2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlis mesaj aceleden pepige gecmis olsun demisim canim sana gecmis olsun

Gerci sende gecmiste hasta olmusun

Ben en iyisi gideyim battikca batacam tum mesajlari yanlis alintiladim beynim sulandi iki cocuklan hepinizi seviyorum

kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
ben de ses çıkaran toplardan al diyecektim bir de ışıklı, konuşan şarkı söyleyen falan ayılar veya köpekler var onlara epey baktı benimki geçende oyuncak reyonunda.

neee 18 ay lohusalık mııııı

Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969

maşallah sana

sanki benim eşimi anlatmışsın umut verdin bana geçiyor diyerek.. gerçi ilk günlere göre çok daha iyiyiz ama.. valla sırf bu yüzden ikinci çocuğu düşünmüyordum ilk zamanlar, demek ikincide olmuyor diyorsun, hmm o zaman düşünelim bakalım

yasına gore fazla adrenalıncı bu bebe
valla biz karı-koca lunapark gibiyiz, dün en son eşim gondol yapmıştı kızıma, dönme dolap, uçak falan.. oyuncağa gerek yok aslında ver adrenalini gitsin

bence bu dönemsel birşey, biz de saat başı uyanır olduk.. yalnız korkum dişten dolayı olması, eğer öyleyse uzun dönemsel birşey olacak gibi:18:

hah işte pepikcim böyle ol, umarım konuşmanızın sonuçlarını da en kısa zamanda görmeye başlarsın. bu arada sana diyorum ama ben de bakıcımız gittiğinden beri eve gider gitmez temizlik ütü işlerine girişiyorum banyo yapacak zamanı zor buluyorum. en kısa zamanda benim de bir kuaför yolunu tutmam gerekecek.:78:

geçmiş olsun canım, antibiyotiğin 3.sünü aldıktan sonra iyileşmeye başlayacaksın

bugün sabah ani bir şekilde rejime baslamaya karar werdim sütümü etkilermi acaba ama böyle gezmekten bıktım hala 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim war yaaaa
emziren annelere uygun bir diyet bulursan paylaş canım burda birbirimizi gaza getirerek yaparız beraber

Sagolun kizlarrr. Gunesli gunlerde bunlar olmaz. Hava guzel ben guzel.))

Ayy bende bugun basladim rejim degil ama zayiflama calismasina basladim. Benimki de 6 aylik

bende diyetisyen arastırmaya basladık bunun yolu yok artık gidecek bu kilolar ne giysem yakısmıyor 6 7 kilo wermem lazım en azından

ayy o teyzede baya patavatsızmıs yok artk deseydin gıcık seyyy

Etrafımızda var bikaç öyle tip maalesef ,öylesiyle de ayar tutturmak zor be ,Allah yardımcınız olsun...

sorma canık kızı uyutmus mus da bide sen ne yap kadına bırakmıs sen bak biraz ben banyo yapim demiş kadın kızımı alıp kaçsa nerde bulucam ben kadını Allahm ya deli oldum dün
İçinden gelmeyince olmuyor arkadaş , ne yaparsan yap

talişkommmm ,şaşırdın heralde sen ,çocuğu obez mi yapıcan 400 gr çok normal ,siz doktor yerine hademeyle mi konuşuyosunuz ya,nasıl doktor o öyle,biz bile biliyoz bunu artık .İlk 3 aydan sonra büyüme hızı yavaşlar,ayda 300-400 gr alması gayet normal.Ayrıca bu doktorun elinde boy-kilo tablosu yok mu,senin bebeğin zaten normalden uzun ve kilosu da fazla...Umay 8200 gr - 69 cm ,ve nerdeyse 1,5 ay var aramızda ( 19 temmuz doğumlu ) biz ona bile tombilik diyoruz,yapma sakın muhallebi verme ,obez olur allah korusun yaa...

kızlar ogluma cıngırak ve oyun halısı dısında ne alabılırım.burda ılmerkezı olunca cesıt ımkan bol.bı akıl verın sızınkıler neyle oynamayı sevıyo
Bezden kitap gibi bişeyler var ya,hayvanlar falan var renkli renkli onlardan aldım pek seviyo...

8900 kg olmus ek gidaya gecis doneminde cocuklar zayiflar dedi.ben kayisi ile beraber incirde verdim. Inciri solemedim bile. Iste kendi kafana is yapmicaksin. Ben ondan cok bikac cocuklarda makat catlagi konusu okudum ondan korkuyorum. :18:
Bel fıtığı olacan bu çocuğu taşımaktan ...

Ya onu biliyorumda brlki dedim biz karadenizliler ole bogum diyoruzdur diye demedim.
Kızzzzz ,hemşoooo ,nerelisin kız ,ben de karadenizliyim...

Biz yani anneolmakzor, janet_ ve elendil76 önümüzdeki Salı buluşuyoruz. Balıkesir merkezde bulunup da katılmak isteyen arkadaşları bekleriz :))
Fotoları bekliyoruz, ben de baharda gaza getiricem bu İstanbul takımını

Slm teyzeciklerim nasılsınız, 2 gündür gelemiyoruz, annemle beraber gezmelerdeyiz.
Ben artık büyüdüm, ayaklarımı ağzıma bile alıyorum
Eki Görüntüle 619955
Eki Görüntüle 619969
Nasıl zevk alıyolar değil mi ?

Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun dişiniz ...

Ne iş yapıyosun merak ettim yaa ,bu durumda bile bırakamıyosun :44:

Banada biraz cahil geldi. Eski ebemiz emekli olmus. Cocuk dr goturcem bacagina bikac gun bepanten sureyim gecmezse gidicem. Hem belki o menu verir

diyetisyen dusunen hatunlar benim bebeleri gonderiyim size hamile kalmadan onceki kilomun 3kg altina inmis durumdayim sezeryan gobegi de kalmadi wallahi

Gunaydin bu arada herkeze
Oluslarima elmali yulaf ezmeli tatli yapiyorum.bugun ascilim tuttu.
Cipskolam bak halime

vayy ascılıgın tuttu demek bebeler napıyo o arada cnm ablam yurutac almıs bebelere valla nazlı kızımın pek hosuna gıttı hemd ben cok rahar ettım mutfakta yanıma alıyorum no stres ne yorulma masallah dıyeyımde arka arka gıdıyo bu daha cabuk yurıyecekmıs ole derler eskıler afıyett olsunnn

diyetisyen dusunen hatunlar benim bebeleri gonderiyim size hamile kalmadan onceki kilomun 3kg altina inmis durumdayim sezeryan gobegi de kalmadi wallahi
Masallah sana bendede var iki tane bide pis olan bogazim var napiyim sekerim yemek yemeyi seviyorum. Gelsin mantilar gitsin mihlamalar amannn sabahlar olmasin

Bu uyanmalar dişten sanırım kızlar. Geçen hafta biz de öyleydik. Haftasonu dîşimiz yardı, bu hafta daha îyiyiz.

Geçmiş olsun..
Canım sevindim halletmenize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…