebe
Gunaydiiinn. Gece cok uyananlar grubuna bizi de yazinGece en fazla iki kere kalkan yavru 1.5 saatte bir uyanir oldu. Direk olarak emme meme diye aglayarak uyaniyor. Sanirim acikiyor. Aksam devammamasina tahil ekliyorum onu yarim yamalak yiyiyor sonra da acikiyor. Simdi iyi de tatil bitince saat 7:30 da derse baslayan annesi zombi ogretmen olucak
hah işte pepikcim böyle ol, umarım konuşmanızın sonuçlarını da en kısa zamanda görmeye başlarsın. bu arada sana diyorum ama ben de bakıcımız gittiğinden beri eve gider gitmez temizlik ütü işlerine girişiyorum banyo yapacak zamanı zor buluyorum. en kısa zamanda benim de bir kuaför yolunu tutmam gerekecek.:78:Gunaydinnnn..
Masallah deyin kizlar tostosum bu gece sabaha kadar uyudu. Ya gunduz uyumamasinin etkisi var yada gece cayinin( her nekadar ictikten sonra gaz cikarirken yarisindan fazlasini kussada)
Cnm esimle konusmakla basladim ise gayet guzel di destek istedim her acidan bakalim etkisini gorebilcekmiyiz. Tatliya hayiiiirrrr demeye karar vermeye calisiyorum su kilolar giderse benim psikoloji duzelcek gibi habide su evimi dip kose temizlemek istiyorum onuda tek yapamicamm icin en kisa zamanda bi yardimci bulmaliyim. Bunlar beni baaaayaaaa bi rahatlatir sanirim. Aa unutmadan kesinlikle kuafore gitmeliyim kaslar birlescek yakinda ortada bide dip boya. Bunlari yaparsamm ooohhh ne ala kendime gelirim. Sanada tavsiye ederim en cok temiZlik ve kuafor kisa vadede bizi cok mutlu eder.). (İnsallah)
dün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim
emziren annelere uygun bir diyet bulursan paylaş canım burda birbirimizi gaza getirerek yaparız beraberbugün sabah ani bir şekilde rejime baslamaya karar werdim sütümü etkilermi acaba ama böyle gezmekten bıktım hala 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim war yaaaa
Sagolun kizlarrr. Gunesli gunlerde bunlar olmaz. Hava guzel ben guzel.))
Ayy bende bugun basladim rejim degil ama zayiflama calismasina basladim. Benimki de 6 aylik
Size komik bise anlatayim slmdi sezeryan oldum.gobek kaldi tabi hastanede doktor yuru dedi koridorda yuruyorum . Teyzenin bir tanesi allah kurtarsin yavrum bizimki oldu dedi.bende teyze iki tane cikardim ucuncu yola girsin diye yuruyom dedim kadincaz bakti kaldi
Etrafımızda var bikaç öyle tip maalesef ,öylesiyle de ayar tutturmak zor be ,Allah yardımcınız olsun...aynen çabucak unutmak lazım yoksa bünyede kaplan kesilip öç alma etkisi yaratıyor o anlar
nazar değmesin canım
benimle başbaşayken çok farklı, ailesinin yanında o doğum sürecinde (artık stresinden mi herkesi idare etme gerginliği mi bilmiyorum) bi garipti.
kendisi benim için "sen nasıldın farkında değilsin, çok gergin memnuniyetsizdin" diyor.
aile kıyaslayacak ya da onun ailesi -benim ailem diyecek kadar küçük benim kocam daha.
kayınvalidemi zaten doğumda iyice çözdüm ben, artık gözümde iflah olur mu bilmem.
bir arkadaşımla dertleştiğimde o da ailesinin yanında evin "reisi" olduğunu hissettirmek ve senin altında kalmak istememiştir diyor. yanlış anlaşılmasın ortada bağırma çağırma yok ama "biz" gibi değildik o süreçte sanki.
İçinden gelmeyince olmuyor arkadaş , ne yaparsan yapsorma canık kızı uyutmus mus dabide sen ne yap kadına bırakmıs sen bak biraz ben banyo yapim demiş kadın kızımı alıp kaçsa nerde bulucam ben kadını Allahm ya deli oldum dün
talişkommmm ,şaşırdın heralde sen ,çocuğu obez mi yapıcanGenine tukurdugumun geni oyle kadinin dogumdan cikarken fit cikti. Ben cocuk mutluu olacakki mutlu olayim. Sukurler olsun sagliklilar gerisi bosss. Oglani saglik ocagina goturdum 400 gr almis canim sIkIldi. 3 cm uzamis 69 cm olmus. Gittim hemen rende , muhallebi aldim. Ac kaliyo cocugum. Ayrica fena kabiz demin yaparken agladi. Bi poposunda catlak olursa mahfolurum. Ebe kayisi verme dedi. Ayrica bacaklarin sisgo cizgi yerinde catlak olmus kivrim yerinde cocuk dr goturcem. Pratisyene baktirmadim.
Bezden kitap gibi bişeyler var ya,hayvanlar falan var renkli renkli onlardan aldım pek seviyo...kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
Bel fıtığı olacan bu çocuğu taşımaktan ...8900 kg olmus ek gidaya gecis doneminde cocuklar zayiflar dedi.ben kayisi ile beraber incirde verdim. Inciri solemedim bile. Iste kendi kafana is yapmicaksin. Ben ondan cok bikac cocuklarda makat catlagi konusu okudum ondan korkuyorum. :18:
Kızzzzz ,hemşoooo ,nerelisin kız ,ben de karadenizliyim...Ya onu biliyorumda brlki dedim biz karadenizliler ole bogum diyoruzdur diye demedim.
Fotoları bekliyoruz, ben de baharda gaza getiricem bu İstanbul takımınıBiz yani anneolmakzor, janet_ ve elendil76 önümüzdeki Salı buluşuyoruz. Balıkesir merkezde bulunup da katılmak isteyen arkadaşları bekleriz :))
Nasıl zevk alıyolar değil mi ?Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969
Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun dişiniz ...ay çok geçmiş olsun.bizde hastayız.bu aralar salgın varmış, hangi bebeği görsem grip yada bronşit.doktor amcamıza dün bi daha gittik bronşit filan yok sadece soğuk algınlığı var burun tıkanıklığından öksürüyor dedi.bol bol meyve püresi verecekmişim. bağışıklığı güçlensin diye.
bende kaılıyorum..benim sıpamda hasta. ama bi kaç saat önce keşfettim.meğerse dişimiz çıkmış.sanırım diş hasta yaptı bizi.kimi bebek zor atlatır diş çıkarma olayını.salya sümüğüz bizde 10-15 günden beri.
hee bide oğluşum 2-3 günden beri dede demeye başladı.büyüyorlar bunlar ya...farkında değiliz ama:)
Ne iş yapıyosun merak ettim yaa ,bu durumda bile bırakamıyosun :44:dün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim
bende diyetisyen arastırmaya basladık bunun yolu yok artık gidecek bu kilolarne giysem yakısmıyor 6 7 kilo wermem lazım en azından
Kızzzzz ,hemşoooo ,nerelisin kız ,ben de karadenizliyim...
ben de karadenizliyim
Bize heryer TRABZON. Dr degil ebeydi. 400 gr gorunce ole dedi.
Benim 12 kilo var ben 15 vermek istiyorum ama
diyetisyen dusunen hatunlar benim bebeleri gonderiyim size hamile kalmadan onceki kilomun 3kg altina inmis durumdayim sezeryan gobegi de kalmadi wallahi
Gunaydin bu arada herkeze
Oluslarima elmali yulaf ezmeli tatli yapiyorum.bugun ascilim tuttu.
Cipskolam bak halime
Masallah sanadiyetisyen dusunen hatunlar benim bebeleri gonderiyim size hamile kalmadan onceki kilomun 3kg altina inmis durumdayim sezeryan gobegi de kalmadi wallahi
Bu uyanmalar dişten sanırım kızlar. Geçen hafta biz de öyleydik. Haftasonu dîşimiz yardı, bu hafta daha îyiyiz.Gunaydiiinn. Gece cok uyananlar grubuna bizi de yazinGece en fazla iki kere kalkan yavru 1.5 saatte bir uyanir oldu. Direk olarak emme meme diye aglayarak uyaniyor. Sanirim acikiyor. Aksam devammamasina tahil ekliyorum onu yarim yamalak yiyiyor sonra da acikiyor. Simdi iyi de tatil bitince saat 7:30 da derse baslayan annesi zombi ogretmen olucak
Geçmiş olsun..dün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim
Canım sevindim halletmenize..Gunaydinnnn..
Masallah deyin kizlar tostosum bu gece sabaha kadar uyudu. Ya gunduz uyumamasinin etkisi var yada gece cayinin( her nekadar ictikten sonra gaz cikarirken yarisindan fazlasini kussada)
Cnm esimle konusmakla basladim ise gayet guzel di destek istedim her acidan bakalim etkisini gorebilcekmiyiz. Tatliya hayiiiirrrr demeye karar vermeye calisiyorum su kilolar giderse benim psikoloji duzelcek gibi habide su evimi dip kose temizlemek istiyorum onuda tek yapamicamm icin en kisa zamanda bi yardimci bulmaliyim. Bunlar beni baaaayaaaa bi rahatlatir sanirim. Aa unutmadan kesinlikle kuafore gitmeliyim kaslar birlescek yakinda ortada bide dip boya. Bunlari yaparsamm ooohhh ne ala kendime gelirim. Sanada tavsiye ederim en cok temiZlik ve kuafor kisa vadede bizi cok mutlu eder.). (İnsallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?